Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

27-03-2019, 11:05

Hatefire pisze:Nie wiem co mnie podkusiło, żeby zamówić książki do kiosku Ruchu w Galerii Katowickiej że niby mam po drodze i długo otwarty. Weź tu znajdź malutki kiosk w trzypoziomowej galerii handlowej. Potem skumałem, że są takie infoboxy gdzie można sprawdzić gdzie, co jak. Niemniej ten mały kiosk, mimo to jakoś umykał mi w tej całej pstrokaciźmie punktów handlowych. Kurna 40 minut straciłem. Niech jebane kapitalisty z centrów handlowych się cieszą, że nie wiem gdzie kupić semtex, bo z tego wkurwu bym im pokazał co to jest lewacki terror i zapewnił darmową reklamę na paskach programów informacyjnych ;-)

Druga sprawa, holter mi będą zakładać i każą klatę ogolić. Niby, to rozważałem, bo niektóre panie nie lubią, a sierściaty jestem jak olimpijski sztangista z Turkmenistanu, ale fakt, że mnie zmuszają mnie wkurwia.
Ty mi tu nie zdychaj-:) jesteś moim ulubionym lewusem. pamiętaj o tym!
Raf
w mackach Zła

27-03-2019, 11:43

Hatefire pisze: Druga sprawa, holter mi będą zakładać i każą klatę ogolić. Niby, to rozważałem, bo niektóre panie nie lubią, a sierściaty jestem jak olimpijski sztangista z Turkmenistanu, ale fakt, że mnie zmuszają mnie wkurwia.
Wyboru nie masz raczej, to znaczy możesz zrezygnować z badania, elektrody na włosach się odklejają i 24 godzin się nie utrzymają na pewno, to nie zmuszanie tylko wybór w stylu albo albo ;)
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

27-03-2019, 19:36

Ojojoj, holter to poczatek klopotow, tez mi kiedys zaordynowali.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Żułek

27-03-2019, 21:17

https://www.eska.pl/news/youtube-nie-dz ... -HNVn.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Ascetic

30-03-2019, 22:07

miernik humanitaryzmu jebnął

https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzen ... atura.html" onclick="window.open(this.href);return false;

bym zapomniał. na całe szczęście ziroł-ziroł i jego resort za podszeptem kociarza z żoliborni leje w ryj takie śmiecie. o tu:

https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzen ... e-sie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

30-03-2019, 22:13

Zawsze mnie zastanawia jaką konstrukcję psychiczną ma taki człowiek. Nudzi mi się, to wyjdę postrzelać do zwierząt. No mi też się czasem nudzi, wtedy wypisuję głupoty na forume i tyle.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

30-03-2019, 22:15

Hatefire pisze:Zawsze mnie zastanawia jaką konstrukcję psychiczną ma taki człowiek. Nudzi mi się, to wyjdę postrzelać do zwierząt. No mi też się czasem nudzi, wtedy wypisuję głupoty na forume i tyle.
Może nie umie pisać, ale za to potrafi strzelać?
Awatar użytkownika
Ascetic

30-03-2019, 22:19

Hatefire pisze:Zawsze mnie zastanawia jaką konstrukcję psychiczną ma taki człowiek. Nudzi mi się, to wyjdę postrzelać do zwierząt. No mi też się czasem nudzi, wtedy wypisuję głupoty na forume i tyle.

jest kurwą/ śmieciem. na tym powinienem zakończyć.

ale dodam.

jak ma słabszego przeciwnika to się czuje. chyba według niego lepiej. dobrze mu to robi. nie wiem.

myślę, że równie dobrze, może zepchnąć babcię ze schodów, albo wypalić liścia dziecku. obcemu. bez powodu. tutaj ograniczają go tylko potencjalne konsekwencje. taką ta kurwa ma konstrukcję psychiczną. jak słabsze. jak bezbronne. jak zaufa. to wkracza do akcji.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

30-03-2019, 22:20

535 pisze:
Może nie umie pisać, ale za to potrafi strzelać?
rzutkie wręcz celne. nie powiem ;-)
lys på slutten av lys
535

30-03-2019, 22:32

Ascetic pisze:

ale dodam.

jak ma słabszego przeciwnika to się czuje. chyba według niego lepiej. dobrze mu to robi. nie wiem.

myślę, że równie dobrze, może zepchnąć babcię ze schodów, albo wypalić liścia dziecku. obcemu. bez powodu. tutaj ograniczają go tylko potencjalne konsekwencje. taką ta kurwa ma konstrukcję psychiczną. jak słabsze. jak bezbronne. jak zaufa. to wkracza do akcji.
No Tomasz. Widzę, że mamy wspólne zainteresowania. Nie cierpię śmieci pastwiących się nad słabszymi, bardziej rozjuszyć mnie mogą jedynie ci, którzy próbują mi grozić.
Awatar użytkownika
Ascetic

30-03-2019, 22:37

535 pisze:
Ascetic pisze:

ale dodam.

No Tomasz. Widzę, że mamy wspólne zainteresowania. Nie cierpię śmieci pastwiących się nad słabszymi, bardziej rozjuszyć mnie mogą jedynie ci, którzy próbują mi grozić.
No Michał. każdy normalny człowiek powinien mieć takie zainteresowania ;-) karczować powinno się takich przecież, jak amazonię. przy samej ziemi. ale wiesz. u nas jakby inaczej. taki kompost to nawet i na fejsika wrzuci relację. z pastwienia się nad słabszym. jakieś takie zawirowanie jest w głowach. u nich.

ale co by nie mówić, ten wyrok mi zaimponował. bez zawiasów. garować i już. to jedyna metoda. kolejny dwa razy się zastanowi.

a i nie piszmy tak więcej. bo powiedzą, że takie świętojebliwe oburzenie nami kieruje. a na święta pasztet z kota. wiesz jak jest tutaj ....
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Hatefire

30-03-2019, 22:39

Ascetic pisze:myślę, że równie dobrze, może zepchnąć babcię ze schodów, albo wypalić liścia dziecku. obcemu. bez powodu. tutaj ograniczają go tylko potencjalne konsekwencje. taką ta kurwa ma konstrukcję psychiczną. jak słabsze. jak bezbronne. jak zaufa. to wkracza do akcji.
Też tak myślę. Mam pewne pojęcie o boksie i sprzęt do niego. Od jakiegoś czasu nie praktykuję. Niemniej swego czasu sparowałem z kolegami, którzy też wiedzą co i jak. Cała przyjemność nie była w tym, że komuś przywalisz tylko w tym, że tobie mogą przywalić. Jest ryzyko, jest adrenalina. Strzelać do bezbronnych zwierząt. Bez sensu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

30-03-2019, 22:42

Ascetic pisze:
a i nie piszmy tak więcej. bo powiedzą, że takie świętojebliwe oburzenie nami kieruje. a na święta pasztet z kota. wiesz jak jest tutaj ....
Tylko widzisz, może tego za bardzo tak przez klawiaturę nie widać, ale ja naprawdę we chuju mam opinię osobników, których najwyraźniej nie ma kto przytulić.
Awatar użytkownika
Hatefire

30-03-2019, 22:45

No pewne sprawy wyszły ostatnio przy dyskusji o publicyście co nazwał kurwą kobietę, bo raczyła walczyć o odszkodowanie od Zgromadzenia za to, że wydelegowany przez nich do szkoły katecheta miesiącami ją gwałcił. Niektórzy będą bronić do usranej "swoich".
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

30-03-2019, 22:46

Hatefire pisze:
Ascetic pisze:myślę, że równie dobrze, może zepchnąć babcię ze schodów, albo wypalić liścia dziecku. obcemu. bez powodu. tutaj ograniczają go tylko potencjalne konsekwencje. taką ta kurwa ma konstrukcję psychiczną. jak słabsze. jak bezbronne. jak zaufa. to wkracza do akcji.
Też tak myślę. Mam pewne pojęcie o boksie i sprzęt do niego. Od jakiegoś czasu nie praktykuję. Niemniej swego czasu sparowałem z kolegami, którzy też wiedzą co i jak. Cała przyjemność nie była w tym, że komuś przywalisz tylko w tym, że tobie mogą przywalić. Jest ryzyko, jest adrenalina. Strzelać do bezbronnych zwierząt. Bez sensu.
dzisiaj młoda oburzona wsiadła do auta i mówi, że dostała "opiepsz". bo? zbyt dużo siły włożyła w walkę. i koleżanka ma obtarty goleń. abstrahując od tego, że jej sparing-partnerka średnio się nadaje do tego sportu - chyba za miękka jest, bo to kolejna z nią akcja, to sensei wie i przekazuje, że jak słabszy to trzeba się dopasować, z szacunkiem podejść. ale ta kurwa. ten od strzelania. to pewnie wrócił z roboty. wkurwiony. bo to i tamto. a, że kot mu się w garażu przypałętał. to kompulsywnie wyładował emocje. jakby poszedł właśnie na salę. założył rękawice. poćwiczył boks. nie wiem. wsiadł na rower i pojechał przed siebie, to może by mu zeszło. ale nie. lepiej chlać. ślepić w tv i się wkurwiać na politykierów. nic u siebie nie zmieniać. srać jadem. no i czekać na kota. psa. babcię. jakiegoś dzieciaka.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

30-03-2019, 22:49

535 pisze:
Ascetic pisze:
Tylko widzisz, może tego za bardzo tak przez klawiaturę nie widać, ale ja naprawdę we chuju mam opinię osobników, których najwyraźniej nie ma kto przytulić.
wiem.
znam ze dwóch co Ciebie przez chwile poznali i mam rys Twój ;-)

tym samym wiem, że masz wyjebane na opinie powyższych osobników.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

30-03-2019, 22:49

Ascetic pisze: myślę, że równie dobrze, może zepchnąć babcię ze schodów, albo wypalić liścia dziecku. obcemu.
Lub zaszlachtować świnię przy pomocy młota.
Swoją drogą dziwne, z jednej strony szloch nad kotem a z drugiej jakieś skrajnie skurwiały awatar.
Jebać żuli.
535

30-03-2019, 22:51

Hatefire pisze:No pewne sprawy wyszły ostatnio przy dyskusji o publicyście co nazwał kurwą kobietę, bo raczyła walczyć o odszkodowanie od Zgromadzenia za to, że wydelegowany przez nich do szkoły katecheta miesiącami ją gwałcił. Niektórzy będą bronić do usranej "swoich".
Wiesz, że dużo łatwiej jest nazwać kogoś kurwą, niż uczciwie zarobić na mieszkanie.
535

30-03-2019, 22:52

wolff pisze:
Ascetic pisze: myślę, że równie dobrze, może zepchnąć babcię ze schodów, albo wypalić liścia dziecku. obcemu.
Swoją drogą dziwne, z jednej strony szloch nad kotem a z drugiej jakieś skrajnie skurwiały awatar.
Mnie to nie dziwi. To bardzo prosta konstrukcja. Nawet dla betoniarza.
Awatar użytkownika
Ascetic

30-03-2019, 22:53

wolff pisze:
mam tłumaczyć jak dziecku? drugie a nawet trzecie dno mam tłumaczyć to? weź się nie kompromituj.

a może inaczej. coś drgnęło w środku? paróweczki rano jutro na śniadanko się nie przyjmą? o to ho?

a i tym razem dzisiaj dla Ciebie nie zdejmę tego avatara. jutro tak. przy niedzieli nie wypada dręczyć emocjonalnie.

ps. jak możesz pomóż i wybierz jakiś ładny gif, cobym podmienił. speszal for ju.
Ostatnio zmieniony 30-03-2019, 22:59 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ