'Grupa Kontr' - Hipopotam!

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
długopisyyyyyyyyyy

'Grupa Kontr' - Hipopotam!

26-03-2010, 20:09

Zakładam ten temat z powodu naboru nowych ludzi do "grupy kontr" którą założyłem. W grupie jestem narazie ja i Twój Wujek. Chciałbym aby należało do niej jak najwięcej ludzi. Zapraszam bardzo Zuzię Piwniczankę. Jest ona nakierowana na działania na forum Trozkiego, Drone'a i może po części Morpha. Ale jak to stary pisał Morph nie za bardzo trzyma z nimi i nie pasuje do ich dwóch. Może i tak. Zresztą ja lubię Morpha. Trozky i Drone trzymają się bardzo razem se sobą i napadają na ludzi psychicznie. To niezłe gagatki. Mają dużo zawsze do powiedzenia i się razem wsierają. Niektórzy ludzie zauważyłem, słuchająć ich ulegają ich wpływowi i np. co podoba im się im muzycznie to podoba się to zaraz innym ludziom. Grupa kontr, będzie działać cicho bezszeleśnie i ukazywać ich złe intencje tych dwóch ludzi. Może zrozumieją, że robią przykrości innych i takie napadanie psychiczne jest złe kurwa.
Dlaczego Hipopotam? Bo Hipopotam to król rzeki. A Drone i Trozky to takie dwa podstępne krokodyle, które pływają i aby myślą kogo ugryżć. Tylko jak się w końcu wkurwi hipopotam i ryknie to nastanie cisza i porządek w rzece. Hipopotam jest najważniejszy w rzece.
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

Re: 'Grupa Kontr' - Hipopotam!

26-03-2010, 20:14

Bo ja sobie patrzę na to wszystko z góry z aroganckim uśmiechem na ryju. Byłbym Sępem, ale jeden sęp już jest. Byłbym Hieną, ale hiena też już jest. Ja po prostu jestem na tej całej sawannie gekonem, a jak każdy wie, gekony są zajebiste.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
COFFIN

26-03-2010, 20:22

długopisyyyyyyyyyy pisze:Zakładam ten temat z powodu naboru nowych ludzi do "grupy kontr" którą założyłem. W grupie jestem narazie ja i Twój Wujek. Chciałbym aby należało do niej jak najwięcej ludzi. Zapraszam bardzo Zuzię Piwniczankę. Jest ona nakierowana na działania na forum Trozkiego, Drone'a i może po części Morpha. Ale jak to stary pisał Morph nie za bardzo trzyma z nimi i nie pasuje do ich dwóch. Może i tak. Zresztą ja lubię Morpha. Trozky i Drone trzymają się bardzo razem se sobą i napadają na ludzi psychicznie. To niezłe gagatki. Mają dużo zawsze do powiedzenia i się razem wsierają. Niektórzy ludzie zauważyłem, słuchająć ich ulegają ich wpływowi i np. co podoba im się im muzycznie to podoba się to zaraz innym ludziom. Grupa kontr, będzie działać cicho bezszeleśnie i ukazywać ich złe intencje tych dwóch ludzi. Może zrozumieją, że robią przykrości innych i takie napadanie psychiczne jest złe kurwa.
Dlaczego Hipopotam? Bo Hipopotam to król rzeki. A Drone i Trozky to takie dwa podstępne krokodyle, które pływają i aby myślą kogo ugryżć. Tylko jak się w końcu wkurwi hipopotam i ryknie to nastanie cisza i porządek w rzece. Hipopotam jest najważniejszy w rzece.
:mrgreen:
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
H-K44
weteran forumowych bitew

26-03-2010, 20:25

Najważniejsza w rzece jest woda...
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

26-03-2010, 20:27

I nikt się, kurwa, nie dowie o grupie kontr! Bo grupa Kontr będzie niewidzialna, niesłyszalna i niewykrywalna niczym, kurwa, hipopotam w - jebanej, kurwa - rzece. Ale jak już przypierdoli, to ino roz. Bo hipopotam musi mieć pierdolnięcie!

:D
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów

t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
długopisyyyyyyyyyy

26-03-2010, 20:30

Tak jest! :) jesteśmy szybcy i niewidzialni jak kobra a jak wchodzimy do rzeki jesteśmy ogromnie niebezpiecznymi hipopotanami kurwa!
Awatar użytkownika
hcpig

26-03-2010, 20:54

Jesteście zajebiście szybcy i zajebiście niewidzialni - tak zajebiście że niepodobna dostrzec rezultatów waszej roboty :)

Po prosiakach, krowach itp o których przeczytał Długopis w internecie na wikipedii teraz odkrywa widać nowe zwierzęta.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

26-03-2010, 21:03

Jesteście zajebiście szybcy i zajebiście niewidzialni - tak zajebiście że niepodobna dostrzec rezultatów waszej roboty :)
Poprosiłem Jędrka Guńsienicę, aby Ci odpowiedział. Oto co odpisał: "Pockej chopocku, pockej. Pierdolniencia ominonć nie podobna! Ino pockej, pockej na behemotka z afrykajskiego busu, pockej. On jakoby Ponbucek - nierychły, a sprawiedliwy...".

;)
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów

t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

26-03-2010, 21:21

Obrazek
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
Awatar użytkownika
Morph
Kontakt:

26-03-2010, 21:22

czasu nie oszukasz:
Obrazek
Give birth to something dead
Give birth to something old
długopisyyyyyyyyyy

26-03-2010, 21:46

hcpig pisze:Jesteście zajebiście szybcy i zajebiście niewidzialni - tak zajebiście że niepodobna dostrzec rezultatów waszej roboty :)

Po prosiakach, krowach itp o których przeczytał Długopis w internecie na wikipedii teraz odkrywa widać nowe zwierzęta.
Dostrzeżesz już niebawem nasze rezultaty jester. Nie wiedzą jak uderzymy i z której strony, a zapewniam Cie że kły hipopotam ma silne. I w ogóle silny jest jak byk!
Awatar użytkownika
Kabajo
świeżak

26-03-2010, 21:54

Najlepiej uderzajcie jak jest ciemno ino.
''Wa !'' - Jean Pleeban
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

26-03-2010, 22:06

YEAH! Helge jest król!!
support music, not rumors
długopisyyyyyyyyyy

26-03-2010, 22:20

W ogóle zauważyłem, że Drone i Trozky ostatnio mniej piszą na forum. Zauważyłem, że zbiegło się to kurwa z powstaniem 'grupy kontr'. Ona już działa na ich świadomość. Oni jeszcze może tego tak nie czują ale ona juz działa na nich.
est

26-03-2010, 22:34

KONTR - Kolektyw Onanistyczno - Nihilistycznych Trup Rolniczych :mrgreen:
Awatar użytkownika
metal
świeżak

27-03-2010, 01:35

Mental czy ten hipek wyhodowany na 1 arze długopisa dorwał tego czarnucha?
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

27-03-2010, 11:59

długopisyyyyyyyyyy pisze:Tak jest! :) jesteśmy szybcy i niewidzialni jak kobra a jak wchodzimy do rzeki jesteśmy ogromnie niebezpiecznymi hipopotanami kurwa!
no bez jaj, po prostu kurwa... :lol: :lol: :lol:
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

27-03-2010, 16:16

o, morph odblokował se długopisa ;)
długopisyyyyyyyyyy pisze:jesteśmy szybcy i niewidzialni jak kobra
no ba, nawet jak nutria!
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
długopisyyyyyyyyyy

28-03-2010, 12:07

Dziś w nocy zaszło ogromnie do zdarzenia które bardzo do przodu ruszy "Grupe kontr".
Najprawdopodobniej Drone i Trozky wierzą w magię chaosu i to jest punkt zaczepienia który będzie miał kosekwencje które się nawet filozofom nie śniło. Ta grupa jest poważna i hipopotam nabira sił !
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

28-03-2010, 12:11

widze, ze nie tylko pryty, ale jakies domowej roboty dragi sobie zapodajesz? spox
this is a land of wolves now
ODPOWIEDZ