Żarty żartami, ale stop. Rozumiem, że to forum dla zwierząt i należy przestrzegać reguł, ale określmy jakieś granice. Poobrażajmy może, tak dla odmiany, śmiecia Kilmistera czy innego Decapitateda, czy Blaze-of-Spierdoliszona.Plastek pisze:Bardzo dobry krok. W następnej kolejności powinno się to zrobić ze wszystkimi pomnikami Parszywej Wadowickiej Kreatury.nicram pisze:W końcu pomnik ks. Jankowskiego w dobrej pozycji:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... =BoxOpImg2" onclick="window.open(this.href);return false;
To skandal, że takim ścierwom stawia się w tym pierdolonym wyskrobku historii pomniki. Jaki naród - tacy idole na cokołach.
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: Księża
- Plastek
- Kontakt:
To nie jest obrażanie czy tym bardziej żarty, tylko fakty. Warto zgłębić temat nieco bardziej niż ronienie łezek nad wspominaniami o wpierdalaniu kremówek za młodu. Chociaż akurat z faktami chrześcijanie zawsze mieli problem. Oczywiście wszystko pewnie zmanipulowali lewacy, tak jak to - rzecz jasna - fałszywe zdjęcie i fałszywa sztamę:byrgh pisze:Żarty żartami, ale stop. Rozumiem, że to forum dla zwierząt i należy przestrzegać reguł, ale określmy jakieś granice. Poobrażajmy może, tak dla odmiany, śmiecia Kilmistera czy innego Decapitateda, czy Blaze-of-Spierdoliszona.Plastek pisze:Bardzo dobry krok. W następnej kolejności powinno się to zrobić ze wszystkimi pomnikami Parszywej Wadowickiej Kreatury.nicram pisze:W końcu pomnik ks. Jankowskiego w dobrej pozycji:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... =BoxOpImg2" onclick="window.open(this.href);return false;
To skandal, że takim ścierwom stawia się w tym pierdolonym wyskrobku historii pomniki. Jaki naród - tacy idole na cokołach.

Obrzydlistwo, abominacja i skrajna patologia.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- wolff
- rasowy masterfulowicz
-
No z tematem Wojtyły akurat miałem styczność i cenię go za wiele rzeczy (mimo socjalizmu), także tu nie pogadamy. Nie jako chrześcijanin, katolik, tylko wyznawca klopsów z makaronem, który nie miał szczęścia żyć w czasach jego chwały.
A o rzekomych dzieciach, które gwałcono pod jego zwierzchnictwem, to ostatnio bardzo mądrze powiedział Pan Michałkiewicz. I należy myślę wziąć na to poprawkę.
Zatem: czy macie Państwo chwilę, ażeby porozmawiać o skurwiałym alkonarkomanie Kilmisterze? ;)
A o rzekomych dzieciach, które gwałcono pod jego zwierzchnictwem, to ostatnio bardzo mądrze powiedział Pan Michałkiewicz. I należy myślę wziąć na to poprawkę.
Zatem: czy macie Państwo chwilę, ażeby porozmawiać o skurwiałym alkonarkomanie Kilmisterze? ;)
- Plastek
- Kontakt:
Sugeruję życzliwe zatem zapoznać się z postępowaniem rzeczonego jegomościa w stosunku do Hansa Hermanna Groëra. Sugeruję poczytać o pogardzie jaką żywił w stosunku do np. osób rozwiedzionych (ciężkich grzeszników jego mniemaniu) i o sztamie jaką trzymał z dyktatorskim ścierwem Pinochetem (ten już takim grzesznikiem - w porównaniu z rozwodnikami - najwyraźniej nie był). Bardzo też polecam pochylenie się nad listą osób które kanonizował/beatyfikował lub wobec których rozpoczął owe procesy. Wrażenie robi np. życiorys Alojzego Wiktora Stepinaca, którego Wojtyła uważał za wzór. José de Anchieta - kaznodzieja nazywający Indian „mówiącymi zwierzętami” i głoszący zasadę „miecz i żelazny pręt to najlepsi kaznodzieje” - to też według kreskówkowego wpierdalacza wzór do naśladowania.byrgh pisze:A o rzekomych dzieciach, które gwałcono pod jego zwierzchnictwem, to ostatnio bardzo mądrze powiedział Pan Michałkiewicz. I należy myślę wziąć na to poprawkę.
Można tak jeszcze długo i długo.
Ten "człowiek" zasługuje tylko na pogardę.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Znam zarówno fakty, jak i faktoidy, więc nie muszę tego z powrotem przerabiać. No ale nie udawajmy przecież, że obchodzi nas los innych ;)
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Plastek, nie wiedzialem, ze z Ciebie taki kochajacy ludzi humanista :D
Ostatnio zmieniony 21-02-2019, 14:03 przez uglak, łącznie zmieniany 1 raz.
Guilty of being right
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- nicram
Doskonały tekst. Jak zwykle rzeczowo i na zimno przecinasz piłą tarczową fanów facetów w czarnych (lub jak tutaj białych) sukienkach. Mam nadzieję, że obrońcy tych ludzkich qrew zamkną się w sobie. :-)Plastek pisze:Sugeruję życzliwe zatem zapoznać się z postępowaniem rzeczonego jegomościa w stosunku do Hansa Hermanna Groëra. Sugeruję poczytać o pogardzie jaką żywił w stosunku do np. osób rozwiedzionych (ciężkich grzeszników jego mniemaniu) i o sztamie jaką trzymał z dyktatorskim ścierwem Pinochetem (ten już takim grzesznikiem - w porównaniu z rozwodnikami - najwyraźniej nie był). Bardzo też polecam pochylenie się nad listą osób które kanonizował/beatyfikował lub wobec których rozpoczął owe procesy. Wrażenie robi np. życiorys Alojzego Wiktora Stepinaca, którego Wojtyła uważał za wzór. José de Anchieta - kaznodzieja nazywający Indian „mówiącymi zwierzętami” i głoszący zasadę „miecz i żelazny pręt to najlepsi kaznodzieje” - to też według kreskówkowego wpierdalacza wzór do naśladowania.
all the monsters will break your heart
- dzik
+666nicram pisze:Doskonały tekst. Jak zwykle rzeczowo i na zimno przecinasz piłą tarczową fanów facetów w czarnych (lub jak tutaj białych) sukienkach. Mam nadzieję, że obrońcy tych ludzkich qrew zamkną się w sobie. :-)Plastek pisze:Sugeruję życzliwe zatem zapoznać się z postępowaniem rzeczonego jegomościa w stosunku do Hansa Hermanna Groëra. Sugeruję poczytać o pogardzie jaką żywił w stosunku do np. osób rozwiedzionych (ciężkich grzeszników jego mniemaniu) i o sztamie jaką trzymał z dyktatorskim ścierwem Pinochetem (ten już takim grzesznikiem - w porównaniu z rozwodnikami - najwyraźniej nie był). Bardzo też polecam pochylenie się nad listą osób które kanonizował/beatyfikował lub wobec których rozpoczął owe procesy. Wrażenie robi np. życiorys Alojzego Wiktoar Stepinaca, którego Wojtyła uważał za wzór. José de Anchieta - kaznodzieja nazywający Indian „mówiącymi zwierzętami” i głoszący zasadę „miecz i żelazny pręt to najlepsi kaznodzieje” - to też według kreskówkowego wpierdalacza wzór do naśladowania.
dobry kościół to kościół spalony
- Triceratops
No i jeszcze zostal Josemaria Escriva de Balaguer, zalozyciel opus dei, chory psychicznie czlowiek. Nasz papa tez go kanonizowal i beatyfikowal.
woodpecker from space
- Plastek
- Kontakt:
To nie jest kwestia humanizmu, tu chodzi o zwykła ludzką przyzwoitość i obrzydzenie hipokryzją i relatywizmem moralnym jakim ta parszywa klika się charakteryzuje.uglak pisze:Plastek, nie wiedzialem, ze z Ciebie taki kochajacy ludzi humanista :D
Wiecie jak jest - taki głos i tak zniknie w otchłani krzyczących obrońców moralności i smrodzie dymu z trybularza.dzik pisze:+666nicram pisze:Doskonały tekst. Jak zwykle rzeczowo i na zimno przecinasz piłą tarczową fanów facetów w czarnych (lub jak tutaj białych) sukienkach. Mam nadzieję, że obrońcy tych ludzkich qrew zamkną się w sobie. :-)Plastek pisze:Sugeruję życzliwe zatem zapoznać się z postępowaniem rzeczonego jegomościa w stosunku do Hansa Hermanna Groëra. Sugeruję poczytać o pogardzie jaką żywił w stosunku do np. osób rozwiedzionych (ciężkich grzeszników jego mniemaniu) i o sztamie jaką trzymał z dyktatorskim ścierwem Pinochetem (ten już takim grzesznikiem - w porównaniu z rozwodnikami - najwyraźniej nie był). Bardzo też polecam pochylenie się nad listą osób które kanonizował/beatyfikował lub wobec których rozpoczął owe procesy. Wrażenie robi np. życiorys Alojzego Wiktoar Stepinaca, którego Wojtyła uważał za wzór. José de Anchieta - kaznodzieja nazywający Indian „mówiącymi zwierzętami” i głoszący zasadę „miecz i żelazny pręt to najlepsi kaznodzieje” - to też według kreskówkowego wpierdalacza wzór do naśladowania.
No właśnie. Co jeden to lepszy.Triceratops pisze:No i jeszcze zostal Josemaria Escriva de Balaguer, zalozyciel opus dei, chory psychicznie czlowiek. Nasz papa tez go kanonizowal i beatyfikowal.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
To "dyktatorskie ścierwo" uratowało Chile przed komunizmem, w momencie szalejącej tam rewolucji. Z kolei Stepinac podjął wiele kroków w celu ratowania prawosławnych i Żydów. Co do Anchiety to nie popełnił żadnych zbrodni, a powyższy cytat dotyczył stanu krwawej wojny (masowe mordy itp.) między plemionami: Tupinambas, Potiguaras, Tabajaras, Caetes, Carijos, Tapuya, z którymi nie mogli sobie poradzić Europejczycy. Niepotrzebnie tak się podniecasz, czytając "goebbelsowskie" propagandówki.Plastek pisze:Sugeruję życzliwe zatem zapoznać się z postępowaniem rzeczonego jegomościa w stosunku do Hansa Hermanna Groëra. Sugeruję poczytać o pogardzie jaką żywił w stosunku do np. osób rozwiedzionych (ciężkich grzeszników jego mniemaniu) i o sztamie jaką trzymał z dyktatorskim ścierwem Pinochetem (ten już takim grzesznikiem - w porównaniu z rozwodnikami - najwyraźniej nie był). Bardzo też polecam pochylenie się nad listą osób które kanonizował/beatyfikował lub wobec których rozpoczął owe procesy. Wrażenie robi np. życiorys Alojzego Wiktoar Stepinaca, którego Wojtyła uważał za wzór. José de Anchieta - kaznodzieja nazywający Indian „mówiącymi zwierzętami” i głoszący zasadę „miecz i żelazny pręt to najlepsi kaznodzieje” - to też według kreskówkowego wpierdalacza wzór do naśladowania.
Można tak jeszcze długo i długo.
Ten "człowiek" zasługuje tylko na pogardę.
Ostatnio zmieniony 21-02-2019, 19:09 przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Plastek
- Kontakt:
To nie "goebbelsowskie" propagandówki tylko znana lewacka strona fałszująca rzeczywistość i oczerniająca wybitnych ludzi. Nazywa się Lewack Attack - "Fałszujemy jak nikt". Polecam każdemu lewakowi; istna kopalnia manipulacji i przeinaczeń.Pacjent pisze:To "dyktatorskie ścierwo" uratowało Chile przed komunizmem, w momencie szalejącej tam rewolucji. Z kolei Stepinac podjął wiele kroków w celu ratowania prawosławnych i Żydów. Co do Anchiety to nie popełnił żadnych zbrodni, a powyższy dotyczył stanu krwawej wojny (masowe mordy itp.) między plemionami: Tupinambas, Potiguaras, Tabajaras, Caetes, Carijos, Tapuya, z którymi nie mogli sobie poradzić Europejczycy. Niepotrzebnie tak się podniecasz, czytając "goebbelsowskie" propagandówki.
A na serio ci nie odpiszę bo to, coś tu wydalił to właśnie kuriozalny przykład relatywizowania; ręce opadają.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Plastek, co ja relatywizuję? Oskarżyłeś nie wiadomo o co 3 osoby, posługując się jakimiś niedomówieniami, więc odpowiedziałem Ci faktami.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Plastek
- Kontakt:
A czegoś oczekiwał po takim starym, bezrozumnym anarcholu jak ja, jak nie "niedomówień", "przeinaczeń" i "manipulacji"? Chuj tam, że zbrodniarz wojenny i pospolity złodziej łamiący prawa człowieka - to był dobry człowiek, bo uratował państwo przed komunizmem. Fakty jak skurwysyn, nie ma co. Man, darujmy sobie, naprawdę. Cześć.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Raczej zmianami których oczekiwała część społeczeństwa, konserwa z niego był, taki typowy latyfundysta.
Czy zbrodniarz, nie mnie to oceniać, lepiej popytać Chilijczyków, choć i wśród nich głosy są podzielone. Na pewno byli lepsi kolekcjonerzy kości.
Ludzi i tak jest za dużo.
Czy zbrodniarz, nie mnie to oceniać, lepiej popytać Chilijczyków, choć i wśród nich głosy są podzielone. Na pewno byli lepsi kolekcjonerzy kości.
Ludzi i tak jest za dużo.
Jebać żuli.
-
Ciekawe jak sobie wyobrażasz spacyfikowanie komunistycznej rewolucji przy udziale sowieckich i kubańskich "zielonych ludzików" bez żadnych ofiar? Po obu stronach zginęło razem 3200 osób. Straszny zbrodniarz Pinochet uratował swój kraj, ale kij z nim ważne, że koledzy punkowcy piszą, że był bydlakiem. Dobranoc.
-
- weteran forumowych bitew
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Plastek
- Kontakt:
Toruń, w świętym mieście Ojca Dyrektora taka potwarz?BOLEK pisze:
Jakże się ciesze, ze niemalże całe życie tu spędziłem:)
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!