Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: Ostrzezenia/Bany
a mógłbym w uniżeniu poprosić o ponowne rozpatrzenie mojej prośby z dnia 08-04-2012 (na PW pisałem) ?
- Najprzewielebniejszy
podeslij jeszcze raz o co chodzilo, w uniesieniu skasowalem wszystkie swoje pm :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Kurwa, że ktoś ma 0 postów, nie znaczy, że trzeba go wyjebać. Od dłuższego czasu czytałem forum nie pisząc, ale będąc zarejestrowanym.Analripper pisze:małe porządki.
straciliśmy ok 1000 użytkowników, tych słabszych, gorszych, niepewnego pochodzenia, nie udzielających się w ogóle na forum.
jednym słowem, męty odsiane.
Teraz już wiem, że to "niedozwolone", ale na przyszłość poproszę to określić, cobym nie popełnił tej przewiny ponownie i nie musiał się rejestrować po raz trzeci... ;)
- Najprzewielebniejszy
zadne zabronione, automatycznie usunalem uzytkownikow, ktorzy nigdy sie nie logowali. By przegladac forum nie trzeba byc userem, btw. 90 procent userow z zerowa iloscia postow to spambooty, przegrzebywac przez liste niekoniecznie bylo dobrym pomyslem, wiec poszlo "prune all".
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Block69
Na moje to trzeba. Rejestrujesz sie co by pisać, a czytać można bez.Chal pisze:Kurwa, że ktoś ma 0 postów, nie znaczy, że trzeba go wyjebać.
PENIS METAL
Masz już jeden, teraz poleci...Chal pisze:Kurwa, że ktoś ma 0 postów, nie znaczy, że trzeba go wyjebać. Od dłuższego czasu czytałem forum nie pisząc, ale będąc zarejestrowanym.Analripper pisze:małe porządki.
straciliśmy ok 1000 użytkowników, tych słabszych, gorszych, niepewnego pochodzenia, nie udzielających się w ogóle na forum.
jednym słowem, męty odsiane.
Teraz już wiem, że to "niedozwolone", ale na przyszłość poproszę to określić, cobym nie popełnił tej przewiny ponownie i nie musiał się rejestrować po raz trzeci... ;)
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Teraz pewnie tak, jak poszedł pierwszy (a teraz drugi) to jest to możliwe.
Można, tylko wtedy nie widać nowych postów w jednym miejscu, tylko trzeba się przekopywać przez wszystkie działy, by je znaleźć. Trochę bez sensu, nie uważasz?Block69 pisze:Na moje to trzeba. Rejestrujesz się co by pisać, a czytać można bez.Chal pisze:Kurwa, że ktoś ma 0 postów, nie znaczy, że trzeba go wyjebać.
- Block69
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Mnie się z kolei nigdy nie chciało, bo nie wszystkie tematy mnie interesują. Przy udzielaniu się na paru forach (lub tylko ich czytaniu) jest to nieco zbyt czasochłonne.
W każdym razie, teraz już nie powinno być problemu ze skasowaniem profilu...
W każdym razie, teraz już nie powinno być problemu ze skasowaniem profilu...
-
- rasowy masterfulowicz
No jak nie widać, jak widać?Chal pisze:Można, tylko wtedy nie widać nowych postów w jednym miejscu
View new posts działa doskonale.
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Hmm, wylogowałem się na chwilę i jak byk miałem możliwe do kliknięcia tylko: "Wątki bez odpowiedzi • Aktywne wątki" i nic więcej. "Nowe posty" widzę tylko jako zalogowany.
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Pomaga na to wylogowanie się i ponowne zalogowanie.
You've got nothing to lose but your lives.
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Ta opcja wymaga zalogowania.Pelson pisze:No jak nie widać, jak widać?Chal pisze:Można, tylko wtedy nie widać nowych postów w jednym miejscu
View new posts działa doskonale.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
-
- zaczyna szaleć
Zbanujcie Gorgorotha bo gnój robi
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Czy naprawdę nie można go skutecznie zbanować?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Scaarph
weź no analny zobacz, może on wali z jakiegoś konkretnego zakresu ip, wtedy pierdolnij bana na cały zakres. a jak nie to w ogóle zbanuj całą warszawę i też będzie dobrze :)
- Adrian696
i łódźScaarph pisze:weź no analny zobacz, może on wali z jakiegoś konkretnego zakresu ip, wtedy pierdolnij bana na cały zakres. a jak nie to w ogóle zbanuj całą warszawę i też będzie dobrze :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Mol
w ten sposob wytnie od groma uzytkownikow :)Scaarph pisze:weź no analny zobacz, może on wali z jakiegoś konkretnego zakresu ip, wtedy pierdolnij bana na cały zakres. a jak nie to w ogóle zbanuj całą warszawę i też będzie dobrze :)