Osobowość roku 2011
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Osobowość roku 2011
Szkoda, że opcji w ankiecie może być tylko 10. Tak więc pozwoliłem sobie wśród tej 10tki wspaniałych wymienić najbardziej charakterystycznych użytkowników forum, ale inne typy można oczywiście podawać poniżej. Z przyzwoitości pominąłem administrację, co by stworzyć pozory demokracji i separować możliwie najbardziej jaskrawo władzę od motłochu.
Temat absolutnie nie jest DLA JAJ, ani nie zakładam go w ramach tendencji, która ostatnio uwidacznia się w praktyce na tym forum.
Temat absolutnie nie jest DLA JAJ, ani nie zakładam go w ramach tendencji, która ostatnio uwidacznia się w praktyce na tym forum.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- weteran forumowych bitew
Re: Osobowość roku 2011
Wolfkhan na prezydenta Republiki Metalii
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Rok 2011 jest sponsorowany przez Wolfkhana. Cześć jego pamięci [*] [*] [*].
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Scaarph
jak nie mogę na nergala to zupełnie nie dla jaj i nie w ramach tendencji głos na castora.
- Castor
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Lykantrop widzę, że skromnie pominąłeś własną osobę, a przecież było nie było, też jesteś całkiem charakterystycznym osobnikiem! I oczywiście piszę to bez złych podtekstów. Z tych którzy są na liście: Drone, Morph, Maria. Muszę wylosować i dopiero zagłosuję :-)
all the monsters will break your heart
- franciszek
- starszy świeżak
a mojego faworyta nie ma - 535
- Lykantrop
Ja się nie umywam do tych w/w postaci. Poza tym i tak zabrakło tam kilku osób dzięki którym forum tętni życiem. Ot, choćby nowa wersja Dariusza Pętko, Piona czy 535.nicram pisze:Lykantrop widzę, że skromnie pominąłeś własną osobę, a przecież było nie było, też jesteś całkiem charakterystycznym osobnikiem! I oczywiście piszę to bez złych podtekstów. Z tych którzy są na liście: Drone, Morph, Maria. Muszę wylosować i dopiero zagłosuję :-)
W każdym razie ja oddałem głos na Wolfkhana. Każdemu się zdarzało walić petardy tutaj, ale ten koleś był niesamowity - co post to pocisk taki, że do dzisiaj monitora nie mogę domyć. :-)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
A jakieś kryteria wziąć pod uwagę czy tak normalnie strzelać tylko?
- Duban
Normalnie powiedziałbym, że Darek Pętko jest arcymistrzem w tej kategorii, ale skoro go nie ma w ankiecie, to wybór staje się jasny: wolfram.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Lykantrop
Czysto subiektywne. Coś tak jakby: "Mówisz Masterful, myślisz x" - za zmienną podstaw sobie któregokolwiek z użytkowników. To powinna być taka podstawowa wytyczna. :-)Blackult pisze:A jakieś kryteria wziąć pod uwagę czy tak normalnie strzelać tylko?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mam wrażenie, dla niektórych "osobowość" ma znaczenie pejoratywne. :-) Ja na przykład brałem pod uwagę: merytoryczność, poczucie humoru, dystans, wiedzę itd. czyli wszystko to, co sprawiało, że wypowiedzi w/w czytało mi się przyjemnie i sam nie jeden raz miałem ochotę zabrać głos w dyskusji.Blackult pisze:A jakieś kryteria wziąć pod uwagę czy tak normalnie strzelać tylko?
all the monsters will break your heart
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Wybrałem w związku z tym bardziej metalowy z przychodzących mi do głowy typów, ale też nie najbardziej metalowy.
Nie mam czegoś takiego że "Mówisz Masterful, myślisz x", pomijając Pana P. - administratora ;)
Nie mam czegoś takiego że "Mówisz Masterful, myślisz x", pomijając Pana P. - administratora ;)
- Only_True_Believers
Castor jest najbardziej pojebany, głos na.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Kurwa wlazłem tu z myślą: Carl Michael Eide, "a w wy tu po mnie jedziecie świntuchy jedne".
E
Ciekawe, czy w kategorii PAJAC roku pokonałbym ...., a zresztą nie. Sami "se" wpiszcie. Idę do roboty, bo mi "opał" zaczyna liście puszczać.
E
Ciekawe, czy w kategorii PAJAC roku pokonałbym ...., a zresztą nie. Sami "se" wpiszcie. Idę do roboty, bo mi "opał" zaczyna liście puszczać.
- Rattlehead
Nie wiem jak to się stało ale jakoś ominąłem posty aktualnego lidera, aż żałuję że nie wiem kto to był Wolfkał!
Maniuś to administracja, mało tego - administracja z bagien!Lykantrop pisze:Z przyzwoitości pominąłem administrację...
support music, not rumors
- Scaarph
Nie najlepszą laurkę na razie ma to forum wystawioną. :)Lykantrop pisze:Czysto subiektywne. Coś tak jakby: "Mówisz Masterful, myślisz x" - za zmienną podstaw sobie któregokolwiek z użytkowników. To powinna być taka podstawowa wytyczna :-)Blackult pisze:A jakieś kryteria wziąć pod uwagę czy tak normalnie strzelać tylko?
- Castor
Ja podobnie myślę o tobie... Pajacu!Only_True_Believers pisze:Castor jest najbardziej pojebany.

- Scaarph
- Deathless King
Ja zaglosowalem na Marie, przy tylu zainteresowaniach, zdolnosciach, talentach, zawodach, zainteresowaniach to wzorcowy przyklad XXI-wiecznego czlowieka renesansu!
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!