Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Ostrzezenia/Bany
a tak zupelnie serio, to z tej listy najlepiej wyodrebnic paru osobnikow, ktorzy nigdy nie brali udzialu w jakis flejmach. to by byla jakas gwarancja bezpieczenstwa i dystansu:) zostanie pewnie ze 2 albo 3 hehe
edit: biorac to pod uwage, to wytypowalbym w ten sposob: 0ms, Heretyk, est i ultravox.
edit: biorac to pod uwage, to wytypowalbym w ten sposob: 0ms, Heretyk, est i ultravox.
Ostatnio zmieniony 15-07-2012, 00:15 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
this is a land of wolves now
Gratuluję. Trzeba nam nowych i wychowywanych przez mądrych i odpowiedzialnych ludzi, Obywateli.[V] pisze:lubie to forum ale nie bawi mnie tak jak kiedys.w ogóle mam taki plan zeby mniej czasu spedzac online i poswiecic sie troche innym rzeczom,lata leca,czasu wolnego coraz mniej,a na horyzoncie pojawiaja sie coraz to nowe przyjemnosc ale (niestety) równiez obowiazki ;(
-
- weteran forumowych bitew
to co z tym glosowaniem? ja bym mimo wszystko do listy dodał mariana.bez przesady.jest na forum wiele lat i napierdala o muzyce do znudzenia.
- Riven
- Kontakt:
Marian jest super, ale zbyt zaangazowany ideologicznie:) Tu trzeba neutralnosci. To nie konkurs na bohatera forum, tylko porzadkowego, hehe.
-
phi.bo ja wiem? czy taki zaangazowany? nigdy sie nie jest w stu procentach neutralnym.mi sie te wasze nicki i tak zlewaja w jedna całosc.kojarzę akurat zawsze te osoby , z ktorymi prowadze jakies dysputy itd.jednym z głównych kryteriów powinna byc ciagła obecnosc na forum .oddaje głos na morpha bo jednak widaje mi sie to najrozsadniejsze.zreszta juz oddawałem na niego głos.takze ma juz dwa.
- empir
- zahartowany metalizator
na ciecia forum - lepiej brzmiRiven pisze:To nie konkurs na bohatera forum, tylko porzadkowego, hehe.
Bardzo lubię Marię, ale mimo , że Panda jest jeszcze do przejścia, Diabolical Fullmoon - wiadomo. To te 23 konie, liczba do niczego niepasująca dyskwalifikuje, tę kandydaturę.kakademona pisze:to co z tym glosowaniem? ja bym mimo wszystko do listy dodał mariana.bez przesady.jest na forum wiele lat i napierdala o muzyce do znudzenia.
- Riven
- Kontakt:
ja sie z Morphem zgadzam w sporej czesci tematow poruszanych na forum i wlasnie dlatego nie zaglosowalem na niego, hehe. z drugiej strony Maniek jest moderatorem od lat i zdaje sie nie naduzywa wladzy, a przeciez ma bardzo radykalne poglady na pewne tematy...no chuj,zobaczymy, vox populi, vox satanae o/
-
to tu jest jakis moderator juz???
No i kto jest teraz debeściak?kakademona pisze:....jednym z głównych kryteriów powinna byc ciagła obecnosc na forum ....
e
a teraz Wszyscy do budy!
Ostatnio zmieniony 15-07-2012, 00:20 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
Bardzo dobry kandydat, spokojny, uprzejmy i sporo czasu spędza na forum.Riven pisze:ultravox.
Block69 to to co wyżej + zagląda do tematów z działki O wszystkim i niczym. Tak jak est i 0ms. Chyba umieliby oddzielić ziarno od plew. Z nowych użytkowników Nasum daje nadzieje na dobrego moda.
I AM MORBID
- witchfinder
Ultravox i 0ms moimi typami. Co do dużej części kandydatów mam obawy co do bezstronności, pijaństwa i porywczości ;)
ALE osobiście lubię anarchistyczny klimat masterfula. Przy czym nie chodzi mi tutaj o kolor oczu Adolfa, tylko o offtopy, z których powstały przez lata dziesiątki świetnych dyskusji. Bo nie chodzi o to, żeby te rozmowy wyjebywać (jak na wielu forach się to robi - bo nie na temat), tylko raczej wydzielać tematy, przeganiać bydło do innego pokoiku etc. ;)
ALE osobiście lubię anarchistyczny klimat masterfula. Przy czym nie chodzi mi tutaj o kolor oczu Adolfa, tylko o offtopy, z których powstały przez lata dziesiątki świetnych dyskusji. Bo nie chodzi o to, żeby te rozmowy wyjebywać (jak na wielu forach się to robi - bo nie na temat), tylko raczej wydzielać tematy, przeganiać bydło do innego pokoiku etc. ;)
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
a co z dotychczasowym modem? cos mu zrobimy czy jak? nie wiem...zakopiemy go?
- witchfinder
Dotychczasowemu po prostu przyda się pomoc :)
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
Wsadzimy go Marii, do Pandy.kakademona pisze:a co z dotychczasowym modem? cos mu zrobimy czy jak? nie wiem...zakopiemy go?
-
nie przesadzasz? tam są płyty.
Fakt. Dużo płyt. Może Chłop oszaleć, sam nie wiem, co zrobić...Zagrajmy o to w dołek.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Ja bym dal moda Drone, za recke z koncertu Matana Roberts
-
morph, może przeleciałbyś się do Kliwlend , bo ma byc nowy odcinek Breaking Bad ? wrócisz i opowiesz.