ZOSTAŁEM OJCEM!

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: ZOSTAŁEM OJCEM!

14-07-2017, 10:33

Triceratops pisze:
Ascetic pisze:ty to kurwa nawet czytać nie potrafisz
jak widać
jest pewna subtelna różnica pomiędzy 535 a tobą
on coś sobą reprezentuje, ty nie
zobacz na to jak zareagował na moją wycieczkę, a jak ty

tak błagasz, ze łzami w oczach to ci powiem:
Ojejej siedze normalnie i placze, tak mi dosrales, no chyba sie nie pozbieram emocjonalnie do konca dnia.
Wez juz sklej ryj pizdancie, okazales sie pizda, ktora najpierw kozaczy i sie umawia na wyzwania a potem szuka pretekstow zeby sie wycofac.
"powaznie pisze"
"przypomne sie"
"babo" :D
lol xd
"lol". tyle potrafisz napisać. z kim ja "rozmawiam" ….
aż się sam sobie dziwię, że się dałem wkręcić w taką akcję z drechem.
jprd'le.
idź pan w huj

nigdy więcej z takimi elementami. stary poważny chłop a wdał się. nosz kurwa mać.
Ostatnio zmieniony 14-07-2017, 10:37 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 10:37

No ale przeciez nikt cie nie wkrecal, sam sie przyjebales, ot tak jak pies do policjanta a teraz beczysz :D
Zawsze tak masz? Naprawde stary masz problemy emocjonalne :D
Idz dymac na drazku, moze przelamiesz te wieczna depreche :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 10:43

Ascetic pisze:stary poważny chłop a wdał się. nosz kurwa mać.
Ze niby ty stary, powazny? Bez jaj, myslalem, ze masz 25 lat i problemy z emocjami. No chyba, ze to o mnie napisales, to szacunek, jak na placzliwa pizde to jednak potrafisz czasami napisac cos z sensem.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Ascetic

14-07-2017, 10:44

Triceratops pisze:No ale przeciez nikt cie nie wkrecal, sam sie przyjebales, ot tak jak pies do policjanta a teraz beczysz :D
Zawsze tak masz? Naprawde stary masz problemy emocjonalne :D
Idz dymac na drazku, moze przelamiesz te wieczna depreche :D

i po huj ci dalej ta atencja.
czujesz się doceniony, że ktoś z tobą pisze?

już miałeś napisane, kim jesteś w moich oczach.

i nie odwracaj uwagi od głównego wątku. zostałeś zaproszony do tańca to skorzystaj.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 10:45

A ty dlaczego nie chcesz skorzystac? :D Z wlasnego zaproszenia dodatkowo :D
No komedia :D

No dobra, wez juz spierdalaj cipo, jak zechcesz mi dac ten anthrax to jednak wiesz gdzie jestem.
"powaznie pisze"
"babo"
Ostatnio zmieniony 14-07-2017, 10:47 przez Triceratops, łącznie zmieniany 2 razy.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

14-07-2017, 10:46

E, fajnie to całkiem, śledzę od wczorajszego wieczoru z wypiekami na twarzy ale planujecie skończyć ? bo za robotę się zabrać nie mogę a dziś piątek i chciałbym wyjść o 16 .
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
[V]
mistrz forumowej ceremonii

14-07-2017, 10:47

Triceratops pisze:Aha, Vultur gratsy :D Bedziesz na depeszach ? :D
Thx, niee, jednak nowa płyta trochę nie teges. Plany są iść na morbid andrzeja i ulvery. Pelson, wyczekuje z utęsknieniem momentu gdy pójdę z moimi dziewczynami na pierwszy szlak w sudety ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

14-07-2017, 10:48

Triceratops pisze:
wolff pisze:Tylko, że ja jednostrzałowcu nie siedzę w aerobach, z tego co czytam ty również. Obstawiam , że ławkę skośną widziałeś gdy pędzlowałeś podłogę mopem na osiedlowej siłce . Nie masz zielonego pojęcia o treningu, o czym wiedziałem od początku. Kawele z masele i DD tchórzu.
Ale chuj mnie obchodzi czy nie siedzisz, jezeli nie masz o nich pojecia a sie wypowiadasz to robisz z siebie idiote. Dawales rady Karkasowi o aerobach nie siedzac w nich? No kurwa wujek dobra rada. Moze dobrze, ze nie skorzystal :D
generalnie. Lawki skosnej nie robie, robilem kiedys jak bylem mlody i glupi, ale ty mi nie potrafisz odopowiedziec po chuj ty robisz lawke skosna to takie trudne? A co do reszty: wiesz szkoda na ciebie czasu ale jak tak chcesz to wiesz gdzie wbic :D
A w weekend bede na depeszach mozesz wziac ze soba te placzliwa ciote jezeli chcesz.
haha, ty dajesz śmietanowe rady, wisienki, malinki i kawele. Chuj mnie interesują twoje skosy, nie masz zielonego pojęcia o siłowni, obeznany wie, że skosy to podstawa w treningu a debil będzie się wyśmiewał bo wie lepiej, taki znaffffca. Jak chcesz przyjebać górne aktony klatki bez skosu, malinkami?
Dawałem rady chłopakowi bo siedzę w tym temacie i wiem, że "amatorsko" pompkami można zrobić sporo, jeśli się chce choć wiadomo, że temat podstawowy to siłownia, dieta i regeneracja.

Cały czas płaczesz, że szkoda ci czasu lecz mimo tego nadal pierdzisz. Daj namiar gdzie i kiedy, bez problemu pojawię się, by wyłapać oklep od lamusa.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 10:49

e no przeciez beda grac chyba wszystkie plyty, a nowa najlepsza od Playing The Angel moim zdaniem
woodpecker from space
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

14-07-2017, 10:51

nieroby weźcie sie za robote bo czytam te brednie i sam nie mogę zabrać się za robotę!
Awatar użytkownika
Ascetic

14-07-2017, 10:53

Triceratops pisze:wiesz gdzie jestem.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 10:54

wolff pisze:haha, ty dajesz śmietanowe rady, wisienki, malinki i kawele
Daje rady o tym, o czym mam pojecie, ty dajesz o tym o czym nie masz ;)
wolff pisze: . Chuj mnie interesują twoje skosy, nie masz zielonego pojęcia o siłowni, obeznany wie, że skosy to podstawa w treningu a debil będzie się wyśmiewał bo wie lepiej, taki znaffffca. Jak chcesz przyjebać górne aktony klatki bez skosu, malinkami?
Skosy podstawa treningu, no ok, moze czegos nowego sie dowiem :D
No ale powiedz PO CO przyjebac gorne aktony, w jakim celu?
wolff pisze: Dawałem rady chłopakowi bo siedzę w tym temacie i wiem, że "amatorsko" pompkami można zrobić sporo, jeśli się chce choć wiadomo, że temat podstawowy to siłownia, dieta i regeneracja.
Nawet jakby zrobil ich 100 za jednym zamachem to bedzie je robil gora 5 minut a koncowke kiedy wyczerpie fosfokreatyne i ATP bedzie ciagnal na beztlenie, czyli juz w anaerobach. A w aerobach chodzi glownie o prace w tlenie i betaoksydacji. Gdzie tu sens i logika? W taki sposob aerobami mozna nazwac dowolne cwiczenie, ktore mozna wykonywac cyklicznie przez krotki okres czasu, ale to bzdura :D
Z przerwami zas to nawet martwe ciagi mozna robic :D

Co do reszty to wiesz gdzie wbic jezeli chcesz dostac to co chcesz :D
Ostatnio zmieniony 14-07-2017, 10:56 przez Triceratops, łącznie zmieniany 2 razy.
woodpecker from space
[V]

14-07-2017, 10:55

Triceratops pisze:e no przeciez beda grac chyba wszystkie plyty, a nowa najlepsza od Playing The Angel moim zdaniem
Dla mnie wręcz odwrotnie ale widzę że nie pogadamy bo wakacyjne commando śledzi każdy twój ruch obiecując smietanowy wpierdol. Co Ty im zrobił? Taki dobry człowiek.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Karkasonne

14-07-2017, 10:56

1. „Omni Potens” (utwór instrumentalny) 2:28
2. „Too Extreme!” 6:13
3. „Existo Vulgoré” 3:59
4. „Blades For Baal” 4:52
5. „I Am Morbid” 5:16
6. „10 More Dead” 4:51
7. „Destructos vs the Earth” 7:15
8. „Nevermore” 5:07
9. „Beauty Meets Beast” 4:56
10. „Radikult” 7:37
11. „Profundis - Mea Culpa” 4:05
56:39
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 10:58

[V] pisze:
Triceratops pisze:e no przeciez beda grac chyba wszystkie plyty, a nowa najlepsza od Playing The Angel moim zdaniem
Dla mnie wręcz odwrotnie ale widzę że nie pogadamy bo wakacyjne commando śledzi każdy twój ruch obiecując smietanowy wpierdol. Co Ty im zrobił? Taki dobry człowiek.
Sam nie wiem, chyba magnetic personality ;) Pewnie zazdrosc, ze maja gorzej ;)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

14-07-2017, 11:09

Triceratops pisze: Daje rady o tym, o czym mam pojecie, ty dajesz o tym o czym nie masz ;)
Temat jest taki, że masz g. do powiedzenia w temacie treningów, obstawiam, że masz spore kompleksy więc chcesz zabłysnąć a o siłowni słyszałeś od sąsiada. Pomijając malinki, trzeba być skrajnym debilem by pultać się w tematach "skosu", Nie masz zielonego pojęcia debilu, jesteś tylko słabym trollem.
Nawet jakby zrobil ich 100 za jednym zamachem to bedzie je robil gora 5 minut a koncowke kiedy wyczerpie fosfokreatyne i ATP bedzie ciagnal na beztlenie, czyli juz w anaerobach. A w aerobach chodzi glownie o prace w tlenie i betaoksydacji. Gdzie tu sens i logika? W taki sposob aerobami mozna nazwac dowolne cwiczenie, ktore mozna wykonywac cyklicznie przez krotki okres czasu, ale to bzdura :D
Z przerwami zas to nawet martwe ciagi mozna robic :D
A ktoś mu radził takie pierdy?
Co ty pierdolisz o krótkim czasie wykonywanych ćwiczeń, zrób 12 serii po 12-20 powt zobaczymy czy się nie zmęczysz, dodaj do tego kilka innych na inne partie.
Co do reszty to wiesz gdzie wbic jezeli chcesz dostac to co chcesz :D
Dokładnie, mieszkam w Krakowie a ty wiesz gdzie mieszkasz czy przypadkiem zapomniałeś?
Możemy się ustawić na dowolnym przystanku, bez sprzętu oczywiście. Czekam na info związane z wpiedolem.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 11:18

wolff pisze:Temat jest taki, że masz g. do powiedzenia w temacie treningów, obstawiam, że masz spore kompleksy więc chcesz zabłysnąć a o siłowni słyszałeś od sąsiada. Pomijając malinki, trzeba być skrajnym debilem by pultać się w tematach "skosu", Nie masz zielonego pojęcia debilu, jesteś tylko słabym trollem.
Ej wiesniaku, uspokoj sie ;) Powiedzmy, ze masz racje, nic nie wiem na tematy silowe, wiec powiedz mi PO CO przyjebac te gorne aktony, w jakim celu? Jestes widze zaawansowanym kulturysta, wiec pewnie objasnisz mi, zielonemu o co biega w tych sprawach. No powiesz w koncu?
wolff pisze: A ktoś mu radził takie pierdy?
Co ty pierdolisz o krótkim czasie wykonywanych ćwiczeń, zrób 12 serii po 12-20 powt zobaczymy czy się nie zmęczysz, dodaj do tego kilka innych na inne partie.
No ty kurwa mowiles, ze pompki to aeroby, wiec ci wyjasnilem, ze sie mylisz. Chcesz powiedzizec, ze 12 serii po 12-20 powtorzen to sa aeroby? Widze coraz lepiej :D Juz pomijam fakt robienia 144-240 powtorzen jednego cwiczenia na jednej sesji, bo to jakis skrajny debilizm, ale ty w ogole wiesz w ogole na czym polegaja aeroby?
wolff pisze: Dokładnie, mieszkam w Krakowie a ty wiesz gdzie mieszkasz czy przypadkiem zapomniałeś?
Możemy się ustawić na dowolnym przystanku, bez sprzętu oczywiście. Czekam na info związane z wpiedolem.
Ej najpierw chciales mi spuscic okrutny wpierdol, teraz piszesz o jakims lekkim przewracaniu sie, zaraz sie okaze, ze tak naprawde chcesz sie napic piwa? Napisalem, jezeli chcesz dostac adres to sie po niego zglos, reszte szczegolow dogramy, OK?:D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

14-07-2017, 11:32

Triceratops pisze: Ej wiesniaku, uspokoj sie ;) Powiedzmy, ze masz racje, nic nie wiem na tematy silowe, wiec powiedz mi PO CO przyjebac te gorne aktony, w jakim celu? Jestes widze zaawansowanym kulturysta, wiec pewnie objasnisz mi, zielonemu o co biega w tych sprawach. No powiesz w koncu?
Strasznie się spieszysz, strach?
To proste, chcesz rozwijać mięśnie klatki musisz trenowac różne jej części. Byłeś pewien, że jak zjesz kilka malinek i popijesz pedalską kawą to wystarczy? Robisz z siebie debila, skos jak i ławka płaska i wąski uchwyt to podstawy treningu, wie o tym każdy amator a ty się buraku ośmieszasz.
No ty kurwa mowiles, ze pompki to aeroby, wiec ci wyjasnilem, ze sie mylisz. Chcesz powiedzizec, ze 12 serii po 12-20 powtorzen to sa aeroby? Widze coraz lepiej :D Juz pomijam fakt robienia 144-240 powtorzen jednego cwiczenia na jednej sesji, bo to jakis skrajny debilizm, ale ty w ogole wiesz w ogole na czym polegaja aeroby?
Tak, ja mówiłem, podobnie o przerwach między seriami. Zrób to o czym pisałem z przerwami 30-60sekund z dobra techniką, kozaczku.
Ej najpierw chciales mi spuscic okrutny wpierdol, teraz piszesz o jakims lekkim przewracaniu sie, zaraz sie okaze, ze tak naprawde chcesz sie napic piwa? Napisalem, jezeli chcesz dostac adres to sie po niego zglos, reszte szczegolow dogramy, OK?:D
Nie pijam piwa, gardzę syfem. Wolę wyłapać wpierdol od malinowego znawcy. Cyknę więc wiadomość i czekam na info.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
Triceratops

14-07-2017, 11:47

wolff pisze:Strasznie się spieszysz, strach?
Tak, bardzo sie boje, chyba nawet narobilem w gacie Obrazek
wolff pisze:To proste, chcesz rozwijać mięśnie klatki musisz trenowac różne jej części. Byłeś pewien, że jak zjesz kilka malinek i popijesz pedalską kawą to wystarczy? Robisz z siebie debila, skos jak i ławka płaska i wąski uchwyt to podstawy treningu, wie o tym każdy amator a ty się buraku ośmieszasz.
OJ ale mam szczescie, ty mi pomozesz wyjsc na ludzi Obrazek Powiedz mi zatem po co rozwijac miesnie klatki piersowej? No powiedz mi jakiego treningu sa podstawa ta lawka i te skosy. Wyjasnisz?
wolff pisze: Tak, ja mówiłem, podobnie o przerwach między seriami. Zrób to o czym pisałem z przerwami 30-60sekund z dobra techniką, kozaczku.
Ale po chuj mam to robic? Kazdy trening ma miec swoj cel, co jest celem tego?
No i jak sie to ma do aerobow? Pisales, ze to aeroby, czyli praca w tlenie do 65%VOmax gdzies tak na oko, czyli chcesz powiedziec, ze z przerwami do minuty przy tylu seriach bedziesz pracowal w tlenie?
Czyli analogicznie sztanga na laweczce tez mozna robic aeroby? Opowiedz mi, bo widze, zes obtrzaskany w tych sprawach.
.
wolff pisze:Nie pijam piwa, gardzę syfem. Wolę wyłapać wpierdol od malinowego znawcy. Cyknę więc wiadomość i czekam na info.
Dobra dobra, nie strasz nie strasz, bo sie zesrasz, cyknij w koncu. No i ten wpierdol to ty miales mi spuscic a nie ja tobie, skad ta nagla polaryzacja pogladow?
woodpecker from space
Heretyk

14-07-2017, 12:03

to niemożliwe, żeby dorośli faceci marnowali czas na tego typu forumowe przepychanki. ja jebie, i tak od dobrych kilku stron. żałuję czasu poświęconego na czytanie tych bredni. czuję się jak w jakimś jebanym gimnazjum
ODPOWIEDZ