535 pisze:Ja pierdolę. Zaczyna się.
Piłkarskie Mistrzostwa Świata 2014
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: Piłkarskie Mistrzostwa Świata 2014
Sprawdzając jej uprzednio wspomniane papiery. Słusznie. Po tym można rozpoznać prawdziwego fachowca.COFFIN pisze:Albo już jakąś pielęgniarę obraca;)535 pisze: Tak, zauważyłem kilka pieczołowicie wyselekcjonowanych przypadków w stosownym temacie...
-
- mistrz forumowej ceremonii
sędzia chuj
-
- weteran forumowych bitew
polska szkołaHeretyk pisze:sędzia chuj
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Jeszcze chyba nie wymyślono dyscypliny sportowej w której za coś takiego dyktuje się rzut karny i wręcza upomnienie w postaci żółtej kartki. Będę bardzo zdziwiony, jeżeli gospodarzom uda się jakimś cudem nie wygrać tej imprezy. Odechciało mi się to gówno oglądać.
-
ktoś będzie musiał być bardzo WYRAŹNIE lepszy niż Brazylia, wtedy może się udać. choć też w sumie nie wiadomo.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mam tak samo. Ledwo się mistrzostwa zaczęły, a już wiadomo jak został napisany ich scenariusz. Już samo losowanie było ustawione. Poza tym wiemy jaka w FIFA jest korupcja (sprawa Kataru). Afery PZPN-u to przy tym niegroźne incydenty. O ile drużyny awansowały tam w wyniku kwalifikacji to sędziowie wybierani są wg nikomu nieznanego klucza. Trafiają tam pajace z różnych egzotycznych federacji. Pamiętacie tego Egipcjanina:535 pisze:Jeszcze chyba nie wymyślono dyscypliny sportowej w której za coś takiego dyktuje się rzut karny i wręcza upomnienie w postaci żółtej kartki. Będę bardzo zdziwiony, jeżeli gospodarzom uda się jakimś cudem nie wygrać tej imprezy. Odechciało mi się to gówno oglądać.

Wykosił Hiszpanów, promując innych gospodarzy mistrzostw - Koreę Płd. Historia będzie się powtarzać.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Weryfikacja video (chocby ten jeden/dwóch pomocniczych sędziów na słuchawce siedzących przy monitorach i oglądających powtórki) ukróciłaby większość takich sytuacji. Argumentacja FIFA przeciwko jej wprowadzeniu jest idiotyczna i nieracjonalna.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- booshee
- postuje jak opętany!
Dlatego rzadko oglądam piłkę nożną. Jak widzę jak dorosłe chłopy upadają za każdym razem kiedy ktoś na nich wpadnie, jakby uderzał w nich spory samochód to odechciewa się. Turlają się, te grymasy, te łzy, banda CIOT. Tak bardzo chcą wygrać ten mecz? Mi by było wstyd. Tak samczo wstyd. Jak się chce wygrać mecz to sie z krwią na twarzy i złamaną kostką powinno biec i starać podać czy strzelać. A później wielcy znawcy futbolu rozpływają się jaki to piękny sport, tak nieprzewidywalny, romantyczne zderzenie dwóch sił, walka, honor i duma. Nieprzewidywalny bo banda 22 ciot zamiast mieć jądra, próbuje robić wszystkich w chuja w biały dzień za setki tysięcy euro. Kolega Olo dobrze prawi, kamery, kartkami powinni sypać za bycie ciotą. Różową kartkę powinni wprowdzić dla tych najwspanialszych. Do setek dodatkowych kamer dodał bym publiczny ostracyzm najlepszych aktorów, zakazy wystepów itd. Wolę rugby.
-
^ niesprawiedliwe uogólnienie i tyle
-
- w mackach Zła
No. Przy fragmencie o samczym wstydzie zaśmiałem.Heretyk pisze:^ niesprawiedliwe uogólnienie i tyle
-
Jak ktoś chce kogoś wydymać to nawet 10 powtórek zinterpretuje po swojemu, zwłaszcza w skorumpowanym tworze pod nazwą FIFA.Olo pisze:Weryfikacja video (chocby ten jeden/dwóch pomocniczych sędziów na słuchawce siedzących przy monitorach i oglądających powtórki) ukróciłaby większość takich sytuacji. Argumentacja FIFA przeciwko jej wprowadzeniu jest idiotyczna i nieracjonalna.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- booshee
- postuje jak opętany!
No to prawidłowo akurat, po to tak zostało to ujęte. A czy niesprawiedliwe uogólnienie? Tryliony euro pompowane w zawodników, którzy zmyślają że ich coś boli. Może właśnie przez to pompowanie tak zmyślają.Hollowman pisze:No. Przy fragmencie o samczym wstydzie zaśmiałem.Heretyk pisze:^ niesprawiedliwe uogólnienie i tyle
-
- postuje jak opętany!
Dariusz Szpakowski powiedzialby tak: 'futbol to teatr'booshee pisze:Tryliony euro pompowane w zawodników, którzy zmyślają że ich coś boli. Może właśnie przez to pompowanie tak zmyślają.
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Tak jak od wielu już lat mocno i nieprzerwanie - Argentyna i Holandia.Heretyk pisze: 1.Komu kibicujecie?
Nieco mniej - Urugwaj, Belgia, Anglia.
Niestety myślę, że Brazylia...Heretyk pisze: 2.Kto zostanie mistrzem świata?
Luis SuarezHeretyk pisze: 3.Kto zostanie królem strzelców?
Włochy, Brazylia i PortugaliaHeretyk pisze: 4.Czy są jakieś reprezentacje za którymi, z jakichś względów, nie przepadacie?
Piłkarz - Ronaldo i Messi.Heretyk pisze: 5. Kto (piłkarz, drużyna) będzie największym rozczarowaniem?
Drużyna - niestety myślę, że Anglia może nią być, mimo tego, że Roy powołał naprawdę niezły skład.
Belgia! Zdecydowanie!Heretyk pisze: 6. Która reprezentacja będzie "czarnym koniem" turnieju?
Na razie brak.Heretyk pisze: 7. Dodatkowe uwagi i przemyślenia.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
[youtube][/youtube]
- morbid
- rasowy masterfulowicz
meksyk - kamerun
mafia meksykańska chyba zajebie tego sędziego,który nie uznał 2 bramek dla mexico :):)
mafia meksykańska chyba zajebie tego sędziego,który nie uznał 2 bramek dla mexico :):)
-
morbid pisze:meksyk - kamerun
albo odstrzeli zawodników za słabe starania, wszak kupe kasy można stracić na zakładach;-)
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Nosz kurwa, co za ciul to sędziuje?!?! Kto za to płaci? Czy wreszcie ktoś za to beknie? Odechciewa mi sie już tego Mundialu, a to dopiero drugi mecz.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
+1Jimmy Boyle pisze:Nosz kurwa, co za ciul to sędziuje?!?! Kto za to płaci? Czy wreszcie ktoś za to beknie? Odechciewa mi sie już tego Mundialu, a to dopiero drugi mecz.
Tego się nie da oglądać.