Gdzie pracujecie

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

Re: Gdzie pracujecie

16-10-2010, 12:56

Kierownik Salonu AGD RTV. Mimo możliwości technicznych muzy słuchać nie mogę :/
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

16-10-2010, 13:11

testowanie oprogramowania to chyba najbardziej zjebana praca w IT jaka mozna miec (moze oprocz helpdeska/call center, nie wiem). ciesz sie pajonk ze pracujesz z grami bo pewnie wyglada to troche inaczej niz przy 'normalnym ' software. wytrzymalem dwa miesiace przy sofcie zajmujacym sie wszystkim co jest zwiazane z systemem ubezpieczen w usa (w sumie to miesiac bo przez pierwszy nabialem lvle w d2 )
Awatar użytkownika
Wielki Hektor
rozkręca się

16-10-2010, 14:26

Maleficio pisze:Ja muzyki słucham głownie w pracy, też mam jak mol własną kanciapę. A praca jak praca, pracuje w dużej agencji sieciowej reklamowej... i się zajmuje sprawami kreatywnymi:)
czyli nic nie robisz i jesteś nierobem. Po to masz ręce i nogi żeby pracowac jak człowiek, a nie kurwa siedzieć i srać na kanape. Każdy tak potrafi siedzieć i pić herbate, ale jak przyjdzie coś popracować to krzyże połamane, w biodrze strzyka i kutas boli. Proponuję ci pójść na najbliższą wieś i porobić ciężko na swój chleb.
Awatar użytkownika
Wielki Hektor
rozkręca się

16-10-2010, 14:32

empir pisze:Kierownik Salonu AGD RTV. Mimo możliwości technicznych muzy słuchać nie mogę :/
zawsze się zastanawiałem jak rózni ci kierownicy traktują rzetelnych chłopów ze wsi... dużo zarabiają kierownicy i w sumie też nic nie robią tylko chodzą jak paniska i się rozglądają na zwykłych zjadaczy chleba i ten chleb im jeszcze zabierają i podstawiają nic. normy podyższają i chuj ich wszystko obchodzi aby się nachapać... nie mówię że ty chcesz się za wszelką cenę nachapać ale to cecha rozpoznawcza kierowników prezesów i innych takich w Polsce. Więcej tych kurwa kierowników niż rzetelnych pracowników.
Awatar użytkownika
Wielki Hektor
rozkręca się

16-10-2010, 14:35

Heretyk pisze:ja pracuję w polu, u chłopa. daje mi za to smalec, jabłka i kiełbasy
śmiejesz isę ze mnie a nie wiesz nic o prawdziwej pracy. Tylko banany, sardynki i ciasteczka w lodóweczce pewnie masz. A kąpiel bierzesz 3 razy dziennie. Jak byś nie miał wanny w młodości tak jak ja i mył się nad miską na dworze to byś zrozumiał o czym mówie.
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

16-10-2010, 16:00

Wy się tak śmiejecie z Darka, a ja tu widzę niezły potencjal do wykorzystania na rzecz kolejnej rewolucji proletariackiej. Strzeżcie się, polskie Pany i burżuje, odsiecz chłopska z Popkowic nadchodzi! PGR till death!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
esq
postuje jak opętany!

16-10-2010, 16:14

Twój Wujek pisze: Gdzie byłeś, jak zalewało Bogatynię? Wysuszyłbyś te wszystkie domy zanim by je jeszcze zdążyło zalać.
zajmuję się teraz sprawami m.in. Bogatyni, a dokładniej to jestem na stażu w dziale prawnym firmy odszkodowawczej, klepię różne pisma do towarzystw ubezpieczeniowych itp.
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
esq
postuje jak opętany!

16-10-2010, 16:17

Lykantrop pisze: Strzeżcie się, polskie Pany i burżuje, odsiecz chłopska z Popkowic nadchodzi! PGR till death!
lol :lol:
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
Awatar użytkownika
pajonk
w mackach Zła
Kontakt:

16-10-2010, 17:50

zekke pisze:testowanie oprogramowania to chyba najbardziej zjebana praca w IT jaka mozna miec (moze oprocz helpdeska/call center, nie wiem). ciesz sie pajonk ze pracujesz z grami bo pewnie wyglada to troche inaczej niz przy 'normalnym ' software. wytrzymalem dwa miesiace przy sofcie zajmujacym sie wszystkim co jest zwiazane z systemem ubezpieczen w usa (w sumie to miesiac bo przez pierwszy nabialem lvle w d2 )
nie wiem jak wyglada przy 'normalnym' sofcie ale na swoja prace nie narzekam. nie podejrzewam, zeby byla jakas drastyczna roznica, podstawa sa checklisty, rzezbienie w gownie i pisanie raportow. czasem nawet da sie w testowany tytul pograc.
z drugiej strony, zobaczyc wlasne nazwisko na liscie credits w duzym tytule - rzecz bezcenna.
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
zuo
zaczyna szaleć

16-10-2010, 19:59

ja sprawuję pieczę nad trzema sklepami z alkoholem, rozkminiam co w nich mogło by się pojawić, a jak już rozkminię to sępię próbki.
Sineater
postuje jak opętany!

16-10-2010, 20:15

Przez ostatnie kilka miesięcy zajmowałem się: prowadzeniem lekcji muzealnych dla dzieci w wieku szkolnym (1 podstawówki - 3 liceum) w zakresie od Witkacego do ciąży świstaków; pokazywaniem szwedom wiosek cygańskich na Spiszu; przygotowywaniem ładnych dziewczyn do matury; tłumaczeniem ze słowackiego; opiekowaniem się obozem naukowym sekcji geomatyki i ekologii lasu we włoskich Alpach (moje kompetencje: kupowanie taniego wina, wyprowadzanie ludzi na trzytysięczniki, pisanie bloga, noszenie ciężkiego sprzętu na duże wysokości, referaty o kulturze Piemontu i czytaniu mapy jako tekstu literackiego) i tym podobnymi, więc chyba mogę powiedzieć, że jestem "zabawiaczem". A tak na co dzień dostaję pieniądze od państwa za czytanie Józefa Baki i Doroty Masłowskiej.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

16-10-2010, 23:35

Wielki Hektor pisze:Więcej tych kurwa kierowników niż rzetelnych pracowników.
Masz rację, ciężko o rzetelnego pracownika.
[V]

16-10-2010, 23:42

Moim pierwszym nauczycielem był doktor Chandra. Nauczył mnie śpiewać piosenkę. To ona: „Daisy, Dai-sy, ty mi odpowiedz, czy kochasz mnie, bo sobie coś zrobię…”
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Grindead
postuje jak opętany!

17-10-2010, 00:38

Na codzien "pracuje" jako przycisk do papieru i naciskacz klawiatury w Multinational Corporations Genocide of the Starving Nations w Londku Zdroju, czyli przez 8 godzin moge bez problemow sluchac muzyki i troche mi za to placa.

A na urlopie lubie z tesciem porobic w polu lub wygarnac obornik z kurnika. Zajebista sprawa!
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
Awatar użytkownika
Edinazzu
weteran forumowych bitew

17-10-2010, 01:23

Generalnie pracuję w tym samym zawodzie co Fenriz....
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
Heretyk

17-10-2010, 11:19

Wielki Hektor pisze: śmiejesz isę ze mnie a nie wiesz nic o prawdziwej pracy. Tylko banany, sardynki i ciasteczka w lodóweczce pewnie masz. A kąpiel bierzesz 3 razy dziennie. Jak byś nie miał wanny w młodości tak jak ja i mył się nad miską na dworze to byś zrozumiał o czym mówie.
stary, przypuszcam, że napracowałem się w życiu, zarówno fizycznie jak i umysłowo, dużo więcej od ciebie, tak więc daruj sobie pierdolenie takich farmazonów :D

choć właściwie mogę się tylko domyślać, co tak naprawdę robisz, poza siedzeniem na masterfulu i udawaniem wieśniaka. podejrzewam jakąś pracę biurową, albo coś w tym stylu
Awatar użytkownika
lumpskaut
zaczyna szaleć

02-11-2010, 12:27

Husar pisze:call centre. szybko leci czas. jest ok
Ja toże robię w call centre. Banku jednego, szósty rok już mi idzie.
Chciałbym zalać Twój polder.
Pelson
rasowy masterfulowicz

02-11-2010, 12:48

Logistyka/zakupy w branży hutniczo-stalowej. Dzięki temu skutecznie rzygam już metalem.
A za chwilę zmiana branży, rodzina i dupa w troki i wywózka- albo Gdynia albo Wrocek.
Rejwan pisze:
29-05-2025, 22:19
polecam poczytać Rothbarda
est

02-11-2010, 13:14

lumpskaut pisze:
Husar pisze:call centre. szybko leci czas. jest ok
Ja toże robię w call centre. Banku jednego, szósty rok już mi idzie.
A ile płacą za taką pracę?
Awatar użytkownika
Lykantrop

02-11-2010, 13:19

Różnie bywa. Mój znajomek awansował już w tej robocie na jakiegoś trenera (call center Cyfra+ czy Nka) i spokojnie ma 3 kawałki na miesiąc. Tyle, że zależy czy w tym call center dzwonisz już do swoich klientów czy z książki telefonicznej jak leci, aby zaprosić ich na pokaz pierzyny z owcy i rondli z dupy goryla. W tym drugim przypadku pewnie ledwo co połowa tej w/w sumy. Chyba, że masz bakcyla do zawodu komiwojażera :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
ODPOWIEDZ