ŚCIANA PŁACZU

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re: ŚCIANA PŁACZU

13-12-2014, 10:42

Jakkolwiek jest sporo racji w tym co est pisze, to nie mogę się do końca zgodzić, tym bardziej iż lubie esta i żałuję że już tu nie pisze. Nadal zdarzają się tu bardzo ciekawe i konstruktywne dyskusje zarówno na tematy muzyczne jak i inne. Przykład: dzięki bdb koledze Nasum dowiedziałem się paru ciekawych rzeczy w temacie o ZSRR i obejrzałem kapitalny dokument z jego rekomendacji. Albo ostatnia dyskusja z kenediusze, również merytoryczna i pozbawiona trywialnych porzekadel. Jeśli chodzi o muzykę to ostatnio dzięki forum poznałem wreszcie WASP i jestem z tego tytułu znacznie szczesliwszym człowiekiem niż wcześniej.

Takich sytuacji jest masa. Nie można na forum patrzeć tylko i wyłącznie przez pryzmat zjebow typu flow. Amen
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

13-12-2014, 11:25

est pisze:Masz wpierdol ukraiński poganiaczu wieprzy! :D

Czasami jeszcze poczytam niektóre tematy, ale pisać mi się już nie chce z tego prostego powodu, że to forum jak dla mnie zdechło. Ilekroć chciałem coś napisać to włączał mi się troll, nie mogłem w sobie znaleźć ani krzty obiektywizmu i wiesz jak to jest ;)
Nie interesuje mnie też tworzenie teorii, do których później naciągana jest rzeczywistość i zmęczony jestem epigonami, którzy po jednorazowym przesłuchaniu jakiegoś krążka z lat siedemdziesiątych ogłaszają wszem i wobec, że metal to skrajne gówno dla intelektualnie nierozgarniętych.

O dziwo z niektórymi użytkownikami mam bdb kontakt poza forum i czasem ktoś, coś skrobnie na PW. Np. z takim Rivenem przez ostatni rok zdarzyło mi się sensowniej pogadać o jakiejś płycie na fb niż tutaj. Czasem idę na koncert, chleję na umór i nie pamiętam kto grał, i tak jakoś się kręci ;)

Poza tym ciebie też tutaj nie było jakiś czas, a kolega Nasum ma trochę racji też z tym, że mały Jakub absorbuje sporo mojego wolnego czasu, a skoro mam go mniej to wolę go spożytkować w sensowniejszy sposób, bo muzyka dociera do mnie różnymi kanałami i nie muszę przedzierać się przez stosy łajna nadwrażliwych cieląt żeby coś sensownego wychwycić.

Jakby co to nr telefonu mam ten sam, a Megadeth to banda pedałów i dezerterów!
Kurwa, nie dość że mnie łeb napierdala to jeszcze tak mnie zdołowałeś.
Dla mnie w sporej większości to forum to był jeden wielki trolling, do którego nie przywiązywałem większej uwagi. Wystarczyło żeby ktoś coś napisał, tym samym poprawiając mi humor np. "ektoplazmatyczne bodźce fluidów zniszczenia" lub "chyba ci stary właził do wanny". Takie teksty w zasadzie mi wystarczą żeby tu jeszcze sobie poprzesiadywać. Sam pisuję w zasadzie tylko wtedy gdy mam banię albo nudzi mi się w robocie, nawet nie zwracając uwagi na to co piszę.

Dobra, idę zrobić karmnik dla dziedzica, może mnie dynia przestanie boleć.

Mimo wszystko zasmuciłeś mnie swoją wypowiedzią i nie chodzi tu nawet o bandę pedałów i dezerterów, chociaż przyjdzie się jeszcze i za to rozliczyć.
support music, not rumors
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

13-12-2014, 13:01

Ejże rivcio jednostrzałowy satanisto, podpalaczu kościołów i pizdo w jednym .Znowu jakiś gimbus ukradł ci koszulkę Nightwish z dedykacją od basisty na plecach?
Nic to, skoro robisz srogie businessy kupisz sobie nową, i nie napinaj się tak bo strzelisz kilogram w majtki. Słońce świeci więc wyjdź do ludzi, zbyt długo siedzisz w piwnicy odprawiając rytuały makabryczne. Kto wie, może dzisiaj nikt nie będzie cię krzywdził :)
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

13-12-2014, 13:03

Riven riven, nie wiem kim jesteś ale wypierdalaj :)
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

13-12-2014, 13:06

No, uderz w stół a nożyce się odezwa ;). W sumie nie dziwie się, że ludziom się odechciewa
this is a land of wolves now
est

13-12-2014, 14:00

Nic się nie smuć
Rattlehead pisze:
est pisze:Masz wpierdol ukraiński poganiaczu wieprzy! :D

Czasami jeszcze poczytam niektóre tematy, ale pisać mi się już nie chce z tego prostego powodu, że to forum jak dla mnie zdechło. Ilekroć chciałem coś napisać to włączał mi się troll, nie mogłem w sobie znaleźć ani krzty obiektywizmu i wiesz jak to jest ;)
Nie interesuje mnie też tworzenie teorii, do których później naciągana jest rzeczywistość i zmęczony jestem epigonami, którzy po jednorazowym przesłuchaniu jakiegoś krążka z lat siedemdziesiątych ogłaszają wszem i wobec, że metal to skrajne gówno dla intelektualnie nierozgarniętych.

O dziwo z niektórymi użytkownikami mam bdb kontakt poza forum i czasem ktoś, coś skrobnie na PW. Np. z takim Rivenem przez ostatni rok zdarzyło mi się sensowniej pogadać o jakiejś płycie na fb niż tutaj. Czasem idę na koncert, chleję na umór i nie pamiętam kto grał, i tak jakoś się kręci ;)

Poza tym ciebie też tutaj nie było jakiś czas, a kolega Nasum ma trochę racji też z tym, że mały Jakub absorbuje sporo mojego wolnego czasu, a skoro mam go mniej to wolę go spożytkować w sensowniejszy sposób, bo muzyka dociera do mnie różnymi kanałami i nie muszę przedzierać się przez stosy łajna nadwrażliwych cieląt żeby coś sensownego wychwycić.

Jakby co to nr telefonu mam ten sam, a Megadeth to banda pedałów i dezerterów!
Kurwa, nie dość że mnie łeb napierdala to jeszcze tak mnie zdołowałeś.
Dla mnie w sporej większości to forum to był jeden wielki trolling, do którego nie przywiązywałem większej uwagi. Wystarczyło żeby ktoś coś napisał, tym samym poprawiając mi humor np. "ektoplazmatyczne bodźce fluidów zniszczenia" lub "chyba ci stary właził do wanny". Takie teksty w zasadzie mi wystarczą żeby tu jeszcze sobie poprzesiadywać. Sam pisuję w zasadzie tylko wtedy gdy mam banię albo nudzi mi się w robocie, nawet nie zwracając uwagi na to co piszę.

Dobra, idę zrobić karmnik dla dziedzica, może mnie dynia przestanie boleć.

Mimo wszystko zasmuciłeś mnie swoją wypowiedzią i nie chodzi tu nawet o bandę pedałów i dezerterów, chociaż przyjdzie się jeszcze i za to rozliczyć.
Jak to w internecie. Jednak to forum przez lata miało spory urok, dyskusje toczyły się przez wiele stron bez wchodzenia w "skóry" ze względu na sympatie czy animozje. Tak je przynajmniej odbierałem. Rozmowy wydawały mi się szczere a formuła i wyrozumiali admini byli tymi czynnikami, które pozwoliły się temu forum rozwinąć. Znaleźli się jednak mędrcy, którzy to wszystko wykorzystali by zrobić komuś tam na złość za nieprzychylną uwagę, która zabolała głęboko gdy uświadomili sobie jej trafność. Tu o muzyce dyskutuje się coraz mniej, tu wydaje się o niej sądy z przekonaniem o swej nieomylnośći i wyjątkowości, a najgorsze jest to, że to forum przesiąka tym tak bardzo, że już nawet zdrowe osobniki zaczynają majaczyć.
Tak to widzę, tak się z tym czuję, nie ma co ciągnąć tematu. Over.

I nie smuć się, Dave znajdzie w końcu swoją teściową.

@Riven - bo Nasum to jeden z ostatnich szczerych i fajnych typów na tym forum, a mędrcy pewnie paczą na niego z góry bo tylko death metalu słucha ;)
Awatar użytkownika
Triceratops

13-12-2014, 15:02

Ejno wescie mi powieccie kto to jest ten "trzech medrcow", "medrcy", bo za huja nie czaje :/
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Drone

13-12-2014, 15:07

A mi się wydaje, że obecnie na forum dyskusje są o wiele bardziej kulturalne niż to bywało kiedyś. Oczywiście, są nadal elementy folklorystyczne typu Plastek, choć wolałem jak tę funkcję pełnił so_it_is_done, który był bardziej wyrafinowany w technice obrażania :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Harlequin

13-12-2014, 15:24

Kultura kulturą, ale zamiast wyszukiwac jakieś ciekawe wynalazki duzo jest memłania na temat dziesiątch klonów Incantation itp.
Awatar użytkownika
Hatefire

13-12-2014, 16:26

Harlequin pisze:zamiast wyszukiwac jakieś ciekawe wynalazki duzo jest memłania na temat dziesiątch klonów Incantation itp.
No, ale czego się w sumie spodziewasz, po forum strony, która została założona jako "Death Metal and Black Metal Magazine". To trochę jakby zalogować na forum o hip-hopie i kręcić nosem, że spuszczają się nad entym projektem, któregoś z członków Wu-Tang Clan. Pewna hermetycznośc jest wpisana w formułę tego typu miejsc.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
kenediusze
weteran forumowych bitew

13-12-2014, 17:31

Sprzeciw. Chyba na żadnym forum metalowym w polskich internetach nie dało się nigdy (i dalej się nie da) poznać tyle dobrej muzyki niemetalowej co na masterfulu właśnie. Teraz może jest tego mniej, ale w swoim czasie odchodziło tu wszak niemożliwe wręcz pranie na przeróżne powyciągane z koziej dupy wynalazki nieblackdeathmetalowe, niemetalowe, nierockowe i niemuzyczne nawet...
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
535

14-12-2014, 00:16

Prawdziwa ściana płaczu się tu zrobiła. Analizy, insynuacje, obelgi, ale żadnych propozycji wyjścia z kryzysu. Bo to chyba już kryzys?
Awatar użytkownika
TheDude

14-12-2014, 00:48

Taka mała obserwacja:

W mieście, w który mieszkam jest pewne spore centrum handlowe, przez zjebów zwane galerią. Byłem tam ostatnio poszperać w media markt w płytach. Ludzie w całym tym przybytku chodzą jak pierdolone lunatykujące krowy. Aż przykro patrzeć na tych jebańców. Pozostanę przy kupowaniu płyt tylko online. Blop :)
Awatar użytkownika
TORTURER
w mackach Zła

14-12-2014, 01:48

535 pisze:Prawdziwa ściana płaczu się tu zrobiła. Analizy, insynuacje, obelgi, ale żadnych propozycji wyjścia z kryzysu. Bo to chyba już kryzys?
Definicja sciany-stojacy frontem mur raczej nie do przebicia.Porozklejane na tym ambicje,plwociny i chamskie ogloszenia.Interstellar kurwy!
Death Dwells in Love
535

14-12-2014, 02:01

Myślałem raczej o tym.
Obrazek

Głową nie przebijesz, ale olać możesz zawsze.
blindfold
zaczyna szaleć

14-12-2014, 12:23

535 pisze:Głową nie przebijesz, ale
probować zawsze można, o czym swiadczą krwawe kleksy na kafelkach
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-12-2014, 18:36

Drone pisze:A mi się wydaje, że obecnie na forum dyskusje są o wiele bardziej kulturalne niż to bywało kiedyś. Oczywiście, są nadal elementy folklorystyczne typu Plastek, choć wolałem jak tę funkcję pełnił so_it_is_done, który był bardziej wyrafinowany w technice obrażania :)
Zadziwiająco często mnie wspominasz i przejmujesz się moimi wypowiedziami, trochę za bardzo, skoro podobno to tylko folklor skurwysynu.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

14-12-2014, 18:38

z głową wszystko ok panie Plastek ???
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-12-2014, 18:40

Jak najbardziej. Mega inteligentna głowa, duży pindol - czegoż chcieć więcej, jestem radosny jak skowronek.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

14-12-2014, 18:46

Plastek pisze:Jak najbardziej. Mega inteligentna głowa, duży pindol - czegoż chcieć więcej, jestem radosny jak skowronek.
Powiem tak...nie ten poziom,aby z Toba polemizowac...to jest forum muzyczne, a nie forum ,które leczy kompleksy...Panie drogi nie tedy droga....
ODPOWIEDZ