Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
535

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

09-04-2018, 14:28

Nie chcę was martwić,ale wszystko wskazuje na to, że albo trzeba sobie dać spokój, albo przesiąknąć i płynąć z nurtem szamba.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

09-04-2018, 14:38

Ale czym martwić? Chyba każdy rozumny człowiek od dawna wie że większość internetów to kał zmieszany z moczem i tylko gdzieniegdzie pojawiają się wątłe strużki świeżej źródlanej wody.
Ostatnio zmieniony 09-04-2018, 14:48 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-04-2018, 14:42

ocenzurowywanie wypowiedzi oraz edycja wedle uznania. w planach banowanie. aktywność jednego mod’a, który rozminął się z powołaniem, sprowadzająca się do porad dot. gramatyki j. polskiego. drugiego dla odmiany (jak się napierdoli i łaskawie wpadnie zobaczyć o co’ho) sprowadzająca się do zniechęcania innych do pisania. co tam jeszcze? na nowo powrót do dbałości o "merytorykę wypowiedzi" oraz co kluczowe ich ważkość/ ważność. podkreślaną przez ton nie znoszący sprzeciwu, oczywiście z zachowaniem podstawowej zasady tj. wsadzeniem sobie kija w dupę.

bardzo dobry kierunek. wręcz idealny.

cześć.
lys på slutten av lys
Karkasonne

09-04-2018, 14:45

To ja dla odmiany powiem, że jestem zadowolony.
535

09-04-2018, 14:47

Zawsze pisałem że trzeba się zdecydować i albo moderować bez litości i w efekcie zamknąć, albo puścić na żywioł ze wszystkimi tego konsekwencjami.
Awatar użytkownika
Triceratops

09-04-2018, 14:47

Drone pisze:Otóż to - rzecz nie w tym, że raz się komuś coś tam wymknie, rzecz w tym, żeby szlam nie wylewał się cały czas, tu naprawdę nie trzeba ślęczenia i przyglądania się. To, że coś jest fanowskie, nie znaczy, że musi być byle jakie.
Ja np lubie kwieciste wypowiedzi, i tak szczerze najbardziej lubie czytac rozne gownoburze i przepychanki, bo ilez mozna pierdoilic o tej wtornej muzyce. Ten lubi to, inny tamto, nad czym tu deliberowac?

Dlatego mi osobiscie jest bardzo smutno, ze nie widzialem wypowiedzi Lucjana, bo podejrzewam, ze bardzo by mi sie podobala w odroznianiu od jakiejs dyskusji nt megadeth niewartego nawet spluniecia.. Moze jakas zamrazarke do skasowanych postow zrobic.
Ostatnio zmieniony 09-04-2018, 14:50 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
COFFIN

09-04-2018, 14:53

Hatefire pisze:Ale czym martwić? Chyba każdy rozumny człowiek od dawna wie że większość internetów to kał zmieszany z moczem i tylko gdzieniegdzie pojawiają się wątłe stróżki świeżej źródlanej wody.
Wiesz co.... Pamiętam to forum z czasów zamierzchłych i pomijając to, co się działo, a działo się dużo (:D) to raczej nikt ze zgromadzonych nie pozwalał sobie na notoryczne wyjazdy personalne do osób, które mu nie leżały i za które po prostu w rzeczywistości dostałby w ryj - nie raz, nie dwa. Zaręczam, że zgrzeczniałby. Bohater po chuju. Gorsze jest to, że wiadomy przypadek zbytnio dużo do powiedzenia na temat muzyki związanej z profilem tego forum nigdy nie miał, a jego projekcje i wyobrażenia na temat własnej muzycznej zajebistości to tylko skutek uboczny kleju i zbyt długiego związku z jednym partnerem.
Ostatnio zmieniony 09-04-2018, 14:55 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Triceratops

09-04-2018, 14:54

Hatefire pisze: i tylko gdzieniegdzie pojawiają się wątłe strużki świeżej źródlanej wody.
Dziekuje, ze doceniasz moja tworczosc ;D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Sybir

09-04-2018, 16:01

To co, koledzy, mam zmienić kurs na bardziej radykalny? Wprawdzie wg kol. Hatefire nie nadawałbym się na enkawudzistę, niemniej obiecuję, że zrobię, co w mojej mocy :D

O, i co mam robić z kolegami z podwójnymi i potrójnymi kontami? Zostawiać dla większego chaosu, czy zgłaszać naczialstwu?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Medard

09-04-2018, 16:11

Skasuj podwójne konta, a jak gdzieś spotkasz na żywo to jeszcze przemów do rozumu.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
COFFIN

09-04-2018, 17:14

Sybir pisze:To co, koledzy, mam zmienić kurs na bardziej radykalny?
[youtube][/youtube]
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Drone

09-04-2018, 17:27

Sybir pisze:To co, koledzy, mam zmienić kurs na bardziej radykalny? Wprawdzie wg kol. Hatefire nie nadawałbym się na enkawudzistę, niemniej obiecuję, że zrobię, co w mojej mocy :D

O, i co mam robić z kolegami z podwójnymi i potrójnymi kontami? Zostawiać dla większego chaosu, czy zgłaszać naczialstwu?
Nie chcę już wracać do tematu tuj z uwagi na serce kolegi 535, ale wtedy nie miałeś dylematu, a masz taki w stosunku do ewidentnego szamba? To samo z multikontami: kiedyś długopis wyłapał bana na miesiąc chyba za takie akcje. Kasować i już.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Sybir

09-04-2018, 17:28

Medard pisze:Skasuj podwójne konta, a jak gdzieś spotkasz na żywo to jeszcze przemów do rozumu.
Druga opcja wchodzi jeszcze w grę, co do drugiej - nie posiadam takich uprawnień.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Sybir

09-04-2018, 17:30

Drone pisze:
Sybir pisze:To co, koledzy, mam zmienić kurs na bardziej radykalny? Wprawdzie wg kol. Hatefire nie nadawałbym się na enkawudzistę, niemniej obiecuję, że zrobię, co w mojej mocy :D

Nie chcę już wracać do tematu tuj z uwagi na serce kolegi 535, ale wtedy nie miałeś dylematu, a masz taki w stosunku do ewidentnego szamba? To samo z multikontami: kiedyś długopis wyłapał bana na miesiąc chyba za takie akcje. Kasować i już.
Panie Profesorze, nauczony doświadczeniem staram się unikać radykalnych rozwiązań, zważywszy na brak jasnych wytycznych w tej kwestii.
Awatar użytkownika
Drone

09-04-2018, 17:44

Doktore, ja bym nie ciął offtopów, nawet masywnych - to sól tego forum, nie ciąłbym awantur i przepychanek, natomiast ciąłbym chamskie podjazdy, zwykłe wyzwiska i napinki. Pytanie jest takie, co forum straci, gdy takie rzeczy się będzie wycinać. Moim zdaniem nic - teraz są wątki, których się nie da czytać, bo na jeden merytoryczny post przypada 5 z bluzgami.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Sybir

09-04-2018, 17:48

Profesorze, wezmę to pod uwagę - moderator jest dla użytkowników, nie na odwrót. Im większy odzew ze strony forumowiczów, tym łatwiej jest mi spełniać swoje obowiązki.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

09-04-2018, 17:54

Nie przesadzaj. Jeszcze gotowi pomyslec, ze jestesmy tu dla nich
Awatar użytkownika
Sybir

09-04-2018, 17:55

To samo mówię w pracy :D
Awatar użytkownika
hcpig

09-04-2018, 20:10

Oczywiście trzeba to wszystko wypierdolić. Co innego się pokłocić a co innego wylewać jakieś tony bluzgów, sam nie wiem czemu sam się dawałem wciągnąć w takie idotyzmy (temat o Dragon brrrrr - 10 lat leży nieskasowany, prośba Olo). A co do tego komu wolno więcej, różnica między Luckiem a takim Plastkiem jest taka że ten drugi poza różnymi dziwnymi zaczepkami produkował masę kontentu i w ogóle to był cool bro wymiatający w różnych dziedzinach. Kolego Lucek, załóż jakiś topik (bo założyłeś jakikolwiek przez te prawie 10 lat na forume?), napisz reckę, cokolwiek tylko zrozum nie nikt się tu nie trzepie pod posty z brzydkimi słowami - gimnazja WYGASZAMY.
Yare Yare Daze
ODPOWIEDZ