byrgh

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: byrgh

04-07-2019, 20:25

Nie no Lucjan, tak gwoli scislosci to Marian Konopnicki byl pierwszy, w sumie to ostatnie to jego 3 konto, paru innych tez kasowalo konta ale zalozylo znowu kolejne
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

04-07-2019, 20:28

ha ha, broń debila i dodawaj mu otuchy, niech sie znowu rozkręci :)
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

04-07-2019, 20:29

Triceratops pisze:Nie no Lucjan, tak gwoli scislosci to Marian Konopnicki byl pierwszy, w sumie to ostatnie to jego 3 konto, paru innych tez kasowalo konta ale zalozylo znowu kolejne
O, w sumie to Drone tez miał usuwane posty i zakładał nowe konto;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
byrgh
zahartowany metalizator

04-07-2019, 20:29

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Sama prawda, sama prawda;)
Nie pisz tak, bo zaraz jacyś powiedzo, że przywdziewasz maskę, a tak naprawdę to masz teraz jeszcze większy ból dupy niż kiedykolwiek indziej ;)
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

04-07-2019, 20:35

byrgh pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Sama prawda, sama prawda;)
Nie pisz tak, bo zaraz jacyś powiedzo, że przywdziewasz maskę, a tak naprawdę to masz teraz jeszcze większy ból dupy niż kiedykolwiek indziej ;)
Niech piszą, lubię jak piszą, zwłaszcza Lucek, to jak niepowstrzymywalna sila która natrafia na nieporuszalny obiekt - ciekawe na swój sposób, poza tym zdarza mu się jakaś śmieszniejsza inwektywa;)
Awatar użytkownika
Triceratops

04-07-2019, 20:36

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Triceratops pisze:Nie no Lucjan, tak gwoli scislosci to Marian Konopnicki byl pierwszy, w sumie to ostatnie to jego 3 konto, paru innych tez kasowalo konta ale zalozylo znowu kolejne
O, w sumie to Drone tez miał usuwane posty i zakładał nowe konto;)
Nie tylko, Volter i Jester tez pokasowali i wrucili. Drone i Marian usuneli przeze mnie hehe, tak plyty tektoniczne to byl fajny czas. Teraz jestesmy najlepszymi kolegami, pijemy piwko na koncertach i skladamy sobie zyczenia na swieta. Moj legendarny nozyk z koncertu Coroner bedzie dolaczany do kasetowego wydania Marliwa.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Lord Gorloj
w mackach Zła

04-07-2019, 20:44

byrgh pisze:I o co tak właściwie chodzi - o to, że jara mnie jazz i elektronika, a tak naprawdę to zwykła poza, bo mnie nie jara? Czy o to, że wyzywając ludzi jestem tak naprawdę sobą, bo mam ciężki ból dupy o każdą sytuację na forum?
O właśnie o to chodzi. Zaczyna docierać. Tak, wyzywając ludzi i robiąc to co robisz dajesz dosadny wyraz tego, że masz potężny ból dupy o każda sytuację na forum. Tak, jesteś wtedy sobą. I na tym właśnie polega cały problem, że jak jesteś sobą, to nie da się ciebie wytrzymać. Powinieneś wreszcie skumać, że to nie ma sensu.

Jazz i elektronika pewnie faktycznie cię jarają i bdb. Jakby cię nie jarały, tylko słuchałbyś ich po to, żeby zaimponować anonom z forum dla debili - to by dopiero była patologia :D Przypomniała mi się historia z siidem i merchem Revenge!

Dlatego wyjmij ten pierdolony kij z dupy, zluzuj suty i napisz coś ciekawego, zamiast głaskać fiutki jednym forumowiczom, bluzgać innym i wklejać okładki z prośbą o to, czy powinieneś lubić czy nie!
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
byrgh
zahartowany metalizator

04-07-2019, 20:47

Naprawdę, wierz czy nie, chuj mnie wielki boli, co myśli o mnie burak piszący rozprawki na mój temat, generalnie to chuj mnie boli czyjekolwiek zdanie. A teraz spierdalaj, bo pytanie nie było do ciebie :)

W ogóle to wasz mit sypie się już na moich oczach, bo do niedawna byłem pozerem, tymczasem okazuje się, że jeden z opiniotwórczych użytkowników podał, że musiałbym być srogo popierdolony, by słuchać tego na siłę. Oto cali wy :) Dlatego zamiast bredzić, zajmijcie się sobą, tak dla odmiany i wszyscy będą zadowoleni, okej?
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

04-07-2019, 21:01

@Triceps
jako słynny wiejski znachor pomagasz karkasowi, grzebiesz w jego puppie, leczysz z łuszczycy i innych parchów, może pomógł byś mu w jego schorzeniach psychicznych ? zalecił jakieś zioła na te pustą głowe ?

p.s wstydze sie ze w ogóle zabrałem głos w tym temacie, to co sie tu wypisuje to jest kurwa AIDS
znikam
Awatar użytkownika
Żułek

04-07-2019, 21:06

czasem lubie se poczytać gupie tematy ale ten jest chyba jakiś wyjatkowy :P
2 razy mi sie laptop zawiesił :P
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Bloodcult pisze:I tak wszyscy pamiętamy że nasrałeś sąsiadowi w ogródku :D
Chodzi o te akcje w Gruzji gdy dostałem sraczki? Z Japonii tez będzie kilka smaczków, chociaż akurat bez fekaliów;) mamjuz sporo materiału.
pozostaje tylko wrzucić na fejsa ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
byrgh
zahartowany metalizator

04-07-2019, 21:10

Żułek pisze:czasem lubie se poczytać gupie tematy ale ten jest chyba jakiś wyjatkowy :P
2 razy mi sie laptop zawiesił :P
Wyjątkowy temat o wyjątkowym użytkowniku :] Ale nie oszukujmy się: wszyscy tu jesteśmy specjalni, mniej lub więcej, data dołączenia każdego z nas mówi o nas wszystko ;)
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

04-07-2019, 21:16

Nie ważne, kto tutaj kiedyś wedeszed, ważne kiedy zejdzie:) licznik czuję się rozpędza. ..
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

04-07-2019, 21:22

Lucek pisze: p.s wstydze sie ze w ogóle zabrałem głos w tym temacie, to co sie tu wypisuje to jest kurwa AIDS
znikam
Nie martw się, drugi raz podobno nie możesz złapać;)
byrgh
zahartowany metalizator

04-07-2019, 21:23

SODOMOUSE pisze:Nie ważne, kto tutaj kiedyś wedeszed, ważne kiedy zejdzie:) licznik czuję się rozpędza. ..
Patrząc na Twój staż, wcale się nie dziwię, że tak mówisz :D Ale Ty jesteś w najgorszym razie pozytywnie dziabnięty, więc luz ;]

I jak nam się tutaj miło i przyjaźnie zrobiło: dopóki oczywiście nie przyjdzie znowu jakiś samiec alfa, który chcąc wsiąść na każdego innego, znowu zechce pokazać, że tylko on ma rację :E
Ostatnio zmieniony 04-07-2019, 21:25 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

04-07-2019, 21:23

Żułek pisze: pozostaje tylko wrzucić na fejsa ;)
Jeszcze trzeba zdjęcia posortować, ale tak, ten dzień nadchodzi;)
Awatar użytkownika
Żułek

04-07-2019, 21:28

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Żułek pisze: pozostaje tylko wrzucić na fejsa ;)
Jeszcze trzeba zdjęcia posortować, ale tak, ten dzień nadchodzi;)
jupi ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

04-07-2019, 21:35

Bloodcult pisze:I tak wszyscy pamiętamy że nasrałeś sąsiadowi w ogródku :D
Xdxdxdxd
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

04-07-2019, 22:09

Zieeew.Atak Lorda Gieroja zdecydowanie stracił na impecie.W tym momencie to potyczka na poziomie:
-jesteś gupi
-a ty gupszy
Za chwilę przyjdzie pora na konkluzję,że te wzajemne uszczypliwości były zupełnie niepotrzebne i panowie zaczną się po jajcach lizać.Klasyk.
O kim teraz zakładamy temat? Jakieś propozycje?
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
mothra
postuje jak opętany!

04-07-2019, 22:27

Lord Gorloj pisze:Jedna z forumowych koleżanek cię zabawnie usadziła na fejsbuczku. "Damianq, wolałam jak byłeś dżezmenem" lol
Nie życzę sobie wykorzystywania moich wypowiedzi w celu szkalowania kogokolwiek, śmieciu jebany : )
Awatar użytkownika
Triceratops

04-07-2019, 22:28

Lucek pisze:@Triceps
jako słynny wiejski znachor pomagasz karkasowi, grzebiesz w jego puppie, leczysz z łuszczycy i innych parchów, może pomógł byś mu w jego schorzeniach psychicznych ? zalecił jakieś zioła na te pustą głowe ?
Jedno i drugie ma wbrew pozorom wiele wspolnego, niestety sa ludzie, ktorym tylko chow klaktowy moze pomoc, bo sami nie sa w stanie trzymac sie pewnych ustalen i maja tendencje do "ulepszania". Karkas jest takim typem czlowieka. Na sile nikomu nie pomozesz.
woodpecker from space
ODPOWIEDZ