Niby masz rację, bo u mnie też od kilku lat nic a nic się nie powiększyła, ale w razie kontroli na drodze, a w trasę od czasu do czasu wyjeżdżam, mandat murowany, (bo chyba dowodu zabrać nie mogą??), a poza tym uszczelki też przydałoby się wymienić, bo czas zrobił swoje. Więc chyba nie mam wyjścia535 pisze:A ja jeżdżę z odpryskiem już piąty rok i pierdzielę. Mało tego, w kilku samochodach, którymi jeździłem miałem przygody z szybami. Tylko raz, po mroźnej nocy, mała rysa, dała efekt dużego pająka. Teraz nie ruszam, bo nic się nie dzieje, a jak wymienię, to przy sprzedaży ktoś powie, że bity. Słyszałem, że są artyści, którzy wykupują ubezpieczenie szyby, a potem... ale w razie czego ja nic nie wiem. Proponuję, profilaktycznie, olać sprawę.
Motoryzacja ogółem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: Motoryzacja ogółem

- Adrian696
- zahartowany metalizator
250 zł - chyba ze chcesz oryginał to 600-700Castor pisze:O_O
a do nissana terrano II (rocznik 1999; 2,7l na dizlu:))?? Sorki że gitarę zawracam ale nie mam zbytniego doświadczenia (i wiedzy rzecz jasna) w tych sprawach ;)
E: a jeśli chodzi o miejsce to jakieś 7cm nad wycieraczką od strony pasażera.
luz, jak masz blisko ramy to sie nie naprawia bo i tak peknie
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
@Castor
Nie przejmuj się kontrolą, przynajmniej jeżeli chodzi o szybę. Oczywiście, że dowód mogą zabrać, ale jeżeli nie będziesz się stawiał i grzecznie wytłumaczysz, że właśnie przed chwilą dostałeś kamieniem, uwierz mi - nic Ci nie grozi. Jeżeli na przeglądzie auto przechodzi, to ja bym odpuścił. Poza tym prawdopodobieństwo kontroli jest minimalne. Trzeba mieć wyjątkowego pecha, względnie zawsze pedał w podłodze. Chyba, że nie masz w samochodzie innych miejsc w które trzeba włożyć gotówkę (opony, hamulce, olej, filtry, rozrząd, o paliwie nie wspominając) to zrób tę szybę.
Nie przejmuj się kontrolą, przynajmniej jeżeli chodzi o szybę. Oczywiście, że dowód mogą zabrać, ale jeżeli nie będziesz się stawiał i grzecznie wytłumaczysz, że właśnie przed chwilą dostałeś kamieniem, uwierz mi - nic Ci nie grozi. Jeżeli na przeglądzie auto przechodzi, to ja bym odpuścił. Poza tym prawdopodobieństwo kontroli jest minimalne. Trzeba mieć wyjątkowego pecha, względnie zawsze pedał w podłodze. Chyba, że nie masz w samochodzie innych miejsc w które trzeba włożyć gotówkę (opony, hamulce, olej, filtry, rozrząd, o paliwie nie wspominając) to zrób tę szybę.
- Adrian696
szyba z odpryskiem, a szyba peknieta to zupełnie inne sprawy - a jak sie boisz Policji, to sobie zamaluj to miejsce korektorem, pobrudz i bedzie ze ptak nasrałCastor pisze:Niby masz rację, bo u mnie też od kilku lat nic a nic się nie powiększyła, ale w razie kontroli na drodze, a w trasę od czasu do czasu wyjeżdżam, mandat murowany, (bo chyba dowodu zabrać nie mogą??), a poza tym uszczelki też przydałoby się wymienić, bo czas zrobił swoje. Więc chyba nie mam wyjścia535 pisze:A ja jeżdżę z odpryskiem już piąty rok i pierdzielę. Mało tego, w kilku samochodach, którymi jeździłem miałem przygody z szybami. Tylko raz, po mroźnej nocy, mała rysa, dała efekt dużego pająka. Teraz nie ruszam, bo nic się nie dzieje, a jak wymienię, to przy sprzedaży ktoś powie, że bity. Słyszałem, że są artyści, którzy wykupują ubezpieczenie szyby, a potem... ale w razie czego ja nic nie wiem. Proponuję, profilaktycznie, olać sprawę.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Nie no, kłamstwo zawsze na jaw wychodzi. Castor - zmuś jakiegoś ptaka żeby nasrał. A jak nie przejdzie to kumpla poproś o kloca na odprysk, policji powiesz że z imprezy wracasz.Adrian696 pisze: - a jak sie boisz Policji, to sobie zamaluj to miejsce korektorem, pobrudz i bedzie ze ptak nasrał
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
widziałem tego pejsmana.ładna linia.jedno ALE.tylne swiatła.masakra.jak w jakims japonskim albo koreanskim aucie.
- Morph
- Kontakt:
-
nie.mówie prawde.
- Morph
- Kontakt:
Projekt tych reflektorów kosztował pewnie więcej niż projekt nowego Golfa :D
-
ależ to niczego nie dowodzi ;)
- Morph
- Kontakt:
Mi tam się podobają. Cały Paceman mi się podoba, m.in. dlatego, że bardziej w moim zasięgu niż Ewok :D
-
to też żaden argument ;)
- Morph
- Kontakt:
Pooglądałem dziś znowu to nowe Clio, obadałem bagażnik, posiedziałem za kółkiem, no fajne jest. Chyba sobie na wiosnę pójdę na testową. Progres w porównaniu do poprzedniej generacji nieziemski.
- Adrian696
tez chcialem isc obadac, ale Juniorowi sie odechciało w polowie drogi i nie szlo wytłumaczyc ze bedzie bawil sie prezlacznikami i moze je nawet popsuc :)Morph pisze:Pooglądałem dziś znowu to nowe Clio, obadałem bagażnik, posiedziałem za kółkiem, no fajne jest. Chyba sobie na wiosnę pójdę na testową. Progres w porównaniu do poprzedniej generacji nieziemski.
- Morph
- Kontakt:
Heh :D
Wiosna będzie ostra - 208 GTI vs. Clio RS (tylko czemu 5d -..-), może + Fiesta ST. Kurde te małe mocne wozy są naprawdę git. Wczoraj na youtubie znalazłem brzmienie THP w 208, nie mogę się już doczekać :D
Wiosna będzie ostra - 208 GTI vs. Clio RS (tylko czemu 5d -..-), może + Fiesta ST. Kurde te małe mocne wozy są naprawdę git. Wczoraj na youtubie znalazłem brzmienie THP w 208, nie mogę się już doczekać :D
- Adrian696
Clio mimo iz 5 drzwiowe (choc dla mnie to zaden minus, szczegolnie jak tylne drzwi sa tak lekko zakamuflowane) najładniejsze - a specyfikacja tez pewnie bedzie najlepsza - w sumie z małych i srednich autek to Renówka zawsze dobrze wychodzila pod kazdym wzgledem
- Morph
- Kontakt:
Szkoda tylko że nie mają wersji pośredniej, trochę słabszej niż RS, np. z tym 1.4 Tce co w Megane.
Jakby się pozbyli tylnych drzwi to by trochę lżejszy optycznie tył mogli zrobić. Inna sprawa, że pogadałem z gościem od dilera i poprzedniej generacji nikt nie brał w 3d, bo każda wersja była też w 5d a dopłata to 900zł.
Jakby się pozbyli tylnych drzwi to by trochę lżejszy optycznie tył mogli zrobić. Inna sprawa, że pogadałem z gościem od dilera i poprzedniej generacji nikt nie brał w 3d, bo każda wersja była też w 5d a dopłata to 900zł.
- Adrian696
ale moze sie pojawi, toc dopiero co zadebiutowałoMorph pisze:Szkoda tylko że nie mają wersji pośredniej, trochę słabszej niż RS, np. z tym 1.4 Tce co w Megane.
- Morph
- Kontakt:
No właśnie chyba nie, z tego co wiem to max. 100 kucy, a jak chcesz więcej to wal po RSa. Tu Pług ma przewagę.
- Adrian696
a na ile RSa wycenili??Morph pisze:No właśnie chyba nie, z tego co wiem to max. 100 kucy, a jak chcesz więcej to wal po RSa. Tu Pług ma przewagę.