Podoba mi się. Fajne to zwolnienie w pierwszym numerze. Wkurwia mnie trochę ten stękający wokal, ale ja mam taką awersję do tego typu zaśpiewu, więc nie brałbym tego jako coś negatywnego. Poza tym bardzo ciekawie to brzmi. Powodzenia w światowej karierze.
A kiedy płyta się ukaże? Wiem: 'soon' hehe. Rattlehead marudzi na wokale bo mu pewnie różnego rodzaju dżamparałndy przypomina Mi zresztą też. Fajny ten nowy kawałek, będę trzymał oko...i kciuki hehe
Absolution ma innego wokala co nie? Od razu lepiej, chociaż jak dla mnie mógłby trwać 2/3 tego co trwa, bo melodyjne zwolnienie jest dużo za długie, ale koniec już spoko .
przesluchalem 1. numer z playera - no pelna profeska, chociaz to nie moj typ grzania
o dziwo najbardziej podoba mi sie ten fragment na cleanie z czysta gitara, dobry klimat naprawde
ale tak jak kolegom wyzej, growl nie za bardzo mi tu podchodzi. wiecej dziczy !!
nie sadze, material z plyty nie jest taki nowy, strona w ktora idziemy teraz nie za bardzo by pasowala z growlem zreszta, to subiektywna opinia, ja jestem z wokali zadowolony
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Wszedłem sobie tak od niechcenia na ten myspace, posłuchałem... i jestem zadowolony. Numer bardzo smakowity. Przesłuchałem 3 razy. Co do wokalu - mnie się podoba. Jeśli cała płyta będzie utrzymana w tym stylu, to też chętnie ją nabędę.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger