Witam
Mam do sprzedania CD warszawskiej formacji GEISHA GONER. Jest to ich pierwszy album z 1992 roku - "Catching Broadness" reedytowany w 2002 roku rzez ekipę DYWIZJA KOT. Płytka odsłuchana dosłownie kilka razy leży i sie kurzy. Wiem, że to jest spory rarytas dla kolekcjonerów i fanów polskiego thrashu. Na allegro widziałem te cd-ki po odpowiednio 599 pln i 499 pln. Na ebayu znalazłem za 624 pln. Jest ktoś zainteresowany zakupem tegoż materiału ???? Propozycje cenowe poprosze na PW
Geisha Goner !!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: Geisha Goner !!!!
Za tyle to wystawiają handlarze, nikt tego nie kupuje za taką kwotę, niektórzy bujają się kilka lat, wystaw od 1zł, to zobaczysz ile to warte, ja kupiłem za około 110zł z przesyłką.
-
- zaczyna szaleć
...cóż pazerność zawsze w cenie
-
- weteran forumowych bitew
Niestety stare płyty,rary,limity są w cenie i widocznie ktoś to kupuje skoro te ceny się utrzymują.Nie widzę nic złego w ty,że facet chce taką a nie inną cenę.
-
- zaczyna szaleć
Akurat płyty GG obserwuję od kilku lat, i uwierz, nikt nie kupił tego co wystawia lordaz czy szuwarek (inne płyty podobnie) :)
-
- w mackach Zła
To ile trza by było wołać za Virgin pressa ?
-
- weteran forumowych bitew
Dopiero teraz doczytałem,że chodzi o reedycję.Faktycznie jak za repress to trochę drogo.Mnie ten zespół nigdy nie interesował.Mane pisze:Akurat płyty GG obserwuję od kilku lat, i uwierz, nikt nie kupił tego co wystawia lordaz czy szuwarek (inne płyty podobnie) :)