Czy "metalowcy" to tylko chopy? (odrzucając te inne "pcie")
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Czy "metalowcy" to tylko chopy? (odrzucając te inne "pcie")
No właśnie, być może (z pewnością) był ten temat . Jak rozpoznawane są na forum kobiety, których jest w Naszem Kraju większość, więc statystycznie biorą także udział w życiu tegoż Forum, no nie ma ch....Jak rozpoznawani są studenci i homoseksualiści - to już wiem:)))), ale sam zwracając się do kogoś w formie Kolego - myślę raczej o włochatym metaluchu , obłożonym stertą płyt i pustych opakowań, a nie o gładkiej ogolonej tu i ówdzie białogłowie.:) Uświadomcie mnie w tej kwestii, bądź podzielcie się swymi doznaniami , bo mój pseudonimus 535 może oznaczać cokolwiek, nie mówiąc już o innych wymyślnych pseudonimusach, NO KURWA PRZYZNAĆ SIĘ NATYCHMIAST BEZ PATRZENIA W PRZYRODZENIE ILE(U) Z WAS JEST KOBIETAMI...(oj posypią się peselki ze zdjęciami na PM)....
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
Re: Czy "metalowcy" to tylko chopy? (odrzucając te inne "pci
jestes na forum od niedawna ...
Z kobitami to na tym forum bywa tak:
-co sadzisz o jedynce Blasphemy?
-pokaż cycki...
i po kobiecie na forum
-pokaż cycki...
i po kobiecie na forum
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
ale na Blood Upon The Altar tak reagują ? Wszystkie? Niemożliwe. Kurwa od 12 lat jestem w szczęśliwym związku , cywilnym , to prawda , ale jednak z kobietą i to co mi tu opisujesz nigdy nie było moim udziałem, a na Jarocin 93 wchodziłem w koszulce B.z mą wtedy przyszłą małżonką za rękę. Nic się nie zmieniło, ani miłość do małżonki, ani miłość do BLASPHEMY, no nie jedna rzecz się zmieniła twarda obecność i świadomość tego ,że istnieje BLASPHEMY w życiu mojej Żony, zawsze może skończyć głupie gadki nazwą kanadyjskich ojców Black Metalu...
Bo jesteśmy w większości zwykłymi hipermarketowymi Chamami i tyle ...Edinazzu pisze:jestes na forum od niedawna ...
-pokaż cycki...
i po kobiecie na forum
Ostatnio zmieniony 25-02-2012, 22:01 przez 535, łącznie zmieniany 19 razy.
-
- mistrz forumowej ceremonii
ogromna prośba - nie zakładaj tematów po pijaku
- Husar
chwalisz się czy żalisz tą konkubiną?
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
tak.spam z tego wychodzi.w np.czego teraz sluchacie najebales 11 postów pod rzad.Heretyk pisze:ogromna prośba - nie zakładaj tematów po pijaku
nie pij do komputera wiecej;))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- white_pony
kopernik była kobietą.
do not make equal what is unequal
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Niech sobie pije do komputera, tylko tak, żebym nie musiał tego oglądać ;)[V] pisze:nie pij do komputera wiecej;))Heretyk pisze:ogromna prośba - nie zakładaj tematów po pijaku
The madness and the damage done.
- Morph
- Kontakt:
Re:
E, sadistic_pussy nie pamiętasz? Ta sobie w kaszę dmuchać nie dawała ;)Skaut pisze:z tego co pamiętam to najdłużej Evil_Woman30 tutaj wytrzymała,reszta kobiet miała zbyt mało dystansu do siebie
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Skaut
pamiętam ;) jeszcze Niołek była, ale też później jej się pisać nie chciałoMorph pisze:E, sadistic_pussy nie pamiętasz? Ta sobie w kaszę dmuchać nie dawała ;)Skaut pisze:z tego co pamiętam to najdłużej Evil_Woman30 tutaj wytrzymała,reszta kobiet miała zbyt mało dystansu do siebie
Coś tam było! Człowiek!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
O to to. Forum zasrane bardziej niz po ataku spambotowKurt pisze:Niech sobie pije do komputera, tylko tak, żebym nie musiał tego oglądać ;)[V] pisze:nie pij do komputera wiecej;))Heretyk pisze:ogromna prośba - nie zakładaj tematów po pijaku
- Husar
Liczyła się tylko arcyboska (tfu! Szatańska) DIVA SATANICA!
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
uzytkownij Pukajacy Bob to tez chyba kobieta,ale pewnosci nie mam hehe
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
"krótko mówiąc" wypierdalaj użytkowniku 5351; ogromna prośba - nie zakładaj tematów po pijaku
2; nie pij do komputera wiecej;))
3; Niech sobie pije do komputera, tylko tak, żebym nie musiał tego oglądać ;)
4; O to to. Forum zasrane bardziej niz po ataku spambotow
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Raczej, wypierdalaj ze swoimi alkoholowymi konstatacjami :) Wszystkie inne są mile widziane.
Rozumiem, że Ty nie pijesz, albo jeszcze albo już i z tego względu Ci to przeszkadza.
Swoją drogą, jak rozpoznajesz stężenie (powyżej dopuszczalnego dla kierowcy) przez ekran komputera?
Swoją drogą, jak rozpoznajesz stężenie (powyżej dopuszczalnego dla kierowcy) przez ekran komputera?
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Pić piję, tylko z jakiegoś dziwnego powodu nie mam wtedy ochoty siadać do komputera i dzielić się ze światem moimi przemyśleniami odnośnie, um, wszystkiego.
Rozpoznaję po ilości postów (vide czego teraz słuchacie) lub po poziomie merytorycznym, gdzie często są to bzdury typu, ja żyłem w czasach sceny "podziemnej" i tylko ja wiem co to jest prawdziwy metal. Za to ostatnie zresztą sam się kajałeś. No i zakładasz wątki typu ten, trochę z dupy, jak dla mnie.
Rozpoznaję po ilości postów (vide czego teraz słuchacie) lub po poziomie merytorycznym, gdzie często są to bzdury typu, ja żyłem w czasach sceny "podziemnej" i tylko ja wiem co to jest prawdziwy metal. Za to ostatnie zresztą sam się kajałeś. No i zakładasz wątki typu ten, trochę z dupy, jak dla mnie.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
napierdalasz post za postem i gadasz sam do siebie na forum internetowym nad ranem :P
tak btw, to chyba chat powstal wlasnie z mysla o czyms takim
tak btw, to chyba chat powstal wlasnie z mysla o czyms takim