ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zahartowany metalizator
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
I vice versa. Masz już o mnie wyrobione zdanie i nie zamierzam tego zmieniać, mimo że nigdy właściwie nie przedstawiałem swoich poglądów, bo i po co. I tak wszyscy wiedzą, że z PiS-em bym się jebał, a klerowi obciągał i niech tak zostanie, boli mnie to nieszczególnie.
- Lukass
Kolega chyba źle mnie zrozumiał. Słusznie, bo te wybory nie mają większego sensu, więc po kiego chuja na kogokolwiek głosować? A zdania wyrobionego nie mam, w sumie co mnie to obchodzi, jakie są Twoje sympatie polityczne? A mieszam Cię do polityki, bo jak już słusznie kolega Wilk zauważył, kategorie estetyczne w pewnym wieku większego sensu nie mają. Idąc tą drogą, można by na panią Cukinia, czy tam Pomidor głosować. Albo uważać za szczególnie wartościową. Przecież to absurd.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- ggfh
- w mackach Zła
-
Chodziło mi to po głowie, ale jestem pesymistą ;] A kolega "Wilk" to albo aktor, albo frustrat, który się dąsa, by po chwili zacytować rozmówcę, a po chwili znowu się dąsać i wypierać swoich słów, więc tu byłbym ostrożnym traktował go jak Lucka i nie powoływał na jego słowa, czyli jak zwykłego aktora albo "czyjeś" konto - bo domyślam się czyje.
Sympatii żadnych nie mam, jak mówiłem, nie jestem zainteresowany polityką w ogóle, a moja uwaga na temat jej wyglądu była przy okazji i na marginesie, i to mimo jej poglądów, ale, na ironię, jednocześnie przystające do jej wyglądu.
Sympatii żadnych nie mam, jak mówiłem, nie jestem zainteresowany polityką w ogóle, a moja uwaga na temat jej wyglądu była przy okazji i na marginesie, i to mimo jej poglądów, ale, na ironię, jednocześnie przystające do jej wyglądu.
- Lukass
Rozumiem. Z kolegą Wilkiem mi w wielu kwestiach nie po drodze, nie ukrywam. Ale w niektórych wątkach konsekwentnie pisze rzeczy, pod którymi ja zawsze podpiszę się wszystkimi kończynami i w miarę możliwości także penisem, i ten temat także mi pasuje - wygląd nie ma dla mnie znaczenia w sprawach publicznych/politycznych. A czy to "czyjeś" konto? Nie wiem, nie wydaje mi się, ale też mnie to nie obchodzi.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
https://www.vice.com/pl/article/wjkgz9/ ... asnej-krwi" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pacjent pisze:Co powiedziałbyś o ludziach, którzy na nią głosują? Ja nie znajduję słów.byrgh pisze:Tak przy okazji, czy tylko mi na jej widok zbiera się na rzygi? Gdyby tak trafiła do tematu o laskach w tym niekorzystnym dla niego okresie, bez wątpienia dzierżyłaby palmę pierwszeństwa.
Nikt tego za nich nie zrobi : D(...)No ale skoro są tylko slogany, to przyjrzyjmy się choć temu. Dowiedzmy się czegoś o kandydatce. Osobiście najbardziej podoba nam sie ten fragment gdy wyrzucają Dialog poza ekran, zgniataja Szacunek, spychają na bok Wolność i tak dalej
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Daj spokój, jeśli ktoś potrafi uskuteczniać bełkot i straszyć innych sądami to chyba oczywiste, że wymyśli kolejną historyjkę by choć przez chwilę być dostrzeganym. Widać forumowa "moda" na przyklejanie innych multikonta trwa.Lukass pisze: A czy to "czyjeś" konto? Nie wiem, nie wydaje mi się, ale też mnie to nie obchodzi.
Jebać żuli.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
"Przekazałabym 20 tys. na schronisko, ale..."
https://dorzeczy.pl/kraj/103446/kolejna ... o-ale.html" onclick="window.open(this.href);return false;
coraz bardziej zastanawiam sie czy powinnismy sie z niej smiac, bo wyglada na to ze umyslowo jest jej blizej do Konowicza niz do Balcerowicza...
------------------------
[youtube][/youtube]
https://dorzeczy.pl/kraj/103446/kolejna ... o-ale.html" onclick="window.open(this.href);return false;
coraz bardziej zastanawiam sie czy powinnismy sie z niej smiac, bo wyglada na to ze umyslowo jest jej blizej do Konowicza niz do Balcerowicza...
------------------------
[youtube][/youtube]
Guilty of being right
- Hatefire
To po prostu typowa przypadłość balceroidalnych sierot po neoliberalizmie łupanym, które swego czasu zgromadziły się pod nieświatłym przywództwem Ryszarda I Głupiego. Są po prostu kretynami.uglak pisze:"Przekazałabym 20 tys. na schronisko, ale..."
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
To jest jeszcze lepsze. Serio mógłby wylecieć z pamięci fakt, że wydała na coś 10 000 pln? Ja rozumiem, że Dominika Kulczyk czy Mateusz Morawiecki, to by nie pamiętali. No, ale litości.Prowadzący rozmowę Jacek Gądek spytał Scheuring-Wielgus, czy wpłaciła kiedyś jakąkolwiek kwotę na schronisko, do którego oddała psy. Tu polityk zaczęła się bronić, że nie pamięta i nie jest w stanie podać żadnej kwoty. – Nie pamiętam, czy było to 10, czy 10 tys. złotych – mówiła.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przypominam, że pani Joanna Izabela Scheuring-Wielgus z domu Bąkowska była wdową po skinheadzie i sama tak się nosiła :)Hatefire pisze:To jest jeszcze lepsze. Serio mógłby wylecieć z pamięci fakt, że wydała na coś 10 000 pln? Ja rozumiem, że Dominika Kulczyk czy Mateusz Morawiecki, to by nie pamiętali. No, ale litości.Prowadzący rozmowę Jacek Gądek spytał Scheuring-Wielgus, czy wpłaciła kiedyś jakąkolwiek kwotę na schronisko, do którego oddała psy. Tu polityk zaczęła się bronić, że nie pamięta i nie jest w stanie podać żadnej kwoty. – Nie pamiętam, czy było to 10, czy 10 tys. złotych – mówiła.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
To nawet większa idiotka niż myślałem w takim razie.Pacjent pisze:Przypominam, że pani Joanna Izabela Scheuring-Wielgus z domu Bąkowska była wdową po skinheadzie i sama tak się nosiła :)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zakładając, że była młoda i być może zakochana w muzyku dosyć znanej kapeli (Zadruga) to jednak miała czas by zmądrzeć. Jak widać nie wykorzystała go. Inna sprawa jak z takimi korzeniami traktuje swoich przeciwników politycznych.
Z innej beczki:
https://mocnefakty.com/informacje/p,pop ... cwI8Iy4KkU" onclick="window.open(this.href);return false;
Z innej beczki:
https://mocnefakty.com/informacje/p,pop ... cwI8Iy4KkU" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lukass
Bez przesady. Była już o tym kiedyś rozmowa tutaj. Dziewczyna młoda była, nigdy tego faktu nie ukrywała (ba, zostawiła sobie nazwisko po pierwszym mężu). Sam zespół też zachowuje się przyzwoicie, bo odmówił komentowania poczynań pani Joanny w chwili obecnej, a nawet zaprotestował przeciwko atakom na nią z powodu pierwszego małżeństwa. Facet bodajże zginął w jakiś dość tragiczny sposób, nie ma co drążyć.Hatefire pisze:To nawet większa idiotka niż myślałem w takim razie.Pacjent pisze:Przypominam, że pani Joanna Izabela Scheuring-Wielgus z domu Bąkowska była wdową po skinheadzie i sama tak się nosiła :)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- ggfh
- w mackach Zła
[youtube][/youtube]
-
https://www.stefczyk.info/2019/05/22/sc ... nki-teraz/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... erest.html" onclick="window.open(this.href);return false;
onkologia jak nic
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- ggfh
- w mackach Zła
"A teraz przedstawię Wam panią Reni Skoczek – dyrektorkę Zespołu Szkół Weterynaryjno-Przyrodniczych w Kobylnikach (raczej te w województwie Wielkopolskim). Pani Reni ma w obisie profilu na Twitterze: „Masz wybór. Wystarczy być. #KoalicjaObywatelska #Wolność #WolneMedia #WolneSądy”. Co już świadczy o pewnym poziomi, ale przejdźmy do meritum. Zacytujmy jej twitta:

- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
https://www.prawo.pl/zdrowie/za-blad-me ... 22723.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Po zmianach w kodeksie za błąd medyczny lekarz pójdzie do więzienia