ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

18-10-2024, 11:36

Solida banda niedorozwojów

https://www.tvp.info/82748496/nielegaln ... a-przyrody

Brak słów na pewne ubytki intelektualne- właśnie chodzi o to żeby kurwa debili się pozbyć z środowiska. Uwłacza to ludzkiej godnosci. Samo czytanie mnie wkurwia. Później wszsyskich się wrzuca do jednego wora. komercyjne zabijanie...ja pierdole.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
Awatar użytkownika
Hatefire

18-10-2024, 12:03

tomaszm pisze:

Brak słów na pewne ubytki intelektualne- właśnie chodzi o to żeby kurwa debili się pozbyć z środowiska. Uwłacza to ludzkiej godnosci. Samo czytanie mnie wkurwia. Później wszsyskich się wrzuca do jednego wora. komercyjne zabijanie...ja pierdole.
No czyli jak członek jakiejś partii politycznej zostanie złapany na korupcji, to obciąża partię. Jak jakiś biskup kryje proboszcza co ruchał ministrantów, to obciąża kościół. Dla Związku Łowieckiego ma być wyjątek. Należysz do tej organizacji. Zyskujesz dzięki temu przywilej polegający na bieganiu z pukawką po lesie, to będziesz wrzucany do jednego wora z innymi ludźmi będącymi członkami Związku Łowieckiego. Proste. W ramach protestu możesz wystąpić.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-10-2024, 12:13

Hatefire pisze:

No czyli jak członek jakiejś partii politycznej zostanie złapany na korupcji, to obciąża partię. Jak jakiś biskup kryje proboszcza co ruchał ministrantów, to obciąża kościół. Dla Związku Łowieckiego ma być wyjątek. Należysz do tej organizacji. Zyskujesz dzięki temu przywilej polegający na bieganiu z pukawką po lesie, to będziesz wrzucany do jednego wora z innymi ludźmi będącymi członkami Związku Łowieckiego. Proste. W ramach protestu możesz wystąpić.
Mam pytanie. Po co wzięli tego figuranta siatkarza jako NRŁ? Masz jakąś teorię na ten temat?
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

18-10-2024, 12:15

Ascetic pisze:
Mam pytanie. Po co wzięli tego figuranta siatkarza jako NRŁ? Masz jakąś teorię na ten temat?
Żeby ocieplić wizerunek. Pewnie tak było, bo z tym w uprzednich latach było delikatnie mówiąc, niespecjalnie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

18-10-2024, 12:23

Hatefire pisze:
18-10-2024, 12:15
Ascetic pisze:
Żeby ocieplić wizerunek. Pewnie tak było, bo z tym w uprzednich latach było delikatnie mówiąc, niespecjalnie.
Chciałem się upewnić. Też tak to widzę.
Poro
tomaszm

18-10-2024, 12:32

Ascetic pisze:
Hatefire pisze:

Ocieplenie wizerunku. Równie dobrze mogli wziąść Radka Pazure albo Bogusia Linde. To najwięksi krzykacze wśród znanych osób w środowisku.
tomaszm

18-10-2024, 12:44

Hatefire pisze:
tomaszm pisze:

To nie jest takie proste. Słyszałeś historie jak posel Gawron z Pisu, co śmieszniejsze jego brat jest lowczym, bardzo znanym zaczął tu batalię i co go spotkało?

Nie wszyscy sa zrównoważeni.... psychicznie
Awatar użytkownika
Hatefire

18-10-2024, 12:57

tomaszm pisze:
18-10-2024, 12:44
To nie jest takie proste. Słyszałeś historie jak posel Gawron z Pisu, co śmieszniejsze jego brat jest lowczym, bardzo znanym zaczął tu batalię i co got spotkało?
To jest bardzo proste. Z własnej nieprzymuszonej woli zapisujesz się do organizacji. Co więcej, dzięki przynależności do tej organizacji uzyskujesz pewne przywileje. Czyli, w przeciwieństwie do ludzi, którzy nie należą do Związku Łowieckiego, masz prawo biegać po lesie z bronią i strzelać do zwierząt. Niestety w zamian za pewne korzyści, przyjmujesz, też na swoją głowę krytykę wynikającą z przynależności do tej organizacji. Dla mnie bardzo prosta sytuacja. Natomiast ty widzę, że chciałbyś zjeść ciastko w postaci uprawnień wynikających z przynależności do Związku Łowieckiego, a zarazem mieć ciastko, żeby cię nie jebali za patologie Związku Łowieckiego. Tak się nie da kolego.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
tomaszm

18-10-2024, 13:35

No nie, to tak nie jest. Przynależąc do jakiej organizacji jako członek mam prawo dać informację ,że coś mi się nie podoba. I moim prawem jest dać wyraz swoim zaopatrywaniom.

Ten sam casus jak wyjebali mnie z Polskiej izby Pośredników Odszkodowawczych. Odmówili mi prawa do ubezpieczenia OC- bolało, że kolegów się tak izba pozbywa- trudno kosztuje mnie to więcej, Kolega Self z forum potwierdzi ,że ubezpieczam się poza ugrupowaniem. Pozbyli się mnie w tak nikczemny sposób ,że rzekomo nie płaciłem składek na ubezpieczenie. Coś totalnie żałosnego ale trzeba coś wymyślić jak się pozbyć Kolegi.

Jako członek jakiegoś ugrupowania mam prawo do własnej opinii.

W Lublińcu nie ma czegoś takiego jak komercyjne polowania. Dla mnie to jest totalnie żałosne. JAk mnie wyjebią z związku moze wrócą-chuj wie. Zrobiliśmy ordung z którego jestem dumny.Co będzie dalej.kto to wie.

Może to zabrzmieć ideologicznie ale bardzo sobie wespół z Kolegami tego pilnujemy.
Ostatnio zmieniony 18-10-2024, 13:41 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hatefire

18-10-2024, 13:40

tomaszm pisze:
No nie, to tak nie jest. Przynależąc do jakiej organizacji jako członek mam prawo dać informację ,że coś mi się nie podoba. I moim prawem jest dać wyraz swoim zaopatrywaniom.
Masz prawo do swojej opinii. Natomiast dopóki należysz do danej organizacji, będziesz obrywał za nią. Oczywiście inna sytuacja jest z korporacjami zawodowymi regulowanymi ustawowo. Jak chcesz wykonywać zawód radcy, to musisz przynależeć. Natomiast myślistwo to nie zawód, to hobby, nic ponadto. Jesteś w tej organizacji odpowiadasz, za działania tej organizacji. Proste.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

18-10-2024, 21:02

Kurwa Jester sluchaj tego, o Nvidii 4 lata temu nikt nie slyszal xdddddd
Typ byl ministrem cyfryzacji xd
woodpecker from space
tomaszm

19-10-2024, 12:50

Hatefire pisze:
18-10-2024, 13:40
tomaszm pisze:
Masz prawo do swojej opinii. Natomiast dopóki należysz do danej organizacji, będziesz obrywał za nią. Oczywiście inna sytuacja jest z korporacjami zawodowymi regulowanymi ustawowo. Jak chcesz wykonywać zawód radcy, to musisz przynależeć. Natomiast myślistwo to nie zawód, to hobby, nic ponadto. Jesteś w tej organizacji odpowiadasz, za działania tej organizacji. Proste.
Jedyną odpowiedzialność jaką mogę ponieśc to np za związek łowiecki w Lublińcu.To co robią ludzie z organizacji......przecież wpływu na to nie mam. Jakieś żale mogę kierować do organizacji ale spusczą to w kiblu. Jedyne o co mogę zadbać to własny rewir. Reszta to polityka która mnie przerasta. Za cienki jestem w kalesonach.

Polityczne układanki, ten z tym,ten z tamtym. Ja pierdole. Ponad moje siły. Ja jestem prosty chłopak ze wsi. Im mniej informacji muszę przerobić tym lepiej. Np Tomek jest do odstrzału 10 dzików tu i tam. Dajesz chłopak. A te wszystkie jakieś pojebane sytuacje z których ciężko coś wywnioskować nie dzieki.Ja się skupiam na robocie.

Nie raz były takie utarczki choćby z localsami którzy totalnie nie rozumieją tematu. Powiem tak im jestem starszy tym bardziej staram się analizować drugą stronę. Doprowadzać do jakiegoś konfliktu? bez sensu.

Kowalski nie rozumie ,że w miejscu upragnionego bliźniaka ,który chce kupić od dewelopera są ludzie co interweniują a najczęściej końcczy się to na zabijaniu. Zawsze powtarzam ,że to ludzie są najbardziej inwazyjną sferą na świecie. Ja robie swoją robotę- im bardziej się nad tym będę zastanawiał to sam sfiksuje.

Decyzje, zezwolenia, pozwolenia- ja jestem narzędziem. NIczym więcej.

Jakbym nad każdym zabitym stworzeniem miał się pochylić trafiłbym do psychiatryka. Mi nie wolno w ten sposób myśleć.
Awatar użytkownika
Szalony Opos
postuje jak opętany!

24-10-2024, 15:18

Jakby mi dopłacali to bym nie założył 😁
Obrazek
Everyone loves you when you are dead
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

24-10-2024, 15:45

Okladka Athenian Echoes;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
TheDude

29-10-2024, 09:13

Tomaszm, siedzisz w sportach walki. Na pewno wiesz kim jest Andrzej Kościelski, trener z klubu Ankos.
Powinęli go ostatnio ze srogim oskarżeniem z akcję sprzed około 20 lat. Pytam się bo to poważany i mocny trener (mojego znajomego z niegdyś też trenował do walk). Kumasz coś w tej kwestii?

Tu ciekawa (pozytywna w kwestii Andrzeja) wypowiedź od reprezentanta poznańskiego podziemia:

Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

30-10-2024, 14:07

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

31-10-2024, 08:08

Dwie brazylijskie influencerki Aline Tamara Moreira de Amorim oraz Beatriz Tavares zginęły podczas rejsu luksusowym jachtem, który przewróciła fala. Kobiety miały odmówić założenia kamizelek ratunkowych, co tłumaczyły "zaburzeniem wyglądu zdjęć". Jedna z nich nie umiała pływać.
https://rozrywka.o2.pl/plotki/odmowily- ... 035053280a
:lol:
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Triceratops

31-10-2024, 08:10

"Populacja glonojadow w oceanie zwiekszyla sie"
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Stary Metal
w mackach Zła

31-10-2024, 09:01

Sgt. Barnes pisze:
30-10-2024, 14:07
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/po ... f3da&ei=22
Ta dziewczyna jest niemożliwa :D
Metalówa.
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
We're the metal generation
Don't fuck with us cos we're insane!
Awatar użytkownika
Hatefire

31-10-2024, 09:23

Triceratops pisze:
31-10-2024, 08:10
"Populacja glonojadow w oceanie zwiekszyla sie"
Znaczy nie. Ryby zwane "glonojadami", to należą do kilku rodzajów ryb, z czego najczęściej określa się tym mianem zbrojnikowate. Niemniej wszystko to są ryby słodkowodne. Wiem mam małe akwarium, bez glonojadów, ale trochę z ciekawości generalnie w temacie ryb czytam ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ