https://www.facebook.com/LipinskaBlanka ... 466483999/
Ta pani może nic szczególnego ale jej 3 rady jak zrobić dobrze laskę są nawet zabawne ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
To nie żarty, zerknij na te zdjęcia uważniej, zaraz podteksty paru gości, że gwałco,Rumburak pisze:Medard...te twoje żarty, są nie do przyjęcia.Zacznij jeszcze dodawać:
:)
:(
:|
żebyśmy wszyscy wiedzieli czy się śmiać,płakać czy zachować powagę.Ewentualnie żułka jeszcze dopytaj jakie emotki można wstawiać.
gorzej jak stężenie pośmiertne złapie w trakcie. tłumaczenie, że tylko przechodziłeś i chciałeś zbadać puls, może być mało wiarygodne w zeznaniach ....Hatefire pisze:Jeśli jeszcze ciepła to się nada ;-)
Chuja tam wiesz, na chuju się znasz. Skoro twierdzisz jest mnóstwo elektroniki lepszej niż Immolation, to Ty tu robisz? Widać nie czujesz tej muzyki, a zainteresowanie tą nią tłumaczyć można np. presją środowiska. Wiesz co zrób. Najlepiej wklej sobie w awatar zdjęcie czarnoskórego jazzmana, będzie że znawca. Pozdrawiam serdecznie.byrgh pisze:Nie wiążę, tylko to po Twoim lekceważącym poście odniosłem wrażenie, że nie dopuszczasz żadnych innych alternatyw, a zdziwiłbyś się, ile wartościowej muzyki jest w samej elektronice. Po stokroć wartościowszej od Immolation.
Aha - pogo to nie taniec.
Nie żeby coś, ale to się już kurwa nudne robi. Byś się wysilił na coś oryginalniejszego ; )Castor pisze:Najlepiej wklej sobie w awatar zdjęcie czarnoskórego jazzmana, będzie że znawca.
Nikt wcześniej nie zwrócił na to uwagi. Wydaje mi się, że byłem pierwszy. Poprawcie mnie jeśli się mylę.mothra pisze:Nie żeby coś, ale to się już kurwa nudne robi. Byś się wysilił na coś oryginalniejszego ; )Castor pisze:Najlepiej wklej sobie w awatar zdjęcie czarnoskórego jazzmana, będzie że znawca.