ŚCIANA PŁACZU

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
535

Re: ŚCIANA PŁACZU

29-12-2015, 09:19

Najprzewielebniejszy pisze:
nie dodałes najwazniejszego

"POLUB MÓJ FANPAGE I BLOGA blog.mkobus.com
#lemmy #kilmister #motohead"

gość próbuje mieć swoje 5 sek fejmu i wstawia te wypociny na każdy popularniejszy profil na fb.
cwel.

Lemmy to jednostka WYBITNA, jedne z praojców rocka, oddanie mu hołdu to obowiązek.
Fakt. Nie dodałem, ale szczerze mówiąc to w ogóle miałem skupić się jedynie na tym fragmencie.

Nie oszukujmy się, to cud, że ten gościu dożył 70 lat. Przy jego tempie życia i używkach jakie brał, rak jest nieszczęśliwym wypadkiem przy pracy - ba, pstryczkiem w nos od dowcipnego stwórcy. Wszyscy umrzemy, módlcie się o te 70 lat.
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

29-12-2015, 09:34

535 pisze:Zanim wybuchnie histeria, taki oto bardzo trafny komentarz...
Żenujące gówno. Niepotrzebnie to wkleiłeś. Nie jest trafne nawet w 1 promilu. Mała gnida, która innym mówi, jak mają się zachowywać. Chuj z nim, jego analizą boskich wyroków i milionami zgonów rocznie. "Some are born without a purpose..." :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

29-12-2015, 09:42

Racja. To zupełnie normalne, że kiedy umrze ktoś znany ludzie reaguja w taki czy inny sposób. Często jest to na pokaz, czasem zupełnie bez sensu, ale każdy ma prawo robic co chce i nikomu sie krzywda z tego powodu nie dzieje, a w tym przypadku chyba wielu z nas poczuło autentyczny smutek, nawet jeśli nie znało sie gościa osobiście. Moim zdaniem naprawde fajne jest to, że gościa szanowali w tym srodowisku prawie wszyscy i mnie osobiscie miło się robi, jak widzę odnoszące się do tego wpisy bardzo róznych ludzi i zespołów, od Grave Desecrator po Cro-Mags. W tym jednym możemy się zgodzic, Lemmy to był konkretny gość.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

29-12-2015, 09:50

535 pisze:
Najprzewielebniejszy pisze:
nie dodałes najwazniejszego

"POLUB MÓJ FANPAGE I BLOGA blog.mkobus.com
#lemmy #kilmister #motohead"

gość próbuje mieć swoje 5 sek fejmu i wstawia te wypociny na każdy popularniejszy profil na fb.
cwel.

Lemmy to jednostka WYBITNA, jedne z praojców rocka, oddanie mu hołdu to obowiązek.
Fakt. Nie dodałem, ale szczerze mówiąc to w ogóle miałem skupić się jedynie na tym fragmencie.

Nie oszukujmy się, to cud, że ten gościu dożył 70 lat. Przy jego tempie życia i używkach jakie brał, rak jest nieszczęśliwym wypadkiem przy pracy - ba, pstryczkiem w nos od dowcipnego stwórcy. Wszyscy umrzemy, módlcie się o te 70 lat.
Nie, niepotrzebnie to wkleiłeś. Wypociny jakiegoś marnego gnoja, który chce mieć kilka wejść na bloga więcej. Plus mądrości z dupy. Wszyscy wiemy, że Lemmy powinien był wykitować jakieś 10-20 lat wcześniej. Wszyscy wiemy, że na świecie umiera mnóstwo ludzi i o większości nie pisze się na popularnych portalach. Co z tego? Większość nie zrobiła niczego, co by było warte wzmianki, i taka jest brutalna prawda. Ja fanem Motorhead nie byłem i nigdy nie będę, ale jak długo słucham rocka/metalu (a to całkiem sporo lat), to Lemmy zawsze gdzieś tam był. Kurwa, przecież on zaczął grać, jak mnie jeszcze w planach nie było. I właśnie dlatego jego śmierć jest istotna, kończy pewien etap, żeby górnolotnie nie powiedzieć: epokę. A że przy okazji podczepią się fałszywi żałobnicy? Walić ich, przecież ten pacan, którego cytujesz, nie robi nic innego: podczepia się pod tę okazję.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
535

29-12-2015, 19:19

Ok. Przyjąłem. Mam nadzieję, że nie będę wam musiał kiedyś tego przypominać.
Awatar użytkownika
zawlekacz
w mackach Zła

30-12-2015, 09:06

in 2015 we lost :
January 1 – Tommi Kuri, co-founding member of Amberian Dawn and bassist on the first three albums, died from the health issues that had forced him to leave the band in 2011.
January 3 – Rudy "White Shark" Vercruysse, guitarist of Ostrogoth, died from liver cancer at the age of 59.
March 1 – Ryan Stanek, co-founding member and former drummer of Broken Hope, died from undisclosed reasons at the age of 42.
March 20 – A. J. Pero, drummer of Twisted Sister and Adrenaline Mob, died from a heart attack at the age of 55 in the bus while on tour with Adrenaline Mob.
March 24 – Scott Clendenin, bassist of Death, died at the age of 47.
April 30 – Shawn Chavez, former guitarist of Havok, died from undisclosed reasons at the age of 30
May 5 – Craig Gruber, bassist of Elf and Rainbow, died from prostate cancer at the age of 63.
May 15 – Terry Jones, vocalist of Pagan Altar, died from cancer at the age of 69.
May 18 – Ryan Shutler, drummer of Lazarus A.D., died from a heart attack at the age of 28.
June 4 – Allan Fryer, vocalist of Heaven, died from cancer.
June 7 – Christopher Lee, actor and singer, died at the Chelsea and Westminster Hospital at 8:30 AM after being admitted for respiratory problems and heart failure, shortly after celebrating his 93rd birthday there. His wife delayed the public announcement until 11 June in order to break the news to their family.
July 21 – Justin Lowe, guitarist of After the Burial, died after falling off a bridge in Minnesota at the age of 32.
September 14 – Martin "Kiddie" Kearns, drummer of Bolt Thrower, died unexpectedly at the age of 38.
October 18 – Frank Watkins, bassist of Gorgoroth and former bassist of Obituary, died from cancer at the age of 47.
November 11 – Phil Taylor (a.k.a. Philthy Animal), former drummer of Motörhead, died at the age of 61.
December 28 – Ian Kilmister (a.k.a. Lemmy), vocalist and bassist of Motörhead, died from cancer at the age of 70
nie ma to tamto
Necropunk
w mackach Zła

30-12-2015, 12:01

Zabrakło w tym podsumowaniu jeszcze Jima Sadist'a.
Awatar użytkownika
uglak

30-12-2015, 12:27

tutaj pelniejsza lista: http://www.metal-archives.com/artist/rip" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

31-12-2015, 15:14

ja tez was uwodze slowem tutaj, na forume.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
bayzell
zaczyna szaleć

31-12-2015, 17:16

WURZEL.... ANIMAL.... LEMMY.... ROZJEBAŁO CAŁEGO MOTOZAJOBA ... K-URWA SZKODA...budiet pamiotać !!!! tam se pogracie-po darogoj strano! RIP...ide sie napić..
Awatar użytkownika
manieczki

31-01-2016, 00:29

wnosze o odbanowie tego usera (zapomnialem jego loginu), ktory tak pieknie tyral 535 i wymyslil zwrot betoniarka.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
535

31-01-2016, 00:36

Hi,hi,hi. Cóż za krzyk bezradności. Wiedziałem, że musi być was więcej, by dojebać mamutowi. Dzidy se kurwy zastrugajcie i duży dół wykopcie. Polecam film instruktażowy.

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
manieczki

31-01-2016, 00:43

^ To lepsze:

[youtube][/youtube]
Heretyk

31-01-2016, 08:58

śledzę tylko kilka wątków, więc nie mam pewności, ale chyba Riven nas opuścił?
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

31-01-2016, 10:02

Heretyk pisze:śledzę tylko kilka wątków, więc nie mam pewności, ale chyba Riven nas opuścił?
Nie opuscil, ale chyba rzadko wychodzi poza swiatynie WszechGabena.
Awatar użytkownika
manieczki

15-02-2016, 13:50

No wlasnie, brakuje mi dwoch(2) zabci: Rajwena i Bloodculta.
Chlip, chlip.... o ZlymPanie nie wspominam, bo zranil moje serduszko motzno...
Awatar użytkownika
hcpig

08-05-2016, 09:04

A co chodziło z tym Lykantropem że 'został zdemaskowany' i uciekł or smt?
Yare Yare Daze
Nasum

08-05-2016, 09:18

hcpig pisze:A co chodziło z tym Lykantropem że 'został zdemaskowany' i uciekł or smt?

Chodziło o to, że pokłócił się z Krzysztofem Słyżem ( Jaki to on miał tutaj nick? Krz?) Nie kojarzę już o co im poszło, ale zdemaskowanie Lykantropa to nic innego jak ujawnienie jego prawdziwej tożsamości, i faktu, że nie jest komornikiem, o czym pisał tutaj. Lykan się wkurzył i odszedł, niedługo potem i Krzyś, ale dlaczego ten drugi się obraził, to nie pamiętam. Taką wersję znam ja, jak ktoś coś potrafi dodać, lub naświetlić problem z zupełnie innej strony, to śmiało, też chętnie poczytam.
Heretyk

09-05-2016, 10:28

koleś wklejał tu masę postów napisanych przez innych użytkowników z innych forów, czy tam jakichś fejsbuków, twierdząc, że to on jest ich autorem. i chyba to było najbardziej żałosne. bo kim on tam jest w życiu prywatnym, raczej tak naprawdę nikogo nie obchodziło... mnie na pewno nie
ODPOWIEDZ