A co to za whataboutism mi tutaj, co ?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-08-2024, 11:30W w Mostostalu w Rudnik nad Sanem lokalni kibice pobili Ukraincow tak, ze az ci sie wyprowadzili, mozna by zrobic z tego newsa o tym, ze Polacy sa ksenofobami, ale nikt nie zrobil z tego odcinka na Youtube.
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W sumie racja. Dobra. Wróćmy do tych Turków, potrafię przyznać się do błędu.Bloodcult pisze: ↑29-08-2024, 20:53A co to za whataboutism mi tutaj, co ?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-08-2024, 11:30W w Mostostalu w Rudnik nad Sanem lokalni kibice pobili Ukraincow tak, ze az ci sie wyprowadzili, mozna by zrobic z tego newsa o tym, ze Polacy sa ksenofobami, ale nikt nie zrobil z tego odcinka na Youtube.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Bloodcult
Nie wiem co z nimi ale ulubiony zespół Ascetica śpiewał że Turcy raus 
Giertych pewnie nuci czasami jeszcze...

Giertych pewnie nuci czasami jeszcze...
- Ascetic
Większość moich ulubionych wykonawców (dm-owych) jednak koncentruje się na jebaniu śmieciowych religii. O wyznawcach tychże, też ma umiarkowanie pozytywne zdanie. To jest zasadniczo leitmotiw. W dwóch są nawet Turcy w składzie (polecam zakup ostatniej u Karola. Wczoraj jeszcze wisiała), albo kolesie turkopodobni. Zasadniczo, nie wiem tym samym o czym tam bredzisz, bo scena OI, równie mi bliska, to w przewadze szarpowcy, ewentualnie redskini. Przynajmniej Ci, których słucham świadomie.
Ostatnio zmieniony 29-08-2024, 22:32 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Bloodcult
Böhse Onkelz. Było na demówce o Turkach ?
- Ascetic
Huj wi'e. Z 30 lat dzbanów nie słuchałem. Abstrahując, że to taki mój zespół jak No Remorse, biorąc pierwsze racuchy z brzegu. Swoją drogą wątpię abym ich kiedykolwiek tutaj nawet wklejał, jak mnie naszło na ...
No właśnie. Naszło mnie na niemieckie panki: dieBroilers, a tu zmyłka i neorockabillowcy z Brioles (nie zweryfikuję, czy śpiewają o Albańczykach tym samym). Zobaczę, może na tych CDR, 2 z pewnie z 200/300 z OI'em, jest też coś co dzisiaj może mnie zniechęcić. Tyle pozytywu z gadki o niczym

AB - Fanati... - widzę, że jest grubo xD
Ideeeee .. też jest LOL
Definitive ... o;ja;prdle
Dobra, jest trochę też względnie normalnego staroszkolnego street'aOI'a.
Na cześć garujących!!

Przez 20 lata można zapomnieć, że "Right to Work" to taki sreet'owy banger był. Przypomniane, utrwalone.
Poro
- Bloodcult
Słusznie.
- Ascetic
https://sportowefakty.wp.pl/mma/1143094 ... -wiezienia
Wymuszenie rozbójnicze z użyciem niebezpiecznych narzędzi. Wymuszenie na banieczkę cbln-ów. Aktorzy to: zawodnik ksw oraz Uwaga, dziennikarz śledczy, zajmujący się w przeszłości min. sprawami korupcji xD Znany tatuś tego drugiego zachwycony nie będzie.
Wymuszenie rozbójnicze z użyciem niebezpiecznych narzędzi. Wymuszenie na banieczkę cbln-ów. Aktorzy to: zawodnik ksw oraz Uwaga, dziennikarz śledczy, zajmujący się w przeszłości min. sprawami korupcji xD Znany tatuś tego drugiego zachwycony nie będzie.
Poro
- TheDude
^ Kto robi interesy z zawodnikami MMA? Przecież taki biznes obowiązkowo musi się skończyć wtopą 

- Lukass
- zahartowany metalizator
Dodajmy, że karany w przeszłości za podobne przestępstwa. Dziennikarz ten. Szanowna małż nie zauważyła wcześniej, że standard życia coś jakby przesadnie wysoki, teraz nie będzie komentować. Co oznajmiła, komentując na Tik Toku czy tam innym Instagramie. Ja nie rozumiem świata takich ludzi, tak sądzę.Ascetic pisze: ↑02-09-2024, 21:19https://sportowefakty.wp.pl/mma/1143094 ... -wiezienia
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
Jako dzien.śledczy, mając styczność z pałami, służbami, może będąc nawet OZI, zobaczył jak można się zakręcić koło zdrowej kasy, a nie żyć z marnych pewnie według niego, pieniędzy amerykańskiej stacji. Do tego znajomi z jednego kajecika dealer'a*, te same kluby, te same eskorty, te same nienajmądrzejsze pomysły**, jak na podstarzałego typa i samo się płynie, się płynie się. Do tego 50na na karku, życie ucieka, dzieciak wyje, żona ma potrzeby, u kolegów w garażu coraz droższe fury. Motywacja sama znajduje się jak na zawołanie.Lukass pisze: ↑02-09-2024, 21:43Dodajmy, że karany w przeszłości za podobne przestępstwa. Dziennikarz ten. Szanowna małż nie zauważyła wcześniej, że standard życia coś jakby przesadnie wysoki, teraz nie będzie komentować. Co oznajmiła, komentując na Tik Toku czy tam innym Instagramie. Ja nie rozumiem świata takich ludzi, tak sądzę.Ascetic pisze: ↑02-09-2024, 21:19https://sportowefakty.wp.pl/mma/1143094 ... -wiezienia
Zresztą takich akcji, jak sobie z samopresją ludzie nie radzą jest masa. Ta z "topmodela" co z koksem się odpala pod Poznaniem. Na drugą rękę pod Londkiem tatuś zabija 3 synów i siebie na końcu. Marchewka dynda przed nosem, wizja życia jaką się samemu sobie wykreowało odjeżdża, problemy zawsze są, ale nie każdy uznaje, że są po to aby je rozwiązywać. Do tego kwestie środowiskowe, złe oczy co paczą i złe ryje co komentują. A głupie pomysły same włażą do głowy.
*Stąd znajomość ze względnie rozpoznawalnym typem z ksw? Ja mam taką teorię, że klasyczna wóda, to nie problem współczesnego społeczeństwa. Koksiwo i inne nie lepsze gówna to to co ryje banie Polakom. Bo pomysły mają coraz głupsze, a rozjechanie na pasach, lata temu przez męża górniaczki, babci na kabackich pasach, to był dopiero początek na rozrabiające białe nosy. Ćpalnia panie jednym słowem.
** Jeżeli dobrze czytam, podbili do przedsiębiorcy na jakimś parkingu pod domem handlowym. Z nożem i przedmiotem przypominającym broń. Nie mam pewności jak to wyglądało, mam pewne wyobrażenie, ale ja bym jednak to inaczej rozwiązał, co akurat dziennikarz śledczy powinien wiedzieć, co i gdzie kameruje, ilu ludzi może widzieć zajście itd. No chyba, że to nie pierwszyzna i zwyczajnie się nie jebali w tańcu, bo mieli albo parasol, albo do tej pory wcześniejszy zastraszony (szantażowany??) siedział z mordą w kuble. Huj'wi. Biorę też pod uwagę, że pan dziennikarz był tylko przynętą ... co zmieni obraz jego roli. Zawsze zostaje pyt jak sam dał się szantażować i robić za wabika, ale to moje spekulacje, bo jednak nie dowierzam, że ze zwykłymi prymitywami było mu po drodze.
Poro
- Lukass
^ Nie wnikam, bo nie warto. Ale pan dziennikarz już przed karierą dziennikarską (która też już jest pieśnią przeszłości) miał zatargi z prawem. Więc to nie tak, że on w trakcie wniknął w środowisko. On był z tego środowiska. Panna z kolei była jeszcze niepełnoletnia, jak się spiknęli. Dziwne, bo koniec końców utalentowana i utytułowana. Jak widać, to nie broni przed złymi decyzjami. Ale też widziałem, jak łatwo i bez żadnej refleksji na oko dobre dziewczyny idą w takie środowisko. Cóż, łatwe i "emocjonujące" życie kusi.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- rasowy masterfulowicz
- Sgt. Barnes
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- w mackach Zła
- TheDude
^

Co to za jakieś równoległe wymiary, kurwełe?

Co to za jakieś równoległe wymiary, kurwełe?
- Triceratops
Ultra-onko
#Silnik nie ma na jedzenie i oplaty ale ma na konto premium na Twitterze. Robi zrzute a zjebane silniki mu wplacaja 20 kola xd
#Silnik nie ma na jedzenie i oplaty ale ma na konto premium na Twitterze. Robi zrzute a zjebane silniki mu wplacaja 20 kola xd
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Pozdrowienia z Trójmiasta:
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Gr ... 93150.html
Celem życia nie jest przeżycie.
-
Żebrzeć o pieniądze na internecie. Ja pierdole jakie to nikczemne.Triceratops pisze: ↑08-09-2024, 14:50Ultra-onko
- Lukass
Ojtam, takich naćpańców to my w Trójmieście mamy latem setki. Plus jakieś kurwa influenserki i chuj wie co. Jak w lipcu zrobiłem krótki kurs na Globalticę i z powrotem, to zaliczyłem w jeden wieczór kontakt z grupą podstarzałych i lekko otyłych sterydziarzy z ich Karynami, z drącymi ryje kibicami Legii Warszawa oraz z patologiczną imprezą na kółkach w przerośniętym Hummerze. A naprawdę tylko jechałem/szedłem na fest i nie szukałem kontaktu z ludźmi. A później się dziwią, że większość mieszkańców Trójmiasta nienawidzi lata i turystów. Te tłumy patologii, które tu zjeżdżają, to jest absolutny dramat.mistrzsardu pisze: ↑08-09-2024, 20:54Pozdrowienia z Trójmiasta:
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?