Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Re: Ostrzezenia/Bany
A Mikoś to kto?
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
zmień avatar bo tych Karolów jest wystarczająco dużo, w tedy odkryję karty :)Gumiak pisze:A Mikoś to kto?
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- Self
- rasowy masterfulowicz
ale pavulona to ty szanuj ok?
-
- zahartowany metalizator
Mam pavulona dv7 od tylu samo lat - czyli siedmiu - i przez 6 lat nie narzekałem, ale od roku zaczął się srogo pierdolić, dowód to wolny rozruch i permanentne zwiechy po wyłączeniu i włączeniu przeglądary. Posmarowałbym, ale nie umie rozbierać laptopów :( I mawia się wciąż, że hp to dobra firma. No chuj!
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
przebijam, mam pavulona od 8 lat , z którego korzysta z powodzeniem moja pociecha, ma zajebistą kartę graficzną 128 intela i 1 gimbusa ramu :)
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
kolejny Karol ,dajcie mu spokój , tyle dobrego zrobił :)Self pisze:ale pavulona to ty szanuj ok?
- Self
- rasowy masterfulowicz
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Nergal to Cię trzyma w zespole chyba tylko dlatego, że coś tam potrafisz grać.REINHARD IRRUMATOR pisze:przebijam, mam pavulona od 8 lat , z którego korzysta z powodzeniem moja pociecha, ma zajebistą kartę graficzną 128 intela i 1 gimbusa ramu :)
Coś tam było! Człowiek!
- Fixxed
- postuje jak opętany!
Masz coś do naszego Papieża Polaka?REINHARD IRRUMATOR pisze:zmień avatar bo tych Karolów jest wystarczająco dużo, w tedy odkryję karty :)Gumiak pisze:A Mikoś to kto?
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
pewnie tak :)Skaut pisze:Nergal to Cię trzyma w zespole chyba tylko dlatego, że coś tam potrafisz grać.REINHARD IRRUMATOR pisze:przebijam, mam pavulona od 8 lat , z którego korzysta z powodzeniem moja pociecha, ma zajebistą kartę graficzną 128 intela i 1 gimbusa ramu :)
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
oczywiście że nie, chyba wyraziłem się jasno , czytałeś mój poprzedni post , no przecież jego przyboczny i on stanowili zajebistą parę kaloszyFixxed pisze:Masz coś do naszego Papieża Polaka?REINHARD IRRUMATOR pisze:zmień avatar bo tych Karolów jest wystarczająco dużo, w tedy odkryję karty :)Gumiak pisze:A Mikoś to kto?
- vicek
Jesteś naprawdę Nergalem ??? Widziałeś się ostatnio z Bjork ???
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Tak, wysypał się parę postów wyżej, kiedy przyznał, że ze Zbyszkiem dzielą laptopa.vicek pisze:Jesteś naprawdę Nergalem ???
REINHARD IRRUMATOR pisze:przebijam, mam pavulona od 8 lat , z którego korzysta z powodzeniem moja pociecha
Kerosene keeps me warm.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
+1Drone pisze:Chciałbym zapytać się moderatorów, jak długo jeszcze zamierzają tolerować idiotyczne bluzgi produkowane przez tego niedowłada umysłowego? Podoba Wam się, kiedy z forum, na które wykładacie pieniądze, robi się szambo? Uważam, że jak ktoś chce obrażać wszystkich i wszystko dookoła, to niech robi to u siebie w chlewie, a nie w miejscu bądź co bądź publicznym. Święty nikt tu nie jest, ale jakieś granice by się czasami przydały.
nudne się to już zaczęło robić
Hehe, zaraz bedzie raca z dupy, że nie rozumiesz subtelnej ironii i hiperbolizacji (oraz zdjęcie Green Day, bo w Plastusiowym rozumku za każdym razem kiedy wkleja zdjęcie Green Day ktoś na forum ma zły dzień, łamie nogę, umiera mu babcia etc.)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Nie, chodzi o to, że Plastuś trolluje, a wy na serio spinacie dupy o te Green Daye czy inne Kredki z Filcu. :D Nie żebym bronił, bo z czasem każdy żart staje się męczący i nieśmieszny, ale fakt jest fakt.
- Plastek
- Kontakt:
+1. Także uważam, że powinno się bezwzględnie Drone'a zbanować.Bloodcult pisze:+1Drone pisze:Chciałbym zapytać się moderatorów, jak długo jeszcze zamierzają tolerować idiotyczne bluzgi produkowane przez tego niedowłada umysłowego? Podoba Wam się, kiedy z forum, na które wykładacie pieniądze, robi się szambo? Uważam, że jak ktoś chce obrażać wszystkich i wszystko dookoła, to niech robi to u siebie w chlewie, a nie w miejscu bądź co bądź publicznym. Święty nikt tu nie jest, ale jakieś granice by się czasami przydały.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Trzeba być skończonym idiotą, by zakładać, że Kredki to najlepszy materiał na jaja :)))) Ten cały temat i forsowanie generycznych prawd, powstających na bazie tego, co się mówi i widzi, staje się męczący. Ale dyskutowanie z cymbałami, co piszą o chamstwie Plastka i rzucają w tym samym poście inwektywy pod adresem innych słuchaczy i których wybory dyktuje trend na forum, to dla mnie ujma. Od czasu do czasu lubię odpalić sobie COF, jestem pizda i skoro niektórym z was zależało na tym, by kogoś za to zgnoić, to zgnoiliście, brudasy znowu udowodniły, że należy je topić w kontenerach. Są jakieś granice namolności. Dla mnie temat zamknięty :)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Hahahaha. Genialny dowcip, a jak ktoś się nie zaśmiał do monitora, albo w skrytości ducha, to musi być smutną pizdą. :-)Plastek pisze:+1. Także uważam, że powinno się bezwzględnie Drone'a zbanować.Bloodcult pisze:+1Drone pisze:Chciałbym zapytać się moderatorów, jak długo jeszcze zamierzają tolerować idiotyczne bluzgi produkowane przez tego niedowłada umysłowego? Podoba Wam się, kiedy z forum, na które wykładacie pieniądze, robi się szambo? Uważam, że jak ktoś chce obrażać wszystkich i wszystko dookoła, to niech robi to u siebie w chlewie, a nie w miejscu bądź co bądź publicznym. Święty nikt tu nie jest, ale jakieś granice by się czasami przydały.
all the monsters will break your heart
-
- weteran forumowych bitew