Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ostrzezenia/Bany
calkiem serio to oprocz adriana dalbym jeszcze moda scarphowi i morphowi, i nie tylko dlatego, że ich nicki się kończą na -ph
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Obawiam się, że takiej przewagi psychologicznej jaką gwarantował pan Maciek, tym razem nie da się osiągnąć, ale jak to się mówi. Czas pokaże.Duban pisze:Przewaga psychologiczna będzie kluczem do zwycięstwa w zbliżającym się sezonie.535 pisze:Chcesz osłabić przeciwnika przed sezonem? Sprytnie.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pamietam jak kiedys scaarph mial nicka Skarfeo2001, to byly czasy....
woodpecker from space
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Ale z drugiej strony przecież się rodzi i dorasta nowe pokolenie "metaluf" i muszą gdzieś się rejestrować i dyskutować:) Można zrobić takie przejściowe forum dla młodych i jak będziesz już miał 3000 postów to dostajesz dostęp do reszty. Oczywiście, jest zagrożenie, że w kilka tygodni naklepią wystarczająca ilość postów jak niektórzy "weterani" tu (bambi, 523 i tp) którzy w 2 lata mają więcej postów niż inni co mają rejestracje od ponad 5 lat... dużo o wszystkim, a mało o heavy metalu:P
Widzisz Maleficio, to wszystko przez to, że młodzież ogólnie nie ma wiele do powiedzenia. Mógłbyś dać z Siebie trochę więcej. Być naszym Przewodnikiem, Gwiazdą, Mentorem. Plakaty jakieś wydrukować, by można było sobie nad wyrem powiesić. Ty zaś idziesz na łatwiznę, półsłówka, lole i takie tam. My młodzi, nie mamy od kogo się uczyć. Toniemy w morzu własnej miernoty i beznadziei. Kto wyciągnie dłoń lub choć toporek, by zakończyć męczarnię?
-
Kto to jest tp? Podejrzanie mi ten skrót brzmi.
-
- rasowy masterfulowicz
O kurwa, aż tyle postów mam:D
Ale cieszę się, że jestem w jakimś zestawieniu z 5361
Ale cieszę się, że jestem w jakimś zestawieniu z 5361
HAILSA!!!!!
Niestety powstały frakcje i koterie, a tu potrzebny jest człowiek spoza układu. Zdecydowany, młody, ambitny, inteligentny, energiczny, nawet nieco uparty, ze świeżym, odważnym spojrzeniem. Proponuję na to zaszczytne stanowisko Kolegę Dewastatora.Analripper pisze:Towarzystwo na forum, zwłaszcza to z dużym stażem dość mocno wytworzyło pomiędzy sobą relacje, które znacznie mogą wpłynąć na ich osądy względem innych uzytkowników bądz ich wypowiedzi. Zdaję sobie sprawe, ze nie istnieje żaden jedyny sprawiedliwy, może zatem podacie swoje typy na moda?
- Sybir
A może Kolegę zekke, Panie 535? ;)))535 pisze:Proponuję na to zaszczytne stanowisko Kolegę Dewastatora.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Jesli sie porzadnie zastanowic to najlepszym kandydatem do zaprowadzenia porzadku oczywiscie bylby:
Boją_się_nawet_jego_koni pisze:Czciciele wojny nawlekają martwe pochwy na włócznie penisów obleczonych nokturnalym cierpieniem mroku Pradawnych Dziejów. Duch Przodków inwokuje zawezwanie Przedwiecznych oczekujących na śmierć Proroka Księgi Czwartej Pieczęci, tam, gdzie leży Cień Martwej Róży. Język Piekła zlizuje hymen krwawej defloracji, opętany Pogańskim Zawezwaniem, odcinam wargi sprawiedliwości.
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Szczam pod siebie z wrażenia :D:D
- Drone
Trochę żałuję, że dałem się Marianowi namówić na powrót na forum - inna sprawa, że mnie szantażował - przebiegły lis - i musiałem wrócić ;) Nastała tu jednak ostatnio era szamba. Widząc, co się święci, założyłem tematy o bliskich naszym sercom postaciach historycznych (JPII, Wojciech J.), niestety Szanowny Pan Analripper nie zrozumiał moich intencji i interweniował, uznając, że robię sobie jaja. Miało być trochę kontrowersyjnie, pewnie, ale przynajmniej na poziomie. Widocznie woli czytać inne wątki i przepychanki na 10 stron, których ostatnio jest mnóstwo, zamiast od razu wyciąć w pizdu całość :)
Słuszną uwagą jest to, że powstała grupa facebookowych poklepywaczy, którzy "wiedzą lepiej" i łatwo etykietują innych, napawając się poczuciem przynależności do jakiejś tam wyimaginowanej wspólnoty. Zastanawiam się, kiedy odkryją, że OBITUARY to zajebisty punkowy wykop i tony CELTIC FROST... Czy wtedy, gdy AUTOPSY się znudzi, czy gdy zaczną powstawać klony OBITUARY? Bo podejrzewam, że ten czas jest bliski :)
Nie wiem, dlaczego toleruje się osobnika z zaburzeniami osobowości jak zekke, który każdym swoim wejściem robi tu syf. Od zawsze. Zbanowałbym go od razu. Trzeba robić jakiś rachunek zysków i strat.
Od dawna nie ma dyskusji o muzyce. Cała aktywność przeniosła się do wątku "O wszystkim i niczym". Może trzeba go zamknąć np. na czas wakacji? Albo chociaż uniemożliwić zakładanie nowych tematów?
Z drugiej strony odechciewa się pisać o muzyce. Zapanowały tu mody i koterie, które jebią w bezmyślny sposób wszystko, co nie podpada pod obecny kanon piękna i urody. Jak coś nie jest tak zajebiście alternatywne, zgrzytająco-post-chuj-wie-co z rozwianym włosem pod pachą albo nie naśladuje klasycznej klasyki z lat 80-tych, to zaraz pojawia się ktoś, kto nazwie to odpowiednio źle i wyszydzająco.
Brakuje mi wyważenia opinii, przeszkadza mi ich powierzchowność. Za dużo dobrych płyt wychodzi, ludziom się w dupach przewraca z tego dobrobytu. Brakuje pokory - łatwo jest zjebać ostatni MARDUK, dopatrywać się z na ostatniej MGLE, wybitnej przecież płycie, wpływów szwedzkich melodyjek, obśmiać ostatni LIK (bo przecież taki prosty), pobłażliwie pokiwać głową nad dziadkami z OVERKILL, bo cóż oni tam mogli nagrać, mają przecież po pięćdziesiąt kilka lat, czy ulec zbiorowej hipnozie w temacie LULU zamiast uważnie to przesłuchać i przyznać, że pan Reed wyciągnął sporo dobrego z tej - wyszydzanej także przeze mnie - METALLIKI. W gruncie rzeczy mało mnie ochodzi, czy jakiś kolo zjebie daną płytę czy nie, ale obchodzi mnie to, że od dawna nie dowiedziałem się z forum o jakiejś ciekawej nowości, o perle sprzed lat albo nie przeczytałem czegoś na temat znanej już płyty, ale napisanego z innego punktu widzenia niż dotychczasowy.
Proponuję, żeby niektórzy wsadzili sobie kij w dupę: czasami luz jest dobry, ale czasami można być też poważnym.
Dajcie komuś tego moderatora. Proponuję kolegów Skauta, esta, streetcleanera (cóż za adekwatny nick!) i grota.
Zapraszam jak zwykle do rzeczowej i uprzejmej dyskusji :)
Słuszną uwagą jest to, że powstała grupa facebookowych poklepywaczy, którzy "wiedzą lepiej" i łatwo etykietują innych, napawając się poczuciem przynależności do jakiejś tam wyimaginowanej wspólnoty. Zastanawiam się, kiedy odkryją, że OBITUARY to zajebisty punkowy wykop i tony CELTIC FROST... Czy wtedy, gdy AUTOPSY się znudzi, czy gdy zaczną powstawać klony OBITUARY? Bo podejrzewam, że ten czas jest bliski :)
Nie wiem, dlaczego toleruje się osobnika z zaburzeniami osobowości jak zekke, który każdym swoim wejściem robi tu syf. Od zawsze. Zbanowałbym go od razu. Trzeba robić jakiś rachunek zysków i strat.
Od dawna nie ma dyskusji o muzyce. Cała aktywność przeniosła się do wątku "O wszystkim i niczym". Może trzeba go zamknąć np. na czas wakacji? Albo chociaż uniemożliwić zakładanie nowych tematów?
Z drugiej strony odechciewa się pisać o muzyce. Zapanowały tu mody i koterie, które jebią w bezmyślny sposób wszystko, co nie podpada pod obecny kanon piękna i urody. Jak coś nie jest tak zajebiście alternatywne, zgrzytająco-post-chuj-wie-co z rozwianym włosem pod pachą albo nie naśladuje klasycznej klasyki z lat 80-tych, to zaraz pojawia się ktoś, kto nazwie to odpowiednio źle i wyszydzająco.
Brakuje mi wyważenia opinii, przeszkadza mi ich powierzchowność. Za dużo dobrych płyt wychodzi, ludziom się w dupach przewraca z tego dobrobytu. Brakuje pokory - łatwo jest zjebać ostatni MARDUK, dopatrywać się z na ostatniej MGLE, wybitnej przecież płycie, wpływów szwedzkich melodyjek, obśmiać ostatni LIK (bo przecież taki prosty), pobłażliwie pokiwać głową nad dziadkami z OVERKILL, bo cóż oni tam mogli nagrać, mają przecież po pięćdziesiąt kilka lat, czy ulec zbiorowej hipnozie w temacie LULU zamiast uważnie to przesłuchać i przyznać, że pan Reed wyciągnął sporo dobrego z tej - wyszydzanej także przeze mnie - METALLIKI. W gruncie rzeczy mało mnie ochodzi, czy jakiś kolo zjebie daną płytę czy nie, ale obchodzi mnie to, że od dawna nie dowiedziałem się z forum o jakiejś ciekawej nowości, o perle sprzed lat albo nie przeczytałem czegoś na temat znanej już płyty, ale napisanego z innego punktu widzenia niż dotychczasowy.
Proponuję, żeby niektórzy wsadzili sobie kij w dupę: czasami luz jest dobry, ale czasami można być też poważnym.
Dajcie komuś tego moderatora. Proponuję kolegów Skauta, esta, streetcleanera (cóż za adekwatny nick!) i grota.
Zapraszam jak zwykle do rzeczowej i uprzejmej dyskusji :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- nicram
Łał! Drone to Twój najlepszy post od powrotu! I oczywiście trudno się z Tobą nie zgodzić.
all the monsters will break your heart
- YNKE
- w mackach Zła
Brawo Jasiu ! Muszę się zgodzić z tym co napisałeś, ale nie do końca jednak bo kto normalny na tym forum go toleruje?Drone pisze:Nie wiem, dlaczego toleruje się osobnika z zaburzeniami osobowości jak zekke, który każdym swoim wejściem robi tu syf. Od zawsze. Zbanowałbym go od razu. Trzeba robić jakiś rachunek zysków i strat.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
-
- rasowy masterfulowicz
Jeśli już poruszony został temat powiększenia grona moderatorów, to spośród forumowiczów proponuję Skauta, Pana Kimono i Grota.
- Triceratops
ja proponuje trockiego, jest obiektywny i sprawiedliwy, jest znanym dziennikarzem i osobistoscia, kazdy go szanuje i ma w powazaniu, jezeli on cos powie to kazdy to zrobi bez szemrania
woodpecker from space
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Trocki, Tric, Morph, Skarp i DCI, takie są moje do wyboru :-)
- Morph
- Kontakt:
Ja to ugryzę z drugiej strony - czym miałby się taki mod zajmować, jakie by miał prawa, jakie obowiązki, i jakie by były oczekiwania wobec tegoż?
Żeby się nie okazało, że na przykład ma do ogarnięcia bandę małp, a w ramach bata wpis do dzienniczka i pójście do pani.
Żeby się nie okazało, że na przykład ma do ogarnięcia bandę małp, a w ramach bata wpis do dzienniczka i pójście do pani.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
Morph ma mundur niemieckiego oficera. To budzi respekt. Bardzo mocna kandydatura.
e
Prawa, obowiązki? Siedzisz i przerzucasz ten bałagan widłami, w poszukiwaniu co bardziej ciekawych deklaracji.
e
Prawa, obowiązki? Siedzisz i przerzucasz ten bałagan widłami, w poszukiwaniu co bardziej ciekawych deklaracji.
Ostatnio zmieniony 12-07-2012, 22:01 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.