Adrian696 pisze:nie ma sie czemu przygladac Kamilku, to ze sie nabijam czasami z twojego muzycznego dyletanctwa,
O proszę! Ciocia po słownik trudnych wyrazów sięgnęła :) Rozwijacie się :)
Adrian696 pisze:
to zaden powod do wypisywania pierdol i wklejania obrazków na poziomie gimbusa...
Mesz rację - poprzeczkę postawiłem Ci za wysoko, postaram się pisać pierdoły i wklejać obrazki na poziomie przedszkola.
Adrian696 pisze:
toc polowa forum leje z nieodfoliowanych płyt ktore kochasz - czytaj uwaznie :) kontroluj swoje bajki, zeby nie bylo sie do czego przyczepic i luzik...
Nie wiem co to za połowa forum, bo prawie wszystkich, których dotąd z tego forum spotkałem (będzie pewnie z 70 proc. aktywnych użytkowników tego forum) leje z Ciebie i zastanawia się kiedy kij z dupy wyjmiesz :)
Adrian696 pisze:
a teraz wez kilka glebokich oddechów, twoj mit padł dawno temu - zadne grafomanskie wygibasy tego nie zmienia ;)
Odkąd piszę na tym forum dostałem pięć propozycji współpracy z magazynami muzycznymi (jedną bardzo poważną i na naprawdę niezłych warunkach) i dwie z portalami muzycznymi. Spotkałem też kilkanaście osób, które nie pisują tutaj ale z przyjemnością czytają moje posty związane z muzyką. Myślę Adrianku, że żyjesz w jakimś swoim wyimaginowanym świecie - pełnym frustracji, kompleksów i lęków.
Jeśli stworzyłeś wokół Marii Konopnickiej jakiś mit i on Ci padł to jest mi bardzo przykro, ale myślę że się z czasem z tego otrząśniesz, podobnie jak nastolatki, którym czas leczy otwarte rany na sercu z powodu niespełnionej miłości do chłopaków z boysbandów, spoglądających nie nie z plakatów wiszących nad łóżkiem.