hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
"Udowodniłem, że wrabianie mnie w podejrzenia o współpracę z SB jest wymyślone." - Lech Wałęsa
Jak to jest, że nad totalnym imbecylem, błaźniącym siebie i swój naród i nie nadrabiającym swoich braków spoczywa jakaś niepokojąca cisza, podczas gdy toksyczna, acz bystra kobieta zrównywana jest do poziomu gówna? Jak to łatwo wydawać takie skrajne osądy.
byrgh pisze:"Udowodniłem, że wrabianie mnie w podejrzenia o współpracę z SB jest wymyślone." - Lech Wałęsa
Jak to jest, że nad totalnym imbecylem, błaźniącym siebie i swój naród i nie nadrabiającym swoich braków spoczywa jakaś niepokojąca cisza, podczas gdy toksyczna, acz bystra kobieta zrównywana jest do poziomu gówna? Jak to łatwo wydawać takie skrajne osądy.
A kim jest owa tajemnicza "toksyczna, acz bystra kobieta"? Tak z ciekawości pytam, bo nie czaję.
TAKI QRWO JESTEŚ KONFIDENCIE ,,KOZACZEK,, A NAWET CWELU NIE STAĆ cię NA FOTĘ ? I TAK cię QRWO RUSKA ZNAJDZIEMY ! ŻADEN PROBLEM ! ZOBACZYMY PRYSZCZATA QRWO JAKI JESTEŚ ,,ODWAŻNY,, ?
Tako rzecze "anonimowy" wyborca PIS (gdyby nie ten fakt, mógłby to być taki jeden stąd, bo wiekowo sobie bliscy) do przeciwnika PIS. Kocham mój kraj.
jak przystało na prawie niebełkotliwego wartościowego użytkownika ogladam film z hiszpanii pt. "contratiempo".
i tam pada takie oto zdanie: "coś tam szeleszczą coś tam szeleszczą i ..... szemplimiento ...." co w wolnym tłumaczeniu oznacza "strzeelaj mi w oko" ... stop. sorry, to nie ten film ... w wolnym tłumaczeniu oznacza " nie ma zbawienia bez bólu". ja się tam zgadzam. z tym zdaniem. o zbawieniu i bólu.
Wacław pisze:jak przystało na prawie niebełkotliwego wartościowego użytkownika ogladam film z hiszpanii pt. "contratiempo".
i tam pada takie oto zdanie: "coś tam szeleszczą coś tam szeleszczą i ..... szemplimiento ...." co w wolnym tłumaczeniu oznacza "strzeelaj mi w oko" ... stop. sorry, to nie ten film ... w wolnym tłumaczeniu oznacza " nie ma zbawienia bez bólu". ja się tam zgadzam. z tym zdaniem. o zbawieniu i bólu.
To bardzo biblijne, że tak powiem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
"Symetryzm" to zamazywanie istotnych różnic. To rodzaj kłamstwa, które ma pozór prawdy. To jak powiedzieć, że "wszyscy są chorzy", nie dodając, że jedni mają katar, a inni gruźlicę.
/L.B./
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
TheDude pisze:"wsadź mi w dupkę" - moja koleżanka Joanna
Masz jej mejla?
jakieś jeszcze ciekawe cycaty?