ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
A samo uchwycenie tematu jak widać celne, bo się troll od razu odpalił LOL
- kowid
-Ukraina
- teraz klimat
Realizujecie punkt po punkcie. Od lat. Sumiennie jak kacap przykazał xD
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobra. Jeszcze raz. Żeby się utrwaliło z kim tutaj mamy do czynienia:

https://www.onet.pl/informacje/demagog/ ... 2,30bc1058
lys på slutten av lys
- Lukass
- zahartowany metalizator
1/ Eee tam. Popatrz. Poszła wrzutka z owadami (będę się tego trzymał, robaki to co innego) zgodna z linią polityczną pewnych środowisk, a w odpowiedzi nie ma dyskusji "jeść czy nie jeść", tylko czy ktoś by chętniej skonsumował karalucha, świerszcza, czy czipsy z larw. To chyba nie jest efekt, na jaki kolega Pacjent liczył. Nie da się nikogo podzielić na forum dla podstarzałych sierściuchów.Ascetic pisze: ↑21-02-2023, 22:19
1/ Dla nich to nie ma znaczenia. Liczy się dzielenie społeczeństwa. Na russką modłę. Zobacz. Tutaj robactwo stuliło pysk, bo ludzie czują, że amerykance ratują nam dupę, więc temat wizyty zostawili na spokojnie. Zaczynają za to tańce w temacie robaki/ elektryki. Rozpisane na głosy. pacjentozjeb i mistrzozjeb. Tam nie mogą to wyciągną temat tutaj. I nie ma kompletnie znaczenia co i jak z tymi robakami. Wiadomo, że mięsiawa nikt Polakowi nie zakaże, temat nośny i dla plebsu łatwo zapalny to podjudzą. Fakty i konteksty nie mają znaczenia. Liczy się grzanie i dzielenie.
2/ Dobrych masz kolegów xD
2/ Jak wiesz, jestem z natury uprzejmym człowiekiem

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
Lukass pisze: ↑21-02-2023, 22:321/ Eee tam. Popatrz. Poszła wrzutka z owadami (będę się tego trzymał, robaki to co innego) zgodna z linią polityczną pewnych środowisk, a w odpowiedzi nie ma dyskusji "jeść czy nie jeść", tylko czy ktoś by chętniej skonsumował karalucha, świerszcza, czy czipsy z larw. To chyba nie jest efekt, na jaki kolega Pacjent liczył. Nie da się nikogo podzielić na forum dla podstarzałych sierściuchów.Ascetic pisze: ↑21-02-2023, 22:19
1/ Dla nich to nie ma znaczenia. Liczy się dzielenie społeczeństwa. Na russką modłę. Zobacz. Tutaj robactwo stuliło pysk, bo ludzie czują, że amerykance ratują nam dupę, więc temat wizyty zostawili na spokojnie. Zaczynają za to tańce w temacie robaki/ elektryki. Rozpisane na głosy. pacjentozjeb i mistrzozjeb. Tam nie mogą to wyciągną temat tutaj. I nie ma kompletnie znaczenia co i jak z tymi robakami. Wiadomo, że mięsiawa nikt Polakowi nie zakaże, temat nośny i dla plebsu łatwo zapalny to podjudzą. Fakty i konteksty nie mają znaczenia. Liczy się grzanie i dzielenie.
2/ Dobrych masz kolegów xD
2/ Jak wiesz, jestem z natury uprzejmym człowiekiemA koledzy to koledzy. Dziś są, jutro ich nie ma, nie musimy się lubić. Jak w pracy
Słowo "kolega" rozumiem chyba trochę inaczej, niż większość społeczeństwa.
1/ Zdecydowanie różnimy się tutaj w ocenie. Dla Ciebie to robienie beki z cymbała, dla mnie danie im możliwości wbijania 10 postów, po linii wiadomo jakiej. <On nawet nie czyta co mu piszesz. Ma w założeniu napisać zbitkę słowną, jak boot - Klaus Szwab-robaki-Polaki zabiorą wam mięsiwo!!! - . Powielić ją na tyle mocno, aby się utkwiło, że Unia zła, a rossja to gwarancja bezpieczeństwa i pokoju na świecie LOL>
Na całe szczęście tendencja zaczyna się rysować i w różnych przestrzeniach trolle, kolaboranci są zwyczajnie kanselowani. Jeden traci robotę jak sykólzgi, drugi trafia na dołek, jak paszczur - to z tych dużych. Tych kurduplastych po prostu się wyjebuje jako nieproszonych gości, tak jak gospodarz domu wyprasza kolesi co mu srają na dywan. Jestem spokojny o losy popuszczających kleksy też tutaj xD Kwestia czasu, jednakowoż ciągle zadziwia mnie jak się kilku inteligentnych, niemłodych chłopów daje wkręcać w ich russkiepierdololo. Jest ich coraz mniej, ale zawsze.
2/ Dla mnie to zwykli kolaboranci.
Ostatnio zmieniony 21-02-2023, 23:22 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
-
- zaczyna szaleć
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ej kurde zainspirowaliście mnie, widzę fajną stronę robaki z paki.pl, nawet nie jakoś strasznie drogie:D jutro pójdzie stóweczka coś czuję
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Jeśli chciałbyś się tym żywić to jest to strasznie drogie, ale do spróbowania jest cena akceptowalna. Jakby co to na Dniach Owada krakowskiego Uniwersytetu Rolniczego (które wypadają co roku w okolicach maja) też zawsze można coś zakąsić 

Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
E, to raczej tak żeby obrzydzić żonie życie. Będę zajadał się nimi patrząc jej w oczy i robiąc ohydne miny jaskiniowego trolla.
- trup
robaki z paki w wielu knajpach są już jako przekąska.
Faktycznie smaczne.
Faktycznie smaczne.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Lukass
No one cares. Naprawdę. To nie wp. Nikt tu się nie da w nic wkręcić. Robaki z paki i Dni Owada. Czy może być piękniej? A na dywan srają przedstawiciele obu opcji (pewnie ktoś mnie zaraz nazwie symetrystą), choć tej drugiej tutaj mniej nachalnie. Do tej pory mam w głowie złoty cytat z Gazety Gównianej. Misgenderyzm też jest formą przemocy. Nie, kurwa, nie jest. Mam proste spojrzenie na większość spraw. Proste i oparte na faktach. Obecna polityka bardzo nie lubi faktów, ta prawa i ta lewa. Przykro mi, nie trawię durniów z obu stron, pewnie praca mnie tak skrzywiła. Nie ułatwia to życia w tej dziwacznej rzeczywistości, ale tak to już jest z rzeczywistością. Pozostaje wybrać rzeczy ważniejsze i mniej ważne, i na tej podstawie podejmować decyzje.Ascetic pisze: ↑21-02-2023, 22:401/ Zdecydowanie różnimy się tutaj w ocenie. Dla Ciebie to robienie beki z cymbała, dla mnie danie im możliwości wbijania 10 postów, po linii wiadomo jakiej. <On nawet nie czyta co mu piszesz. Ma w założeniu napisać zbitkę słowną, jak boot - Klaus Szwab-robaki-Polaki zabiorą wam mięsiwo!!! - . Powielić ją na tyle mocno, aby się utkwiło, że Unia zła, a rossja to gwarancja bezpieczeństwa i pokoju na świecie LOL>
Na całe szczęście tendencja zaczyna się rysować i w różnych przestrzeniach trolle, kolaboranci są zwyczajnie kanselowani. Jeden traci robotę jak sykólzgi, drugi trafia na dołek, jak paszczur - to z tych dużych. Tych kurduplastych po prostu się wyjebuje jako nieproszonych gości, tak jak gospodarz domu wyprasza kolesi co mu srają na dywan. Jestem spokojny o losy popuszczających kleksy też tutaj xD Kwestia czasu, jednakowoż ciągle zadziwia mnie jak się kilku inteligentnych, niemłodych chłopów daje wkręcać w ich russkiepierdololo. Jest ich coraz mniej, ale zawsze.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
Kusisz. Choć efekt może się nie spodobać, bo jak rzeczywiście pojawi się równowaga dla bełkotu ruskofilnego to nie będzie tak tutaj kolorowo -:) Pierwsze z brzegu- konsekwencje zdrowotne wpierdalania 6 dni w tygodniu miecha -:) Albo konsekwencje ocieplenia klimatu-:) Nic łatwiejszego jak wrzucać każdy artykuł o raku dwunastnicy albo orkanach hulających tu i tam … tyle, że nikt poza spierlinami konfiarskimi nie traktuje tego miejsca jako tuby światopoglądowopropagandowej, wiec stawianie znaku równości jest mocno nie teges i nie eleganckie. Właściwie to się nawet dziwię, że medardyzujesz i wbijasz z takimi przemyśleniami -:) Wygląda, że trolle nawet Tobie są w stanie zrobić kisiel z dobrze do tej pory funkcjonującego mózgu -:) A przecież do tej pory trzymałeś się sztywniutko. Wychodzi na to, że plus dla nich, minus dla Ciebie, kolego -:)Lukass pisze: ↑22-02-2023, 00:24No one cares. Naprawdę. To nie wp. Nikt tu się nie da w nic wkręcić. Robaki z paki i Dni Owada. Czy może być piękniej? A na dywan srają przedstawiciele obu opcji (pewnie ktoś mnie zaraz nazwie symetrystą), choć tej drugiej tutaj mniej nachalnie. Do tej pory mam w głowie złoty cytat z Gazety Gównianej. Misgenderyzm też jest formą przemocy. Nie, kurwa, nie jest. Mam proste spojrzenie na większość spraw. Proste i oparte na faktach. Obecna polityka bardzo nie lubi faktów, ta prawa i ta lewa. Przykro mi, nie trawię durniów z obu stron, pewnie praca mnie tak skrzywiła. Nie ułatwia to życia w tej dziwacznej rzeczywistości, ale tak to już jest z rzeczywistością. Pozostaje wybrać rzeczy ważniejsze i mniej ważne, i na tej podstawie podejmować decyzje.Ascetic pisze: ↑21-02-2023, 22:401/ Zdecydowanie różnimy się tutaj w ocenie. Dla Ciebie to robienie beki z cymbała, dla mnie danie im możliwości wbijania 10 postów, po linii wiadomo jakiej. <On nawet nie czyta co mu piszesz. Ma w założeniu napisać zbitkę słowną, jak boot - Klaus Szwab-robaki-Polaki zabiorą wam mięsiwo!!! - . Powielić ją na tyle mocno, aby się utkwiło, że Unia zła, a rossja to gwarancja bezpieczeństwa i pokoju na świecie LOL>
lys på slutten av lys
-
Piękny samobój. Pominę fakt jak w ramach tej wojny rusofoby realizowały kremlowską agendę np. wpuszczając do Polski razem z Ukraińcami chmarę Rosjan, bo o tym już pisałem, ale...Ascetic pisze: ↑21-02-2023, 22:23A samo uchwycenie tematu jak widać celne, bo się troll od razu odpalił LOL
- kowid
-Ukraina
- teraz klimat
Realizujecie punkt po punkcie. Od lat. Sumiennie jak kacap przykazał xD
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobra. Jeszcze raz. Żeby się utrwaliło z kim tutaj mamy do czynienia:
https://www.onet.pl/informacje/demagog/ ... 2,30bc1058
1) Rosja też prowadziła szaleńczą antykowidiwą politykę i nawet jako pierwsza wpuściła na rynek swoją szczepionkę - to tylko ad vocem i nic więcej na ten temat nie napiszę, bo za to jest ban.
2) Kreml sponsorował ugrupowania zielonych w Europie by promowały klimatyzm tak by kontynent był zdany na rosyjskie źródła energii.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
@ Lukas. Marzyłeś o równowadze na forum i zasyfianiu go przez wątki ideologiczne -:) Mało Tobie było codziennego sączenia nienawiści do każdej inności, do innych narodów, kultur ect. Uznajesz, że masa spoko wysłuchiwać propagandowego pierdolenia/ na forum muzycznym. > Marzenia trzeba spełniać. Łap pierwszy z serii wrzut, tym razem nie o skutkach żarcia nonstop padliny ani o zerwanych dachach.
Artykuł z cyklu; „A po rozebraniu się z sukienki …”
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... a-decyzje/
Coś mi się zdaje, że szybciutko zobaczysz kiedy uprawnione będzie bredzenie o urojonym symetryzmie.
Artykuł z cyklu; „A po rozebraniu się z sukienki …”
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... a-decyzje/
Coś mi się zdaje, że szybciutko zobaczysz kiedy uprawnione będzie bredzenie o urojonym symetryzmie.
lys på slutten av lys
-
https://dorzeczy.pl/unia-europejska/408 ... ezdza.html
Europoslowie, którzy głosowali za zakazem kupna aut spalinowych sami jeżdżą czym chcą.
Europoslowie, którzy głosowali za zakazem kupna aut spalinowych sami jeżdżą czym chcą.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lukass
O wypraszam sobie, nic takiego nie robięAscetic pisze: ↑22-02-2023, 01:11
Kusisz. Choć efekt może się nie spodobać, bo jak rzeczywiście pojawi się równowaga dla bełkotu ruskofilnego to nie będzie tak tutaj kolorowo -:) Pierwsze z brzegu- konsekwencje zdrowotne wpierdalania 6 dni w tygodniu miecha -:) Albo konsekwencje ocieplenia klimatu-:) Nic łatwiejszego jak wrzucać każdy artykuł o raku dwunastnicy albo orkanach hulających tu i tam … tyle, że nikt poza spierlinami konfiarskimi nie traktuje tego miejsca jako tuby światopoglądowopropagandowej, wiec stawianie znaku równości jest mocno nie teges i nie eleganckie. Właściwie to się nawet dziwię, że medardyzujesz i wbijasz z takimi przemyśleniami -:) Wygląda, że trolle nawet Tobie są w stanie zrobić kisiel z dobrze do tej pory funkcjonującego mózgu -:) A przecież do tej pory trzymałeś się sztywniutko. Wychodzi na to, że plus dla nich, minus dla Ciebie, kolego -:)

Zrobiłem w czasie wolnym taki eksperyment. Jak pewnie wiesz, Jutub szybko zamyka Cię w bańce treści podobnych do już oglądanych. Więc stworzyłem sobie bańkę prawackich konserwatywnych treści na temat relacji międzyludzkich, startując od kilku filmów z modnym tu ostatnio Jordanem Petersonem, który jest wprawdzie bystrym facetem, ale zbyt łatwo uległ pokusie bycia autorytetem od wszystkiego. Po tygodniu YT serwował mi wyłącznie rzeczy, do wyrzygu powtarzające kilka zgranych kwestii na sto różnych sposobów. Argumentacja zazwyczaj oparta na "powszechnie wiadomo", "są dane na ten temat", itd, plus chrześcijańska moralność i prawo naturalne oraz oczywiście TRADYCJA. Mózg parował. Po czyszczeniu cache/cookies, przystąpiłem do tworzenia analogicznej bańki lewackiej, rozpoczętej od kilku losowo wybranych filmów o współczesnym feminizmie i niebinarności. Wytrzymałem nawet krócej, niż za pierwszym razem, być może tylko przez kończącą się już cierpliwość. Ale rozumiem teraz lepiej, skąd u różnorakich aktywistów bierze się takie ślepe zafiksowanie na konkretne tematy, w sposób absolutnie niedopuszczający żadnej weryfikacji treści czy prób zrozumienia innego punktu widzenia. Jeśli czerpią "wiedzę" z mediów społecznościowych, to istotnie, kisiel z mózgu powstanie, i to bardzo szybko. Bo są po prostu non-stop karmieni takim samym gównem. A młodzi ludzie pochłaniają to gówno w przerażających ilościach.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zabawne, specjalnie sprawdziłem teraz w wyszukiwarce czy umknęło mi coś, ale słowa "Jordan Peterson" dały 3 wyniki, w tym 2 napisane lata temu przez Drona, który go dość mętnie krytykował (coś na poziomie ekspertów jungowskich, co dla normalnego zjadacza chleba raczej nie ma znaczenia), i jeszcze jeden post z tego roku... Dodałem "Petersonem" i znalazłem jeszscze 1 post, to znaczy jest więcej, ale chodzi o innych Petersonów. Czy byłbyś tak dobry i wskazał dokładnie gdzie rozwija się ta moda na masterfulu, ponieważ dziwnie się składa że kilka dni temu miałem zamiar założyć o nim temat, ale w końcu machnąłem ręką i stwierdziłem, że mi się nie chce? Chętnie bym pogadał mimo wszystko.Lukass pisze: ↑22-02-2023, 18:43
Zrobiłem w czasie wolnym taki eksperyment. Jak pewnie wiesz, Jutub szybko zamyka Cię w bańce treści podobnych do już oglądanych. Więc stworzyłem sobie bańkę prawackich konserwatywnych treści na temat relacji międzyludzkich, startując od kilku filmów z modnym tu ostatnio Jordanem Petersonem, który jest wprawdzie bystrym facetem, ale zbyt łatwo uległ pokusie bycia autorytetem od wszystkiego.
- Lukass
Przypomniałeś mi o nim, bo wspominałeś, że słuchałeś jego wykładu. Było trochę w temacie IIIWŚ, przeszukaj tematy światopoglądoweŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑22-02-2023, 18:56
Zabawne, specjalnie sprawdziłem teraz w wyszukiwarce czy umknęło mi coś, ale słowa "Jordan Peterson" dały 3 wyniki, w tym 2 napisane lata temu przez Drona, który go dość mętnie krytykował (coś na poziomie ekspertów jungowskich, co dla normalnego zjadacza chleba raczej nie ma znaczenia), i jeszcze jeden post z tego roku... Dodałem "Petersonem" i znalazłem jeszscze 1 post, to znaczy jest więcej, ale chodzi o innych Petersonów. Czy byłbyś tak dobry i wskazał dokładnie gdzie rozwija się ta moda na masterfulu, ponieważ dziwnie się składa że kilka dni temu miałem zamiar założyć o nim temat, ale w końcu machnąłem ręką i stwierdziłem, że mi się nie chce? Chętnie bym pogadał mimo wszystko.

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
-
- rasowy masterfulowicz
Babochłop - było kiedyś takie słowo.
Celem życia nie jest przeżycie.
- Nerwowy
Coś pojebałeś jak zwykle zresztąPacjent pisze: ↑22-02-2023, 11:14https://dorzeczy.pl/unia-europejska/408 ... ezdza.html
Europoslowie, którzy głosowali za zakazem kupna aut spalinowych sami jeżdżą czym chcą.![]()

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.