no coz, zostaje czekac az powoli zaczna sie przesiadac na inne technologie.beastov23 pisze:Ależ nie mam nic przeciwko. Szkoda tylko, że sporo playerów z podcastami itp. to jednak flash :(.
edit - no i jest 4.1.1

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
no coz, zostaje czekac az powoli zaczna sie przesiadac na inne technologie.beastov23 pisze:Ależ nie mam nic przeciwko. Szkoda tylko, że sporo playerów z podcastami itp. to jednak flash :(.
W xScope (browser za parę złotych, z tych które testowałem najlepszy ze względu na wygląd, wygodę i stabilność, która jest lepsza niż w przypadku chrome, lol) po sideloadowaniu Flasha większość playerow audio/video działa zupełnie normalnie. Problem miałem ostatnio np. z odtwarzaczem nowej płyty Harrisa który nie chciał wydawać dźwięku (akurat w tym wypadku nie plakalem). Jak chcesz mogę sprawdzić jakieś konkretne strony i zobaczyć jak chodzą. Ogólnie to bardzo rzadko mam z tym do czynienia i nawet gdyby tego nie było, to żaden z tego deal breaker.beastov23 pisze:Czytałem trochę o tabletach na androidzie i spotkałem się z uwagami, że appka yt omija sporo filmów. O szczegóły nie pytaj ;).
Nie ukrywam, że nie testowałem ;) hehe. Trudno korzystanie z HTC Wildfire S nazwać pełnoprawnym kontaktem z androidem. Ponieważ chwilowo nie zapowiada się na zmianę telefonu, muszę tego grzmota zrootować, bo mimo app2sd, ciągle nie mogę używać podstawowych aplikacji, ponieważ "low storage"... eh. W przypadku roota, jest możliwość używania link2sd co pomoże mi jakoś postawić tego malca na nogi.
Nie ciągnie mnie do tabletotelefonu, stąd zastanawiam się nad Nexusem 7. W pracy, w wolnych chwilach pożyczam iPada 2, ale prywatnie wolałbym 7" ;). Nie mam też ochoty wiązać się z iOS. Jak na razie główną przeszkodą jest właśnie ten brak flasha i zastanawia mnie na ile sideload + alternatywne przeglądarki pozwolą korzystać mi ze
, do których jestem przyzwyczajony (chociażby adobe.tv itp.).
ale wiesz ze to zajmuje jakas minute a korzysci sa takie ze kazdy lubiacy dlubac w sprzecie/sofcie zrobi roota predzej czy pozniej.norf pisze: szkoda czasu na root i wgrywanie CF
W dwóch wersjach, ale to ciągle smartfon, więc różnica, to może być maks. kilka, kilkanaście godzin.empir pisze:no tak ale podobno motka wypuszcza niektóre swoje smartfony w 2 wersjach: z cieńką i grubą baterią
J/w + z kupnem Motoroli poczekalbym aż będą widoczne realne efekty przejęcia tej firmy przez Google. Wcześniej ich smartfony slynely z wybitnie hujowego softu. Poza tym na cuda i tak nie ma co liczyć, potrzebny jest przełom technologiczny a nie grubsze baterie.empir pisze:no tak ale podobno motka wypuszcza niektóre swoje smartfony w 2 wersjach: z cieńką i grubą baterią