ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DST
zahartowany metalizator

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

24-08-2026, 19:49

Hehe, pamiętam jak byłem małym gnojem i mój dziadek (RIP) zabrał mnie na mecz lokalnej drużyny. Krzyczał do bramkarza "kop go w ryj" :lol:
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

24-08-2026, 20:08

Alter Ego pisze:
24-08-2026, 18:10
Hatefire pisze:
24-08-2026, 17:48
Alter Ego pisze:
24-08-2026, 17:32
Ok. Twoje zdanie. Jak to łączysz z akceptacją skrajnego nazizmu ze Wschodu?
To odnieś się może do merytorycznej orki, której dokonał na tobie w kwestii salutu rzymskiego Szanowny Kolega Żwirek i Muchomorek?

PS. Nawet zakładając, że Rzymianie używali tego gestu. No to mam pytanie czy Szanownym Kolegom z Prawicy jest znane pojęcie kontekstu kulturowego. Słowa/symbole/gesty zmieniają swoje znaczenie w czasie. Ponadto w zależności od kultury mogą znaczyć coś innego. No i na przykład argumentacja o hinduistycznym symbolu szczęścia na tatuażu, w przypadku rosłego słowianina w koszulce polskiego klubu piłkarskiego, słabo trzyma się kupy.
Przecież napisałem wcześniej, że to głupie, tym bardziej, iż każdy zna kontekst, ale jednocześnie jeśli ktoś odwołuje się do polskiej narodowej tradycji to ma do tego prawo i nie powinien być nazywany naziolem. Jednocześnie ci sami "oracze" przechodzą do porządku dziennego nad ewidentnym, coraz bardziej aktywnym
i najbardziej skrajnym nazizmem ze Wschodu, nawet nad tym, że przez terytorium Polski przewożone są ścierwa najbardziej odrażających nazioli, którzy trafiają do brunatnego panteonu państwa, którego nazwy nie mogę tu wymienić.
jak zwykle starasz się odwracać kotka bo dyskusja jest o polskiej bandyterce a nie ukraińskich nazkach ale tak, Ukraina (o Rosji już nawet nie wspominając) też ma całkiem spory problem z tym gównem i jest to znany temat poruszany nie raz i nie dwa, takze w mediach głównego nurtu (kilka miesięcy temu czytałem reportaż Szczerka na ten temat), tylko co to ma do rzeczy? że tam też murzynow bija?
NoGodsNoMasters
w mackach Zła

24-08-2026, 20:09

Alter Ego pisze:
24-08-2026, 19:47
Miczurin pisze:
24-08-2026, 19:41
A propos bluzgów na stadionach, nie może zabraknąć klasyka:

Totalna chamówa. Chodziłem z ojcem na mecze i on nigdy nie bluzgał. Ludzie siedzący obok nas też nie. Zapytam go kiedyś przy okazji dlaczego. Przecież wszyscy to robią. :D
Mój też nie bluzgał. Nie tylko przy okazji oglądania sportu. Natomiast to były czasy zawołań w stylu "sędzia kalosz". Obyczaje mocno się zmieniły i rozluźniły.
tabaluga pisze:
24-08-2026, 19:16
szkoda że nie jesteście tak krytyczni wobec ścierwa noszącego symbole sierpa i młota czy koszulki z che gevarą ... a no tak , to przecież jak wasi dokonują ludobójstwa to wszystko ok :>

Obrazek
Świetny patent. Jedną patologię próbować przykryć inną. :D
ODPOWIEDZ