Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Maria Konopnicka

Re: Ostrzezenia/Bany

12-11-2011, 00:57

535 pisze:Powiem od serca i jak zwykle tylko prawdę. Widzę, że większości z was nie wystarczyło odwagi, by napisać to o czym teraz pierdolicie prosto w twarz Człowiekowi z fajką. Teraz kiedy nie może lub nie chce się bronić, karły i miernoty nabrały rozpędu.
+ 1
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

12-11-2011, 00:59

+2
this is a land of wolves now
Maria Konopnicka

12-11-2011, 01:03

rob pisze:Pojebało go na maxa, zaczął spamować w każdym temacie to trola pogoniono, he he...
Z całym szacunkiem kolego, ale taki Drone wnosił na to forum 5 razy więcej niż Ty. Z jego wypowiedzi nierzadko bił autentyczny zapał i miłość do muzyki, czytając jego posty miało się wrażenie, że on naprawdę przeżywa to czego słucha, a na dodatek potrafi to w sposób barwny i plastyczny przekazać innym. Jedna z ostatnich osób na tym forum, którą mógłbym nazwać trollem.
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

12-11-2011, 01:20

Dokładnie o Dronie wszystko można powiedzieć... ale nie, ze był trollem.
535

12-11-2011, 01:26

Takie małe zboczenie. Maleficio doskonale dobrał avatar do swych wypowiedzi, mam wrażenie że odpisuje tańcząc z zamkniętymi oczami - trochę dymu brakuje i symbol kłamstwa mi się nie zgadza, ale wspaniale to wygląda, taki Nothingface 10,50/10.

E
"na boga" - Zapomniałem o najważniejszym - za plecami, Maleficio trzyma odnalezione niedawno, na filipińskim promie, promo demo, wydane w liczbie sześciu kopii - BLASPHEMY - na różowym winylu.
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

12-11-2011, 02:51

Ale Wy macie problemy... Drone byl smieszny, ale stanowil specyficzny folklor. Ok, zrezygnowal - trudno, to tylko forum. Wezcie sie ogarnijcie i przestance plakac bo naprawde zle to sie czyta.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
535

12-11-2011, 03:15

Ci co słabo piszą, zwykle słabo czytają i nie bierz tego do Siebie, to fakt...
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

12-11-2011, 04:27

Deathless King pisze:Ale Wy macie problemy... Drone byl smieszny, ale stanowil specyficzny folklor. Ok, zrezygnowal - trudno, to tylko forum. Wezcie sie ogarnijcie i przestance plakac bo naprawde zle to sie czyta.
To nie czytaj, proste.
Fakt jest taki, ze gosc wypromowal bardzo wiele ciekawych plyt - i to sie liczy, abstrahujac juz od opinii na temat jego stylu itp. ile Ty wniosles na to forum? ;)
this is a land of wolves now
535

12-11-2011, 04:29

zimno w nogi Ci się zrobiło - i się obudziłeś...
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

12-11-2011, 07:57

jaka zbiorowa histeria po kolesiu, który w poznej fazie swego pomidorowego rozwoju, wbiegał w kazdy temat zakładany przez Trocaka lub Tricepsa i wypisywał apele o kasacje tematu :)
gosc, ktory wszczynał jakas awanture, lub zakładał ankiete - a nastepnie apelował lub zwyczajnie pisał skargi do adminów z prosbami o bany dla innych userów - jak to nie łapie sie pod trollowanie - to co sie łapie??

owszem, napisał sporo fajnych rzeczy, ale tez i sporo razy popisał sie dosc spora głupota

a czy pomiDrone miałby odwage w realu powiedziec komus prosto w twarz, ze jest zjebem, głupkiem, albo nazwac jego dziecko bachorem?? jakos watpie, bo osrał sie po kostki jak na tym forum padły jego inicjały

no i na koniec - jakos kilku zaczyna przybierac forme zapoczatkowana przez drona - piszą co powinni pisac, a czego nie powinni pisac inni - co was obchodzi, kto i co o nim czy o dupie maryni pisze!! jak sie wam to nie podoba to nie czytajcie
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

12-11-2011, 09:42

535 pisze:Powiem od serca i jak zwykle tylko prawdę. Widzę, że większości z was nie wystarczyło odwagi, by napisać to o czym teraz pierdolicie prosto w twarz Człowiekowi z fajką. Teraz kiedy nie może lub nie chce się bronić, karły i miernoty nabrały rozpędu. I niech pizdki nie piszą, że trzynastka jest znów najebana.
Na szczęście ja mu zawsze prosto z mostu mówiłem co myślę, może dlatego teraz nie walę w tym temacie wielkich postów. :D
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

12-11-2011, 09:53

Riven pisze:
Deathless King pisze:Ale Wy macie problemy... Drone byl smieszny, ale stanowil specyficzny folklor. Ok, zrezygnowal - trudno, to tylko forum. Wezcie sie ogarnijcie i przestance plakac bo naprawde zle to sie czyta.
To nie czytaj, proste.
Fakt jest taki, ze gosc wypromowal bardzo wiele ciekawych plyt - i to sie liczy, abstrahujac juz od opinii na temat jego stylu itp. ile Ty wniosles na to forum? ;)
Jak na moje to O WIELE, WIELE wiecej ciekawej muzyki zapodali na tym forum triceps albo trocki, a drone to wszedzie wrzucal pseudosakralne spusty nad jakimis gownami, a nawet jak cos fajnego zdarzylo mu sie napisac to i tak ginelo w zalewie belkotu.

535 - idz zalozyc jakis temat po pijaku
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

12-11-2011, 16:26

Maria Konopnicka pisze:
rob pisze:Pojebało go na maxa, zaczął spamować w każdym temacie to trola pogoniono, he he...
Z całym szacunkiem kolego, ale taki Drone wnosił na to forum 5 razy więcej niż Ty. Z jego wypowiedzi nierzadko bił autentyczny zapał i miłość do muzyki, czytając jego posty miało się wrażenie, że on naprawdę przeżywa to czego słucha, a na dodatek potrafi to w sposób barwny i plastyczny przekazać innym. Jedna z ostatnich osób na tym forum, którą mógłbym nazwać trollem.
Po pierwsze mistrzuniu, ja mu już dawno i nie raz napisałem co o nim myślę. Po drugie to, że kolo dużo pisał to nie znaczy, że mądrze i z sensem, wg. mnie gówno wnosił poza egzaltacją i megalomanią oraz popisówką zarezerwowaną dla niedorobionego małolata. Na forum jestem od 2004 r. i mam jakiś punkt odniesienia do osób, które tu się pojawiały i o nim mam wyrobione zdanie takie, a nie inne. Po trzecie nie znasz mnie, to oceny mojej osoby zostaw sobie dla siebie, a co ja robię, a czego nie, to jest moja sprawa, nie twoja. Po czwarte nie uzurpuj sobie prawa do oceny kto ma jaki zapał i w jaki sposób odbiera muzykę, bo to jest kolejna sprawa o której nie masz zielonego pojęcia. Po piąte, zaśmiecanie prawie każdego tematu w ostatnim czasie przez jego osobę to był właśnie klasyczny przykład trolingu i małostkowości jaka z tego kolesia biła i ban był właśnie za to, co jest chyba oczywiste dla każdego usera dla ciebie widać nie, ale to nie mój problem.
I na koniec o ile on sam tego nie przeczyta, to możesz mu łaskawie donieść w czym masz już doświadczenie, nie mniej sądzę, że sam to przeczyta jako gość lub jako anonim pod nowym nickiem, chcesz się założyć?
jebać frajerów
Awatar użytkownika
nicram

12-11-2011, 16:43

Przepraszam, że się wtrącę, ale:
rob pisze:Po drugie to, że kolo dużo pisał to nie znaczy, że mądrze i z sensem, wg. mnie gówno wnosił poza egzaltacją i megalomanią oraz popisówką zarezerwowaną dla niedorobionego małolata.
To Twoja opinia, ja mam zupełnie inną, ale może jestem niedorobionym małolatem?
rob pisze:Na forum jestem od 2004 r. i mam jakiś punkt odniesienia do osób, które tu się pojawiały i o nim mam wyrobione zdanie takie, a nie inne.
Urzekła mnie Twoja historia, ale dlaczego staż na forum wpływa na ocenę danego użytkownika? Jak to się dzieje? Jakaś teoria fizyczna za to odpowiada, prawo, czy tylko Twoje mniemanie?
rob pisze:Po trzecie nie znasz mnie, to oceny mojej osoby zostaw sobie dla siebie, a co ja robię, a czego nie, to jest moja sprawa, nie twoja.
Jak sądzę także nie znałeś Drona, to dlaczego rzygasz oceniając jego osobę na tym forum?
rob pisze:Po czwarte nie uzurpuj sobie prawa do oceny kto ma jaki zapał i w jaki sposób odbiera muzykę, bo to jest kolejna sprawa o której nie masz zielonego pojęcia.
Jeżeli Ty masz zielone pojęcie, to mógłbyś się nim podzielić? Wiesz staram się uczyć każdego dnia...
i by the way, skoro powiedziałeś A to może i być powiedział B? KTO PRZESTAŁ? :-)
rob pisze:10/10, poza tym wiele hałasu o nic, przez kretyna wiele osób sobie odpuściło pisanie na forum a tu płacz, niezłe jajca, he he.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

12-11-2011, 16:52

A chuj cię to obchodzi? Wyraziłem swoje zdanie takie a nie inne i tyle, nie zgadzasz się z nim i ci się nie podoba to twój problem a nie mój. Mój koment odnosił się do posta Mariana i do oceny Drona a nie do Ciebie, więc się nie wcinaj miedzy wódkę a zakąskę. A oceniam go bo mi się tak podoba, kolejny raz ci to napiszę: nie twój interes. A jak ja odbieram muzkę i ją oceniam to jest moja sprawa i nic nikomu do tego.
jebać frajerów
Awatar użytkownika
koreaniec
w mackach Zła

12-11-2011, 17:34

rob pisze:Mój koment odnosił się do posta Mariana i do oceny Drona a nie do Ciebie, więc się nie wcinaj miedzy wódkę a zakąskę. A oceniam go bo mi się tak podoba, kolejny raz ci to napiszę: nie twój interes.
To może pisz PM, tu jest FORUM i każdy niezależnie od stażu, może sobie komentować co mu się podoba.
Lefthandpathyoga
Awatar użytkownika
rob
w mackach Zła

12-11-2011, 17:56

Naprawdę? Nielicha historia ... Załóżcie sobie FC Drona i będzie po sprawie, piszcie też sobie co tam chcecie, z mojej strony EOT.
jebać frajerów
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

12-11-2011, 18:11

LOL
wcześniej było "jestem starszy to wiem lepiej" a teraz jest "jestem dłużej na forum to też wiem lepiej" :D
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
koreaniec
w mackach Zła

12-11-2011, 18:15

rob pisze:Naprawdę? Nielicha historia ... Załóżcie sobie FC Drona i będzie po sprawie, piszcie też sobie co tam chcecie, z mojej strony EOT.
Moja wypowiedź nie miała nic wspólnego z dronem, tylko z rozgraniczaniem starzy/nowi na forum.
Ja akurat pamiętam dobrze czasy jak drone przyszedł na forum, akurat wtedy byłem tylko czytelnikiem. Nigdy nie zapomnę tego jego elaboratu o DsO i ZSRR i myśli po przeczytaniu pierwszej części "ja pierdole, co za ziomek". Myślałem, że musi być masa jebnięty, sporo osób podejrzewało nawet, że jest księdzem.

ps. Tak a propos: czy po wykasowaniu jego postów można przynajmniej gdzieś w jednym miejscu wkleić wszystkie części tego wybitnego opracowania? W końcu to kawał historii i w jakimś sensie nie należy już tylko do samego autora, ale jest to dziedzictwo Masterfula. Ile tego było części?
Ostatnio zmieniony 12-11-2011, 18:21 przez koreaniec, łącznie zmieniany 1 raz.
Lefthandpathyoga
Awatar użytkownika
evildead
weteran forumowych bitew

12-11-2011, 18:18

ten wątek o black metalu i ZSRR to gdzieś ocalał? Bardzom go ciekaw ;)
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
ODPOWIEDZ