brzmi jak ordynarnie sprzedany mecz. w zuzlu tez sa takie cyrki?pr0metheus pisze:Polonia Bydgoszcz dziś dokonała wielkiej rzeczy. Odrobiła 28 pkt straty z pierwszego meczu w Poznaniu i wygrywając 61-29 awansowali do pierwszej ligi. Ludzie w euforii, która rosła z każdym kolejnym biegiem. Nigdy czegoś takiego nie widziałem.
ŻUŻELEK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ŻUŻELEK
Guilty of being right
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Takie pierdolenie ze sprzedany . A tydzien temu pewnie kupiony ?
niech to miejsce niebawem zniknie
- uglak
tydzien temu mysleli, ze sie bez tego obejdzie, ale jednak trzeba bylo siegnac do portfela.
Guilty of being right
- maciek z klanu
Jak nie ogladasz żużla to skąd wiesz że cyrk? Może to normalne wyniki? :)) A już całkiem serio bardzo się cieszę z wyniku Polonii. Wielkie gratulacje.uglak pisze:brzmi jak ordynarnie sprzedany mecz. w zuzlu tez sa takie cyrki?pr0metheus pisze:Polonia Bydgoszcz dziś dokonała wielkiej rzeczy. Odrobiła 28 pkt straty z pierwszego meczu w Poznaniu i wygrywając 61-29 awansowali do pierwszej ligi. Ludzie w euforii, która rosła z każdym kolejnym biegiem. Nigdy czegoś takiego nie widziałem.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- pr0metheus
kolega uglak chyba z torunia, bo przeciez sukces polonii zawsze musi byc wałkiem:)) no i jeszcze boniek z gollobem pewnie mieszali w tym palce przy zielonym stoliku:)
mam chwile to napisze mini relacje bo ogladalem oba mecze. i byly w sumie podobne tylko w rozne strony.
ale od poczatku.
w poznaniu polonia dostala lomot , troche sedziowie pomogli (3 lotne starty bellego bez ostrzezen, brak wykluczenia miskowiaka przy upadku ) i wynik 28 pkt w plecy wygladal bardzo zle. cala druzyna skorpionow pojechala bezblednie. tor mocno zbronowali i sie wpasowali, treningi robili w deszczu. na startach polonia sie zakopywala. walczyli tyko kapitan brzozowski i josh grajczonek, reszta druzyny zawiodla. najgorszy mecz gryfów w sezonie
w bydgoszczy wiekszosc postawila krzyzyk na rewanzu, nawet prezes polonii pogratulowal psż awansu i podsumowal ze nalezy skupic sie na barazach z orlem łódź.
zmiana bacha na matica ivacica miala byc sprawdzianem przed barazami. jedynie brzozowski zapowiadal walke do konca . przypomnial ze pare lat temu w finale w barwach ostrovii z krakowem, tez odrobili strate ponad 20 pkt i awansowali.
tydzien przed rewanzem poznaniacy jechali w roznych turniejach jak nakreceni , borodulin 4 miejsce w mistrzostwach rosji, krcmar bdb w czechach,bellego wygral 3 turnieje pod rzad, m.in. objezdzajac doyla i smolinskiego w danii. byc moze za duzo jezdzenia, zmeczenie materialu , ale skorpiony przyjechaly do bdg po awans jak po swoje.
no i powtorka z rozrywki tylko w druga strone. bydgoszczanie spasowani idealnie z torem, ivacic okazal sie tajna bronia i zdobyl 13 pkt.
z poznania walczyli tylko bellego (dostal wreszcie warna za ruchomy start ale i tak zdobyl11 pkt) oraz nowak 9pkt, inni w piachu ,ponoc sie jeszcze odkopuja;)
po pierwszych dwoch wygranych biegach 5:1 i 4:2 stadion ożył , z kazdym nastepnym bylo tylko glosniej. pierwszy raz od paru lat zaczelo sie jakies kibicowanie, byla nawet fala:)
te 28 pkt do odrobienia ,co przed meczem wydawalo sie niewykonalne ,bylo zrobione po 11 biegach.
w 13 biegu brzozowski wygral z bellego, ivacic dorzucil 1 pkt i przed biegami nominowanymi mielismy 54-24 i 2 pkt przewagi w dwumeczu.
wisenka na torcie byl bieg 15, polonii wystarczyl 1 pkt do awansu. na starcie z defektem zakonczyl jedrzejewski i z polonistow pozostal w stawce tylko berge i w dodatku jechal trzeci. ludzie na bezdechu ogladali ostra walke bo momentami wydawalo sie ze zaliczy upadek(grozilo 5:0) ale najpierw poradzil sobie z nowakiem a na ostatnim wirazu objechal bellego i na mete wjechal na centymetry przed nim, konczac na 3:3.
cos pieknego.
mam chwile to napisze mini relacje bo ogladalem oba mecze. i byly w sumie podobne tylko w rozne strony.
ale od poczatku.
w poznaniu polonia dostala lomot , troche sedziowie pomogli (3 lotne starty bellego bez ostrzezen, brak wykluczenia miskowiaka przy upadku ) i wynik 28 pkt w plecy wygladal bardzo zle. cala druzyna skorpionow pojechala bezblednie. tor mocno zbronowali i sie wpasowali, treningi robili w deszczu. na startach polonia sie zakopywala. walczyli tyko kapitan brzozowski i josh grajczonek, reszta druzyny zawiodla. najgorszy mecz gryfów w sezonie
w bydgoszczy wiekszosc postawila krzyzyk na rewanzu, nawet prezes polonii pogratulowal psż awansu i podsumowal ze nalezy skupic sie na barazach z orlem łódź.
zmiana bacha na matica ivacica miala byc sprawdzianem przed barazami. jedynie brzozowski zapowiadal walke do konca . przypomnial ze pare lat temu w finale w barwach ostrovii z krakowem, tez odrobili strate ponad 20 pkt i awansowali.
tydzien przed rewanzem poznaniacy jechali w roznych turniejach jak nakreceni , borodulin 4 miejsce w mistrzostwach rosji, krcmar bdb w czechach,bellego wygral 3 turnieje pod rzad, m.in. objezdzajac doyla i smolinskiego w danii. byc moze za duzo jezdzenia, zmeczenie materialu , ale skorpiony przyjechaly do bdg po awans jak po swoje.
no i powtorka z rozrywki tylko w druga strone. bydgoszczanie spasowani idealnie z torem, ivacic okazal sie tajna bronia i zdobyl 13 pkt.
z poznania walczyli tylko bellego (dostal wreszcie warna za ruchomy start ale i tak zdobyl11 pkt) oraz nowak 9pkt, inni w piachu ,ponoc sie jeszcze odkopuja;)
po pierwszych dwoch wygranych biegach 5:1 i 4:2 stadion ożył , z kazdym nastepnym bylo tylko glosniej. pierwszy raz od paru lat zaczelo sie jakies kibicowanie, byla nawet fala:)
te 28 pkt do odrobienia ,co przed meczem wydawalo sie niewykonalne ,bylo zrobione po 11 biegach.
w 13 biegu brzozowski wygral z bellego, ivacic dorzucil 1 pkt i przed biegami nominowanymi mielismy 54-24 i 2 pkt przewagi w dwumeczu.
wisenka na torcie byl bieg 15, polonii wystarczyl 1 pkt do awansu. na starcie z defektem zakonczyl jedrzejewski i z polonistow pozostal w stawce tylko berge i w dodatku jechal trzeci. ludzie na bezdechu ogladali ostra walke bo momentami wydawalo sie ze zaliczy upadek(grozilo 5:0) ale najpierw poradzil sobie z nowakiem a na ostatnim wirazu objechal bellego i na mete wjechal na centymetry przed nim, konczac na 3:3.
cos pieknego.
- pr0metheus
I nawzajem, ROW należy się e-liga. Pewnie siedzisz przy tym biurku w pracy. Biurko zawalone winylami, a Ty z lampka szampana przeglądasz sportowe fakty zamiast pracować :)maciek z klanu pisze:bardzo się cieszę z wyniku Polonii. Wielkie gratulacje.
- uglak
moze byc i tak. stad moje pytanie. sam bylem wczoraj na meczu B klasy, gdzie spotkaly sie lider (4 mecze, 12 punktow, bramki 14-3) z ostatnia druzyna w tabeli (4 mecze, 0 punktow, bramki 3-19). Ci drudzy wygrali 1:3, a wynik dosc sprawiedliwie oddaje to co sie dzialo na boisku. chociaz to oczywiscie B klasa, wiec forma tam czesto zalezy ktora druzyna wiecej pila wieczorem ;-)
Guilty of being right
- devastator77
Falubaz poległ totalnie w Częstochowie i brązowy medal odjechał,chyba,że wezmą przykład z Bydgoszczy.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- pr0metheus
wszystko jest mozliwe;)devastator77 pisze:Falubaz poległ totalnie w Częstochowie i brązowy medal odjechał,chyba,że wezmą przykład z Bydgoszczy.
mateusz tonder wypozyczony z falubazu tez ladnie pomogl wczoraj polonii- 7 pkt w 3 biegach
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Wielkie dzieki za sprawozdanie. Jak zobaczyłem wynik, długo przecierałem oczy hehe, a potem jeszcze długo piłem ;) Dla jasności, w ten z ubiegłego tygodnia też nie mogłem uwierzyć. Taki właśnie jest urok tego sportu, jest nieprzewidywalny. Gratulacje dla Rybnika, bo zdecydowanie zasłużyli na ten awans. Falubaz i Sparta w dupie ale kto wie... :)pr0metheus pisze:kolega uglak chyba z torunia, bo przeciez sukces polonii zawsze musi byc wałkiem:)) no i jeszcze boniek z gollobem pewnie mieszali w tym palce przy zielonym stoliku:)
ale od poczatku.
cos pieknego.
- maciek z klanu
Ten ostatni bieg w Meczu Polonii musiał być zajebiście emocjonujący. Szczególnie po tym co podczas relacji meczu w Rybniku mówił stary Skupień. Że paradoksalnie wcale nie jest tak łatwo dojechać spokojnie do mety. Że motocykl żużlowy jest przystosowany do jazdy na pełnej kurwie. A jadąc nie na full jest bardzo duże prawdopodobieństwo że motocykl się zjebie.
- pr0metheus
to prawda. trzeba zapierdalacmaciek z klanu pisze:Ten ostatni bieg w Meczu Polonii musiał być zajebiście emocjonujący. Szczególnie po tym co podczas relacji meczu w Rybniku mówił stary Skupień. Że paradoksalnie wcale nie jest tak łatwo dojechać spokojnie do mety. Że motocykl żużlowy jest przystosowany do jazdy na pełnej kurwie. A jadąc nie na full jest bardzo duże prawdopodobieństwo że motocykl się zjebie.
na derby z toruniem to sie chyba pofatygujesz z tej emigracji?:) zakladam ze nawet motoarena sie wyprzeda.AroHien pisze: Wielkie dzieki za sprawozdanie. Jak zobaczyłem wynik, długo przecierałem oczy hehe, a potem jeszcze długo piłem ;) Dla jasności, w ten z ubiegłego tygodnia też nie mogłem uwierzyć. Taki właśnie jest urok tego sportu, jest nieprzewidywalny.
a propo motoareny , wlasnie ogladalem bilety na gp polski- ceny od 230 (stojace) do 1000zl na prostej. nie jest tanio
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Jak tylko terminarz bedzie to zaklepuje sobie lot. Pewnie właśnie do Torunia bo tam pogoda nie powinna przeszkadzać.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Może być tak, że do Lublina wszyscy będą loty zaklepywać. Zawody na tak krótkim torze to będzie dopiero żużel.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
To i ja sie wybiore.AroHien pisze:Jak tylko terminarz bedzie to zaklepuje sobie lot. Pewnie właśnie do Torunia bo tam pogoda nie powinna przeszkadzać.
- devastator77
Dziś kibicujemy Falubazowi i Sparcie i liczymy na cud!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- pr0metheus
niestety wczoraj liderzy sparty sie nie popisali w gp. ale dzisiaj jest nowy dzien i roznie moze byc.
e:nie zawiodl za to zmarzlik i w toruniu ma szanse zdobyc tytul
e:nie zawiodl za to zmarzlik i w toruniu ma szanse zdobyc tytul
- maciek z klanu
Zdziwie się jak to spierdoli. Nie lubię go ale pod kopułą ma dość dobrze poukładane.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
phi, WŁÓKNIARZ !!!devastator77 pisze:Dziś kibicujemy Falubazowi
- maciek z klanu
Woffinden 3, Janowski 2, Milik 1+1. Japierdole ale wpierdol....