:)))[V] pisze:zdechłem:DPlastek pisze:
Cześć.
Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
Re: Ostrzezenia/Bany
Bo on jest aktorem. Co do reszty, to trudno, nie to nie, jak pisałem mi się już nie chce.535 pisze: @ Karkasonne
Jeszcze jedna sprawa. Dlaczego w sprawie chamstwa i bluzgów nie nawiążesz kontaktu z mistrzem tej dziedziny, królem forumowego szamba, imć Plastkiem? Dlaczego jego nie pouczasz i nie strofujesz, tylko zawracasz głowę człowiekowi spokojnemu i zazwyczaj grzecznemu?
-
- mistrz forumowej ceremonii
Plastek, to powinien być Twój nowy avatar. Jeb plasteliną metalowy establishment! :D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- zawlekacz
- w mackach Zła
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ktoś juz pisał że forume nie przeglada sie tylko w domu ale też m.in. w robocie
wiec kolejny apel do Gumiaka aby uzywał normalnych avatarków , w sensie bez kutasów :P
wiec kolejny apel do Gumiaka aby uzywał normalnych avatarków , w sensie bez kutasów :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
o to to! przy kazdej zmianie musze blokowac kolejny obrazek ;-)Żułek pisze:wiec kolejny apel do Gumiaka aby uzywał normalnych avatarków , w sensie bez kutasów :P
Guilty of being right
- Bloodcult
avatary Gumiaka bdb, wpatruję się w nie jak zahipnotyzowany :)
- Harlequin
Plastek bdb, poza bluzgami i ostentacyjną pogardą dla kółek wzajemnej adoracji to całkiem sensowne płyty poleca i w 90% podzielam jego zdanie w tym temacie.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Oj przydałoby się, przydało, zastąpić te kije w dupach polskich, natchnionych artystów metalowych i ich kolegów z kółek wzajemnej adoracji srogą porcją plasteliny.[V] pisze:Plastek, to powinien być Twój nowy avatar. Jeb plasteliną metalowy establishment! :D
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
odczuwam spory sentyment do tego forum bo poznałem tutaj mnóstwo muzyki o której mógłbym nie przeczytać w innych miejscach. inna sprawa, że dobrze się czasem zalogować i odmóżdżyć po ciężkim dniu, dlatego plastek i manieczki bdb, w przeciwieństwie do wiecznych płaczków klepiących dzień w dzień wręcz elaboraty na temat innych userów. get a life bitches
Podsumujmy, bo myślę, że warto. Jeżeli ja napiszę przykładowo, temu powyżej. "Spierdalaj chuju", to będzie wyzywanie i ban, a jeżeli zrobi to kolega z modeliny, to będzie aktorstwo?
-
- weteran forumowych bitew
Kontekst zmienia wszystko, ale ogólnie w obu wypadkach będzie to strasznie niegrzeczne.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
Plastek to artysta. geniusz zła i młot na modne polskie metalowe gówienko.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
tak535 pisze:Podsumujmy, bo myślę, że warto. Jeżeli ja napiszę przykładowo, temu powyżej. "Spierdalaj chuju", to będzie wyzywanie i ban, a jeżeli zrobi to kolega z modeliny, to będzie aktorstwo?
- Caligula
- rozkręca się
Ty, a dałbyś radę poratować jakimś cytatem albo linkiem? Bo chętnie bym poczytał jak rzucałem tym mięsem.nicram pisze:Śmieszny ban za parę bluzgów. Analny gdzie byłeś jak betoniarz, albo ostatnimi czasy niejaki caligula rzucali we mnie mięsem?
- Rattlehead
Niestety, ten jegomość tak ma, że lubi sobie przeinaczać rzeczywostość.Caligula pisze:Ty, a dałbyś radę poratować jakimś cytatem albo linkiem? Bo chętnie bym poczytał jak rzucałem tym mięsem.nicram pisze:Śmieszny ban za parę bluzgów. Analny gdzie byłeś jak betoniarz, albo ostatnimi czasy niejaki caligula rzucali we mnie mięsem?
support music, not rumors
- nicram
Tak Ratllerku, bo przecież pisanie "jakaś ludzka spierdolina w fartuchu" to przecież tylko folklor.
all the monsters will break your heart
- Rattlehead
O i sam widzisz. Rudy, nie nerwuj się tak. Mimo iż się z panem nicramem nie zgadzamy w kilku kwestiach to zawsze kultura wymiany zdań jest. ;)
support music, not rumors
- nicram
Fakt, powiem mu żeby trochę wyluzował. Spięty chodzi jakoś ostatnio.
all the monsters will break your heart
- Gore_Obsessed
Na forum zarejestrowałem się w 2003 roku, przeglądać zacząłem w 2002, ale 2-3 lata temu przestało mi się chcieć, a przez ostatnich kilkanaście miesięcy zajrzałem tu tyle razy, że paluchów jednej dłoni wiekowego, nieuważnego operatora piły tarczowej, przepisy BHP mającego w głębokim poważaniu, cierpiącego na Parkinsona i bynajmniej nie wylewającego za kołnierz starczyłoby żeby to zliczyć. Ostatnich kilka stron tego wątku to tutejsze piekiełko w pigułce i przykład na to dlaczego Masterful, który przez lata był dla mnie najistotniejszym miejscem w sieci, wypadł ze spektrum moich zainteresowań prawie całkowicie.
Kilka dni temu zadałem proste pytanie w temacie o CANNIBAL CORPSE na które nikt z prawie dwóch tysięcy użytkowników nie raczył udzielić odpowiedzi. Dzisiaj zadzwoniłem do kumpla i w kilkadziesiąt sekund dostałem info o które mi chodziło. Po co mi takie forum? - zastanawiam się.
PS Mam nadzieję na spotkanie z paroma poznanymi tu przez lata osobami podczas koncertu EXODUS 15 czerwca w Warszawie.
PS nr 2 Wszystkim wiecznie spragnionym nowych muzycznych doznań wygłodniałym fanom wielkiego MACABRE polecam kompletnie przegapiony album "The Decline of the English Murder" angielskiej kapeli SCREAMIN' DAEMON. Swój - nie taki znowu skromny - przypis do dorobku Amerykanów poczynili tu panowie z GOREROTTED. Serdecznie polecam. Płyta warta zarwania nocki, co właśnie czynię. :)
Ja kupiłem za 10,86 zł i jest to idealna relacja jakości do ceny. Szukajcie, a znajdziecie.
Kilka dni temu zadałem proste pytanie w temacie o CANNIBAL CORPSE na które nikt z prawie dwóch tysięcy użytkowników nie raczył udzielić odpowiedzi. Dzisiaj zadzwoniłem do kumpla i w kilkadziesiąt sekund dostałem info o które mi chodziło. Po co mi takie forum? - zastanawiam się.
PS Mam nadzieję na spotkanie z paroma poznanymi tu przez lata osobami podczas koncertu EXODUS 15 czerwca w Warszawie.
PS nr 2 Wszystkim wiecznie spragnionym nowych muzycznych doznań wygłodniałym fanom wielkiego MACABRE polecam kompletnie przegapiony album "The Decline of the English Murder" angielskiej kapeli SCREAMIN' DAEMON. Swój - nie taki znowu skromny - przypis do dorobku Amerykanów poczynili tu panowie z GOREROTTED. Serdecznie polecam. Płyta warta zarwania nocki, co właśnie czynię. :)
Ja kupiłem za 10,86 zł i jest to idealna relacja jakości do ceny. Szukajcie, a znajdziecie.
Only SŁUCHANIE płyt is real!