Jimmy Boyle pisze:Jeśli wszyscy będą w stringach i dobrze natarci oliwką johnson's baby to ja się piszę.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jimmy Boyle pisze:Jeśli wszyscy będą w stringach i dobrze natarci oliwką johnson's baby to ja się piszę.
nie, ale czuję, że akurat z tego może być coś dobrego. tj. rozbity łuk brwiowy/ przestawiony nos.Rumburak pisze:Uuu...widzę objawy przetrenowania bicka przez Wacława i Renatę. Odpuść, 40 cm wystarczy.wolff pisze:Boisz się, boisz się powiedzieć co myślisz, jebać lamusów.
Co powiesz ?czego się boisz?
Ascetic, czy dziecinne odgrażanie się na forum jest dla Ciebie oznaką posiadania jaj?
Gdzies w rok temu ascetic sie czepil ze chce ze mna zrobic challenge w podciaganiu. Jak sie odezwalem, ze w lipcu bede w wawce to powiedzial, ze za wczesnie, bo on nie wiedzial, czy przyjmuje i powiedzial, ze za rok. No i minal rok ponad a kolezka milczy.Karkasonne pisze:A co to za zakład z podciąganie i jak wyszło?
ej stary odstaw alkohol czy co tam cpiesz, bo naprawde zalosnie to wyglada :DAscetic pisze:nie denerwuj się. przecież Twoją domeną jest siła spokoju a teraz ciskasz się jak dziewczynka ;-)Triceratops pisze:E, na serio na powaznie? Nie da sie na powaznie pierdolic takich bzdur, serio :DAscetic pisze:ja tu poważnie, a Ty znów jakieś wycieczki.
nie sposób z Tobą gadać.
jakbym miał uderzać
Jakies urojenia o nieszczesciach, o tym, ze ja sie banduje z 535, o zemscie na forum.
Teraz o uderzaniu....ile ty masz lat zapytam ponownie?
Mozesz sobie pisac na moj temat co ci sie zywnie podoba, jezeli ci sie polepszy to niech ci na zdrowie bozia da ;)
Nie bardzo rozumiem sens twoich dzialan, najpierw sie sam do mnie przypierdalasz co chwila, a potem masz jakies pretensje, ze cie nie biore na serio, cos sie naprawde dzieje z tym forum.
No i co z tym podciaganiem sie? Ostro nalegales wrecz. minal rok miale sie przypomniec ale zapomniales ;D
AhaSerio? Zalozysz sie ? ;DAscetic pisze: z przemysłem farmaceutycznym o którym mało wiesz
ja tam pamiętam nasze początkowe rozmowy jak się rakiem wycofałeś jak się pojawiły moje sugestie, abyś się wziął do roboty
wrócę do tego. weź się do roboty. bo mi dalej wyglądasz na takiego loosera jakim byłeś 2 lata temu
starasz się nadrabiać jakimiś płaskimi surrogatami życia: 1. pseudonaukowe książki 2. drążki 3. porady żywieniowe wyjęte z forum KFD 4. fobie i urojenia z alternatywnych źródeł/ odmętów internetu. podsumowując frustrat. klasyczny.
i kto tu mówi o realnym życiu vs. forum ?
dodam, że gadam/ spotykam też w realu z osobami po których widać, że mają drajw życiowy albo są ciekawymi osobami. masz odpowiedź na brak naszych kontaktów.
lat mam odpowiedni dużo, żeby się przekonać, że nie warto mieć cokolwiek do czynienia z takimi jak Ty. a jak dodam intensywne kontakty zawodowo/ biznesowe z poważnymi osobami to się zastanawiam po co z Tobą w ogóle gadam. a jak dodam jeszcze Twoje ideolo, życiowe jak np. "każdy truchleje w obliczu choroby", czyli zryty mózg przez indoktrynację katolicką to już w ogóle nie widzę zasadności rozmowy .
i tak można by bez końca.
pozaczepiaj jeszcze trochę to się pobawimy dalej w prześwietlenie Twojej zajebistości.
ps. a przede wszystkim skorzystaj z zaproszenia kolegi wolff. może choć trochę się zrehabilitujesz. bo na razie to tylko się pokazujesz z tej strony, którą chcesz aby inni widzieli. pora na sprawdzam.
Oj przepraszam. To po "dla" dopisałeś sobie sam. Ja pisałem jedynie o pieszczotach przed lustrem i żeby to było kurwa jasne.Triceratops pisze:On nie robi zadnegro trojboju, bo jest zajety pilowaniem bicka na wymiar 40 i skupia sie na ""plażowej sylwetce" :DPelson pisze:Zacznijcie sie jeszcze w tym temacie licytować lepszymi wynikami w trójboju :D
Prawdopodobnie go wkurwilem wysmiewajac jego debilizm, ze pompki to aeroby oraz przyznaniem racji koledze 535, ze "pieszczenie, powierzchowności przed lustrem to zajęcie dla smutnych, sfrustrowanych pedałów." co jest 100% racja ;)
Wiec teraz lazi i sie przypierdala, jak znam zycie powieli niedlugo poprzednie schematy i za robienie obory zarobi bana, wiec szkoda czasu na niego :D
Możesz mi pan wyjaśnić, co masz do mnie? Wal prosto z mostu. Nie obrażę się. Wydaje mi się, że coś sobie ubzdurałeś. Może przytocz konkretny fragment w którym ci ubliżyłem? Proszę.Ascetic pisze:@ Triceps,
co Ty z tym 535?
535 to.
535 tamto.
lepiej się czujesz jak się możesz kimś takim podeprzeć?
E, no posadzasz mnie o klamstwo ? ; )535 pisze:Oj przepraszam. To po "dla" dopisałeś sobie sam. Ja pisałem jedynie o pieszczotach przed lustrem i żeby to było kurwa jasne.Triceratops pisze:On nie robi zadnegro trojboju, bo jest zajety pilowaniem bicka na wymiar 40 i skupia sie na ""plażowej sylwetce" :DPelson pisze:Zacznijcie sie jeszcze w tym temacie licytować lepszymi wynikami w trójboju :D
Prawdopodobnie go wkurwilem wysmiewajac jego debilizm, ze pompki to aeroby oraz przyznaniem racji koledze 535, ze "pieszczenie, powierzchowności przed lustrem to zajęcie dla smutnych, sfrustrowanych pedałów." co jest 100% racja ;)
Wiec teraz lazi i sie przypierdala, jak znam zycie powieli niedlugo poprzednie schematy i za robienie obory zarobi bana, wiec szkoda czasu na niego :D
viewtopic.php?p=1407608#p1407608" onclick="window.open(this.href);return false;535 pisze:No przecież użytkownik podróżnik za jeden uśmiech robi sobie jaja przez cały czas. Pieszczenie, powierzchowności przed lustrem to zajęcie dla smutnych, sfrustrowanych pedałów.
Triceratops pisze:Gdzies w rok temu ascetic sie czepil ze chce ze mna zrobic challenge w podciaganiu. Jak sie odezwalem, ze w lipcu bede w wawce to powiedzial, ze za wczesnie, bo on nie wiedzial, czy przyjmuje i powiedzial, ze za rok. No i minal rok ponad a kolezka milczy.Karkasonne pisze:A co to za zakład z podciąganie i jak wyszło?
O tutaj to bylo viewtopic.php?p=1311777#p1311777" onclick="window.open(this.href);return false;
E, no posadzasz mnie o klamstwo ? ; )Triceratops pisze:
Oj przepraszam. To po "dla" dopisałeś sobie sam. Ja pisałem jedynie o pieszczotach przed lustrem i żeby to było kurwa jasne.
535 pisze:No przecież użytkownik podróżnik za jeden uśmiech robi sobie jaja przez cały czas. Pieszczenie, powierzchowności przed lustrem to zajęcie dla smutnych, sfrustrowanych pedałów.
Ziomek, troche przykro patrzec jak sie tak sam na wlasne zyczenie...ja ci nie wrog, bo mam cie kompletnie w dupie. Mam ci wywalic privy i poszukac daleszej czesci rozmowy?Ascetic pisze:Triceratops pisze:Gdzies w rok temu ascetic sie czepil ze chce ze mna zrobic challenge w podciaganiu. Jak sie odezwalem, ze w lipcu bede w wawce to powiedzial, ze za wczesnie, bo on nie wiedzial, czy przyjmuje i powiedzial, ze za rok. No i minal rok ponad a kolezka milczy.Karkasonne pisze:A co to za zakład z podciąganie i jak wyszło?
O tutaj to bylo viewtopic.php?p=1311777#p1311777" onclick="window.open(this.href);return false;
gdzie tu jest o tym, że będziesz w Warszawie?
bo jakoś tego nie widzę
doskonale wiesz, że się klasycznie wymiksowałeś
tak jak teraz z wolffem
wystarczy pokazać Ciebie z innej strony i podwijasz ogon.Triceratops pisze: ej stary odstaw alkohol czy co tam cpiesz, bo naprawde zalosnie to wyglada :D
Jutro wytrzezwiejesz i bedzie ci naprawde glupio za to co napisales :D
zacznijmy od tego, że żadne z nas ziomki.Triceratops pisze: Ziomek, troche przykro patrzec jak sie tak sam na wlasne zyczenie...ja ci nie wrog, bo mam cie kompletnie w dupie. Mam ci wywalic privy i poszukac daleszej czesci rozmowy?
Za tydzien koncert Depeche Mode, tam sie chciales czelendzowac. Ja bede jakby co, wiec zapierdalaj na drazek, moze cos jeszcze nadrobisz.
Mam offa 2 miesiecy wiec masz fory ;)
Podwijasz ogon, socjotechnika, no nie chce mi sie za bardzo z toba gadac, z rok z toba nie gadalem, bo uznalem, ze spiety i widac slusznie.Ascetic pisze:wystarczy pokazać Ciebie z innej strony i podwijasz ogon.Triceratops pisze: ej stary odstaw alkohol czy co tam cpiesz, bo naprawde zalosnie to wyglada :D
Jutro wytrzezwiejesz i bedzie ci naprawde glupio za to co napisales :D
ćpanie, alko i tym podobne insynuacje. na mało Ciebie stać. ale to akurat było do przewidzenia.
chcesz dalej pobawić się w socjotechnikę. jestem chętny. mam z tego korzyść.
No to troche hujowo, bo na koncercie mielismy sie spiknacAscetic pisze:zacznijmy od tego, że żadne z nas ziomki.Triceratops pisze: Ziomek, troche przykro patrzec jak sie tak sam na wlasne zyczenie...ja ci nie wrog, bo mam cie kompletnie w dupie. Mam ci wywalic privy i poszukac daleszej czesci rozmowy?
Za tydzien koncert Depeche Mode, tam sie chciales czelendzowac. Ja bede jakby co, wiec zapierdalaj na drazek, moze cos jeszcze nadrobisz.
Mam offa 2 miesiecy wiec masz fory ;)
i się nie zapowiada, żeby miało się to zmienić.
Szczerze wątpię, wszak jak mówi stare ludowe porzekadło : Krowa która dużo ryczy mało mleka daje.Ascetic pisze: nie, ale czuję, że akurat z tego może być coś dobrego. tj. rozbity łuk brwiowy/ przestawiony nos.
kolega wolff wyglada mi na takiego co zrobi to o czym inni marzą po nocach.
jak już kiedyś napisałem
przemoc jest sexi
a mi się akurat w kontekście tego co piszesz, wydaje, że siejesz na prawo na lewo i nie ogarniasz do kogo startujesz.535 pisze:
Możesz mi pan wyjaśnić, co masz do mnie? Wal prosto z mostu. Nie obrażę się. Wydaje mi się, że coś sobie ubzdurałeś. Może przytocz konkretny fragment w którym ci ubliżyłem? Proszę.
Jest też taka mądrość ludowa, która rzecze; kozak w necie, pizda w świecie.Rumburak pisze:Szczerze wątpię, wszak jak mówi stare ludowe porzekadło : Krowa która dużo ryczy mało mleka daje.Ascetic pisze: nie, ale czuję, że akurat z tego może być coś dobrego. tj. rozbity łuk brwiowy/ przestawiony nos.
kolega wolff wyglada mi na takiego co zrobi to o czym inni marzą po nocach.
jak już kiedyś napisałem
przemoc jest sexi