new wave od masterful users
Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Bonecrusher
- zahartowany metalizator
- nagrobek
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ostrzezenia/Bany
Myślałem, że Google Translate lepiej radzi sobie z tłumaczeniem.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Szkoda 535. Zna się na muzyce, jak mało kto. Pisał piękną polszczyzną. Wiem, że w ostatnich latach postrzegany był jako osoba "konfliktowa". Większość "konfliktów" przebiegała według schematu: 535 coś napisał, ktoś nie zrozumiał albo dośpiewał sobie własną interpretację, a 535 nie chciało się tłumaczyć więc ciągnął po zaproponowanej linii. W sumie się nie dziwię.
Chujowo.
Chujowo.
Kerosene keeps me warm.
- Medard
salut dla 53583koper83 pisze: ↑19-03-2022, 18:40Szkoda 535. Zna się na muzyce, jak mało kto. Pisał piękną polszczyzną. Wiem, że w ostatnich latach postrzegany był jako osoba "konfliktowa". Większość "konfliktów" przebiegała według schematu: 535 coś napisał, ktoś nie zrozumiał albo dośpiewał sobie własną interpretację, a 535 nie chciało się tłumaczyć więc ciągnął po zaproponowanej linii. W sumie się nie dziwię.
Chujowo.

zostaną te różne kurwełe
i jego opiekunowie
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Bless this tongue
- weteran forumowych bitew
Oj mam z gola inne odczucia - snul sie po prawie kazdym temacie jak smrod po gaciach, postow o muzyce niewiele na tle pseudozdystansowanego 'dyskutowania' z kilkoma oszolomami, non stop pierdolenie o swoim cudownym bezrobociu, ruchaniu polaczkow przez pis (eureka kurwa83koper83 pisze: ↑19-03-2022, 18:40Szkoda 535. Zna się na muzyce, jak mało kto. Pisał piękną polszczyzną. Wiem, że w ostatnich latach postrzegany był jako osoba "konfliktowa". Większość "konfliktów" przebiegała według schematu: 535 coś napisał, ktoś nie zrozumiał albo dośpiewał sobie własną interpretację, a 535 nie chciało się tłumaczyć więc ciągnął po zaproponowanej linii. W sumie się nie dziwię.
Chujowo.
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wszystko się zgadza łącznie z tym, że szkoda, ale zwykle sam wszczynał kłótnie i pierwszy rzucał bluzgami np. zjechał tak kol. Trupa, z którym mi nie po drodze, ale to już była przesada.83koper83 pisze: ↑19-03-2022, 18:40Szkoda 535. Zna się na muzyce, jak mało kto. Pisał piękną polszczyzną. Wiem, że w ostatnich latach postrzegany był jako osoba "konfliktowa". Większość "konfliktów" przebiegała według schematu: 535 coś napisał, ktoś nie zrozumiał albo dośpiewał sobie własną interpretację, a 535 nie chciało się tłumaczyć więc ciągnął po zaproponowanej linii. W sumie się nie dziwię.
Chujowo.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bonecrusher
- maciek z klanu
I ty byłeś tym jedynym który rozumiał 53583koper83 pisze: ↑19-03-2022, 18:40Szkoda 535. Zna się na muzyce, jak mało kto. Pisał piękną polszczyzną. Wiem, że w ostatnich latach postrzegany był jako osoba "konfliktowa". Większość "konfliktów" przebiegała według schematu: 535 coś napisał, ktoś nie zrozumiał albo dośpiewał sobie własną interpretację, a 535 nie chciało się tłumaczyć więc ciągnął po zaproponowanej linii. W sumie się nie dziwię.
Chujowo.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nagrobek
- empir
Proponuję przenieść dyskusję do tematu "Panowie! Wracajcie!".
Szkoda, że odszedl ale to jego decyzja. Nie pierwszy i nie ostatni.
Jeszcze bardziej szkoda, że trole same nie odchodzą
Szkoda, że odszedl ale to jego decyzja. Nie pierwszy i nie ostatni.
Jeszcze bardziej szkoda, że trole same nie odchodzą
Ostatnio zmieniony 19-03-2022, 19:40 przez empir, łącznie zmieniany 1 raz.
- maciek z klanu
Zastanawiające jest gdzie jest twój pan. Dawno nie pisał, a szkoda.
- nagrobek
ta, idź lepiej przytulić króliczka 
- maciek z klanu
Nie gustuje
ale jeśli kolega to proszę bardzo 
- Bonecrusher
Piszcie se sami w waszym trv kółku 50 letnich przegrywow , którzy tylko potrafią się czepić jak taka jebana hiena kogoś nowego, może to przez zazdrość, nie wiem nie mniej ja nigdzie nie idę i szacun dla każdego kto okazuje mi choć trochę kurwa wyrozumiałości i nie czepia się mnie, jebać waszą elitarność snoby, nigdy nie byłem i nie będę elitarny, za to z roku na rok będę coraz więcej zespołów i płyt poznawał i nie będę wiecznie żółtodziobem za to wy będziecie projdupami w necie
Nie pozdrawiam
Nie pozdrawiam
Eternal spokój!
- nagrobek
Medard nie ma jeszcze 50tki skończonej
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Nie peniaj. Macko cie utuli
Medard akurat 3 lata temu świętował 5 z przodu. Hulajke sobie z tej okazji sprezentował. Nie pamiętasz?
Ostatnio zmieniony 19-03-2022, 19:58 przez Rumburak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
pokaż legitymacje Metala!Bonecrusher pisze: ↑19-03-2022, 19:52Piszcie se sami w waszym trv kółku 50 letnich przegrywow , którzy tylko potrafią się czepić jak taka jebana hiena kogoś nowego, może to przez zazdrość, nie wiem nie mniej ja nigdzie nie idę i szacun dla każdego kto okazuje mi choć trochę kurwa wyrozumiałości i nie czepia się mnie, jebać waszą elitarność snoby, nigdy nie byłem i nie będę elitarny, za to z roku na rok będę coraz więcej zespołów i płyt poznawał i nie będę wiecznie żółtodziobem za to wy będziecie projdupami w necie
Nie pozdrawiam
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
-
[V]
Polecam AION, fajny zespół. Bardzo True.Bonecrusher pisze: ↑19-03-2022, 19:52Piszcie se sami w waszym trv kółku 50 letnich przegrywow , którzy tylko potrafią się czepić jak taka jebana hiena kogoś nowego, może to przez zazdrość, nie wiem nie mniej ja nigdzie nie idę i szacun dla każdego kto okazuje mi choć trochę kurwa wyrozumiałości i nie czepia się mnie, jebać waszą elitarność snoby, nigdy nie byłem i nie będę elitarny, za to z roku na rok będę coraz więcej zespołów i płyt poznawał i nie będę wiecznie żółtodziobem za to wy będziecie projdupami w necie
Nie pozdrawiam
Ich płyty to teraz rary ale opierdole w okazyjnej cenie jak chcesz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Bonecrusher
Kurwa nam tylko paszport PolsatuPukajacy Bob pisze: ↑19-03-2022, 19:57pokaż legitymacje Metala!Bonecrusher pisze: ↑19-03-2022, 19:52Piszcie se sami w waszym trv kółku 50 letnich przegrywow , którzy tylko potrafią się czepić jak taka jebana hiena kogoś nowego, może to przez zazdrość, nie wiem nie mniej ja nigdzie nie idę i szacun dla każdego kto okazuje mi choć trochę kurwa wyrozumiałości i nie czepia się mnie, jebać waszą elitarność snoby, nigdy nie byłem i nie będę elitarny, za to z roku na rok będę coraz więcej zespołów i płyt poznawał i nie będę wiecznie żółtodziobem za to wy będziecie projdupami w necie
Nie pozdrawiam
![]()
Eternal spokój!