Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Ostrzezenia/Bany
Ja się nie spinam, ja się po prostu dziwię. Są ciekawsze rzeczy do roboty niż słuchanie Rome non stop. :)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- metalized
No ja juz tęsknie hehbyrgh pisze:co to w ogole za pytanie :p
dobra, starczy - nic sie na forum nie zmienilo, ta sama spina, te same 'geby', ide odpoczac i pomodlic sie o dystans dla was :d
P.J.E.C.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
ja pierdolę, niech se słucha co chce, kogo to obchodzi w ogóle?
- Adrian696
przesłuchales juz ostatniego Slayera?? ;)Scaarph pisze:ja pierdolę, niech se słucha co chce, kogo to obchodzi w ogóle?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Scaarph
-
pomodle sie przed snemnicram pisze:skoro idziesz się pomodlić, to chyba Tobie brak dystansu...:-D
nie Ciebie sie to akurat tyczylo :p i nie ma ciekawszych rzeczy od Rome; Rome uczestniczy w kazdej chwili mego zyciaHeadcrab pisze:Ja się nie spinam, ja się po prostu dziwię. Są ciekawsze rzeczy do roboty niż słuchanie Rome non stop. :)
otoz toScaarph pisze:ja pierdolę, niech se słucha co chce, kogo to obchodzi w ogóle?
No jak to kogo? Cały świat ma to obchodzić ! Jak ktoś używaja jakiegoś rymu, srymu last.fm czy innego gówna to chyba po to, żeby wszyscy wiedzieli czego słucha i żeby mógł się w odpowiedni sposób lansować w internecie.Scaarph pisze:ja pierdolę, niech se słucha co chce, kogo to obchodzi w ogóle?
Smutny ten świat - dziś nawet jak ktoś kanapkę sobie robi na śniadanie to robi jej zdjęcie i wkleja na facebooka. Coraz więcej wypowiedzi na coraz bardziej idiotyczne tematy, których autorami są coraz częściej ludzie nie mający niczego do powiedzenia, a adresatami ludzie, którzy niewiele potrafią zrozumieć. Ot taka ogólna refleksja na dobranoc :) Kolorowych snów.
-
o lansowaniu mowi czlowiek z 4000 postami na forum. swiat sie konczy. snow kolorowych, przydadza sie
- H-K44
Hehe, ale pierdoły. ;-)Maria Konopnicka pisze: Jak ktoś używaja jakiegoś rymu, srymu last.fm czy innego gówna to chyba po to, żeby wszyscy wiedzieli czego słucha i żeby mógł się w odpowiedni sposób lansować w internecie.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Scaarph
sam nie wiem, ja tam w sumie jak założyłem sobie tam konto tak zostawiłem i tak naprawdę chuj komu do tego, traktuję to jako ciekawostkę użyteczną przede wszystkim dla mnie jak już będę miał fantazję sprawdzić sobie ile razy co i w jakim odstępie czasu przesłuchałem. a już napewno nie łażę po czyichś profilach sprawdzać co kto słuchał hehe. nie przeginałbym ani w jedną ani w drugą stronę - ma to swoją funkcję, ale pewnie łatwo zrobić z tego jakiegoś demona.
co do kanapek na facebooku to jak będę miał fantazję to jebnę tę fotę i wstawię - a co! na serio nie wiem o co tu kruszyć kopie :) katastrofa, ktoś kanapkę na pejsa wrzucił :) wielkie rzeczy hehe. o to właśnie chodzi, zamiast zwrócić uwagę czy ktoś nie wkleił przypadkiem jakiejś liny do fajnego kawałka to tylko te kanapki obsrane wszyscy widzą. faktycznie smutny ten świat, choć w sumie pierdolą mnie takie problemy tak samo jak i w ogólnym rozrachunku pierdoli mnie co kto i w ile czasu posłuchał.
co do kanapek na facebooku to jak będę miał fantazję to jebnę tę fotę i wstawię - a co! na serio nie wiem o co tu kruszyć kopie :) katastrofa, ktoś kanapkę na pejsa wrzucił :) wielkie rzeczy hehe. o to właśnie chodzi, zamiast zwrócić uwagę czy ktoś nie wkleił przypadkiem jakiejś liny do fajnego kawałka to tylko te kanapki obsrane wszyscy widzą. faktycznie smutny ten świat, choć w sumie pierdolą mnie takie problemy tak samo jak i w ogólnym rozrachunku pierdoli mnie co kto i w ile czasu posłuchał.
-
- w mackach Zła
Równie dobrze można by się przypierdalać do każdego kto wkleja okładkę w temacie "Czego teraz słuchacie". No bo po co? Żeby pokazać całemu światu czego słucha i lansować się w necie? ;)
-
o tym samym pomyslalem, ale jebac to, przyjmijmy, ze Maria styrany po robocie i mozg odmowil mu posluszenstwa, albo dostal opierdol od szefa i wkurwiony :D
Faktycznie to działa. Od kiedy liczba moich postów przekroczyła granicę true, świat stał się piękniejszy. Dziewczęta zaczęły same przychodzić do mnie. Wrzucają mi do ogródka kwiaty i inne napitki. Proponują werbalnie niezobowiązujący seks w wielu pozycjach oraz konfiguracjach grupowych. Sąsiedzi pierwsi się kłaniają, choć wiem, że knują po kątach, zazdrośnie patrząc na "towar" przed ogrodzeniem. Nawet Trocki jakiś milszy jest. I Maria nie pyta się "ile masz lat?" To jest lans, to jest to , to jest życie!byrgh pisze:o lansowaniu mowi czlowiek z 4000 postami na forum. swiat sie konczy. snow kolorowych, przydadza sie
Tylko jednej rzeczy nie wiem, a nie mam potomstwa w wieku szkolnym, by się tego dowiedzieć. O co chodzi, do kurwy nędzy, z tym słuchaniem "na laście" i "rymie"?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja też jestem w tej kwestii nie dzisiejszy, wytłumaczy ktoś?535 pisze:Tylko jednej rzeczy nie wiem, a nie mam potomstwa w wieku szkolnym, by się tego dowiedzieć. O co chodzi, do kurwy nędzy, z tym słuchaniem "na laście" i "rymie"?
all the monsters will break your heart
- Najprzewielebniejszy
last.fm
rate your music
rate your music
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
no chodzi o to, ze te strony pokazuja liczbe przesluchanych utworow. czyli np instalujesz wtyczke last.fm i jak sluchasz muzy na kompie np w winampie to zlicza ci co i ile przesluchales, po czym dostosowuje twoj gust do innego usera. dodatkowo mozna se posluchac darmowych utworow na tejze stronie.nicram pisze:ja też jestem w tej kwestii nie dzisiejszy, wytłumaczy ktoś?535 pisze:Tylko jednej rzeczy nie wiem, a nie mam potomstwa w wieku szkolnym, by się tego dowiedzieć. O co chodzi, do kurwy nędzy, z tym słuchaniem "na laście" i "rymie"?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Najprzewielebniejszy
jak mozna sluchac muzyki z komputera?
to tak jakby jeść z parapetu albo pic z doniczki
to tak jakby jeść z parapetu albo pic z doniczki
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
tez tego nie czaje. fakt czasem puszczam z kompa ALE TYLKO I WYLACZNIE NA SLUCHAWKACH !!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
bity to bity, wiec co za roznica? z kompaktu tez wychodza zera i jedynki
this is a land of wolves now
Czasem się zdarzało zjeść z parapetu, czy wypić z doniczki, co gorsza, czasem wypalić "generała", swojego, ale jednak "generała". Różnie bywało w stanie nieważkości.
Wracając do meritum. Czyli, jak dobrze kombinuję. Przy obecnych możliwościach, niepotrzebne są te wszystkie płyty, kasety i cała reszta tego bałaganu, by stać się muzycznym guru i zdobyć uznanie "na dzielnicy"? Ważna jest ilość przesłuchań, która widnieje gdzieś w tabelce?
Wracając do meritum. Czyli, jak dobrze kombinuję. Przy obecnych możliwościach, niepotrzebne są te wszystkie płyty, kasety i cała reszta tego bałaganu, by stać się muzycznym guru i zdobyć uznanie "na dzielnicy"? Ważna jest ilość przesłuchań, która widnieje gdzieś w tabelce?