ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
byrgh
zahartowany metalizator

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

21-05-2019, 23:20

I vice versa. Masz już o mnie wyrobione zdanie i nie zamierzam tego zmieniać, mimo że nigdy właściwie nie przedstawiałem swoich poglądów, bo i po co. I tak wszyscy wiedzą, że z PiS-em bym się jebał, a klerowi obciągał i niech tak zostanie, boli mnie to nieszczególnie.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

21-05-2019, 23:26

Kolega chyba źle mnie zrozumiał. Słusznie, bo te wybory nie mają większego sensu, więc po kiego chuja na kogokolwiek głosować? A zdania wyrobionego nie mam, w sumie co mnie to obchodzi, jakie są Twoje sympatie polityczne? A mieszam Cię do polityki, bo jak już słusznie kolega Wilk zauważył, kategorie estetyczne w pewnym wieku większego sensu nie mają. Idąc tą drogą, można by na panią Cukinia, czy tam Pomidor głosować. Albo uważać za szczególnie wartościową. Przecież to absurd.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
byrgh
zahartowany metalizator

21-05-2019, 23:56

Chodziło mi to po głowie, ale jestem pesymistą ;] A kolega "Wilk" to albo aktor, albo frustrat, który się dąsa, by po chwili zacytować rozmówcę, a po chwili znowu się dąsać i wypierać swoich słów, więc tu byłbym ostrożnym traktował go jak Lucka i nie powoływał na jego słowa, czyli jak zwykłego aktora albo "czyjeś" konto - bo domyślam się czyje.

Sympatii żadnych nie mam, jak mówiłem, nie jestem zainteresowany polityką w ogóle, a moja uwaga na temat jej wyglądu była przy okazji i na marginesie, i to mimo jej poglądów, ale, na ironię, jednocześnie przystające do jej wyglądu.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

22-05-2019, 00:08

Rozumiem. Z kolegą Wilkiem mi w wielu kwestiach nie po drodze, nie ukrywam. Ale w niektórych wątkach konsekwentnie pisze rzeczy, pod którymi ja zawsze podpiszę się wszystkimi kończynami i w miarę możliwości także penisem, i ten temat także mi pasuje - wygląd nie ma dla mnie znaczenia w sprawach publicznych/politycznych. A czy to "czyjeś" konto? Nie wiem, nie wydaje mi się, ale też mnie to nie obchodzi.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
byrgh
zahartowany metalizator

22-05-2019, 00:22

https://www.vice.com/pl/article/wjkgz9/ ... asnej-krwi" onclick="window.open(this.href);return false;
byrgh
zahartowany metalizator

22-05-2019, 01:11

Pacjent pisze:
byrgh pisze:Tak przy okazji, czy tylko mi na jej widok zbiera się na rzygi? Gdyby tak trafiła do tematu o laskach w tym niekorzystnym dla niego okresie, bez wątpienia dzierżyłaby palmę pierwszeństwa.
Co powiedziałbyś o ludziach, którzy na nią głosują? Ja nie znajduję słów.
(...)No ale skoro są tylko slogany, to przyjrzyjmy się choć temu. Dowiedzmy się czegoś o kandydatce. Osobiście najbardziej podoba nam sie ten fragment gdy wyrzucają Dialog poza ekran, zgniataja Szacunek, spychają na bok Wolność i tak dalej
Nikt tego za nich nie zrobi : D
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

22-05-2019, 05:41

Lukass pisze: A czy to "czyjeś" konto? Nie wiem, nie wydaje mi się, ale też mnie to nie obchodzi.
Daj spokój, jeśli ktoś potrafi uskuteczniać bełkot i straszyć innych sądami to chyba oczywiste, że wymyśli kolejną historyjkę by choć przez chwilę być dostrzeganym. Widać forumowa "moda" na przyklejanie innych multikonta trwa.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

22-05-2019, 17:30

"Przekazałabym 20 tys. na schronisko, ale..."
https://dorzeczy.pl/kraj/103446/kolejna ... o-ale.html" onclick="window.open(this.href);return false;

coraz bardziej zastanawiam sie czy powinnismy sie z niej smiac, bo wyglada na to ze umyslowo jest jej blizej do Konowicza niz do Balcerowicza...

------------------------

[youtube][/youtube]
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

22-05-2019, 17:52

uglak pisze:"Przekazałabym 20 tys. na schronisko, ale..."
https://dorzeczy.pl/kraj/103446/kolejna ... o-ale.html" onclick="window.open(this.href);return false;

coraz bardziej zastanawiam sie czy powinnismy sie z niej smiac, bo wyglada na to ze umyslowo jest jej blizej do Konowicza niz do Balcerowicza...
To po prostu typowa przypadłość balceroidalnych sierot po neoliberalizmie łupanym, które swego czasu zgromadziły się pod nieświatłym przywództwem Ryszarda I Głupiego. Są po prostu kretynami.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Hatefire

22-05-2019, 18:05

Prowadzący rozmowę Jacek Gądek spytał Scheuring-Wielgus, czy wpłaciła kiedyś jakąkolwiek kwotę na schronisko, do którego oddała psy. Tu polityk zaczęła się bronić, że nie pamięta i nie jest w stanie podać żadnej kwoty. – Nie pamiętam, czy było to 10, czy 10 tys. złotych – mówiła.
To jest jeszcze lepsze. Serio mógłby wylecieć z pamięci fakt, że wydała na coś 10 000 pln? Ja rozumiem, że Dominika Kulczyk czy Mateusz Morawiecki, to by nie pamiętali. No, ale litości.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

22-05-2019, 18:17

Hatefire pisze:
Prowadzący rozmowę Jacek Gądek spytał Scheuring-Wielgus, czy wpłaciła kiedyś jakąkolwiek kwotę na schronisko, do którego oddała psy. Tu polityk zaczęła się bronić, że nie pamięta i nie jest w stanie podać żadnej kwoty. – Nie pamiętam, czy było to 10, czy 10 tys. złotych – mówiła.
To jest jeszcze lepsze. Serio mógłby wylecieć z pamięci fakt, że wydała na coś 10 000 pln? Ja rozumiem, że Dominika Kulczyk czy Mateusz Morawiecki, to by nie pamiętali. No, ale litości.
Przypominam, że pani Joanna Izabela Scheuring-Wielgus z domu Bąkowska była wdową po skinheadzie i sama tak się nosiła :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Hatefire

22-05-2019, 18:26

Pacjent pisze:Przypominam, że pani Joanna Izabela Scheuring-Wielgus z domu Bąkowska była wdową po skinheadzie i sama tak się nosiła :)
To nawet większa idiotka niż myślałem w takim razie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

22-05-2019, 18:32

Zakładając, że była młoda i być może zakochana w muzyku dosyć znanej kapeli (Zadruga) to jednak miała czas by zmądrzeć. Jak widać nie wykorzystała go. Inna sprawa jak z takimi korzeniami traktuje swoich przeciwników politycznych.

Z innej beczki:
https://mocnefakty.com/informacje/p,pop ... cwI8Iy4KkU" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

22-05-2019, 22:56

Hatefire pisze:
Pacjent pisze:Przypominam, że pani Joanna Izabela Scheuring-Wielgus z domu Bąkowska była wdową po skinheadzie i sama tak się nosiła :)
To nawet większa idiotka niż myślałem w takim razie.
Bez przesady. Była już o tym kiedyś rozmowa tutaj. Dziewczyna młoda była, nigdy tego faktu nie ukrywała (ba, zostawiła sobie nazwisko po pierwszym mężu). Sam zespół też zachowuje się przyzwoicie, bo odmówił komentowania poczynań pani Joanny w chwili obecnej, a nawet zaprotestował przeciwko atakom na nią z powodu pierwszego małżeństwa. Facet bodajże zginął w jakiś dość tragiczny sposób, nie ma co drążyć.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
ggfh
w mackach Zła

23-05-2019, 21:52

[youtube][/youtube]
byrgh
zahartowany metalizator

24-05-2019, 00:49

https://www.stefczyk.info/2019/05/22/sc ... nki-teraz/" onclick="window.open(this.href);return false;
BOLEK
weteran forumowych bitew

28-05-2019, 08:38

Obrazek
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... erest.html" onclick="window.open(this.href);return false;
onkologia jak nic
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
ggfh
w mackach Zła

29-05-2019, 06:56

"A teraz przedstawię Wam panią Reni Skoczek – dyrektorkę Zespołu Szkół Weterynaryjno-Przyrodniczych w Kobylnikach (raczej te w województwie Wielkopolskim). Pani Reni ma w obisie profilu na Twitterze: „Masz wybór. Wystarczy być. #KoalicjaObywatelska #Wolność #WolneMedia #WolneSądy”. Co już świadczy o pewnym poziomi, ale przejdźmy do meritum. Zacytujmy jej twitta:

Obrazek
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

29-05-2019, 23:57

https://www.prawo.pl/zdrowie/za-blad-me ... 22723.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po zmianach w kodeksie za błąd medyczny lekarz pójdzie do więzienia
ODPOWIEDZ