Jaaa? Boluś... skoro popierasz namiętnie tę bandę zakompleksionych i pazernych patałachów to chyba jednak nie ja powinienem odwiedzić psychiatrę...BOLEK pisze:powinieneś udać się do psychiatry w tym Twa nadziejatrup pisze:Pewnie że boli. Bo przez tych pojebow z PiSu będziemy za chwilę jakimś bantustanem cywilizowanego świata... "Ekonomicznie. Ale nie tylko ekonomicznie"
Cytat dnia!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Cytat dnia!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
no co Ty... PO przecież zrujnowało Polskę. A teraz przez ostatnie 4 lata Polska rozkwitła! Wystarczy się rozejrzeć...Medard pisze:A za PO byliśmy przewodnim ośrodkiem cywilizacji? Kiedykolwiek w naszej historii byliśmy?trup pisze:Pewnie że boli. Bo przez tych pojebow z PiSu będziemy za chwilę jakimś bantustanem cywilizowanego świata... "Ekonomicznie. Ale nie tylko ekonomicznie"
Może na stepach Kazachstanu, jak byliśmy jeszcze aryjczykami
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Ja nie widzę u siebie różnicy, by było gorzej czy lepiej.
Tylko przypominę, że to mega cywilizowana warszafka zalała hołotę gównem z oczyszczalni, jednej z najdroższych w Europie, gdzie nie pomyśleli o zapasowej rurze.
Jedyne co dajemy na plus, to dokładamy się najwięcej innym w podatkach.
Tylko przypominę, że to mega cywilizowana warszafka zalała hołotę gównem z oczyszczalni, jednej z najdroższych w Europie, gdzie nie pomyśleli o zapasowej rurze.
Jedyne co dajemy na plus, to dokładamy się najwięcej innym w podatkach.
Ostatnio zmieniony 15-10-2019, 12:20 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Bloodcult
To było za czasów Wielkiej Lechii Wałęsy i króla Bolesława IV Teczkowego...Hatefire pisze:O Wielkiej Lechii nie słyszał? ;-)
Jak to Medard? Jeszcze nie tak dawno pisałeś, że cebula, kapusta i kalafiory w kryminalnych cenach i że skandal.Medard pisze:Ja nie widzę u siebie różnicy, by było gorzej czy lepiej.
- Medard
Ale też lepiej zarabiam, więc w skrytce za łóżkiem mogę zdeponować podobną kwotę :)535 pisze:Jak to Medard? Jeszcze nie tak dawno pisałeś, że cebula, kapusta i kalafiory w kryminalnych cenach i że skandal.Medard pisze:Ja nie widzę u siebie różnicy, by było gorzej czy lepiej.
No ale przecie prawdę rzecze. Całe masy nieudaczników i pospolitych meneli skorzystały na czteroletnich rządach tej ekipy i facet się wkurwia, że niektórzy zapomnieli wstać z kolan, wyjść z piwnic i ruszyć do lokali wyborczych. Lekko licząc przeprali dwieście miliardów, a efekt taki sobie.trup pisze:
Tylko podejrzewam jedną sprawę. Lepiej zarabiasz dzięki sobie, a nie dzięki złodziejom z cyrku.Medard pisze:Ale też lepiej zarabiam, więc w skrytce za łóżkiem mogę zdeponować podobną kwotę :)535 pisze:Jak to Medard? Jeszcze nie tak dawno pisałeś, że cebula, kapusta i kalafiory w kryminalnych cenach i że skandal.Medard pisze:Ja nie widzę u siebie różnicy, by było gorzej czy lepiej.
- trup
"..i nie tylko ekonomicznie"535 pisze:No ale przecie prawdę rzecze. Całe masy nieudaczników i pospolitych meneli skorzystały na czteroletnich rządach tej ekipy i facet się wkurwia, że niektórzy zapomnieli wstać z kolan, wyjść z piwnic i ruszyć do lokali wyborczych. Lekko licząc przeprali dwieście miliardów, a efekt taki sobie.trup pisze:
- Medard
Oj tam, mogli potknąć się o flaszkę, przewrócić i nie dotrzeć do lokalu wyborczego.535 pisze:No ale przecie prawdę rzecze. Całe masy nieudaczników i pospolitych meneli skorzystały na czteroletnich rządach tej ekipy i facet się wkurwia, że niektórzy zapomnieli wstać z kolan, wyjść z piwnic i ruszyć do lokali wyborczych. Lekko licząc przeprali dwieście miliardów, a efekt taki sobie.trup pisze:
- Medard
Wtedy chodziło o podaną inflację 3%,535 pisze:Jak to Medard? Jeszcze nie tak dawno pisałeś, że cebula, kapusta i kalafiory w kryminalnych cenach i że skandal.Medard pisze:Ja nie widzę u siebie różnicy, by było gorzej czy lepiej.
że coś z tym kombinują, bo wiele rzeczy zdrożało bardziej.
- Hatefire
Willem Dafoe pisze:Poza tym jestem aktorem – na Boga, nawet jeśli czegoś nie umiem, zagram to tak, jakbym umiał.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Melduję panie Medardzie, że kapusta biała w niemieckim markecie 1,79 zyla za kilo. Nie wiem, czy to dużo,czy w sam raz, żeby nie wszczynać rewolucji?Medard pisze:Wtedy chodziło o podaną inflację 3%,535 pisze:Jak to Medard? Jeszcze nie tak dawno pisałeś, że cebula, kapusta i kalafiory w kryminalnych cenach i że skandal.Medard pisze:Ja nie widzę u siebie różnicy, by było gorzej czy lepiej.
że coś z tym kombinują, bo wiele rzeczy zdrożało bardziej.
- Medard
Nie wiem, ja dzisiaj na targowicy na ursusie kupowałem pomidory malinowe po 7 zł i polne po 3 za kg.
Ale już za selera chcieli 8 zeta per kg.
Kupiłem, ale chyba drogo.
Może odsprzedać sąsiadce za 10?
:)
Ale już za selera chcieli 8 zeta per kg.
Kupiłem, ale chyba drogo.
Może odsprzedać sąsiadce za 10?
:)
Następnym razem negocjuj, żeby ci faciu sprzedał pół selera. Na chuj ci cały seler o kilogramie nie mówiąc? Kiedyś we warzywniakach tak robili. No ale to było dawno w dawnej stolycy, a my tu każdy grosz oglądamy trzy razy.
- Medard
Kupiłem cały, żeby na kilka zupek było.535 pisze:Następnym razem negocjuj, żeby ci faciu sprzedał pół selera. Kiedyś we warzywniakach tak robili. No ale to było dawno w dawnej stolycy, a my tu każdy grosz oglądamy trzy razy.
Nie mam zaufania do włoszczyzny niemczyzny z lidla.
Myślisz, że się otruję polską kapuchą z niemieckiego marketu? Przecież nie będę jechał do proszowickiego chłopa, producenta tego frykasu po jedną główkę.
- Hatefire
U na na śląsku dalej tak robią w warzywniakach, przynajmniej u mnie na osiedlu. Nawet ci złożą włoszczyznę na zupę wg uznania, w sensie czy wolisz więcej selera czy jednak kapusty i dotną do oczekiwań.535 pisze:Na chuj ci cały seler o kilogramie nie mówiąc? Kiedyś we warzywniakach tak robili. No ale to było dawno w dawnej stolycy, a my tu każdy grosz oglądamy trzy razy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
W warzywniakach u nas też tak jest, ale przy sobocie byłem na targu, gdzie jest dużo taniej.
Teraz ceny w warzywniakach to masakra, tylko dla bogaczy, 3x co lidl, kaufi, czy biedra.
Teraz ceny w warzywniakach to masakra, tylko dla bogaczy, 3x co lidl, kaufi, czy biedra.
Ostatnio zmieniony 19-10-2019, 17:37 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hatefire
Eeee jak policzysz czas i drogę to takie akcje nieopłacalne są, no chyba że kupujesz od razu 450 kg buraka.Medard pisze:W warzywniakach u nas też tak jest, ale przy sobocie byłem na targu, gdzie jest dużo taniej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy