Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Mówię zupełnie poważnie. Mam dość mocno wyjebane na cierpienie ludzi (czasami bawi mnie to wręcz) irytują mnie i wkurwiają bardzo mocno sadyści którzy zadają cierpienie zwierzętom, z chęcią bym takiemu rozjebał ryj o chodnik. Państwo ma wyjebane, w końcu ważniejsza jest pomoc dla lumpów i innego syfu społecznego, taki skurwiały kraj.
Jebać żuli.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
wolff pisze:Mówię zupełnie poważnie. Mam dość mocno wyjebane na cierpienie ludzi (czasami bawi mnie to wręcz) irytują mnie i wkurwiają bardzo mocno sadyści którzy zadają cierpienie zwierzętom, z chęcią bym takiemu rozjebał ryj o chodnik. Państwo ma wyjebane, w końcu ważniejsza jest pomoc dla lumpów i innego syfu społecznego, taki skurwiały kraj.
ja też.
dla mnie miernikiem humanitaryzmu jest to jak się traktuje słabszych i bezbronnych. dzieci. zwierzęta.
a relatywizowanie i robienie sobie jaj z tych spraw to już dla mnie przekraczanie moich granic. taka pizda ze mnie> nie wstydzę się tego.
lys på slutten av lys
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Rzadkim stolcem !!wolff pisze:Tylko skurwiałe patusy krzywdzą zwierzęta, na widły i do pieca ale wcześniej połamać ręce i nasrać na ryj.
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Co, Honor się reaktywował?
Naprawdę, nie trzeba tu rozbebeszać aksjologii, sprawa jest prosta.
+tysioncAscetic pisze: ja też.
dla mnie miernikiem humanitaryzmu jest to jak się traktuje słabszych i bezbronnych. dzieci. zwierzęta.
Naprawdę, nie trzeba tu rozbebeszać aksjologii, sprawa jest prosta.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Kilgore
[quote="WaszJudasz"]Co, Honor się reaktywował?
Dobre, śnieg Panie, śnieg
Dobre, śnieg Panie, śnieg
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
-
Znowu obchody dni głupoty czyli Bitwy pod Monte Cassino. Absurdalne poświęcanie się dla łajdaków, którzy sprzedali nas jak szmatę w Jałcie ma jednak sens. Łatwiej robić loda Amerykanom, którzy wyczyniają z nami to samo.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Zawsze możesz zrobić loda swojemu proboszczowi. Z tego co tu wypisujesz, to pewnie już nie raz robiłeś i jak widać, problemu w tym nie widzisz, wymyślając sobie inne. :-)
all the monsters will break your heart
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Pacjent akurat dobrze prawi, polaczki walczył i ginęły a kiedy nie były potrzebne to kop w dupsko i wypierdalać w sowiecką niewolę. Tak to jest z sojuszami i trzymaniem sztam.
Jebać żuli.
- nicram
Obchody najcięższej lądowej bitwy II WŚ kogoś wkurwiają? Dzisiaj, po 75 latach? Martyrologia narodu wybranego, niedocenionego. Nic więcej. Wkurwieni to mogli być ci którzy brali w tym udział lub ich rodziny.
-
Przyznaj, że jeszcze nie skończyłeś edukacji wczesnoszkolnej, bo trudno mi uwierzyć, że stary chłop jest na tak niskim poziomie intelektualnym. Chyba, że należysz do mniejszości niepełnosprawnej umysłowo, którą - jak wiadomo - trzeba szanować. Pewnie masz niesamowity ubaw i satysfakcję z tego jak mi dowaliłeś :)nicram pisze:Zawsze możesz zrobić loda swojemu proboszczowi. Z tego co tu wypisujesz, to pewnie już nie raz robiłeś i jak widać, problemu w tym nie widzisz, wymyślając sobie inne. :-)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wkurwieni być powinni bo ich "przyjaciele" wydupczyli a potem olali i zostawili, zwycięzcom zaś pozostawała emigracja i tyranie w fabrykach lub powrót do wyzwolonego kraju i niepewny los w nowej rzeczywistości. To się teraz nazywa chyba "być przez kogoś wydymanym". Dobre zwycięstwo tyle, że nic zdobywcom nie dało. Ile procent ludzkości obchodzą jakieś typy które goniły innych gdzieś dawno we Włoszech? Przecież Polacy to od wieków tylko mięso armatnie dodatkowo, bardzo naiwne.nicram pisze:Obchody najcięższej lądowej bitwy II WŚ kogoś wkurwiają? Dzisiaj, po 75 latach? Martyrologia narodu wybranego, niedocenionego. Nic więcej. Wkurwieni to mogli być ci którzy brali w tym udział lub ich rodziny.
Ach zapomniałem, weterani to częstokroć schorowane, samotne jednostki wegetujące za jałmużnę, pewnie za mało się starali stąd taki los.
Jebać żuli.
- nicram
Imbecyl pisze coś o poziomie intelektualnym. Bardzo ciekawe. Tobie to nawet dziecko by dowaliło odnośnie tych kretynizmów, które tutaj wypisujesz. Logika typowego janusza ze wschodniej Polski, bojącego się Niemców, Żydów i pedałów. Biegającego co niedziela do kościółka się pomodlić. Co ciekawe do żydowskiego truchła wiszącego na kawałkach drewna. Wtedy czuje moc i musi się złotymi myślami podzielić na forum metalowym. Przecież nie można brzydko mówić o pedofilach z Kościoła, to przecież tacy dobrzy ludzie są...Pacjent pisze:Przyznaj, że jeszcze nie skończyłeś edukacji wczesnoszkolnej, bo trudno mi uwierzyć, że stary chłop jest na tak niskim poziomie intelektualnym. Chyba, że należysz do mniejszości niepełnosprawnej umysłowo, którą - jak wiadomo - trzeba szanować. Pewnie masz niesamowity ubaw i satysfakcję z tego jak mi dowaliłeś :)nicram pisze:Zawsze możesz zrobić loda swojemu proboszczowi. Z tego co tu wypisujesz, to pewnie już nie raz robiłeś i jak widać, problemu w tym nie widzisz, wymyślając sobie inne. :-)
- uglak
czy do bezmyslnego i niezbyt orginalnego obrazania sie nie mamy juz tematu "Ksieza"?nicram pisze:Imbecyl pisze coś o poziomie intelektualnym. Bardzo ciekawe. Tobie to nawet dziecko by dowaliło odnośnie tych kretynizmów, które tutaj wypisujesz. Logika typowego janusza ze wschodniej Polski, bojącego się Niemców, Żydów i pedałów. Biegającego co niedziela do kościółka się pomodlić. Co ciekawe do żydowskiego truchła wiszącego na kawałkach drewna. Wtedy czuje moc i musi się złotymi myślami podzielić na forum metalowym. Przecież nie można brzydko mówić o pedofilach z Kościoła, to przecież tacy dobrzy ludzie są...Pacjent pisze:Przyznaj, że jeszcze nie skończyłeś edukacji wczesnoszkolnej, bo trudno mi uwierzyć, że stary chłop jest na tak niskim poziomie intelektualnym. Chyba, że należysz do mniejszości niepełnosprawnej umysłowo, którą - jak wiadomo - trzeba szanować. Pewnie masz niesamowity ubaw i satysfakcję z tego jak mi dowaliłeś :)nicram pisze:Zawsze możesz zrobić loda swojemu proboszczowi. Z tego co tu wypisujesz, to pewnie już nie raz robiłeś i jak widać, problemu w tym nie widzisz, wymyślając sobie inne. :-)
Guilty of being right
Święci. Przede wszystkim święci. Radzę okazać szacunek dla majestatu.nicram pisze:Przecież nie można brzydko mówić o pedofilach z kościoła, to przecież tacy dobrzy ludzie są...
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
TheDude pisze:Rzadkim stolcem !!wolff pisze:Tylko skurwiałe patusy krzywdzą zwierzęta, na widły i do pieca ale wcześniej połamać ręce i nasrać na ryj.
ogolnie malo mnie obchodza sprawy mysliwych czy klusownikow bo walka z tym zjawiskiem to utopia i towarzyszy ludzkosci od zawsze, ale ta rzecz mnie mocno wkurwila juz jakis czas temu
https://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swia ... 22740.html" onclick="window.open(this.href);return false;
niech to miejsce niebawem zniknie
- Gunman
Badania okresowe w pracy. Kto to wymyślił żeby regularnie narażać ludzi na niepotrzebny kontakt ze służbą zdrowia. Ja reaguje akurat w takiej sytuacji nerwowo i mam podniesione parametry życiowe. Jak będę chciał i czuł potrzebę to znam adres do lekarza. Nie potrzebuję "uszczęśliwiania" na siłę. A jeżeli chodzi o tzw. profilaktykę to i tak o dupe rozbić. To tak jak z przeglądem samochodu który po badaniu może się rozleciec podczas jazdy.
- Triceratops
To fakt, kontakt z tzw "sluzba zdrowia" to powazne zagrozenie dla zycia. Oprocz urazowki unikac jak ognia.
woodpecker from space
-
Państwo opiekuńcze i jego faszystowskie zajmowanie się sprawami ludzi na siłę. Gdy dodać do tego ogromne kolejki, ślamazarne i nieprzyjemne lekarki to okresowe badania są ciężką próbą dla układu nerwowego.Gunman pisze:Badania okresowe w pracy. Kto to wymyślił żeby regularnie narażać ludzi na niepotrzebny kontakt ze służbą zdrowia. Ja reaguje akurat w takiej sytuacji nerwowo i mam podniesione parametry życiowe. Jak będę chciał i czuł potrzebę to znam adres do lekarza. Nie potrzebuję "uszczęśliwiania" na siłę. A jeżeli chodzi o tzw. profilaktykę to i tak o dupe rozbić. To tak jak z przeglądem samochodu który po badaniu może się rozleciec podczas jazdy.
- Medard
Wróciłem z niedzielnej sumy, zjadłem obiad u babci,
puściłem sobie Slayera, potem Mayhem, mogę napisać posta.
Piszecie, za przeproszeniem, jak potłuczeni. Badania okresowe nie mają nic wspólnego z opiekuńczością państwa, tylko z zapewnieniem minimum bezpieczeństwa w pracy. Bezpieczeństwa pracownika i innych. Niestety, za wiele rzeczy biorą się ludzie totalnie nieodpowidzialni.
Słabo widzący lub cukrzyk chce być kierowcą autobusu, a nosiciel pasożytów kucharzem.
To, że często badania to ściema, bo pracownikowi biurowemu nie są do niczego potrzebne, a wielu chorych się przemknie, to inna sprawa.
puściłem sobie Slayera, potem Mayhem, mogę napisać posta.
Piszecie, za przeproszeniem, jak potłuczeni. Badania okresowe nie mają nic wspólnego z opiekuńczością państwa, tylko z zapewnieniem minimum bezpieczeństwa w pracy. Bezpieczeństwa pracownika i innych. Niestety, za wiele rzeczy biorą się ludzie totalnie nieodpowidzialni.
Słabo widzący lub cukrzyk chce być kierowcą autobusu, a nosiciel pasożytów kucharzem.
To, że często badania to ściema, bo pracownikowi biurowemu nie są do niczego potrzebne, a wielu chorych się przemknie, to inna sprawa.
Die Welt ist meine Vorstellung.