Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Clochard
weteran forumowych bitew

Re: Ostrzezenia/Bany

12-07-2012, 22:00

535 pisze:Morph ma mundur niemieckiego oficera. To budzi respekt. Bardzo mocna kandydatura.
I zimną twarz gestapowca.
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

12-07-2012, 22:02

I poczciwe serce.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
Sybir

12-07-2012, 22:03

maciej pisze:I zimną twarz gestapowca.
;)
Skaut, Streetcleaner, Conflagrator.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-07-2012, 22:14

ja bym dodal analnego i ola, moze oni sie nadadza??
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

12-07-2012, 22:29

ta, i masterfula jeszcze. przecież oni w ogóle nie siedzą na forum :DDD
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Skaut

12-07-2012, 22:40

Bo kto by się tam zajmował takimi pierdołami jak pisanie na forum i jego moderacja :)))

Drone ma rację. Dawno nie było tutaj zajadłej dyskusji na temat jakiejkolwiek muzycznej nowości. Kiedyś pisano tutaj elaboraty, teraz każdy skrobnie dwa/trzy słowa na temat płyty i tyle. Mi samemu czasem przestaje ochota rekomendowania czegokolwiek, widząc jaki jest odzew (np. wątek o feedtime). Na szczęście w takich przypadkach zawsze można liczyć na starą gwardię.

Odnośnie bycia moderatorem jeśli już jakaś lista użytkowników się wykrystalizuje, wypadałoby zrobić ankietę i metodą głosowania wybrać dwóch trzech pacjentów, którzy mają ochotę trochę poczyścić wątki.

Zadziwiający jest fakt, że spośród wszystkich działów, najlepiej trzyma się Encyklika Masterfula, która, dzięki pewnym regułom, zasrywana spamem praktycznie nie jest.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Triceratops

12-07-2012, 22:48

Daj spokoj, czasami wbijam i chce co napisac o muzyce i nie ma o czym. Jak patrze na zainteresowanie boska Squadra Omega to po prostu odechcialo mi sie w ogole wlepiania nowej muzyki, wole sobie nabic posta w pierdoleniu jaki krawat zalozyc do szarlotki z kaparow i zegarka zeby sie zydowska panna nie wkurwila przy stole.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

12-07-2012, 22:54

Bohdan na moda !
[V]

12-07-2012, 23:23

Triceratops pisze:Daj spokoj, czasami wbijam i chce co napisac o muzyce i nie ma o czym. Jak patrze na zainteresowanie boska Squadra Omega to po prostu odechcialo mi sie w ogole wlepiania nowej muzyki, wole sobie nabic posta w pierdoleniu jaki krawat zalozyc do szarlotki z kaparow i zegarka zeby sie zydowska panna nie wkurwila przy stole.
Te wynalazki sila rzeczy bada niewielka grupa osób, trudno zeby na takim forum bylo inaczej.
Ja te Twoje niektóre polecanki bardzo lubie, ale brakuje mi tez jakichs konkretniejszych opisów, recenzji jakichs zapomnianych metalowych perelek których tluszcza nie zna.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Bambi
rasowy masterfulowicz

12-07-2012, 23:25

O, właśnie. V byłby dobrym modem!
HAILSA!!!!!
[V]

12-07-2012, 23:31

odnosnie Don Bambino;

choc nie zawsze sie z nim zgadzam to jednak musze przyznac ze jego obecnosc masterfulowi wyszla raczej na dobre.Tematy filmowe wysypaly sie jak prezenty z worka starego dziada z broda.Sa skrajne emocje.Jest fanatyzm.Jest moc.podoba mi sie to ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
olo1972
postuje jak opętany!

12-07-2012, 23:55

Morph pisze:I poczciwe serce.
A tego bym się nie spodziewał:)W sumie to nie wiem czy jest aż tak źle.Owszem.Kilka tematów jest z dupy,ale wystarczy je kasować zaraz po założeniu.Jakieś''oczy Hitlera''itp.Jest ładnych kilka osób,które rozbijają daną płytę na czynniki pierwsze,czego ja niestety nie potrafię:(Zresztą,kiedyś już to tłumaczyłem chyba.Po za tym i tak według mnie ostatnio za dużo internetowych napinaczy się nie rejestruje?Jak już ktoś napisał,żeby na bieżąco to czyścić i powinno być ok.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

13-07-2012, 10:07

mod co ma robic? - to samo co kapo - pilnowac, czyscic, wywalac, banowac.
drone - dobry pomysl z tymczasowym przymknieciem o wszystkim i o niczym, tam szlam najwiekszy
w tej chwili wprowadzona jest opcja aktywacji nowych kont przed aminow i uwierzcie mi, sporo chłamu odsiewam na przedpolu masterfula, glownie spambooty, ale kilku zbanowanych chetnych do powrotu tez sie juz znalazlo.
proponuje by za jakis czas zebrac do ankiety powtarzajace sie propozycje na modow i zrobic grande głosowanie. Jedyna kwestia to zgoda kandydatow, bo conflagrator i adrian odmowili propozycji wczesniej ,pytanie jak patrza na to teraz?
my - masterful, olo i ja mamy malo czasu na forum ostatnio, masterful zarobiony, olo tez, ja zmieniam priorytety zyciowe, wiec pomoc jak najbardziej sie przyda.
Awatar użytkownika
nicram

13-07-2012, 19:39

Z przytoczonych tu propozycji to tylko Trocki by się nadawał na moda. Choćby przez wzgląd na dystans i spokój jaki zachowuje wobec tych legionów próbujących go podkurwić. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
hcpig

13-07-2012, 19:55

Drone pisze:Nie wiem, dlaczego toleruje się osobnika z zaburzeniami osobowości jak zekke, który każdym swoim wejściem robi tu syf. Od zawsze. Zbanowałbym go od razu. Trzeba robić jakiś rachunek zysków i strat.
Pierdolenie, przynajmniej nie jest bandwagonerem.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

13-07-2012, 20:36

o włacha, to ja od siebie do listy kandydatów łomsa jeszcze dodam, on taki spokojny chłopak, grzeczny, ułożony, nie pyskuje nikomu, siedzi cichutko i tam se pisze o tych swoich grach...
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Karkasonne

13-07-2012, 21:33

hcpig pisze:
Drone pisze:Nie wiem, dlaczego toleruje się osobnika z zaburzeniami osobowości jak zekke, który każdym swoim wejściem robi tu syf. Od zawsze. Zbanowałbym go od razu. Trzeba robić jakiś rachunek zysków i strat.
Ja pierdolę, jak jestem normalnie anarchistą językowym, tak za coś takiego jednak bym dał bana przynajmniej na dzień. Włos się na dupie jeży.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

13-07-2012, 21:36

heh, też miałem pytać co to znaczy, ale uznałem, że jednak mnie to chuja interesuje :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

13-07-2012, 21:40

Karkasonne pisze:
hcpig pisze:
Ja pierdolę, jak jestem normalnie anarchistą językowym, tak za coś takiego jednak bym dał bana przynajmniej na dzień. Włos się na dupie jeży.
+1 bandwagoner, kurwa ;D
this is a land of wolves now
Karkasonne

13-07-2012, 21:42

On nie jest bandwagonerem, bo spala fat. Dobrali się, Angliki.
ODPOWIEDZ