Olo, zrób mu custom logo i regułę, która zmienia na wszystkich jego kontach "Masterful" na "Banderaful"
Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ostrzezenia/Bany
Guilty of being right
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Kolejny forumowy szmalcownik się wysypał.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
zasyfiasz nonstop forum politycznym gównem we wszelkich możliwych tematach, później żalisz się i udajesz ofiarę represji, nowe nie znałem
nawet w temacie o dowcipach musisz wrzucać tylko i wyłącznie ten drętwy szajs bo nie mógłbyś spać w nocy. to jest choroba, chłopie.
nawet w temacie o dowcipach musisz wrzucać tylko i wyłącznie ten drętwy szajs bo nie mógłbyś spać w nocy. to jest choroba, chłopie.
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- hcpig
Jakby Pacjent wybierał nazwę dla forume to na pewno byłoby to coś w stylu Upadlina Banished albo Following the Voice of Vlad.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- Hatefire
No a jest raczej A Drone in the Russian Sky
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Pewne elementarne sprawy nie wymagają tłumaczenia. Tak samo bana dostanie osoba publikująca np. pedofilskie fantazje - w regulaminie też nic na ten temat nie znajdziesz, ale i tak - przez jakieś dwa lata, a może nawet dłużej wisiała w tematach politycznych przypięta prośba o szacunek dla ofiar wojennej agresji i niepowielanie rosyjskiej propagandy. Niedawno zmieniłem to na cytat wyrażający prośbę o kontrolowanie własnych emocji, ale nie znaczy to, że "teraz już można".
Istnieje różnica pomiędzy dyskutowaniem nad jakimś problemem z różnych punktów widzenia, a celowym zakłamywaniem rzeczywistości ewidentnie zgodnie z 'przekazem dnia', aby podbijać odpowiednie nastroje. Powtarzam - nie wiem, czy robisz to szczerze, czy cynicznie (skłaniam się ku temu drugiemu), ale to ma drugorzędne znaczenie - nie popieram ani wyzywania od russkich kurew, ale zdecydowanie nie będziemy też dawać na tym nawet skromniutkim forum przestrzeni na powielanie tego gówna, na którym wiadome siły postanowiły zbijać swój polityczny kapitał. Po prostu uważam, że to jest ogólnie rzecz ujmując szkodliwe i niebezpieczne dla naszego kraju (co jest z resztą zgodne z tym co jeszcze parę lat przed wojną mówił nawet sam G. Braun odnośnie kapitalizowania antagonizmów między polskimi, a ukraińskimi nacjonalistami
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium UPAińskie pod żydowsko-amerykańskim zarządem powierniczym
Dobry kontek robicie.

Macie tu archiwalne foto z Banderful fest '2014
U kresu dnia nie zapominajcie jednak, że:

Macie tu archiwalne foto z Banderful fest '2014
U kresu dnia nie zapominajcie jednak, że:

"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Nie zasyfiam, bo w porywach dzieje się to w temacie "Dowcipy", gdzie takich treści, w tym głównie beki z polityków, jest sporo.nagrobek pisze: ↑11-05-2026, 17:46zasyfiasz nonstop forum politycznym gównem we wszelkich możliwych tematach, później żalisz się i udajesz ofiarę represji, nowe nie znałem
Jeszcze raz, bo widzę, że nie łapiesz: pogląd, że Polska powinna postąpić tak, a nie inaczej nie może być zakłamywaniem rzeczywistości, chyba że obiektywnie nie istnieje taka możliwość, np. ktoś postuluje, żeby polski statek kosmiczny wylądował w tym roku na Plutonie. Nie wykazałeś również, żeby jakiekolwiek z niekomfortowych dla Ciebie, a podanych przeze mnie zdarzeń nie miało miejsca. Uważasz, że "jest ogólnie rzecz ujmując szkodliwe i niebezpieczne dla naszego kraju". Ten absurdalny ban otwiera pole do dyskusji jaki kraj masz na myśli, zwłaszcza że masz tu całe stadko cudaków, od Januszów opowiadających banialuki po oszołomów cieszących się z czyjejś śmierci i nie reagujesz w podobny sposób.Olo pisze: ↑11-05-2026, 18:53Pewne elementarne sprawy nie wymagają tłumaczenia. Tak samo bana dostanie osoba publikująca np. pedofilskie fantazje - w regulaminie też nic na ten temat nie znajdziesz, ale i tak - przez jakieś dwa lata, a może nawet dłużej wisiała w tematach politycznych przypięta prośba o szacunek dla ofiar wojennej agresji i niepowielanie rosyjskiej propagandy. Niedawno zmieniłem to na cytat wyrażający prośbę o kontrolowanie własnych emocji, ale nie znaczy to, że "teraz już można".
Istnieje różnica pomiędzy dyskutowaniem nad jakimś problemem z różnych punktów widzenia, a celowym zakłamywaniem rzeczywistości ewidentnie zgodnie z 'przekazem dnia', aby podbijać odpowiednie nastroje. Powtarzam - nie wiem, czy robisz to szczerze, czy cynicznie (skłaniam się ku temu drugiemu), ale to ma drugorzędne znaczenie - nie popieram ani wyzywania od russkich kurew, ale zdecydowanie nie będziemy też dawać na tym nawet skromniutkim forum przestrzeni na powielanie tego gówna, na którym wiadome siły postanowiły zbijać swój polityczny kapitał. Po prostu uważam, że to jest ogólnie rzecz ujmując szkodliwe i niebezpieczne dla naszego kraju (co jest z resztą zgodne z tym co jeszcze parę lat przed wojną mówił nawet sam G. Braun odnośnie kapitalizowania antagonizmów między polskimi, a ukraińskimi nacjonalistami) i dbając o ten mały ogródek - wyrywam chwasty.
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
Alter Ego, weź się w garść chłopie i nie rozpaczaj, bo zachowujesz się jak jakiś dzieciak. Twoje poglądy są skrajnie ekstremistyczne i nie dziw się, że tak jesteś odbierany.
Aż tych żali nie chce się czytać. Współczuję moderatorom, że takie gówno muszą czytać.
Aż tych żali nie chce się czytać. Współczuję moderatorom, że takie gówno muszą czytać.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Weź się w garść i zrób coś ze swoim infantylnym współczuciem dla kogoś kto podołał czytaniu bluzgów, ale nie dał rady ogarnąć opinii na metalowym forum.
- tomekw48
Chłopie... Czy Ty nie potrafisz normalnie rozmawiać, tylko zawsze musisz atakować? Trochę kultury. Nie chcę być wścibski, ale u Ciebie to chyba traumy z dzieciństwa teraz wychodzą. Co to było? Mama i tata na nic Ci nie pozwalali? Koledzy i dziewczyny się z Ciebie śmiali? Ksiądz Ci w majty zaglądał?
Chłopie... Namieszałeś, to teraz jest konsekwencja. Czy Ty wiesz, co to jest odpowiedzialność za swoje słowa i czyny?
Aaaaaaa... Zapomniałem... Wy na prawicy tego nie wiecie
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Masz problemy z pamięcią krótkotrwałą? Zacząłeś rozmowę od ataku na mnie.tomekw48 pisze: ↑11-05-2026, 20:21Chłopie... Czy Ty nie potrafisz normalnie rozmawiać, tylko zawsze musisz atakować? Trochę kultury. Nie chcę być wścibski, ale u Ciebie to chyba traumy z dzieciństwa teraz wychodzą. Co to było? Mama i tata na nic Ci nie pozwalali? Koledzy i dziewczyny się z Ciebie śmiali? Ksiądz Ci w majty zaglądał?
Chłopie... Namieszałeś, to teraz jest konsekwencja. Czy Ty wiesz, co to jest odpowiedzialność za swoje słowa i czyny?
Aaaaaaa... Zapomniałem... Wy na prawicy tego nie wiecie
Wy na lewicy oczekujecie ode mnie samokrytyki, zgodnie z waszymi stalinowskimi tradycjami?
- tomekw48
Nie wiem jak było za Stalina, bo tego nie pamiętam. Za to dla Ciebie lewica to komuniści i zboki. Ostatni komuniści właśnie są na wymarciu, a o zbokach, odkąd jest nowa władza to jakoś dużo ciszej się zrobiło i od razu jest przyjemniej. Nie ma teraz takiego hejtu, jak za Twojej władzy. Jesteś typowym nienawistnym zakompleksionym polaczkiem ze wsi od dzieciństwa wmówiono Ci, że Maryja jest Zawsze Dziewica Niepokalanie Poczęta chociaż nauka w 100% obala tą teorię, no ale Ty w to wierzysz... Kłamstwo powtórzone 100x staje się prawdą i Ty zgodnie z tą zasadą siejesz nienawiść. Myślisz, że jak powtórzysz to 100x to ktoś w to uwierzy. Przenieś się na face-ściek-booka - to miejsce dla takich jak Ty.
Mam nadzieję, że Twoja władza nie wróci w przyszłym roku.
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Trzymajmy się faktów. Jak godzisz powszechne ***** *** z uczuciem obniżenia poziomu hejtu?tomekw48 pisze: ↑11-05-2026, 20:53Nie wiem jak było za Stalina, bo tego nie pamiętam. Za to dla Ciebie lewica to komuniści i zboki. Ostatni komuniści właśnie są na wymarciu, a o zbokach, odkąd jest nowa władza to jakoś dużo ciszej się zrobiło i od razu jest przyjemniej. Nie ma teraz takiego hejtu, jak za Twojej władzy.
Mam nadzieję, że Twoja władza nie wróci w przyszłym roku.
[/quote]
Jak może wrócić skoro nie rządziła w III RP?
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Rządziła za to w III Rzeszy. Czym się to skończyło to mniej więcej wiadomo. 
- tomekw48
Typowy tekst konfiarza.
Powiem Ci, że gdyby nie to ultra katolstwo i negatywne podejście do spraw migracyjnych (m. in. Ukraina) w konfie, to nawet bym na nich głosował, ale wolność wyznania jest dla mnie bardzo ważna i mam nadzieję, że konfa nie będzie samodzielnie rządzić, bo kur...a takie religijne homonto nam założą, że jeszcze będziemy płakać. Ninawidzę katolstwa. Jak czarni mogą sprzedawać takie brednie za pozwoleniem władzy? Jak można takie głupoty ładować dzieciom od dzieciństwa na lekcjach religii, jak one nawet w naturalny sposób nie dojrzały do religii?
Ale z drugiej strony, może to i byłoby dobre. Opór, który by się narodził zmiótłby rządzące partie tak jak fidesz na Węgrzech. Pożyjemy zobaczymy
PS. Do reszty posta się nie odnoszę, bo nie rozumiem o co kaman w tej Twojej nowomowie. Czepiasz się czegoś, a ja kompletnie nie wiem o co chodzi? Może wyjaśnisz o co Tobie chodzi?
- tomekw48
W punkt.NoGodsNoMasters pisze: ↑11-05-2026, 21:13Rządziła za to w III Rzeszy. Czym się to skończyło to mniej więcej wiadomo.![]()
-
Alter Ego
- postuje jak opętany!
Musisz się mylić skoro dostałem bana za negowanie brunatnej zarazy.NoGodsNoMasters pisze: ↑11-05-2026, 21:13Rządziła za to w III Rzeszy. Czym się to skończyło to mniej więcej wiadomo.![]()