Klasyka, dwa razy coś takiego przerabiałem - żeby tylko nie kusiło wchodzenie tutaj.
Z forume jest jak z wódą. Mało kto rzuca na zawsze, to w końcu i tak wróci.
Moderator: Gore_Obsessed
Tak mi dosrałeś że ci jeszcze gówno z ryja wystaje
Jesteś podręcznikowym wyborcą PiSu.Wojna pisze: ↑25-08-2025, 11:17Dokładnie ! Jak tak czytam tych naszych 4,5 lewaków na tym forum to mi autentycznie jest mi ich żal . Biedaki muszą zawsze głosować w wyborach w drugiej turze na rudego pachołka co zna się na polityce jak ja na balecie mongolskim . Już nawet niemcy mają go totalnie w dupie o USA nawet nie wspomnę .
Ryj to ma swinia a z tego co kojarze to akurat ty jestes spasiona swinia opasly knurze
Pudło. Być może widziałeś lustro.Triceratops pisze: ↑25-08-2025, 14:56Ryj to ma swinia a z tego co kojarze to akurat ty jestes spasiona swinia opasly knurze
Dobra Seba, już się nie dąsaj. Na znak solidarności mogę włożyć swoje trepy do zamrażarki jak to sprawi, że wrócisz :*tommek pisze: ↑25-08-2025, 14:03Info od Sebastiana.
"Hej, jakos dwa miesiace temu postanowilem zrobic sobie przerwe i zmienilem maila na maila zony i haslo. Po miesiacu probowalem reaktywowac, ale nie dochodzil zaden mail na zadnego maila, ani poprzedniego, ani obecnego. Napisalem do Ola na FB, ale nie odpowiedzial. Ostatecznie stwierdzilem, ze moze tak jest jednak lepiej, bo czytac dalej moge, a nie kusi mnie, by wdawac sie w jalowe dyskusje.
Tak jak podejrzewaliscie, jestem na wyspie Sentinel i nie uwierzycie, ale tu nie ma nawet lodowki do ktorej mozna by wsadzic buty, dlatego trzymam je na plazy, ale podczas pory deszczowej utrzymanie suchosci obuwia robi sie wyjatkowo trudne, zwlaszcza w tej chatce z lisci bananananowca.
Wierze, ze uda wam sie rozwiklac trudne zagadnienia polskiej polityki i alkoholizmu beze mnie. Pozdrawiam!"
Brałeś dzisiaj leki?tomekw48 pisze: ↑25-08-2025, 17:09Tri to spasiony knur mieszkający na wiosce. Aż się dziwię, że tam płyty z alt rockiem do Tri dochodzą. Ekstremalny metal Triceratopsowi konfiskuje mama i ojciec daje mu lanie. O uczestniczeniu w koncertach Tri może tylko zapomnieć na tym zadupiu. Zresztą... Mama i tata nie dadzą na takie rozrywki pieniędzy. No i prawo jazdy brak... Jak tu się ruszyć z tego zadupia?
Stąd ucieczka w literaturę, którą pochłania tonami, szczególnie tą o zdrowym żywieniu i długim życiu, tak aby przeżyć rodziców.
Oczywiście książki nie są kupione, tylko z biblioteki.
Triceratops żyje w dwóch światach. Ten typowo przyziemny jego rodzinny klimat i w marzeniach o zdobywaniu szczytów świadomości. Wróżę Triceratopsowi sukces w zdobyciu tego szczytu. Czasami bywa tak, że gnębionemu człowiekowi w końcu pęka żyłka w łepetynie i albo wszystkich pozabija, albo uwierzy w ten cudowny Boski świat wraz ze zdolnościami rodem ze stranger things. Obie opcje są niebezpieczne.
Co zrobić? Co zrobić? Chciałbym chłopakowi pomóc, ale On nie chce pomocy...
Tri... W ekstremalnych sytuacjach licz oddechy. To pomaga. Oddychanie to klucz do Wyższej Jaźni do Wyższej Świadomości.
wypisał sięWAROL_KOJTYLA pisze: ↑25-08-2025, 18:16gdzie się podział pan Długopissssss? kilka lat go nie widziałem
Tu obowiązuje zasada: brałeś leki - nie piszŻwirek i Muchomorek pisze: ↑25-08-2025, 17:27Brałeś dzisiaj leki?tomekw48 pisze: ↑25-08-2025, 17:09Tri to spasiony knur mieszkający na wiosce. Aż się dziwię, że tam płyty z alt rockiem do Tri dochodzą. Ekstremalny metal Triceratopsowi konfiskuje mama i ojciec daje mu lanie. O uczestniczeniu w koncertach Tri może tylko zapomnieć na tym zadupiu. Zresztą... Mama i tata nie dadzą na takie rozrywki pieniędzy. No i prawo jazdy brak... Jak tu się ruszyć z tego zadupia?
Stąd ucieczka w literaturę, którą pochłania tonami, szczególnie tą o zdrowym żywieniu i długim życiu, tak aby przeżyć rodziców.
Triceratops żyje w dwóch światach. Ten typowo przyziemny jego rodzinny klimat i w marzeniach o zdobywaniu szczytów świadomości. Wróżę Triceratopsowi sukces w zdobyciu tego szczytu. Czasami bywa tak, że gnębionemu człowiekowi w końcu pęka żyłka w łepetynie i albo wszystkich pozabija, albo uwierzy w ten cudowny Boski świat wraz ze zdolnościami rodem ze stranger things. Obie opcje są niebezpieczne.
Tri... W ekstremalnych sytuacjach licz oddechy. To pomaga. Oddychanie to klucz do Wyższej Jaźni do Wyższej Świadomości.
Hyhyhy tomekw48 to Mariusz Wędliniarz.Jego nowe wcielenie.Dajecie się wkręcać i tyle.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑25-08-2025, 17:27Brałeś dzisiaj leki?tomekw48 pisze: ↑25-08-2025, 17:09Tri to spasiony knur mieszkający na wiosce. Aż się dziwię, że tam płyty z alt rockiem do Tri dochodzą. Ekstremalny metal Triceratopsowi konfiskuje mama i ojciec daje mu lanie. O uczestniczeniu w koncertach Tri może tylko zapomnieć na tym zadupiu. Zresztą... Mama i tata nie dadzą na takie rozrywki pieniędzy. No i prawo jazdy brak... Jak tu się ruszyć z tego zadupia?
Szkoda, chciałem kupić od niego kilka taśm.tommek pisze: ↑25-08-2025, 14:03Info od Sebastiana.
"Hej, jakos dwa miesiace temu postanowilem zrobic sobie przerwe i zmienilem maila na maila zony i haslo. Po miesiacu probowalem reaktywowac, ale nie dochodzil zaden mail na zadnego maila, ani poprzedniego, ani obecnego. Napisalem do Ola na FB, ale nie odpowiedzial. Ostatecznie stwierdzilem, ze moze tak jest jednak lepiej, bo czytac dalej moge, a nie kusi mnie, by wdawac sie w jalowe dyskusje.
Tak jak podejrzewaliscie, jestem na wyspie Sentinel i nie uwierzycie, ale tu nie ma nawet lodowki do ktorej mozna by wsadzic buty, dlatego trzymam je na plazy, ale podczas pory deszczowej utrzymanie suchosci obuwia robi sie wyjatkowo trudne, zwlaszcza w tej chatce z lisci bananananowca.
Wierze, ze uda wam sie rozwiklac trudne zagadnienia polskiej polityki i alkoholizmu beze mnie. Pozdrawiam!"
wjenc, dobrze, że zdnonżżyłę taśmę Regurgitate (taki szvecki synthambient XD), otrzymać od Sebu*m.Mass-Turbo pisze: ↑25-08-2025, 19:08Szkoda, chciałem kupić od niego kilka taśm.tommek pisze: ↑25-08-2025, 14:03Info od Sebastiana.
NEVER STOP THE MADNESS
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
To juz alkohol zdrowszytabaluga pisze: ↑25-08-2025, 14:35nikogo ostatnio nie orałem , polityki nie śledze , nie chce mi się,nawet bosaka nie podglądam. Ostatnio też przedawkowałem pepsi co skutkowało jakimiś dziwnymi skurczami w klacie/chyba serce/ przez cały dzień i nastepne trzy dni śpiączka przeplatana migreną po nagłym odstawieniu. Nigdy wiecej nie tkne tego!
WAROL_KOJTYLA pisze: ↑25-08-2025, 18:16gdzie się podział pan Długopissssss? kilka lat go nie widziałem