Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

bartwa

Re: Ostrzezenia/Bany

31-05-2022, 18:10

empir pisze:
31-05-2022, 08:40
Pacjent to typowy katol.
Nie rozumie w co wierzy.
I słusznie, bo rozum i wiara, to dwa przeciwieństwa.
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

31-05-2022, 19:02

Lukass pisze:
30-05-2022, 23:22
tego gówna, które wypracowała sobie administracja forume, po prostu nie da się czytać
sorry Łukasz, ale możesz wyjaśnić jak administracja sobie coś "wypracowała"? i jeszcze - jak mogła sobie tego nie "wypracować"?
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

31-05-2022, 19:36

bartwa pisze:
31-05-2022, 18:10
empir pisze:
31-05-2022, 08:40
Pacjent to typowy katol.
Nie rozumie w co wierzy.
I słusznie, bo rozum i wiara, to dwa przeciwieństwa.
Zobaczymy gdzie Twój rozum zaprowadzi Cię po śmierci.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

31-05-2022, 19:38

Was obu zaprowadzi dokładnie do tego samego niemiejsca.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

31-05-2022, 19:52

Olo pisze:
Lukass pisze:
tego gówna, które wypracowała sobie administracja forume, po prostu nie da się czytać
sorry Łukasz, ale możesz wyjaśnić jak administracja sobie coś "wypracowała"? i jeszcze - jak mogła sobie tego nie "wypracować"?
Już Ci odpowiadam Aleksandrze.
Mój wiekowy ociec kiedyś zajrzał na tę stronę, na forum.
Z miejsca utwierdził się w przekonaniu, że jestem jego największą porażką.
Patologiczny cham, schizofrenik, narkoman i buk wie co jeszcze.
Otóż, uznał, że ja to wszystko na forum sam piszę, sam ze sobą.
Idąc tym tokiem, można uznać, że to sami sobie napisaliśmy i wypracowaliśmy.
bartwa

31-05-2022, 19:53

Olo pisze:
31-05-2022, 19:38
Was obu zaprowadzi dokładnie do tego samego niemiejsca.
Święte słowa, wszystkie drogi prowadzą w to samo... niemiejsce.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

31-05-2022, 21:22

Olo pisze:
Lukass pisze:
Jasne Olo, służę. W sumie przez lata różne praktyki były tu tolerowane. Kurwy i chuje leciały często gęsto. Raz na jakiś czas ktoś dostał bana na otrzeźwienie, ale było to i niespójne, i niekonsekwentne. Całkowicie tolerowany był uporczywy, prostacki trolling. Oczywiście, można wzruszyć ramionami i stwierdzić, że to raczej problem trolla, jeśli go to podnieca w wieku już mocno dojrzałym. Psychiatra zapewne miałby co robić. Ale spojrzyj na to, co się w tej chwili wypisuje. Za chwilę znaczna część wpisów będzie o sraniu i ruchaniu. Po trzecie, mam wrażenie, że w pewnym momencie pomyliłeś zgodę na wyrażanie opinii ze zgodą na publikowanie oczywistych kłamstw. Ile było fejków w temacie covidowym? Nicram nie stracił panowania nad sobą w jeden dzień. Kolega Ascetic zwracał na to uwagę np. przy wpisie Ozoba o spotkaniu wysokich oficjeli Rosji i USA, ze zdjęciem. Ozob wiedział, bo musiał wiedzieć, że po prostu kłamie. Można to zdzierżyć raz, pięć razy, dziesięć. Ale nie sto. Jasne, część z tych rzeczy poszła być może w dobrej wierze. Ktoś nie zrozumiał, nie miał dostatecznej wiedzy, by zweryfikować. Tak. Ale wiele poszło celowo i jest to oczywiste.

Wszystko to na raz sprawia, że spora część tematów po prostu nie nadaje się do czytania. Wszystkie wady internetu skupione w jednym miejscu. A teraz spójrz, jacy ludzie odpadli w ostatnich miesiącach. Kolega 535, którego sposób prowadzenia rozmowy mógł irytować, ale który miał sporo do powiedzenia. Kolega Hatefire, który (przynajmniej za mojej kadencji) chyba nigdy nie wdał się w żadną awanturę. Kolega Ascetic, który może i miał coś za uszami, ale jak wyżej - miał też sporo do powiedzenia. Kolega Prometheus, to właściwie nie wymaga komentarza. Kolega Nicram, któremu w końcu nerwy puściły, a styl komunikacji był niedopuszczalny, ale nie stało się to bez przyczyny. Chyba kolega Slyd? Wcześniej Drone. A później przyjrzyj się uważnie, kto został. Nie, moim osobistym ulubieńcem wcale nie był Ozob, Pacjent czy Mariusz. Ale to już zostawię dla siebie.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

31-05-2022, 21:27

płaku płaku płak
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

31-05-2022, 21:29

Odejdź i ty. Na twoje i innych miejsce przyjdą nowi. W naturze nic nie ginie. Forume wreszcie stało się miejscem względnej normalniej dyskusji i stało się to akurat teraz, gdy pewne gady nas opuściły. To nie jest przypadek. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Pacjent

31-05-2022, 21:34

Ten znowu powołuje się na tematy covidowe, gdzie Nicram napieprzył całe tony kłamstw, które zostały tu ponownie zacytowane i zweryfikowane przez rzeczywistość. Jak tak można uparcie kłamać jednocześnie roniąc łzy nad upadkiem forum? Obłudna pizdowatość.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

31-05-2022, 21:39

I trzech z tych, którzy często wpisywali albo bzdury, których nie rozumieli, albo kłamstwa, już dało głos. Nawet zabawne. I tak, tak, raczej długo tu już miejsca nie zagrzeję. Będziecie mogli swobodnie oddać się, jak to kolego Ozob ująłeś, wzajemnym opierdalaniem gały. Bo to właśnie robicie, a nie dyskutujecie. Dyskusja jest wtedy, jak ktoś ma coś sensownego do powiedzenia. Kolego Pacjent... A zresztą, nie, szkoda czasu. Kto nawrzucał najwięcej kłamstw, to wszyscy dobrze wiemy. Wy plus Ursus.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

31-05-2022, 21:46

Lukass pisze:
I trzech z tych, którzy często wpisywali albo bzdury, których nie rozumieli, albo kłamstwa, już dało głos. Nawet zabawne. I tak, tak, raczej długo tu już miejsca nie zagrzeję. Będziecie mogli swobodnie oddać się, jak to kolego Ozob ująłeś, wzajemnym opierdalaniem gały. Bo to właśnie robicie, a nie dyskutujecie. Dyskusja jest wtedy, jak ktoś ma coś sensownego do powiedzenia. Kolego Pacjent... A zresztą, nie, szkoda czasu. Kto nawrzucał najwięcej kłamstw, to wszyscy dobrze wiemy. Wy plus Ursus.
Jesteś debilem ogłupionym przez czwartą władzę, czyli media – nawet mi cię nie żal : )
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

31-05-2022, 22:00

Fanatyk pisze:
Lukass pisze:
Jesteś debilem ogłupionym przez czwartą władzę, czyli media – nawet mi cię nie żal : )
Tak, tak. Wszyscy już wiemy, że jesteś bardzo antysystemowy. Jak tam ze stosami trupów zaszczepionych? Nadal nie widzimy ich z powodu wojny za wschodnią granicą?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
vicotnick
rasowy masterfulowicz

31-05-2022, 22:08

Przypomnijmy procesy norymberskie i wieszanie na latarniach!
Awatar użytkownika
Triceratops

31-05-2022, 22:09

Fanatyk pisze:
płaku płaku płak
+2,
w dodatku od uzytkownika, ktorego wlasciwie nie kojarze z niczego, nie wiem czego slucha, w co gra , co czyta, co pije...a patrze, to jakis nowy co ledwo pare lat temu sie zarejestrowal. No za chwile kurwa asia66 zacznie snuc placzliwe jeki jak to jej forum nie pasuje
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

31-05-2022, 22:10

Lukass pisze:
31-05-2022, 22:00
Fanatyk pisze:
Lukass pisze:
Tak, tak. Wszyscy już wiemy, że jesteś bardzo antysystemowy. Jak tam ze stosami trupów zaszczepionych? Nadal nie widzimy ich z powodu wojny za wschodnią granicą?
...tak tak, ja też już wiem, jak głęboko wcisnąłeś sobie ten propagandowy covidowy czopek w dupę i nawet w to wszystko wierzysz... ze strachu. I niepostrzeżenie system cie przecwelował : )
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

31-05-2022, 22:17

Triceratops pisze:
31-05-2022, 22:09
Fanatyk pisze:
płaku płaku płak
+2,
w dodatku od uzytkownika, ktorego wlasciwie nie kojarze z niczego, nie wiem czego slucha, w co gra , co czyta, co pije...a patrze, to jakis nowy co ledwo pare lat temu sie zarejestrowal. No za chwile kurwa asia66 zacznie snuc placzliwe jeki jak to jej forum nie pasuje
A co Ciebie dobry człowieku interesuje, co ja piję? Piję, co mam ochotę pić, Tobie nic do tego. Podobnie, nie czuję potrzeby, by dzielić się z Tobą informacjami na temat tego, co czytam, w co gram, co jem i co wydalam. A czego słucham? To byś akurat łatwo mógł zbadać, choćby śledząc wątki koncertowe. Ale Ty chyba zbyt koncertowy nie jesteś.
Fanatyk pisze:
31-05-2022, 22:10
...tak tak, ja też już wiem, jak głęboko wcisnąłeś sobie ten propagandowy covidowy czopek w dupę i nawet w to wszystko wierzysz... ze strachu. I niepostrzeżenie system cie przecwelował : )
Kto ma świra na punkcie covida i kto się boi? Ja nie bardzo. To Ty ciągle dostrzegasz problemy tam, gdzie ich nie ma.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Triceratops

31-05-2022, 22:20

Nie bierz tego do siebie, po prostu nie czaje kim jestes, kompletnie z niczego na forum cie nie kojarze i nie rozumiem dlaczego placzesz. Nigdy w historii starego forum nie bylo takiego wysypu placzliwych ludzi, no ale teraz rozumiem pokolenie milenialsow chce przejac forum. Stara gwardia nie byla taka placzliwa, teraz mamy pololenie placzliwych „mezczyzn”, wszedzie placza i przebieraja sie w damskie ciuchy nawet
Ostatnio zmieniony 31-05-2022, 22:22 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

31-05-2022, 22:21

Forum dorobiło się swoich męczenników. Bdb!
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

31-05-2022, 22:25

Triceratops pisze:
31-05-2022, 22:20
Nie bierz tego do siebie, po prostu nie czaje kim jestes, kompletnie z niczego ns forum cie nie kojarze nie rozumiem i dlaczego placzesz. Nigdy w historii starego forum nie bylo takiego wysypu placzliwych ludzi, no ale teraz rozumiem pokolenie milenialsow chce przejac forum. Stara gwardia nie byla taka placzliwa
Pudło stary. Większość ludzi, którzy już sobie poszli, to stara gwardia. Mnie też za milenialsa nie bardzo można uznać. Skoro nie kojarzysz, to nie mój problem, widać mamy mało punktów zbieżnych. Olo ładnie spytał, ja ładnie odpowiadam. Tyle, skąd pomysł, że mógłbym to wziąć do siebie?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
ODPOWIEDZ