Ukraina

Moderator: Gore_Obsessed
W grę wstępną to ja mogę z mężem.Pacjent pisze: ↑10-04-2022, 11:37Bardzo interesujące są te nowe konta, które reprezentują znaną tu agresywną linię polityczną i, bez żadnej gry wstępnej jakby tu były od lat, z miejsca wzięły się za grillowanie użytkowników "wyklętych". Wszystko okraszone tą samą retoryką i inwektywami. Przypadek? Nie sądzę.![]()
Co ty o tym mężu ciągle. Mąż i mąż. Ja nie mam męża i jakoś żyje. Siedział by mi aby w chałupie i pierdział w fotelu.Czarownica pisze: ↑10-04-2022, 20:44W grę wstępną to ja mogę z mężem.Pacjent pisze: ↑10-04-2022, 11:37Bardzo interesujące są te nowe konta, które reprezentują znaną tu agresywną linię polityczną i, bez żadnej gry wstępnej jakby tu były od lat, z miejsca wzięły się za grillowanie użytkowników "wyklętych". Wszystko okraszone tą samą retoryką i inwektywami. Przypadek? Nie sądzę.![]()
Nie odpowiedziałeś mi, razem ze swoim chłopakiem jednoznacznie, po której z dwóch stron się opowiadasz, więc jesteś tchórzem i tak do ciebie będę się zwracać, tchórzu.
Była kiedyś taka Irena do której przychodziłem, ale po prostu ocipiała. Chodzi na bosaka po śniegu. Jakieś ręczniki głową przepasuje i znosi do domu różne świecidełka i śmieci. Wysypisko z domu zrobiła. Innych bab we wsi nie ma. Znaczy są, ale młode jakieś, albo stare. Z babką mieszkam, mam trochę zwierzyny i jakoś tam jest.Czarownica pisze: ↑10-04-2022, 21:04a co ty o tej chałupie ciagle?
siedzisz w niej tylko na tej wsi, wylazlbys, ludzi poznal, jaka babe, mężem byś został. Od razu byłoby Ci lepiej.
Baby są fsjniusie
Buziak choptasiu!
Babka jeszcze lepi ruskie pierogi, czy nie, bo już nie wypada?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑10-04-2022, 21:12Była kiedyś taka Irena do której przychodziłem, ale po prostu ocipiała. Chodzi na bosaka po śniegu. Jakieś ręczniki głową przepasuje i znosi do domu różne świecidełka i śmieci. Wysypisko z domu zrobiła. Innych bab we wsi nie ma. Znaczy są, ale młode jakieś, albo stare. Z babką mieszkam, mam trochę zwierzyny i jakoś tam jest.Czarownica pisze: ↑10-04-2022, 21:04a co ty o tej chałupie ciagle?
siedzisz w niej tylko na tej wsi, wylazlbys, ludzi poznal, jaka babe, mężem byś został. Od razu byłoby Ci lepiej.
Baby są fsjniusie
Buziak choptasiu!
Podpowiem Ci - Irenie chłopa brakuje, zakręć się koło niej, zakupy przynieś, zapytaj czy jej coś pomóc.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑10-04-2022, 21:12Była kiedyś taka Irena do której przychodziłem, ale po prostu ocipiała. Chodzi na bosaka po śniegu. Jakieś ręczniki głową przepasuje i znosi do domu różne świecidełka i śmieci. Wysypisko z domu zrobiła. Innych bab we wsi nie ma. Znaczy są, ale młode jakieś, albo stare. Z babką mieszkam, mam trochę zwierzyny i jakoś tam jest.Czarownica pisze: ↑10-04-2022, 21:04a co ty o tej chałupie ciagle?
Baby są fsjniusie
Buziak choptasiu!
Może i pójdę, chciałbym ją jakoś z tego uleczyć, żeby już nie znosiła. Zaniosę jej w prezencie letnią sukience po babce co jest w szafie. Ona lubi takie kolorowe świecidełka. I wezmę butelkę bimbru. Drwa jej narobię, że będzie świszczało.Czarownica pisze: ↑10-04-2022, 21:35Podpowiem Ci - Irenie chłopa brakuje, zakręć się koło niej, zakupy przynieś, zapytaj czy jej coś pomóc.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑10-04-2022, 21:12Była kiedyś taka Irena do której przychodziłem, ale po prostu ocipiała. Chodzi na bosaka po śniegu. Jakieś ręczniki głową przepasuje i znosi do domu różne świecidełka i śmieci. Wysypisko z domu zrobiła. Innych bab we wsi nie ma. Znaczy są, ale młode jakieś, albo stare. Z babką mieszkam, mam trochę zwierzyny i jakoś tam jest.Czarownica pisze: ↑10-04-2022, 21:04a co ty o tej chałupie ciagle?
Baby są fsjniusie
Buziak choptasiu!
Odwdzięczy Ci sie tak, że pół wsi będzie słyszeć.![]()
![]()
![]()
Żadziej, ale lepi. Po prostu nie ma produktów, wszystko podrożało. Raz się zje, raz się nie zje.Pacjent pisze: ↑10-04-2022, 21:25Babka jeszcze lepi ruskie pierogi, czy nie, bo już nie wypada?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑10-04-2022, 21:12Była kiedyś taka Irena do której przychodziłem, ale po prostu ocipiała. Chodzi na bosaka po śniegu. Jakieś ręczniki głową przepasuje i znosi do domu różne świecidełka i śmieci. Wysypisko z domu zrobiła. Innych bab we wsi nie ma. Znaczy są, ale młode jakieś, albo stare. Z babką mieszkam, mam trochę zwierzyny i jakoś tam jest.Czarownica pisze: ↑10-04-2022, 21:04a co ty o tej chałupie ciagle?
Baby są fsjniusie
Buziak choptasiu!
Cały czas głośno pierdzi, czyli jest zdrowa. Jak ktoś głośno pierdzi, szczególnie w nocy to znaczy, że ma zdrową prostatę.
Nie, jje dużo mięsa ostatnio. Otwieramy ostatnio takie mięsne konserwy co porobiliśmy kilkanaście lat temu w słoikach. Kiełbasy i mielone mięso. A jak ostatnio pojadła kaszanki to pierdziała do rana, nawet przez sen.
nie ma co się pierdolić tylko trzeba działać bo nic z tego nie wynika
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Ktoś kto na forum gdzie udziela się kilkadziesiąt osób używa dodatkowych nicków powinien pilnie zgłosić się do psychiatry. Zdrowi ludzie takich rzeczy nie robią.