Dyskąta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Dyskąta
Dyskąta cieszą się w Polszy wielką popularnością za sprawą sprzedaży różnych frykasów po niskich cenach ale czy naprawdę? Jest to starcie gigantów, którzy trzęsa tym krajem i urządzają triumfalne orgie na ścierwie prywatnego sklepikarza reprezentującego polski kapitał narodowy. Co sądzicie o takich sklepach? Kto jest faworytem użytkowników Masterfula? Ja muszę jeszcze przemyśleć sprawę ale chyba Biedronka, oferują znakomite podróby batonów Bounty, co prawda obarczone defektem w postaci zgagi po spożyciu ale za to tanie, niezłe są też chipsy tortillowe i podróbki Tacos (w innym kształcie), do tego dochodzi ultragazowana woda Polaris, duchowy sukcesor marki Szron/Atol. Z kolei Carrefour oferuje wielki wybór bardzo dobrych mac, których próżno szukać gdzie indziej a Lidl ma krążki cebulowe. Anyone?
Ps. jeśli brakuje jakiegoś ważnego potentata to mogę dodać, można będzie po tym zrevotować głos.
Ps. jeśli brakuje jakiegoś ważnego potentata to mogę dodać, można będzie po tym zrevotować głos.
Ostatnio zmieniony 20-12-2012, 12:11 przez hcpig, łącznie zmieniany 4 razy.
Yare Yare Daze
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DYSKĄTA
Jeszcze nigdy nie byłem w Biedronce, Lidlu i Stokrotce. Przegrałem życie? ;-)
all the monsters will break your heart
- Triceratops
Re: DYSKĄTA
+1nicram pisze:Jeszcze nigdy nie byłem w Biedronce, Lidlu i Stokrotce. Przegrałem życie? ;-)
dajcie w ogole spokoj z tym Radomiem, to przestaje byc smieszne
woodpecker from space
-
- w mackach Zła
Re: Dyskąta
Carrefour mi nie pasuje w tym zestawieniu. Głos na Lidla, za promocje alkoholowe i najlepszy serek wiejski w Polsce.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Sklepy jak sklepy, czasem kupuję i w takich. Niektóre produkty maja sensowne ceny, inne niekoniecznie. Z jakością i wyborem też bywa różnie.
- empir
a Kaufland gdzie? mają whisky 0,7 za 29 zyla :)
-
- w mackach Zła
Biedronka też, GOLDEN LOCH :DDDempir pisze:a Kaufland gdzie? mają whisky 0,7 za 29 zyla :)
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Kaufland to ma zdaje się nawet większy wybór podejrzanych łyskaczy, ale póki co nie śmiałem spróbować.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
- empir
trzeba sprawdzicHollowman pisze:Biedronka też, GOLDEN LOCH :DDDempir pisze:a Kaufland gdzie? mają whisky 0,7 za 29 zyla :)
-
- w mackach Zła
W Lidlu też jest łycha po 30 dychy za 0.7l, Queen Margot się zwie.
- Silent_Sea
wszystkie sieci tną w chuja ale chyba najbardziej wkurwia mnie biedronka - niby tanio ale nie tak do końca ... pojebane reklamy i pierdolenie głupiej baby, że "biedronka jest nasza, polska " , wieczne kolejki z chujami co mają zajebane kosze po brzegi ( niby tak źle jest w PL ) i brak możliwości zapłaty kartą . głos na tesko bo mam blisko i w miarę jest OK
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Riven
- Kontakt:
carrefour to raczej nie ten sort, tzn. carrefour carrefourowi nierówny. np. ten w arkadii jest bardzo elegancki i wystrojem bardziej przypomina alme niż biedrone.
this is a land of wolves now
- Bezdech
Zaorać to wszystko, Społem - to jest prawdziwa sieciówka z tradycjami.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
- empir
piłem, całkiem ok. ale czy nie kosztowala 39 zyla?Hollowman pisze:W Lidlu też jest łycha po 30 dychy za 0.7l, Queen Margot się zwie.
dlatego tez unikam biedronkiSilent_Sea pisze:chyba najbardziej wkurwia mnie biedronka - niby tanio ale nie tak do końca ... pojebane reklamy i pierdolenie głupiej baby, że "biedronka jest nasza, polska " , wieczne kolejki z chujami co mają zajebane kosze po brzegi ( niby tak źle jest w PL ) i brak możliwości zapłaty kartą
-
- w mackach Zła
Większość Carrefourów które nie są Expressami ani 24h są porządne, dobrze wyposażone i dużo. Chociażby ta Arkadia, Mokotów czy Reduta :PRiven pisze:carrefour to raczej nie ten sort, tzn. carrefour carrefourowi nierówny. np. ten w arkadii jest bardzo elegancki i wystrojem bardziej przypomina alme niż biedrone.
- witchfinder
Nie rób tego, największe gówno jakie w życiu piłem. Lepiej zainwestować te pieniądze w Leśną Baryłkę ;)empir pisze:trzeba sprawdzicHollowman pisze:Biedronka też, GOLDEN LOCH :DDDempir pisze:a Kaufland gdzie? mają whisky 0,7 za 29 zyla :)
Głos na LIDL :D :D :D Ostatnio była promocja na Grant's, skoro przy whisky jesteśmy, 30 zł / 0,5l, i dla odmiany naprawdę fajny - zwłaszcza jak na cenę - trunek.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Riven
- Kontakt:
@Hollowman
a, no wlasnie, te o których mowilem to te ekspresy. natomiast The True Carrefour jest spoko :).
a, no wlasnie, te o których mowilem to te ekspresy. natomiast The True Carrefour jest spoko :).
this is a land of wolves now
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Społem Kult Eternal:DBezdech pisze:Zaorać to wszystko, Społem - to jest prawdziwa sieciówka z tradycjami.
'Come the Blessed Madness'
-
- w mackach Zła
Teraz nawet w Biedrze jest 12-letni Golden Loch, kosztuje 6 dych :Dwitchfinder pisze: Nie rób tego, największe gówno jakie w życiu piłem. Lepiej zainwestować te pieniądze w Leśną Baryłkę ;)
Głos na LIDL :D :D :D Ostatnio była promocja na Grant's, skoro przy whisky jesteśmy, 30 zł / 0,5l, i dla odmiany naprawdę fajny - zwłaszcza jak na cenę - trunek.
- empir
tak, w ogóle nie dbają o imageRiven pisze:carrefour to raczej nie ten sort, tzn. carrefour carrefourowi nierówny.
i nie tylko Expressy bywają chujowe
znam jeden taki gdzie jest chujnia na maxa, zaczynając od kilbli a na kasjerkach kończąc