ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

16-08-2025, 21:55

Aron pisze:
15-08-2025, 15:59
Żałuję że nigdy w Lublińcu nie byłem. Za młodego tylko przejeżdżałem wielokrotnie koleją przez stację Lubliniec jadąc do ciotki do Opola. Później jako młody żołnierz chyba też wracałem z jednostki do domu z Pomorza Zachodniego, pokonując kilkaset kilometrów, jadąc przez Lubliniec. Nie pamiętam dokładnie jak to było, ponieważ byłem żołnierzem na przepustce , w nocy i będąc w odmiennych stanach świadomości... Przez Wronki na pewno jechałem i było jeszcze widno bo to był maj, albo czerwiec 8)
Jednostka wojskowa przeszła bardzo dużą modernizację. To już światowy poziom. Wymiana doświadczeń z navy seals też robotę zrobiła.

Tu nie ma już żadnych kompleksów.

Ja uwielbiam patrzeć na chłopaków jak ćwiczą skoki spadochronowe czy inne manewry i latają helikopterami nad domem.

Wyobraź sobie ze sa debile którzy chcą pozywać jednostkę za to ze manewry sa zbyt głośne. I takie ciołki jebane potrafią się zgłosić do mnie o roszczenie odszkodowacze. Prosty komunikat - wypierdalaj.

Nasi komandosi to chluba, najstarsza jednostka sił specjalnych w Polsce. Ale sa wsioki co nawet takiej rzeczy nie potrafią uszanować. Pluwam.

Bo im kurwa latające helikoptery przeszkadzają.

Często z synem jak jestem na podwórku i taki helikopter przeleci to mój syn im macha i ma radochę. Jeszce jak odmachaja chłopie to jest szczęście u młodego.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

16-08-2025, 22:30

Triceratops pisze:
08-08-2025, 14:24
Gurwa dzis bedzie wesolo xD
Obrazek
Uspokoiło się. To minie. Zawsze mija. Ciśnienie podnieśliśmy. Za miesiąc nikt nie będzie pamiętać.

Ja tego nie śledzę medialnie. Wolę pochodzić po górach.
ODPOWIEDZ