ale kogo to do kurwy, kogo to?535 pisze:Piszę, że nie piję alkoholu i że nie jesteś w stanie stwierdzić, czy jestem na bani..
Uzależnienia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: Uzależnienia
Jebać żuli.
Ciebie z pewnością. Nawet teraz dajesz najlepszy dowód. Tymczasem ja faktycznie nie piję alkoholu. W ogóle. Oczywiście piwo to nie alkohol, bo tego zdaje się nie możesz załapać. Natomiast zupełnie nie w tym rzecz. Gdybyś faktycznie sprawdził ile razy zarzuciłeś mi pijaństwo, a ile razy faktycznie byłem trafiony, mógłbyś się bardzo zdziwić. To rzecz jasna nie wyklucza faktu, że lubię się zabawić, ale niestety, albo na szczęście jest jeszcze praca, trochę innych zajęć, jazda samochodem i takie tam duperele, które wykluczają to co mi tak ochoczo od lat zarzucasz. Swoją drogą ciekawa jest ta twoja dziwna pasja i zacietrzewienie w stosunku do mojej niezwykle skromnej osoby. Nie mówiąc o tym, że każdą bzdurę którą podrzucę natychmiast podchwytujesz i wrzucasz na sztandar. Najlepsze jednak jest jednak to, że dziwnym trafem koncentrujesz się na wątkach dla mnie niekorzystnych. Tak, żeby mi dojebać. Mocno podejrzane. Nie sądzisz?wolff pisze:ale kogo to do kurwy, kogo to?535 pisze:Piszę, że nie piję alkoholu i że nie jesteś w stanie stwierdzić, czy jestem na bani..
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Widzę, że temat zrobił się niewygodny. Jak widzisz ja nigdzie nie uciekam, nie zamykam się w sobie, nie zmieniam pseudonimusów, Nie kluczę po lesie. Zresztą byłoby to bez sensu, bo jak odwrócić 535, żeby nikt nie poznał? Z kolei trzy po trzy byłoby zbyt grubymi nićmi szyte, a na 535 przynajmniej mam papiery. Będzie dobrze. Nie przejmuj się. Ja się nie gniewam.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
To dobrze, jesteś wiarygodny. Zawsze to plus, zwłaszcza na internetowym forume.
Niepotrzebnie się tłumaczysz, nic to. Po lesie dobrze jest pobiegać, haha, las.
Niepotrzebnie się tłumaczysz, nic to. Po lesie dobrze jest pobiegać, haha, las.
Jebać żuli.
Spoko. Czuję, że jeszcze nieraz będziemy mieli okazję pogwarzyć o tej kompletnie nieinteresującej ciebie kwestii.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
W powyższym kontekście powinien pojawić się raczej ten znakomity numer.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tak. apteka to mocno apteczno-dragowy band. idealny do tego topic'u.wolff pisze:[youtube][/youtube]
lys på slutten av lys
-
- mistrz forumowej ceremonii
jezus maria. nie można normalnie pogadać, bo jeden bedzie pierdolił 100 razy, ze nie pije alkoholu. tylko piwo. ale piwo to nie alkohol. ulubiona wymówka wszystkich alkoholików. a drugi mu będzie udowadniał, że ten jednak pije alkohol. i to jest forum dla dorosłych ludzi
- Ascetic
też mnie się to rzuciło na oczy analizując to jakże bogate intelektualnie forume to;-)Heretyk pisze:jezus maria. nie można normalnie pogadać, bo jeden bedzie pierdolił 100 razy, ze nie pije alkoholu. tylko piwo. ale piwo to nie alkohol. ulubiona wymówka wszystkich alkoholików. a drugi mu będzie udowadniał, że ten jednak pije alkohol. i to jest forum dla dorosłych ludzi
muszę przyznać, że jak Michał ma wybitną umiejętność gmatwania, wicia się logicznego i nielogicznego też a również wychodzenia tyłem vel. rakiem przez okno w polonezie, to tym razem osiągnął pik swoich umiejętności ;-) szacun. bez dwóch zdań ;-)
lys på slutten av lys
-
W sumie w Rosji piwo nie traktowano jako alkohol do 2000 któregoś tam roku, można było je kupić w każdym kiosku z gazetami.
-
no bo to ani śmieszne nie jest, ani sensowne, ani powtarzane milion razy nic nie zmieni. każdy wie, ze 535 co weekend pije 100 piw. ba, sam się do tego przyznał kiedyś. ale co w tym do chuja jest niby złego i po co zaprzeczać? zwłaszcza, ze tu co drugi jest alkoholikiem? :)
- Lukass
- zahartowany metalizator
Doprawdy? :DHeretyk pisze:i to jest forum dla dorosłych ludzi
Piwo, dużo piwa. Jeszcze nie alkoholizm, ale trzeba zachować czujność. Fajki, ostatnio jakby gorzej z tym nałogiem. Kawa. Nie ma życia bez kawy, piję 4-5 dziennie. Tyle z grubsza u mnie.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Triceratops
No kawe to ja tez tlocze, 4-5 to norma. Wychodzi do tego kostka masla dziennie xD
woodpecker from space
Po pierwsze za bardzo przeżywasz niemal każdy mój wpis, a po drugie łżesz jak pies. W życiu nie napisałem czegoś tak idiotycznego. Nawet w żartach. Nie wiem po co to robisz.Heretyk pisze:no bo to ani śmieszne nie jest, ani sensowne, ani powtarzane milion razy nic nie zmieni. każdy wie, ze 535 co weekend pije 100 piw. ba, sam się do tego przyznał kiedyś. ale co w tym do chuja jest niby złego i po co zaprzeczać? zwłaszcza, ze tu co drugi jest alkoholikiem? :)
Drogi Tomaszu. Jestem ledwie adeptem tej sztuki w porównaniu z tym co tutaj wpisujesz.Ascetic pisze:też mnie się to rzuciło na oczy analizując to jakże bogate intelektualnie forume to;-)Heretyk pisze:jezus maria. nie można normalnie pogadać, bo jeden bedzie pierdolił 100 razy, ze nie pije alkoholu. tylko piwo. ale piwo to nie alkohol. ulubiona wymówka wszystkich alkoholików. a drugi mu będzie udowadniał, że ten jednak pije alkohol. i to jest forum dla dorosłych ludzi
muszę przyznać, że jak Michał ma wybitną umiejętność gmatwania, wicia się logicznego i nielogicznego też a również wychodzenia tyłem vel. rakiem przez okno w polonezie, to tym razem osiągnął pik swoich umiejętności ;-) szacun. bez dwóch zdań ;-)
- Ascetic
Drogi Michale (zwróć uwagę proszę, że wszystko z dużej litery, co u mnie nieczęste jest, ale szacunek i waga sprawy tego wymaga ;-)).535 pisze:Drogi Tomaszu. Jestem ledwie adeptem tej sztuki w porównaniu z tym co tutaj wpisujesz.Ascetic pisze:też mnie się to rzuciło na oczy analizując to jakże bogate intelektualnie forume to;-)Heretyk pisze:jezus maria. nie można normalnie pogadać, bo jeden bedzie pierdolił 100 razy, ze nie pije alkoholu. tylko piwo. ale piwo to nie alkohol. ulubiona wymówka wszystkich alkoholików. a drugi mu będzie udowadniał, że ten jednak pije alkohol. i to jest forum dla dorosłych ludzi
Twoja skromność jest nieprzebrana. Twoje słowa lekko uszczypliwe, ale łechtające też. Dodam jeszcze, że to wszystko u mnie przez zwykłe zapatrzenie. Przecież Jesteś dla mnie Wielką Inspiracją. <Przecież kompletnie nie wiem jakie masz poglądy, oceny.> Dlatego też dzisiaj jako niepijący strejdedżowiec nie-wypiję alkoholu, albo inaczej. Wypiję, ale piwo. Co jak już wiemy się nie liczy. Np. w Rosji i na forume. Hailsa!
lys på slutten av lys
-
ja pierdole. przecież nie będę teraz szukał konkretnego posta, ale jak dziś pamiętam, a pamięć mam zajebistą, ze napisałeś kiedyś, iż od wielu lat (to była liczba 15 lub 20) nie spędziłeś ani jednego weekendu na trzeźwo i ze zwykle jest to krata, czy tam czasem dwie piwa. jasne, ze z tą setką przesadziłem, tak dla jaj, ale wiadomo, o co chodzi. chyba że pisałeś to będąc kompletnie najebanym, to wtedy zrozumiałe, że możesz sobie nie przypominać i w takim razie nie potępiam. ale powodów do wstydu czy wypierania się czegoś nie ma wg mnie żadnych535 pisze: Po pierwsze za bardzo przeżywasz niemal każdy mój wpis, a po drugie łżesz jak pies. W życiu nie napisałem czegoś tak idiotycznego. Nawet w żartach. Nie wiem po co to robisz.