ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- DST
- zahartowany metalizator
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Hehe, pamiętam jak byłem małym gnojem i mój dziadek (RIP) zabrał mnie na mecz lokalnej drużyny. Krzyczał do bramkarza "kop go w ryj" 
- nagrobek
- zahartowany metalizator
jak zwykle starasz się odwracać kotka bo dyskusja jest o polskiej bandyterce a nie ukraińskich nazkach ale tak, Ukraina (o Rosji już nawet nie wspominając) też ma całkiem spory problem z tym gównem i jest to znany temat poruszany nie raz i nie dwa, takze w mediach głównego nurtu (kilka miesięcy temu czytałem reportaż Szczerka na ten temat), tylko co to ma do rzeczy? że tam też murzynow bija?Alter Ego pisze: ↑24-08-2026, 18:10Przecież napisałem wcześniej, że to głupie, tym bardziej, iż każdy zna kontekst, ale jednocześnie jeśli ktoś odwołuje się do polskiej narodowej tradycji to ma do tego prawo i nie powinien być nazywany naziolem. Jednocześnie ci sami "oracze" przechodzą do porządku dziennego nad ewidentnym, coraz bardziej aktywnymHatefire pisze: ↑24-08-2026, 17:48To odnieś się może do merytorycznej orki, której dokonał na tobie w kwestii salutu rzymskiego Szanowny Kolega Żwirek i Muchomorek?
PS. Nawet zakładając, że Rzymianie używali tego gestu. No to mam pytanie czy Szanownym Kolegom z Prawicy jest znane pojęcie kontekstu kulturowego. Słowa/symbole/gesty zmieniają swoje znaczenie w czasie. Ponadto w zależności od kultury mogą znaczyć coś innego. No i na przykład argumentacja o hinduistycznym symbolu szczęścia na tatuażu, w przypadku rosłego słowianina w koszulce polskiego klubu piłkarskiego, słabo trzyma się kupy.
i najbardziej skrajnym nazizmem ze Wschodu, nawet nad tym, że przez terytorium Polski przewożone są ścierwa najbardziej odrażających nazioli, którzy trafiają do brunatnego panteonu państwa, którego nazwy nie mogę tu wymienić.
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Mój też nie bluzgał. Nie tylko przy okazji oglądania sportu. Natomiast to były czasy zawołań w stylu "sędzia kalosz". Obyczaje mocno się zmieniły i rozluźniły.
Świetny patent. Jedną patologię próbować przykryć inną.