Księża

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
byrgh
zahartowany metalizator

Re: Księża

21-02-2019, 12:46

Plastek pisze:
nicram pisze:W końcu pomnik ks. Jankowskiego w dobrej pozycji:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... =BoxOpImg2" onclick="window.open(this.href);return false;
Bardzo dobry krok. W następnej kolejności powinno się to zrobić ze wszystkimi pomnikami Parszywej Wadowickiej Kreatury.
To skandal, że takim ścierwom stawia się w tym pierdolonym wyskrobku historii pomniki. Jaki naród - tacy idole na cokołach.
Żarty żartami, ale stop. Rozumiem, że to forum dla zwierząt i należy przestrzegać reguł, ale określmy jakieś granice. Poobrażajmy może, tak dla odmiany, śmiecia Kilmistera czy innego Decapitateda, czy Blaze-of-Spierdoliszona.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

21-02-2019, 13:16

byrgh pisze:
Plastek pisze:
nicram pisze:W końcu pomnik ks. Jankowskiego w dobrej pozycji:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... =BoxOpImg2" onclick="window.open(this.href);return false;
Bardzo dobry krok. W następnej kolejności powinno się to zrobić ze wszystkimi pomnikami Parszywej Wadowickiej Kreatury.
To skandal, że takim ścierwom stawia się w tym pierdolonym wyskrobku historii pomniki. Jaki naród - tacy idole na cokołach.
Żarty żartami, ale stop. Rozumiem, że to forum dla zwierząt i należy przestrzegać reguł, ale określmy jakieś granice. Poobrażajmy może, tak dla odmiany, śmiecia Kilmistera czy innego Decapitateda, czy Blaze-of-Spierdoliszona.
To nie jest obrażanie czy tym bardziej żarty, tylko fakty. Warto zgłębić temat nieco bardziej niż ronienie łezek nad wspominaniami o wpierdalaniu kremówek za młodu. Chociaż akurat z faktami chrześcijanie zawsze mieli problem. Oczywiście wszystko pewnie zmanipulowali lewacy, tak jak to - rzecz jasna - fałszywe zdjęcie i fałszywa sztamę:

Obrazek

Obrzydlistwo, abominacja i skrajna patologia.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

21-02-2019, 13:27

jaka znowu patologia, toć to poczciwina Augusto.
Jebać żuli.
byrgh
zahartowany metalizator

21-02-2019, 13:29

No z tematem Wojtyły akurat miałem styczność i cenię go za wiele rzeczy (mimo socjalizmu), także tu nie pogadamy. Nie jako chrześcijanin, katolik, tylko wyznawca klopsów z makaronem, który nie miał szczęścia żyć w czasach jego chwały.

A o rzekomych dzieciach, które gwałcono pod jego zwierzchnictwem, to ostatnio bardzo mądrze powiedział Pan Michałkiewicz. I należy myślę wziąć na to poprawkę.

Zatem: czy macie Państwo chwilę, ażeby porozmawiać o skurwiałym alkonarkomanie Kilmisterze? ;)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

21-02-2019, 13:53

byrgh pisze:A o rzekomych dzieciach, które gwałcono pod jego zwierzchnictwem, to ostatnio bardzo mądrze powiedział Pan Michałkiewicz. I należy myślę wziąć na to poprawkę.
Sugeruję życzliwe zatem zapoznać się z postępowaniem rzeczonego jegomościa w stosunku do Hansa Hermanna Groëra. Sugeruję poczytać o pogardzie jaką żywił w stosunku do np. osób rozwiedzionych (ciężkich grzeszników jego mniemaniu) i o sztamie jaką trzymał z dyktatorskim ścierwem Pinochetem (ten już takim grzesznikiem - w porównaniu z rozwodnikami - najwyraźniej nie był). Bardzo też polecam pochylenie się nad listą osób które kanonizował/beatyfikował lub wobec których rozpoczął owe procesy. Wrażenie robi np. życiorys Alojzego Wiktora Stepinaca, którego Wojtyła uważał za wzór. José de Anchieta - kaznodzieja nazywający Indian „mówiącymi zwierzętami” i głoszący zasadę „miecz i żelazny pręt to najlepsi kaznodzieje” - to też według kreskówkowego wpierdalacza wzór do naśladowania.
Można tak jeszcze długo i długo.
Ten "człowiek" zasługuje tylko na pogardę.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
byrgh
zahartowany metalizator

21-02-2019, 13:56

Znam zarówno fakty, jak i faktoidy, więc nie muszę tego z powrotem przerabiać. No ale nie udawajmy przecież, że obchodzi nas los innych ;)
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

21-02-2019, 13:57

Plastek, nie wiedzialem, ze z Ciebie taki kochajacy ludzi humanista :D
Ostatnio zmieniony 21-02-2019, 14:03 przez uglak, łącznie zmieniany 1 raz.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

21-02-2019, 14:03

Mozna przeczytac tez to. Duzo wiedzy. Jest chyba na docer.pl
Obrazek
woodpecker from space
Awatar użytkownika
nicram

21-02-2019, 14:25

Plastek pisze:Sugeruję życzliwe zatem zapoznać się z postępowaniem rzeczonego jegomościa w stosunku do Hansa Hermanna Groëra. Sugeruję poczytać o pogardzie jaką żywił w stosunku do np. osób rozwiedzionych (ciężkich grzeszników jego mniemaniu) i o sztamie jaką trzymał z dyktatorskim ścierwem Pinochetem (ten już takim grzesznikiem - w porównaniu z rozwodnikami - najwyraźniej nie był). Bardzo też polecam pochylenie się nad listą osób które kanonizował/beatyfikował lub wobec których rozpoczął owe procesy. Wrażenie robi np. życiorys Alojzego Wiktora Stepinaca, którego Wojtyła uważał za wzór. José de Anchieta - kaznodzieja nazywający Indian „mówiącymi zwierzętami” i głoszący zasadę „miecz i żelazny pręt to najlepsi kaznodzieje” - to też według kreskówkowego wpierdalacza wzór do naśladowania.
Doskonały tekst. Jak zwykle rzeczowo i na zimno przecinasz piłą tarczową fanów facetów w czarnych (lub jak tutaj białych) sukienkach. Mam nadzieję, że obrońcy tych ludzkich qrew zamkną się w sobie. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

21-02-2019, 14:47

nicram pisze:
Plastek pisze:Sugeruję życzliwe zatem zapoznać się z postępowaniem rzeczonego jegomościa w stosunku do Hansa Hermanna Groëra. Sugeruję poczytać o pogardzie jaką żywił w stosunku do np. osób rozwiedzionych (ciężkich grzeszników jego mniemaniu) i o sztamie jaką trzymał z dyktatorskim ścierwem Pinochetem (ten już takim grzesznikiem - w porównaniu z rozwodnikami - najwyraźniej nie był). Bardzo też polecam pochylenie się nad listą osób które kanonizował/beatyfikował lub wobec których rozpoczął owe procesy. Wrażenie robi np. życiorys Alojzego Wiktoar Stepinaca, którego Wojtyła uważał za wzór. José de Anchieta - kaznodzieja nazywający Indian „mówiącymi zwierzętami” i głoszący zasadę „miecz i żelazny pręt to najlepsi kaznodzieje” - to też według kreskówkowego wpierdalacza wzór do naśladowania.
Doskonały tekst. Jak zwykle rzeczowo i na zimno przecinasz piłą tarczową fanów facetów w czarnych (lub jak tutaj białych) sukienkach. Mam nadzieję, że obrońcy tych ludzkich qrew zamkną się w sobie. :-)
+666
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
Triceratops

21-02-2019, 15:33

No i jeszcze zostal Josemaria Escriva de Balaguer, zalozyciel opus dei, chory psychicznie czlowiek. Nasz papa tez go kanonizowal i beatyfikowal.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

21-02-2019, 18:27

uglak pisze:Plastek, nie wiedzialem, ze z Ciebie taki kochajacy ludzi humanista :D
To nie jest kwestia humanizmu, tu chodzi o zwykła ludzką przyzwoitość i obrzydzenie hipokryzją i relatywizmem moralnym jakim ta parszywa klika się charakteryzuje.
dzik pisze:
nicram pisze:
Plastek pisze:Sugeruję życzliwe zatem zapoznać się z postępowaniem rzeczonego jegomościa w stosunku do Hansa Hermanna Groëra. Sugeruję poczytać o pogardzie jaką żywił w stosunku do np. osób rozwiedzionych (ciężkich grzeszników jego mniemaniu) i o sztamie jaką trzymał z dyktatorskim ścierwem Pinochetem (ten już takim grzesznikiem - w porównaniu z rozwodnikami - najwyraźniej nie był). Bardzo też polecam pochylenie się nad listą osób które kanonizował/beatyfikował lub wobec których rozpoczął owe procesy. Wrażenie robi np. życiorys Alojzego Wiktoar Stepinaca, którego Wojtyła uważał za wzór. José de Anchieta - kaznodzieja nazywający Indian „mówiącymi zwierzętami” i głoszący zasadę „miecz i żelazny pręt to najlepsi kaznodzieje” - to też według kreskówkowego wpierdalacza wzór do naśladowania.
+666
Wiecie jak jest - taki głos i tak zniknie w otchłani krzyczących obrońców moralności i smrodzie dymu z trybularza.
Triceratops pisze:No i jeszcze zostal Josemaria Escriva de Balaguer, zalozyciel opus dei, chory psychicznie czlowiek. Nasz papa tez go kanonizowal i beatyfikowal.
No właśnie. Co jeden to lepszy.
Wolę kakaową dziurę!!
Pacjent

21-02-2019, 18:58

Można tak jeszcze długo i długo.
Ten "człowiek" zasługuje tylko na pogardę.
To "dyktatorskie ścierwo" uratowało Chile przed komunizmem, w momencie szalejącej tam rewolucji. Z kolei Stepinac podjął wiele kroków w celu ratowania prawosławnych i Żydów. Co do Anchiety to nie popełnił żadnych zbrodni, a powyższy cytat dotyczył stanu krwawej wojny (masowe mordy itp.) między plemionami: Tupinambas, Potiguaras, Tabajaras, Caetes, Carijos, Tapuya, z którymi nie mogli sobie poradzić Europejczycy. Niepotrzebnie tak się podniecasz, czytając "goebbelsowskie" propagandówki.
Ostatnio zmieniony 21-02-2019, 19:09 przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

21-02-2019, 19:01

Pacjent pisze:To "dyktatorskie ścierwo" uratowało Chile przed komunizmem, w momencie szalejącej tam rewolucji. Z kolei Stepinac podjął wiele kroków w celu ratowania prawosławnych i Żydów. Co do Anchiety to nie popełnił żadnych zbrodni, a powyższy dotyczył stanu krwawej wojny (masowe mordy itp.) między plemionami: Tupinambas, Potiguaras, Tabajaras, Caetes, Carijos, Tapuya, z którymi nie mogli sobie poradzić Europejczycy. Niepotrzebnie tak się podniecasz, czytając "goebbelsowskie" propagandówki.
To nie "goebbelsowskie" propagandówki tylko znana lewacka strona fałszująca rzeczywistość i oczerniająca wybitnych ludzi. Nazywa się Lewack Attack - "Fałszujemy jak nikt". Polecam każdemu lewakowi; istna kopalnia manipulacji i przeinaczeń.
A na serio ci nie odpiszę bo to, coś tu wydalił to właśnie kuriozalny przykład relatywizowania; ręce opadają.
Wolę kakaową dziurę!!
Pacjent

21-02-2019, 19:16

Plastek, co ja relatywizuję? Oskarżyłeś nie wiadomo o co 3 osoby, posługując się jakimiś niedomówieniami, więc odpowiedziałem Ci faktami.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

21-02-2019, 19:21

A czegoś oczekiwał po takim starym, bezrozumnym anarcholu jak ja, jak nie "niedomówień", "przeinaczeń" i "manipulacji"? Chuj tam, że zbrodniarz wojenny i pospolity złodziej łamiący prawa człowieka - to był dobry człowiek, bo uratował państwo przed komunizmem. Fakty jak skurwysyn, nie ma co. Man, darujmy sobie, naprawdę. Cześć.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

21-02-2019, 19:26

Raczej zmianami których oczekiwała część społeczeństwa, konserwa z niego był, taki typowy latyfundysta.
Czy zbrodniarz, nie mnie to oceniać, lepiej popytać Chilijczyków, choć i wśród nich głosy są podzielone. Na pewno byli lepsi kolekcjonerzy kości.
Ludzi i tak jest za dużo.
Jebać żuli.
Pacjent

21-02-2019, 19:30

Ciekawe jak sobie wyobrażasz spacyfikowanie komunistycznej rewolucji przy udziale sowieckich i kubańskich "zielonych ludzików" bez żadnych ofiar? Po obu stronach zginęło razem 3200 osób. Straszny zbrodniarz Pinochet uratował swój kraj, ale kij z nim ważne, że koledzy punkowcy piszą, że był bydlakiem. Dobranoc.
BOLEK
weteran forumowych bitew

23-02-2019, 12:28

Obrazek
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

23-02-2019, 12:33

BOLEK pisze:Obrazek
Toruń, w świętym mieście Ojca Dyrektora taka potwarz?
Jakże się ciesze, ze niemalże całe życie tu spędziłem:)
Wolę kakaową dziurę!!
ODPOWIEDZ