Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ostrzezenia/Bany
Proszę Kolegi, żeby przewietrzyć, to trzeba otworzyć, a nie zamknąć ;) Taki już folklor forumowy, takie elementy krajobrazu, jak Plastek czy manieczki (a raczej ktoś, kto kreuje pewien obraz pt. manieczki) tylko nadają kolorytu. Ja wiem, że to miało być miejsce spotkań ludzi kulturalnych, ale żeby zamykać forum? To chyba jeszcze nie ten moment.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Skaut
Żartowałem trochę, choć z drugiej strony pamiętam że po ostatnim wietrzeniu było nieco lepiej. Swoją drogą, wszelkie bany/ostrzeżenia to taki śmieszny bicz, aby nawet wirtualnie poczuć jakąś władzę. Nie chcę kogoś czytać - dodaje do ignorowanych, tak jak zrobiłem z manieczki, który od kilku miesięcy skutecznie zasrywa każdy wątek chujwieczym, choć wcześniej potrafił wlepiać newsy o muzyce.Sybir pisze:Proszę Kolegi, żeby przewietrzyć, to trzeba otworzyć, a nie zamknąć ;) Taki już folklor forumowy, takie elementy krajobrazu, jak Plastek czy manieczki (a raczej ktoś, kto kreuje pewien obraz pt. manieczki) tylko nadają kolorytu. Ja wiem, że to miało być miejsce spotkań ludzi kulturalnych, ale żeby zamykać forum? To chyba jeszcze nie ten moment.
Coś tam było! Człowiek!
- Bloodcult
w którym temacie jest awantura ? bo nie na bieżąco jestem :)
- Sybir
Aktualnie w żadnym, było ledwie ciepło w dyskusji o Morbid Angel. Sezon ogórkowy.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie czytaj, nie udzielaj się. Grupa wsparcia na fb już na ciebie czeka.Kraft pisze:Odechciewa się czytać forum, nie mówiąc o udzielaniu się.
all the monsters will break your heart
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Opcja ignorowania postów naprawdę jest bardzo pomocna. Nie wiem gdzie widzisz problem.Kraft pisze:Zwyczajnie, albo ustala się jakieś zasady i ich przestrzega, albo się niepotrzebnie nie pierdoli od rzeczy. Tym bardziej że kilku userów ostatnio nie za takie wyskoki blokowali. Czytam se spokojną, rzeczową dyskusję longin vs reszta świata a tu jeb, kolejna śmierdząca sraka... Odechciewa się czytać forum, nie mówiąc o udzielaniu się.
The madness and the damage done.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
O właśnie, opcja ignorowania jest doskonała. Sam korzystam.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Kraft pisze:Zwyczajnie, albo ustala się jakieś zasady i ich przestrzega, albo się niepotrzebnie nie pierdoli od rzeczy. Tym bardziej że kilku userów ostatnio nie za takie wyskoki blokowali. Czytam se spokojną, rzeczową dyskusję longin vs reszta świata a tu jeb, kolejna śmierdząca sraka... Odechciewa się czytać forum, nie mówiąc o udzielaniu się.

- Skaut
:)))ramonoth pisze:Kraft pisze:Zwyczajnie, albo ustala się jakieś zasady i ich przestrzega, albo się niepotrzebnie nie pierdoli od rzeczy. Tym bardziej że kilku userów ostatnio nie za takie wyskoki blokowali. Czytam se spokojną, rzeczową dyskusję longin vs reszta świata a tu jeb, kolejna śmierdząca sraka... Odechciewa się czytać forum, nie mówiąc o udzielaniu się.
Coś tam było! Człowiek!
- Lucek
- weteran forumowych bitew
eh ten odwieczny masterfulowy "konflikt" :D, z jednej strony ci którzy chca uczynić z forum metalowego akuratną szkolną gazetke ścienną dla pederastów, z drugiej ci troche bardziej rozgarnięci :) i reszta, adminy zdecydujcie sie wkońcu, te donosiki i gorzkie żale sa coraz to bardziej żenujące i naprawde wstyd tu zagladac lol
- uglak
Re:
nadal to robi - tracisz cenna czesc informacji, ktorych nie znajdziesz na metalnews ;-)Skaut pisze:tak jak zrobiłem z manieczki, który od kilku miesięcy skutecznie zasrywa każdy wątek chujwieczym, choć wcześniej potrafił wlepiać newsy o muzyce.
Guilty of being right
-
zgadza się. jeszcze nigdy na żadnym forum jej nie używałem, ale tu w pewnym momencie nie było wyjścia. od razu inny komfort przeglądaniaPlastek pisze:O właśnie, opcja ignorowania jest doskonała. Sam korzystam.
- megawat
Raz, dwa, trzy, próba postu.
Rano miałem informację, że zostałem permanentnie zbanowany a teraz wszystko śmiga.
Ktoś wie o co cho?
Rano miałem informację, że zostałem permanentnie zbanowany a teraz wszystko śmiga.
Ktoś wie o co cho?
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.
all the monsters will break your heart
- rafalt.sobczak
- rozkręca się
Analny, co z tym obiecanym banem dla użytkownika Kurwaćcosam? Jak multikonto to banuj oba, facet jest wszędobylski, piszę strasznie pretensjonalnym tonem, mam wrażenie, że chce się pochwalic jaki to on nie jest fajny i to jest w nim denerwujace.
Jak mawiał Horacy "Gardzę nieoświeconym tłumem i trzymam się z dala"
Tylko, w takim razie co ja robię na masterfulu?
Tylko, w takim razie co ja robię na masterfulu?
- Fixxed
- postuje jak opętany!
No pięknie, Rafale drogi. Przeczytaj to co napisałeś jeszcze raz, a potem głowa pod zimną wodę, albo chociaż przeciąg se zrób...rafalt.sobczak pisze:Analny, co z tym obiecanym banem dla użytkownika Kurwaćcosam? Jak multikonto to banuj oba, facet jest wszędobylski, piszę strasznie pretensjonalnym tonem, mam wrażenie, że chce się pochwalic jaki to on nie jest fajny i to jest w nim denerwujace.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
zbanujcie tego celebrytę Nergala bo już mnie wkurwia :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
Sugerujesz, że Kurwaćkoglu to Nergal? Masz rozdwojenie jaźni?
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Ciebie też trzeba zbanować ORAJON :) ,TO forum to blichtr :)kenediusze pisze:Sugerujesz, że Kurwaćkoglu to Nergal? Masz rozdwojenie jaźni?
Norma to głupota, degeneracja to geniusz