Osobowość roku 2011
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Osobowość roku 2011
ee,to przypadek,ze Maniek sie pojawia w tym cytowanym fragmencie i powiazales to z jakimis tam drobnymi przytykami i niedawnymi sporami metallica vs testament. chodzi raczej o to ,ze (ri)posty Brzachwa byly cięte,fajne,zabawne,czestokroc dostarczały nam tutaj wiele rozrywki;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- twoja_stara_trotzky
o, widzę Pan Warzywniak pisze alternatywną historię :DDDD
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Naprawdę tak myślisz? To witaj w klubie, nareszcie mam tu przyjaciela. :)hcpig pisze:Nic dodać nic ująć, temat do zamknięcia.So_It_Is_Done pisze:Jak wyda album lepszy niż poprzedni to razem z całą historyjką o wpierdolu Wrest.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- hcpig
Non nom, napisz tylko o co chodziło w tym poście o Wreście, bo nie kumam. :)So_It_Is_Done pisze:Naprawdę tak myślisz? To witaj w klubie, nareszcie mam tu przyjaciela. :)
Yare Yare Daze
- Husar
- weteran forumowych bitew
subiektywnie maleficio bo wkleja zdjęcia winyli co zakupi, obiektywnie, wiadomo, głos na drona.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Sfrustrował się, najebał babę, prawie go zapuszkowali, teraz kleci album inspirowany tą historią, maluje okładke LP. Gośćiu jest wszechstronnie uzdolniony i definitywnie jest jednym z najważniejszych przedstawicieli sceny.
- ultravox
- zahartowany metalizator
O to, że dał się wrobić w tę całą aferę z laską, dlatego "osobowość roku". ;) Ale nie wiem skąd pomysł, że nowa płyta będzie lepsza od ostatniej - póki co nic na to nie wskazuje.hcpig pisze:Non nom, napisz tylko o co chodziło w tym poście o Wreście, bo nie kumam. :)So_It_Is_Done pisze:Naprawdę tak myślisz? To witaj w klubie, nareszcie mam tu przyjaciela. :)
- twoja_stara_trotzky
Ciekawe masz fiksacje. :DDrone pisze:Brzachwo zrobił z ciebie trochę profesora Trockiego. Na własne życzenie niestety jakiś czas temu zdegradowałeś się do pozycji magistra Trociaka, żeby ostatnio skończyć (?) jako Trociniak, woźny. ;)twoja_stara_trotzky pisze:o, widzę Pan Warzywniak pisze alternatywną historię :DDDD
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Frontman z Weapon to też bardzo ciekawa osobowość, były heroinista, wpierdolony w okultyzm i inne gówna po same uszy. Ostro ma zryty beret i genialny zmysł do tworzenia muzyki.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
SiiD, ale Ty wiesz, że w temacie chodzi o osobowości tego forum, nie ?
The madness and the damage done.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
A czy ty wiesz, że wisi mi to koło jajec?
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
No tak, zapomniałem jaki bezkompromisowy jesteś. Nie, nie wiem co Ci wisi koło jajec, mało mnie to interesuje.
PS. Tak tak, wiem, mam spierdalać.
PS. Tak tak, wiem, mam spierdalać.
The madness and the damage done.
-
oczywiście wolfkan, takiego zjeba tu dawno nie było.
trocki, drone... to zbyt oczywiste typy, castor mi się znudził... jeszcze Mańka brałem pod uwagę, bo on jest, kurwa, absolutnym fenomenem. ale to każdy wie :)
trocki, drone... to zbyt oczywiste typy, castor mi się znudził... jeszcze Mańka brałem pod uwagę, bo on jest, kurwa, absolutnym fenomenem. ale to każdy wie :)
- hcpig
Jedno mnie zastanawia, kurde takie zespoły jak Vesania, Dies Irae czy Devilyn etc. chodzi mi o polskie kapele związane z MMP, Mysticiem, Empire zawsze cieszyły się w kraju przyzwoitą popularnością a tutaj na forum okazuje się że praktycznie nikt tego nie słucha / nie słuchał, masakra trochę to dziwne że na tak wielką liczbę userów znalazł się JEDEN typowy polski metalowiec (w sensie gustu), to takie elitarne forum czy tylko Kastor nie wstydzi się przyznać? Tak czy inaczej jest spoko bo mówi to co myśli, słucha tych swoich kapelek, ma dupie muzę popularną na tym forum i nie jara się do wyrzygania nie wiem, Teitanblood, GGFH, Godflesh czy innym z projektów Justina Biebera.nicram pisze:Także się dołączam. Czasem się zepnie, zagalopuje, ale do błędów umie się przyznać i jak trzeba, potrafi powiedzieć 'sorry'. Ogólnie szacun i spoko gościu.Lykantrop pisze:O to, to. Ja tam Castora lubię m.in. za to, że jako jeden z niewielu (a w sumie to jedyny) potrafi powiedzieć prosto w twarz, że lubi Vesanię czy Abused Majesty. To trzeba mieć cohones jak grejpfruty, szanowni państwo. To tak jak w Berlinie, w czasie kryształowej nocy, wyjść na ulicę i krzyczeć: "Hitler chuj wozi gnój, jestem jude!". Na kolana i czapaje w dół, a nie drzeć łacha.
Yare Yare Daze
-
om nom, jaka to czyni roznice ;)))hcpig pisze:nie jara się do wyrzygania nie wiem, Teitanblood, GGFH, Godflesh czy innym z projektów Justina Biebera.
przeciez na forum masa jest metali, ktorzy zacietrzewieni sa w jednym waskim gatunku, typu brutal death, po prostu polska muzyka jest zbyt chujowa, wiec tu sie nie ma nawet do czego przyznawac ;)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
lol, no ten gosc to jest chodzaca definicja chrzescijanskiej reakcji :)))))
this is a land of wolves now
-
chodzi o mnie?
- maciek z klanu
vesania na1 albumie spoko,
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Rydel
- rozkręca się
Czyżby dla większości objawieniem tego roku było kolejne wcielenie długopisów? ;)
Ostatnio zmieniony 05-11-2011, 17:52 przez Rydel, łącznie zmieniany 2 razy.
Kenosis, O theory of great peril!
Rob GOD of any attribute and fill the shattering universe
with the pestilent scent of putrefaction and the glorious cloud of death,
for steadfast, at any cost, He must be.
Last.fm
Rob GOD of any attribute and fill the shattering universe
with the pestilent scent of putrefaction and the glorious cloud of death,
for steadfast, at any cost, He must be.
Last.fm
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Nie, chodzi mi o jestera, myslalem, ze to jasne. ;)byrgh pisze:chodzi o mnie?
this is a land of wolves now