Analripper pisze:jesli to prowokacyjo to zakrojuna na szerokom skalem.
pucek pisze: Natomiast Analripper W jakim grasz zespole to porownam z moja muzyka i zobaczymy co lepsze, moze zapozycze kilka wskazówek od kolegi po fachu, jak to powiedziałeś .
FENIKS pisze:Widzę że o prezentacje zespołu trzeba pytać weteranów forum bo inaczej cie wyśmieją bo oni wiedza wszystko ale konstruktywnej opinii nie sa w stanie wydać bo ich
TRU życie składa się z wyszukiwania w necie i obrażania ludzi więc dołożę trzy grosze. Pozdro dla wszystkich pedałów i krzykaczy forum co gowno chyba wiedza ale naśmiewać się potrafią.dyskusja kończy się na słomie jaka wychodzi im z butów i jakims cudem dostaje się do internetu. Może to opatentuja i zarobią kupię kasy bo wiadomo nie od dziś że gowno i w ładnym opakowaniu się sprzeda.
jaki kurwa płaczliwy post, ja pierdolę. To jest kurwa METAL, a nie rurki z kremem.
Odnośnie zespołu - pierwszy kawałek z jewtuba znakomity. Macie branie wśród pogującej gawiedzi, więc radzę wam - nie spierdolcie tego. Czuć inspiracje Kvist oraz Hellhammer, a i koleś za garami napierdala jakby w samym Hell Darkness grał. Generalnie najlepszy jest wokal podchodzący gardłowo pod Toma Gabriela - tak trzymać chłopaki - nie bójcie się inspiracji i napierdalać!
FENIKS pisze:Widzę że o prezentacje zespołu trzeba pytać weteranów forum bo inaczej cie wyśmieją bo oni wiedza wszystko ale konstruktywnej opinii nie sa w stanie wydać bo ich
TRU życie składa się z wyszukiwania w necie i obrażania ludzi więc dołożę trzy grosze. Pozdro dla wszystkich pedałów i krzykaczy forum co gowno chyba wiedza ale naśmiewać się potrafią.dyskusja kończy się na słomie jaka wychodzi im z butów i jakims cudem dostaje się do internetu. Może to opatentuja i zarobią kupię kasy bo wiadomo nie od dziś że gowno i w ładnym opakowaniu się sprzeda.
jaki kurwa płaczliwy post, ja pierdolę. To jest kurwa METAL, a nie rurki z kremem.
Odnośnie zespołu - pierwszy kawałek z jewtuba znakomity. Macie branie wśród pogującej gawiedzi, więc radzę wam - nie spierdolcie tego. Czuć inspiracje Kvist oraz Hellhammer, a i koleś za garami napierdala jakby w samym Hell Darkness grał. Generalnie najlepszy jest wokal podchodzący gardłowo pod Toma Gabriela - tak trzymać chłopaki - nie bójcie się inspiracji i napierdalać!
Przypomniał mi się od razu dowcip, jak w pewnej kawiarni do dystyngowanej, elegancko ubranej pani siedzącej samotnie przy stoliku i zapijającej z gracją espresso podchodzi zataczający się żulik i uwieszając się na ramieniu jej krzesła oznajmia:
- Spodobałaś mi się... tylko tego nie spierdol!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Skaut pisze:
Przypomniał mi się od razu dowcip, jak w pewnej kawiarni do dystyngowanej, elegancko ubranej pani siedzącej samotnie przy stoliku i zapijającej z gracją espresso podchodzi zataczający się żulik i uwieszając się na ramieniu jej krzesła oznajmia:
- Spodobałaś mi się... tylko tego nie spierdol!
Trochę mogę dzisiaj być opóźniony w kojarzeniu, bo pękło to i owo i, bynajmniej, na tym się jeszcze dzisiaj batalia nie skończyła
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
eee, taka szydera, co z miejsca widać, że szydera, to żadna szydera, panie kolego towarzyszu obywatelu
Skaut pisze: Czuć inspiracje Kvist oraz Hellhammer
mów co chcesz o hellhammer, ale proszę, zostaw kvist w spokoju! <- (mrugnięcie okiem do tych, co clerks 2 znają i doceniają )
Dziękuje wielkie za kolejne opinie, ale dużo w tym niejasnego offtopicu i nie rozumiem o co niektórym chodzi. Więc zacznę po kolei Analripper przesluchalem ten Shemhamforash i nie podoba mi sie, nie obraz sie stary, ale co to za kapela z dwoma demami i do tego ostatnie sprzed 8 lat? Wiec uwazam, ze jestesmy lepsi, aczkolwiek wole sie mylic, bo gusta są różne. Wiadomości o czasie przemilczę, bo to nie ma żadnego związku z Warmageddon, no chyba, że będziemy kiedyś na czasie to tak . Zapraszam do Oleśnicy na chłodne piwo. Kim jest Castor, że mnie do niego porównujesz?
No właśnie ten koleś za garami to ja . jeśli interesowałaby Cię moja gra, to możesz zobaczyć. Dziękuje za pozytywną opinię i pozdrawiam,
Pucek
To musi być Darek i jego kolejny powrót w wielkim stylu.
pucek pisze:Analripper przesluchalem ten Shemhamforash i nie podoba mi sie, nie obraz sie stary, ale co to za kapela z dwoma demami i do tego ostatnie sprzed 8 lat? Wiec uwazam, ze jestesmy lepsi, aczkolwiek wole sie mylic, bo gusta są różne.
Nie no kurwa, jakie jaja.
Ja już sam nie wiem, to tak na serio?
Kurwa, jutro na 6 do roboty a tu tyle się dzieje...
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger