Jednostka wojskowa przeszła bardzo dużą modernizację. To już światowy poziom. Wymiana doświadczeń z navy seals też robotę zrobiła.Aron pisze: ↑15-08-2025, 15:59Żałuję że nigdy w Lublińcu nie byłem. Za młodego tylko przejeżdżałem wielokrotnie koleją przez stację Lubliniec jadąc do ciotki do Opola. Później jako młody żołnierz chyba też wracałem z jednostki do domu z Pomorza Zachodniego, pokonując kilkaset kilometrów, jadąc przez Lubliniec. Nie pamiętam dokładnie jak to było, ponieważ byłem żołnierzem na przepustce , w nocy i będąc w odmiennych stanach świadomości... Przez Wronki na pewno jechałem i było jeszcze widno bo to był maj, albo czerwiec![]()
Tu nie ma już żadnych kompleksów.
Ja uwielbiam patrzeć na chłopaków jak ćwiczą skoki spadochronowe czy inne manewry i latają helikopterami nad domem.
Wyobraź sobie ze sa debile którzy chcą pozywać jednostkę za to ze manewry sa zbyt głośne. I takie ciołki jebane potrafią się zgłosić do mnie o roszczenie odszkodowacze. Prosty komunikat - wypierdalaj.
Nasi komandosi to chluba, najstarsza jednostka sił specjalnych w Polsce. Ale sa wsioki co nawet takiej rzeczy nie potrafią uszanować. Pluwam.
Bo im kurwa latające helikoptery przeszkadzają.
Często z synem jak jestem na podwórku i taki helikopter przeleci to mój syn im macha i ma radochę. Jeszce jak odmachaja chłopie to jest szczęście u młodego.