Chaos Vault Webzine - co dziś na tapecie...

Chcesz zaprezentowac zespół, strone... to właśnie tutaj

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Ołówkiiiii
w mackach Zła

Re: Chaos Vault Webzine - co dziś na tapecie...

26-03-2018, 09:14

choloKAŁst pisze:A ja ich nie cenię... więc publicznie zadaję pytanie... jak lubisz wywiady ze zmarłymi, w których chce się dopierdolić tym, który główny nurt lóż/nekroknypów nie lubi to gratuluję... Bełkot na tym łebzinie mógłby być tak samo obśmiany jak mariusz bdb kolega, jakaś tam plaga północna, czy inni tego typu
To, że ci się nie podobają ich teksty i uważasz je za bełkot nie znaczy, że możesz im zakazać pisania tych tekstów i promowania ich tutaj.
Nie wiem o jakie wywiady ze zmarłymi chodzi, ani kim są nekroknypy i mnie to nie interesuje.
Nie słyszałem też by chłopaki z Chaos Vault próbowali wpierdolić się na koncert za słoik ogórów, kradli koszulki lub też będąc sponsorowanym przez rodziców promowali pozytywną energię bez używek i robili zbiórkę kasy na wydanie nowego artykułu... Także nie rozumiem dlaczego się przypierdalasz. I nie, nie jestem ich koleżką.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
Awatar użytkownika
jesusatan
rasowy masterfulowicz

26-03-2018, 10:11

choloKAŁst pisze:Jaka idea przyświeca wam, by się tu tak nachalnie reklamować... chyba nie ma innego zina/webzina, który by ciągle wrzucał tu swoje "aktualności" ?
ale w czym Ty masz problem? nie chcesz, to nie czytaj.
choloKAŁst
zaczyna szaleć

26-03-2018, 16:38

Nic nikomu nie zakazuje, pytam o zasadność spamowania tymi ich niusami. Chyba lubią schlebiać bywalcom tego forum... słabe to... kojarzą mi się z taką gadzinówką, gdzie jako politrucy próbują wykonać stachanowską normę... jelita masterfula, loży, nekroknyp wskazuje cel a ci ogień... żeby tylko się przypodobać... jak na coś jest trend to i tam wielkie spusty, jak tu albo w wyżej wymienionych gremiach coś uznane jest za gówno to tam podobnie... zresztą poczytajta sobie te recki... rzadko kiedy można dowiedzieć się czegokolwiek o tym co dany album prezentuje... noi to recenzowanie jakichś bandcampowych bytów, mp3... to są prawdziwe perły metalu... ale niektórzy chyba nie chcą tego zauważyć... więc albo papierzak oldskullowy (udawany w treści i formie w wyżej wymienionym kontekście - bo przecież wyszła papierowa edycja w kuhwe trve) albo maski opadają :) nie będę teraz szukał konkretów, wertuję codziennie od lat :) i to bez tematu na tym forum ;] - zauważam, że istnieje spora grupa osób, gremiów, tematów, działań, zespołów nietykalnych... bo tak i już. Ale to nic...
Antysemityzm jest nie do zaakceptowania. Duchowo wszyscy jesteśmy Semitami. - Pius XI
Necropunk
w mackach Zła

26-03-2018, 16:55

Zabrakło mi w powyższej wypowiedzi jeszcze domniemania pochodzenia semickiego u autorów webzine'a.
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

26-03-2018, 17:47

choloKAŁst jeżeli nie podoba się Tobie, któraś recenzja, to napisz konkretnie za co i dlaczego.
Chętnie poznamy argumenty.

A tak, to wygląda, jakby pojechali po zespole w którym grasz albo masz w nim znajomego.
choloKAŁst
zaczyna szaleć

26-03-2018, 18:04

semici nie istnieją, chyba, że wierzysz w bleblię... i stąd Twój światopogląd... jadą na kapele, którymi gardzę jak np ragin def, by potem wchodzić im w dupę i wspierać... wystarczy wklepać w wyszukiwaniach i już mamy... kto tej hipokryzji nie widzi, jest zwyczajnie ślepy... pytanie jaki mają z tego interes...,podejrzewam, że spece od semitów i geszeftów mogą mi podpowiedzieć co ?
Antysemityzm jest nie do zaakceptowania. Duchowo wszyscy jesteśmy Semitami. - Pius XI
Necropunk
w mackach Zła

26-03-2018, 18:25

https://www.facebook.com/necroknypslaug ... ?ref=br_rs" onclick="window.open(this.href);return false;
535

26-03-2018, 18:52

Wrzuciłem dwa przykładowe filmy i cóż. Mogę się dziwić, że komuś się chce, jak widzę cyklicznie, wyszukiwać i komentować takie gówno, ale z drugiej strony gówno jest samo sobie winne. Samo prowokuje, produkując i publikując te kuriozalne obrazy.
Awatar użytkownika
Medard

26-03-2018, 19:01

Ten necroknyp nie lubi tego Korpusa,
kogoś to boli chyba bardzo. Aż wygooglam
co to za Korpus.

Nie chce mi się dalej oglądać,
ale jeżeli tego jeszcze nie zrobił mógłby coś o Scream Maker i Nocnym
Kochanku dorzucić.

Ehm zerknąłem, znana nazwa w latach 80,
mieli nagrody, byli w radio,
za młody byłem, nie chce mi się raczej sięgać po taką muzykę.
Efowski
weteran forumowych bitew

27-03-2018, 15:24

choloKAŁst pisze:Nic nikomu nie zakazuje, pytam o zasadność spamowania tymi ich niusami. Chyba lubią schlebiać bywalcom tego forum... słabe to... kojarzą mi się z taką gadzinówką, gdzie jako politrucy próbują wykonać stachanowską normę... jelita masterfula, loży, nekroknyp wskazuje cel a ci ogień... żeby tylko się przypodobać... jak na coś jest trend to i tam wielkie spusty, jak tu albo w wyżej wymienionych gremiach coś uznane jest za gówno to tam podobnie... zresztą poczytajta sobie te recki... rzadko kiedy można dowiedzieć się czegokolwiek o tym co dany album prezentuje... noi to recenzowanie jakichś bandcampowych bytów, mp3... to są prawdziwe perły metalu... ale niektórzy chyba nie chcą tego zauważyć... więc albo papierzak oldskullowy (udawany w treści i formie w wyżej wymienionym kontekście - bo przecież wyszła papierowa edycja w kuhwe trve) albo maski opadają :) nie będę teraz szukał konkretów, wertuję codziennie od lat :) i to bez tematu na tym forum ;] - zauważam, że istnieje spora grupa osób, gremiów, tematów, działań, zespołów nietykalnych... bo tak i już. Ale to nic...

:D

To na dzisiaj spamujemy tak

Newsy:
- EPka od Subduer początkiem maja -- http://chaosvault.com/newsy/epka-od-sub ... kiem-maja/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jubileuszowy zestaw od Moloch Letalis -- http://chaosvault.com/newsy/jubileuszow ... h-letalis/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Demówka Krÿs na CD -- http://chaosvault.com/newsy/demowka-krys-na-cd/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mordor – pierwszy utwór od 21 lat -- http://chaosvault.com/newsy/mordor-pier ... od-21-lat/" onclick="window.open(this.href);return false;

Relacja:
- Ulcer, Rites of Daath, Kalt Vindur; Rzeszów, Klub Vinyl; 24.03.2018 -- http://chaosvault.com/relacje/ulcer-rit ... 4-03-2018/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
jesusatan
rasowy masterfulowicz

27-03-2018, 19:47

Efowski pisze:
choloKAŁst pisze:Nic nikomu nie zakazuje, pytam o zasadność spamowania tymi ich niusami. Chyba lubią schlebiać bywalcom tego forum... słabe to... kojarzą mi się z taką gadzinówką, gdzie jako politrucy próbują wykonać stachanowską normę... jelita masterfula, loży, nekroknyp wskazuje cel a ci ogień... żeby tylko się przypodobać... jak na coś jest trend to i tam wielkie spusty, jak tu albo w wyżej wymienionych gremiach coś uznane jest za gówno to tam podobnie... zresztą poczytajta sobie te recki... rzadko kiedy można dowiedzieć się czegokolwiek o tym co dany album prezentuje... noi to recenzowanie jakichś bandcampowych bytów, mp3... to są prawdziwe perły metalu... ale niektórzy chyba nie chcą tego zauważyć... więc albo papierzak oldskullowy (udawany w treści i formie w wyżej wymienionym kontekście - bo przecież wyszła papierowa edycja w kuhwe trve) albo maski opadają :) nie będę teraz szukał konkretów, wertuję codziennie od lat :) i to bez tematu na tym forum ;] - zauważam, że istnieje spora grupa osób, gremiów, tematów, działań, zespołów nietykalnych... bo tak i już. Ale to nic...

:D

To na dzisiaj spamujemy tak

Newsy:
- EPka od Subduer początkiem maja -- http://chaosvault.com/newsy/epka-od-sub ... kiem-maja/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jubileuszowy zestaw od Moloch Letalis -- http://chaosvault.com/newsy/jubileuszow ... h-letalis/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Demówka Krÿs na CD -- http://chaosvault.com/newsy/demowka-krys-na-cd/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mordor – pierwszy utwór od 21 lat -- http://chaosvault.com/newsy/mordor-pier ... od-21-lat/" onclick="window.open(this.href);return false;

Relacja:
- Ulcer, Rites of Daath, Kalt Vindur; Rzeszów, Klub Vinyl; 24.03.2018 -- http://chaosvault.com/relacje/ulcer-rit ... 4-03-2018/" onclick="window.open(this.href);return false;
nie zycze sobie takiego nachalnego spamowania na forum, na ktore loguje sie z wlasnej woli i na ktorym przegladam wylacznie tematy mnie interesujace! wypiardalajcie, pajace jebane, bo chce robic wlasnego webzina a wy, chuje niemyte, podpierdalacie mi potencjalnych czytelnikow. cale szczesscie, ze nie ma zadnych recenzji, bo i tak nic bym sie z nich nie dowiedzial, nie czaje tego slangu, ktory uzywacie...
choloKAŁst
zaczyna szaleć

27-03-2018, 21:22

Nie mam ambicji lizania się po fiutach (czyt robienia webzina, gdzie robię kolesiowskie recki, jadę tych co trzeba, bo główny nurt KAŻE i wchodzę za friko na koncerty za napisanie powyższych tendencyjnych kolesiowskich recek - taka postawa zwie się... ku... ku... reeee....ssssssss...tttttt.......wwwwwwww.....oooooooo), spamujcie... ale wiedzcie, że merytorycznie jesteście słabiutcy... pisanie o Black Metalu wyjątkowo wam nie idzie... żarty na poziomie gimbazy... ale to wasz target, który tu chyba mocno uaktywnia się (choć może są to starsi panowie, ale zakochani w smartfonowym podziemiu)
Necropunk
w mackach Zła

27-03-2018, 21:27

Oho, ostatni mohikanin. Sam przeciwko wszystkim. Ostatni sprawiedliwy w zalanym smartfonami podziemiu. Nekrosatanik inwigilator kont na facebooku młodzików z kapel. No remorse.
Awatar użytkownika
COFFIN

27-03-2018, 21:32

Ale trochę racji w tym, co pisze jednak ma. Uzasadnienie konieczne?
'Come the Blessed Madness'
Necropunk
w mackach Zła

27-03-2018, 21:40

A ja myślę, że w pewnym wieku człowiek zaczyna mieć większe zmartwienia i problemy niż takie, jak obrońca czystości podziemia powyżej. Ile trzeba mieć lat, żeby "scenę", underground czy abstrakcyjnie pojmowany metal uważać za jakąś tam sferę sacrum? Fajne to było jak się miało 16 lat i było na etapie czytania zinów pokroju Garazel.
Przypierdalanie się do kogoś, bo 2 lata temu słuchał rapu, wklejał fotę stylizowaną na Sodom A.D. 1984 na swoim prywatnym koncie na fb, ergo: ferowanie teorii, że ktoś kogoś lubi i za to mu dał pozytywną recenzję to jakaś dziecinada naburmuszonego dyzia. To jest ten sam poziom co właśnie te wszystkie necroknypy i Słyże - nie mam swojego życia, więc pożeruję na życiu innych i wyleję swoje frustracje w internetach dorabiając jakieś teorie spiskowe na poziomie gimnazjum. Żenua, szkoda strzępić dalej ryje generalnie.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

27-03-2018, 21:42

Necropunk pisze:Ile trzeba mieć lat, żeby "scenę", underground czy abstrakcyjnie pojmowany metal uważać za jakąś tam sferę sacrum?
Nawet czterdzieści kilka. Proszę czytać dokładnie forum.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
COFFIN

27-03-2018, 21:45

Necropunk pisze:A ja myślę, że w pewnym wieku człowiek zaczyna mieć większe zmartwienia i problemy niż takie, jak obrońca czystości podziemia powyżej. Ile trzeba mieć lat, żeby "scenę", underground czy abstrakcyjnie pojmowany metal uważać za jakąś tam sferę sacrum? Fajne to było jak się miało 16 lat i było na etapie czytania zinów pokroju Garazel.
Przypierdalanie się do kogoś, bo 2 lata temu słuchał rapu, wklejał fotę stylizowaną na Sodom A.D. 1984 na swoim prywatnym koncie na fb, ergo: ferowanie teorii, że ktoś kogoś lubi i za to mu dał pozytywną recenzję to jakaś dziecinada naburmuszonego dyzia. To jest ten sam poziom co właśnie te wszystkie necroknypy i Słyże - nie mam swojego życia, więc pożeruję na życiu innych i wyleję swoje frustracje w internetach dorabiając jakieś teorie spiskowe na poziomie gimnazjum. Żenua, szkoda strzępić dalej ryje generalnie.
Wydaje mi się, że myśli przewodniej nie zrozumiałeś. Poza tym - Krzysztofie, daj sobie na luz;)
'Come the Blessed Madness'
535

27-03-2018, 22:10

Chwileczkę. To jest temat "promocja zespołu/strony www" i zgodnie z tym panowie się promują. Nie ukrywam, że większość tego co się tutaj pojawia, kompletnie mnie nie interesuje, ale dwie, czy trzy relacje z koncertu przeczytałem. Może nawet jakiś wywiad. Nie znam tych ludzi, nie mam żadnego interesu w tym, by ich bronić, chwalić, czy zjebać. W chuju mam, czy wcześniej sprzedawali skarpety i czekoladę "z ręki", gdzieś przy dworcu kolejowym, czy ściskali Grażyny, przygrywając dziarsko na grzebieniu. Wchodzę tu dobrowolnie i nikt mnie do tego nie zmusza. Nie pojmuję w czym problem. No chyba, że chodzi o wykręcenie afery.
Awatar użytkownika
Medard

28-03-2018, 00:32

W dzisiejszych czasach krytyka jakiegoś zespołu przez dwóch lub trzech typów nic nie zmienia. Jak ludzie chcą słuchać albo
oglądać to i tak to robią. I odwrotnie pozytywne recenzje też nie zawsze wystarczą, by wypromować zespół.
Może jedynie zmasowana akcja miałaby jakiś wpływ.

Przykładów jest mnóstwo od naszego Scream maker po samą Metallikę.
ODPOWIEDZ