Broń
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Broń
Kto ma, kto będzie miał w obliczu wojny na Ukrainie?
Jak uzyskać pozwolenie, gdzie się szkolić, jaką wybrać?
Jak to na forum. Na luźno albo ze spięta gumą, jak kto lubi. Zapraszam do dyskusji.
Bym zapomniał najważniejszego. Gdzie trzymać jakby się chciało po pijaku nią zabawić?
Jak uzyskać pozwolenie, gdzie się szkolić, jaką wybrać?
Jak to na forum. Na luźno albo ze spięta gumą, jak kto lubi. Zapraszam do dyskusji.
Bym zapomniał najważniejszego. Gdzie trzymać jakby się chciało po pijaku nią zabawić?
Ostatnio zmieniony 02-03-2022, 13:42 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
Re: Broń
Nie mam, ale jeżeli władek nie podniesie nagle temperatury to będę szedł w tym kierunku. Nie ma sensu liczyć na państwo z gówna, aczkolwiek nie przewiduję, byśmy mieli szansę na konwencjonalne starcie z ruskami. Wnioski z tego co się odpierdala w Ukrainie z pewnością zostaną wyciągnięte.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
- Sybir
Kol. mocny, wszystko da się załatwić w Najjaśniejszej Rzeczpospolitej.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- maciek z klanu
Ten temat jest po to żeby przyszedł tu wiadomo kto I mówił że jego idole i partia jest za wiadomo czym od wiadomo kiedy?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
No to ja też sita nie przejdę. Zaraz mi zdiagnozują uczulenie na chmiel, a ja w udawaniu słaby jestem. Z drugiej strony, czy ktoś tutaj pisze o pozwoleniu?
- Sybir
maciek z klanu pisze:Ten temat jest po to żeby przyszedł tu wiadomo kto I mówił że jego idole i partia jest za wiadomo czym od wiadomo kiedy?

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
Póki miałem samochód woziłem kij do golfa. Kumpel kiedyś przywiózł kilka sztuk z Anglii, bo trafił na dobrą promocję i jakieś grosze kosztowały. Oczywiście żaden z nas nigdy nie grał w golfa. Teraz leży koło drzwi wejściowych.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Ja dwa razy podchodziłem do pozwolenia na broń ale nie przechodzę testów psychologicznych(odmową po rozmowie z psychologiem był temperament) poza tym miewałem psychiatryczne epizody depresji co mam w kartotece do której dostęp miał lekarz więc o jakimkolwiek legalnym kwicie moge zapomnieć. Z jednej strony jestem wkurwiony, z drugiej może faktycznie jestem pierdolnięty. Jednak w tych chorych czasach wołałbym mieć coś na legalu w razie sytuacji w .
Ostatnio zmieniony 02-03-2022, 15:48 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
Maczetą można se narobić zupełnie przypadkiem kłopotu, także polecam sie zastanowić. Co prawda nadal prawdopodobieństwo kontroli drogowej jest nikłe, ale mimo wszystko. No chyba , że ktoś jest budowlańcem, albo ogrodnikiem i zawsze jakieś graty wozi ze sobą.
- devastator77
- zahartowany metalizator

Chętnie kupię taką maszynę lub coś w tym stylu-mam trochę miejsca w garażu.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów