Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Księża
Kto doceniał inicjatywę ten doceniał. Zdarzyło mi się przeczytać kilka wywiadów z nim i dosłownie rzygać się chciało jak radośnie łączył darwinistyczny turbo-kapitalizm rodem z XIX wieku z manierą gadki godną tych wszystkich coachów od przekraczania swoich stref komfortu. Fakt, że jest księdzem to dodatkowy bonus który sprawia, że uczucie schadenfreude jest wręcz orgazmiczne ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Prodi
- postuje jak opętany!
Tyle tylko, że ja mam w dupie ich atencję i ich rzekomą troskę o mnie :)Ascetic pisze:
[...] a Wy co? od poniedziałku znów do fabryki? nawet im nie jest Was żal ;-)
Pisałem o odbiorze ogólnospołecznym.Hatefire pisze:Kto doceniał inicjatywę ten doceniał.
To jest kurwa tak niestrawne, że ciężko nawet komentować. Pojebało się mocno kolesiowi i sam już nie wie kim jest: księdzem - spowiednikiem, coachem z papierami na sukces, prezesem kosą czy po prostu celebrytą w koloratce. Ale oczywiście nie można go krytykować, nawet jeśli większość tych zarzutów jest prawdziwa, przecież to taki wspaniały człowiek a poza tym cała ta nagonka to atak na polski kościół i spuściznę krześcijańskom bleble.Hatefire pisze: Zdarzyło mi się przeczytać kilka wywiadów z nim i dosłownie rzygać się chciało jak radośnie łączył darwinistyczny turbo-kapitalizm rodem z XIX wieku z manierą gadki godną tych wszystkich coachów od przekraczania swoich stref komfortu.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
-
- postuje jak opętany!
Ja to wiem, ty to wiesz i on to wie...
Problem jest w tym jak otworzyć oczy gawiedzi. Liczę, że Smarzowski przyłoży do tego rękę i chociaż jakaś część naszego zidiociałego społeczeństwa otrzeźwieje.
Btw Sekielskiemu nikt nie chce dołożyć złamanego grosza na dokument o kato-pedo-zjebach więc urządził chłop zrzutkę w intenetach:
https://patronite.pl/sekielski" onclick="window.open(this.href);return false;
Problem jest w tym jak otworzyć oczy gawiedzi. Liczę, że Smarzowski przyłoży do tego rękę i chociaż jakaś część naszego zidiociałego społeczeństwa otrzeźwieje.
Btw Sekielskiemu nikt nie chce dołożyć złamanego grosza na dokument o kato-pedo-zjebach więc urządził chłop zrzutkę w intenetach:
https://patronite.pl/sekielski" onclick="window.open(this.href);return false;
- nagrobek
- zahartowany metalizator
tak sobie myslę, że jakby dzisiaj przy pięknej pogodzie jakiś klecha spotkał na swej drodze sporą część masterfulowych fanów to bez problemu zaciągnałby ich do kościoła czy innego hospicjum, wyruchał w dupę, rzucił po batoniku a oni pełni łaski pańskiej wróciliby od razu do domów i z radości odpalili nowy Archgoat, hail satan!
- Sybir
Niewykluczone. A jaki przy tym dysonans poznawczy.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nagrobek
[youtube][/youtube]
- Hatefire
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Hatefire pisze:
:-D
świad się konczy jak srajtaśma w kiblu na Dw. Centralnym ... jak lewusy rozpaczliwie/ płaczliwie bronią czarnych mobberów ...
lys på slutten av lys
- Hatefire
Wypraszam sobie jako lewus, ja hejtuję (tylko na masterfulu, ale zawsze coś) ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
pochwalam i zachęcam.Hatefire pisze:Wypraszam sobie jako lewus, ja hejtuję (tylko na masterfulu, ale zawsze coś) ;-)
tak jak i trollowanie.
bo? bo, z większością dałnów tutaj inaczej się nie da. przynajmniej na trzeźwo ;-)
Ostatnio zmieniony 22-09-2018, 22:40 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Hatefire
Na marginesie, to o ile mój starszy to może nie jest jakiś tytan intelektu, ale zawsze powtarza " najważniejsze to zawsze mieć przy sobie trochę papieru toaletowego". Stosowanie się do tej maksymy kilka razy może nie tyle uratowało mi dupę jak szalet publiczny zawiódł w tym względzie, ale sprawiło, że nie chodziłem z brązową ;-)Ascetic pisze:świad się konczy jak srajtaśma w kiblu na Dw. Centralnym
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
naturalnie. życiowy człowiek. ja obok taśmy"życia opcjonalnie ostatniego MusickMagazine noszę. ale też, ostatnie dni :Hatefire pisze:Na marginesie, to o ile mój starszy to może nie jest jakiś tytan intelektu, ale zawsze powtarza " najważniejsze to zawsze mieć przy sobie trochę papieru toaletowego". Stosowanie się do tej maksymy kilka razy może nie tyle uratowało mi dupę jak szalet publiczny zawiódł w tym względzie, ale sprawiło, że nie chodziłem z brązową ;-)Ascetic pisze:świad się konczy jak srajtaśma w kiblu na Dw. Centralnym
1. https://ostry-sklep.pl/palka-teleskopow ... 2411-41234" onclick="window.open(this.href);return false; (gudstaf, fajnie się rozkłada)
und
2.

znalazłem i nie wiem co to jest. więc chodzę i pytam.
lys på slutten av lys
- Sybir
To prawie jak z tym chomikiem Kowalskiego :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
A niedawno u nas na śląsku wsiedlali niedawno nowe chomiki i to czeskie :-)Sybir pisze:To prawie jak z tym chomikiem Kowalskiego :D

http://www.jaworzno.pl/2018/07/09/czesk ... jaworznie/" onclick="window.open(this.href);return false;
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
to Kowalski jest "chomikiem"? ;_)Sybir pisze:To prawie jak z tym chomikiem Kowalskiego :D
owkurwe!
Antropohagus'owi się świat musiał zawalić na głowę ... szkoda Kowalskiego i Antr. też.
ps. gdzie się on podział? nasz szanowny kolega z Kr. tęskno mi jest.
lys på slutten av lys
- Hatefire
Słusznie robisz, że pytasz.Ascetic pisze:znalazłem i nie wiem co to jest. więc chodzę i pytam.
:-DAndrzej Sapkowski, Pani Jeziora pisze: - Co znaczy... - odezwał się nagle Galahad dziwnie egzaltowanym głosem. - Co znaczy włócznia z krwawiącym ostrzem? Co znaczy i dlaczego cierpi Król z przebitym udem? Co znaczy panna w bieli niosąca graal, półmisek srebrny...
- A poza tym, dobrze się czujesz?
- Ja jeno pytam.
A je jeno nie rozumiem twojego pytania. To jakieś umówione hasło? Sygnał, po którym rozpoznają się wtajemniczeni? Objaśnij łaskawie.
- Kiedy nie zdołam.
- Dlaczego więc pytałeś?
- A bo to... - zacukał się. - No, krótko rzekłszy... Jeden z naszych nie spytał mając okazję. Zapomniał języka w gębie albo wstydził się... Nie spytał i było z tego powodu siła nieprzyjemności. Więc my teraz pytamy zawsze. Na wszelki wypadek.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
wiem, to droga do sukcesu jest.Hatefire pisze:Słusznie robisz, że pytasz.Ascetic pisze:znalazłem i nie wiem co to jest. więc chodzę i pytam.
tzn. pytanie.
cały myk polega na tym, żeby mieć mądrzejszych obok siebie (tych, których pytamy).
a to/ tu już nie takie łatwe jest ;-)
lys på slutten av lys
- moonfire

Tu macie dysonans poznawczy.
- trup
tu też pewien dysonans....
Tomasz Piątek: nie wiadomo, co się stało z teczką o. Rydzyka
Tomasz Piątek był gościem Renaty Kim w programie "Newsweek Opinie". Dziennikarz wypowiadał się między innymi na temat o. Tadeusza Rydzyka. - Radio Maryja jak wiemy, posiada nadajniki w Rosji, nadające na częstotliwościach wojskowych, więc Tadeusz Rydzyk musiał mieć dobre stosunki z rosyjskimi władzami, żeby je uzyskać - powiedział Piątek. - Spędziłem ostatnie prawie dwa lata w IPN i tam są teczki prawie wszystkich księży w Polsce, natomiast teczki Tadeusza Rydzyka nie ma i nie wiadomo co się z nią stało - dodał.

Tomasz Piątek: nie wiadomo, co się stało z teczką o. Rydzyka
Tomasz Piątek był gościem Renaty Kim w programie "Newsweek Opinie". Dziennikarz wypowiadał się między innymi na temat o. Tadeusza Rydzyka. - Radio Maryja jak wiemy, posiada nadajniki w Rosji, nadające na częstotliwościach wojskowych, więc Tadeusz Rydzyk musiał mieć dobre stosunki z rosyjskimi władzami, żeby je uzyskać - powiedział Piątek. - Spędziłem ostatnie prawie dwa lata w IPN i tam są teczki prawie wszystkich księży w Polsce, natomiast teczki Tadeusza Rydzyka nie ma i nie wiadomo co się z nią stało - dodał.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)